Komplett salgsoppgave

Durendalveien 1 B

Helt ny 2-roms leilighet med heis og garasje - Solrik balkong - Treningsrom, lounge og badstue - lave omkostninger

 • Totalpris 3 870 442
 • Prisantydning 3 850 000
 • Omkostninger 20 442
 • Etasje 4
 • BRA 46.9m2
 • P-Rom 46.9m2
 • Tomteareal 3 865m2
 • Soverom 1
 • Bad 1
 • Byggeår 2022
 • Boligtype Leilighet
 • Eierform Eierseksjon
 • Felleskost/ mnd 2 614,-

Om boligen

Velkommen til No 1 Durendalveien - Et kvalitetsprosjekt fra Bolig & Eiendomsutvikling med attraktive fellesfasiliteter.

En helt ny leilighet med god beliggenhet i 4. etasje mot vest. Hyggelig utsyn og gode solforhold. God standard og fin planløsning. Vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon. Inneholder gang, baderom, soverom samt stue og kjøkken i åpen løsning. Balkong 10,2 kvm. Garasjeplass i kjeller samt sportsbod. Gjesteparkering.

Felles lounge, treningsrom, badstue med garderober, sykkelbod og smørebod. Fine utearealer med paviljong og utekjøkken. Golfbane, lysløype og turterreng i umiddelbar nærhet. Øvrig servicetilbud på Greverud eller på Kolbotn. På Sofiemyr finner du The Well med hotell, restaurant og spa.

 • Beliggenhet

  Beliggenhet
  Leiligheten har en attraktiv beliggenhet i et nytt kvalitetsprosjekt i Durendalveien 1 i Oppegård syd.

  Her kan du innenfor en 5-10 minutters spasertur kan stå på en 18-hulls golfbane, kan spenne på deg skiene i maskinpreparerte skiløyper med lys eller ta en dukkert i Gjersjøen. Eller gå 2 min til Oppegård senter med butikker og stasjon og ca. 25 min senere å være på Oslo S. Det er kort gangavstand til Oppegård stasjon og nærsenter.

  Det er også kort gangavstand til skoler, barnehager, matforretning og restauranter. Øvrig servicetilbud på Greverud Torg og i Kolbotn sentrum.
  Adresse
  Durendalveien 1 B 1415 Oppegård 4. etasje
  Matrikkel
  Gnr. 244 bnr. 53 snr. 26 orgnr. 929702611 i Nordre Follo kommune
  Innhold
  4. etasje: Gang/entré, stue/kjøkken, bad og soverom. Utgang til balkong fra stue/kjøkken.

  Kjeller: Garasjeplass i felles garasjeanlegg under boligene. Sportsbod i kjeller.

  Fellesrom: Lounge, treningsrom, badstue med garderober, sykkelrom og smørebod/verksted.
  Standard
  Boligen er helt ny og har ikke vært bebodd. Den holder en meget god standard. Det er vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon.

  Kjøkkeninnredning fra Sigdal med integrerte hvitevarer fra Siemens (oppvaskmaskin, kjøl/frys, komfyr og induksjonstopp).

  Flislagt bad med innredning fra Sigdal. Dusjhjørne, toalett og speil med belysning. Uttak for vaskemaskin.

  Gulv: Fliser på baderom. Ellers hvitlasert 1-stavs eikeparkett.
  Vegger: Fliser på baderom. Ellers malte flater.
  Himlinger: Malt betong.
  Utstyr
  Hvitevarer på kjøkken medfølger. Belysning og strømuttak på balkong.
  Bebyggelsen
  Boligblokk over 4 og 5 etasjer oppført i 2022 i tunbebyggelse.

  Grunnmur i betong. Bærende konstruksjoner i betong. Fasader er kledd med i en kombinasjon av tegl og treverk. Flat takkonstruksjon. Innvendige vegger i bindingsverk av tre og stål, kledd med gipsplater. Innvendige vegger mellom oppholdsrom og våtrom er isolert.
  Oppvarming/teknisk
  Vannbåren gulvvarme, supplert med varmekabler på badet.

  Det er balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
  Beskrivelse av tomt
  Sameiet har felles eiertomt på 3 870 kvm.
  Tomten er meget pent opparbeidet med pergula med langbord og utekjøkken, plenarealer, asfalterte gangstier, benker og beplantninger.
  Parkering
  Det medfølger garasjeplass i felles garasjeanlegg i kjelleren. Her er det også 5 gjesteplasser.
  Adgang til utleie:
  Boligen kan fritt leies ut til boligformål. Sameiets styre skal orienteres ved utleie.
  Løpende kostnader:
  Månedlige felleskostnader utgjør kr 2 614,- pr. måned.

  Felleskostnader inkluderer forretningsførsel, bygningsforsikring, vaktmester, trappevask, garasje, a-konto oppvarming (vannbåren varme), TV/bredbånd samt drift og vedlikehold.

  Kommunale avgifter vil tilkomme og faktureres direkte fra kommunen.

