Om oss

Lyst er et sentralt begrep i Nord Eiendomsmegling. Vi jobber for at potensielle kjøpere skal få lyst til å kjøpe akkurat din bolig.

Du kan imidlertid ikke forvente å være alene på markedet. Vi må derfor sørge for å gjøre boligen din mer attraktiv enn de andre. Det er mange måter å sikre dette på.

Vi garanterer deg å stille med de flinkeste folkene både når det gjelder foto, styling og salg. At du får de beste markedsføringspakkene tilgjengelig.

«Godtnok» er ikke godt nok når du skal selge det viktigste du eier.

Men skal vi lykkes er vi også avhengige av å ha et tett og ærlig samarbeid med selger i forkant av salgsprosessen. Det er nemlig slik at selgers innsats har direkte innvirkning på salgsresultatet. Med nye tilstandsrapporter må ting være i orden.

Viktig å vite:

De nye tilstandsrapportene (innført 01.01.2022) er betydelig mer omfattende enn tidligere. Det gjøres levetidsbetraktninger og den bygningssakkyndige skal definere stipulert utbedringskostnader for å få boligen i god stand. Vår erfaring er at en godt forberedt selger får en bedre tilstandsrapport. Starter man prosessen tidlig, har man anledning til å foreta små grep som vil gi en mer salgbar tilstandsrapport.

Usikkerhet dreper budrunder.

Grundig og ordentlig

I Norge har vi verdens beste system for omsetning av fast eiendom og verdens best utdannede eiendomsmeglere. Mange tror at man kan flyte på lang erfaring og at det er smart å velge en eiendomsmegler som har vært lenge i gamet. Det er ikke nødvendigvis riktig.

Vi mener det er betydelig viktigere å være grundig og ordentlig, selv om vi har nærmere 30 års erfaring. Hos oss er det ingen kupping, hemmelige bud eller hemmelige forbehold. Et grundig forarbeid og en ordentlig gjennomføring av prosessen sikrer tillit fra alle parter.

Vi tror på kvalitet fremfor kvantitet. Vi tror på viktigheten av en trygg og ærlig rådgiver med kundene i fokus. Også den som skal kjøpe. Hos oss er du i trygge hender, uansett hvilken side av bordet du sitter på når kontrakten signeres.

Rådgiverrollen

Om vi i Nord Eiendomsmegling er annerledes?

Vi er nok sannsynligvis det. Vi skal ha tid til deg. Vi dropper staffasje som formsydde dresser, de spisse lakkskoene og flosklene om smijernsporter som ønsker deg velkommen. Vi er stolte av yrket vårt og jobben vi utfører. Og fordi vår rådgiverrolle har blitt viktigere, er det viktigere enn noen gang at du velger riktig rådgiver.

Velger du oss, vil du ikke angre.

For tross alt: Alle piler peker mot nord.

 

 

 

Kontakt oss

Dyktige meglere med kjennskap til ditt nærområde