  Leiligheten er ny og dermed er det vanskelig å angi forventet strømforbruk. Beløpet vil være moderat fordi oppvarming av boligen er inkludert i felleskostnader.
 • Bygninger

  Type, eierform og byggeår
  Leilighet Eierseksjon, oppført i 2022
 • Tomt

  Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)
  Areal: 3 865 kvm, Eierform: Fellestomt
 • Offentlige forhold

  Vei, vann og avløp
  Offentlig med private internveier og ledningsnett.
  Reguleringsplan
  Eiendommen er regulert til boligformål.
  Tinglyste rettigheter og servitutter
  Det ble i forbindelse med utbygging av boligfeltet tinglyst diverse servitutter for å sikre bruksrett, adkomstretter, drift og vedlikehold av fellesarealer, vann/avløpsledninger etc. Kontakt megler hvis du har spørsmål. Sameiet har pant for inntil 2G for ubetalte felleskostnader.
  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger brukstillatelse for boligen. Det er utbyggers ansvar å fremskaffe ferdigattest.
 • Økonomiske forhold

  Prisantydning
  3 850 000,- / Fellesutgifter: 2 614,- pr. mnd
  Formuesverdi
  Leiligheten er ny og formuesverdien er ikke fastsatt. Normalt utgjør formuesverdien 25% av boligens markedssverdi.
  Forsikring
  Sameiets bygningsmasse er forsikret i Tryg.
  Boligkjøperforsikring
  I samarbeid med If tilbyr vi våre kjøpere å tegne boligkjøperforsikring. Dette er en motvekt til selgers boligselgerforsikring og anbefales av oss. Kjøper kan velge mellom ordinær boligkjøperforsikring eller å kjøpe boligkjøperpakken. Sistnevnte inkluderer blant annet husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning og flytteforsikring, i tillegg til ordinær boligkjøperforsikring.
  Finansiering
  Nord Eiendomsmegling anbefaler våre kunder å snakke med Handelsbanken Kolbotn ved spørsmål om finansiering. Handelsbanken holder til på Rosenholm Campus og er et fysisk bankkontor som stiller opp for våre kunder. Kontakt megler for mer informasjon.
  Oppgjør
  Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

  Det forutsettes at kjøper innbetaler fullt oppgjør til meglers klientkonto senest dagen før avtalt overtagelse. På samme tidspunkt skal kjøpers pantedokument være meglers oppgjørsavdeling i hende. Det skal ikke betales forskudd på kjøpesum. Innbetalinger skal skje fra kjøpers egen konto eller egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Annet

  Arealangivelser i salgsoppgaven
  Arealangivelsene er hentet fra prospektet til prosjektet.
  Budgivning
  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
  Som budgiver hos oss kan du kreve at alle bud blir dokumentert og fremlagt. Det betyr at du som budgiver må akseptere at deler av ditt bud kan bli fremlagt for øvrige budgivere. Det henvises til forbrukerinformasjon om budgivning. Vi anbefaler at alle bud leveres via budknappen på annonsen på FINN.no. Dette er en enkel og sikker løsning hvor du identifiserer deg med Bank-ID. Vi kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Det presiseres at alle bud må ha minst 30 min akseptfrist fra innlevering. Hemmelige bud eller bud med hemmelige forbehold vil ikke bli behandlet og dette er i tråd med avtale mellom selger og meglerforetaket. Ta kontakt med megler dersom du har spørsmål eller dersom du ikke har anledning til å legge inn bud elektronisk. Da løser vi dette manuelt.
  Overtagelse
  Leiligheten er klar for overtagelse. Angi ønsket overtagelse i ditt bud.
  Diverse
  Det presiseres at kjøper overtar i selgers sted i forhold til garantier fra utbygger (5 år) i tråd med reglene i bustadoppføringslova.

  Kontakt megler hvis du har spørsmål knyttet til dette.
  Lovgivning
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven og overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene slik som salgsoppgave, selgers egenerklæring, tilstandsrapport, kommunale opplysninger etc. Kjøper anses kjent med alle forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet her kan ikke påberopes som mangler. Derfor må kjøper lese dokumentene grundig og stille spørsmål til eiendomsmegler dersom noe er uklart. Alle interessenter anmodes om å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig. Dersom kjøper skulle velge å kjøpe eiendommen usett, kan ikke kjøper gjøre gjeldene som mangel noe han burde ha blitt kjent med på visning.
  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut fra alder, type og synlig tilstand, kan det foreligge en mangel. Det samme gjelder dersom det er tilbakeholdt eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dett gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det virket inn på avtalen at opplysning ikke ble gitt eller at feil opplysning ikke ble rettet opp i tide på en tydelig måte. En brukt bolig har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på mer enn 2% og mer enn 1 kvm. Ved beregning av eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000,- (egenandel). Tillegg til lovgivning dersom kjøper ikke er forbruker
  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er" og selgers ansvar er da begrenset, jfr. Avhendingsloven (ahl) §3-9, 1. ledd 2. punktum. Ahl §3-3 (2) om arealavvik fravikes og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter ahl §3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
  Lov om hvitvasking
  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
  Nord Eiendomsmegling AS fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.
Bent André Norderhaug
Bent André Norderhaug
Eiendomsmegler MNEF
bent.norderhaug@nord-em.no 91 51 48 22
Ola Presterud
Ola Presterud
Eiendomsmegler MNEF
ola.presterud@nord-em.no 92 25 92 10

Boliger til salg