Komplett salgsoppgave

Jordbærsletta 32

Sentrumsnær og gjennomgående 3-roms leilighet med 2 garasjeplasser - Solrik balkong med utsyn mot grøntareal - Velholdt

 • Totalpris 6 410 614
 • Prisantydning 6 250 000
 • Omkostninger 160 614
 • Etasje 2
 • BRA 86m2
 • P-Rom 86m2
 • Tomteareal 6 466m2
 • Soverom 2
 • Bad 1
 • Byggeår 2003
 • Boligtype Leilighet
 • Eierform Eierseksjon
 • Energimerke D
 • Felleskost/ mnd 4 109,-

Om boligen

Jordbærsletta 32 - sentrumsnær og gjennomgående 3-roms leilighet i 2. etasje beliggende rett i utkanten av Kolbotn sentrum. Usjenert og landlig ved Kolbotnvannet og Kantoråsen med flotte turmuligheter. For øvrig gangavstand til bussholdeplass, togstasjon, barnehager, skoler og Kolbotn Torg. Utgang fra stue til overbygget, vestvendt balkong på ca. 10,5 m2 med gode solforhold og frodig utsyn.

Leiligheten har en fin plassering i bygget og inneholder 2 soverom, stort bad med opplegg for vaskemaskin/tørketrommel, kjøkken med plass til frokostbord, stue med plass til både sofagruppe og langbord samt entré/gang med garderobeskap. Leiligheten disponerer to parkeringsplasser i felles garasjeanlegg (merket nr. 59 og nr. 60) og det er gjesteparkering. Bod i underetasje og tilgang i felles sykkelbod.

 • Beliggenhet

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i et sentralt og attraktivt boligområde rett i utkanten av Kolbotn sentrum.
  Tilbudet av fasiliteter er stort, enten det er butikker, rekreasjonsområder, fritidssysler, kollektivtransport eller skoler. Sameiet grenser til Kolbotnvannet i øst, en vakker idyll med tursti, sittebenker og bryggekant.

  Det er anlagt flere parker i tilknytning til sentrum. Generasjonsparken er en park som legger vekt på fysisk aktivitet, spesielt sykling. I tillegg er det satt opp treningsapparater av typen Tufteparken. Pyramiden skatepark er et spesialanlegg for skating, Inline (rulleskøyter), BMX-sykling og klatrevegger. Det er dessuten kort vei til Sør- og Østmarkas flotte turløypenett.

  Kolbotn har et av landets største idrettslag med en allsidig satsning innenfor et stort spekter av idrettsgrener. Sofiemyr idrettspark består av stadion, fotball-/friidrettsanlegg med lys og de fleste fasiliteter. Ellers kan Sofiemyr friste med svømmehall, treningssenter og idrettshall, samt The Well - et fantastisk spaanlegg.

  Ingierkollen byr på både slalåmsenter og tennisanlegg. Legg gjerne badeturen til populære Ingierstrand ved Bunnefjorden, med vestvendt sandstrand, store gressletter, stupetårn og brygger egnet for krabbefiske. Videre er det en kort kjøretur til familie- ogattraksjonsparken Tusenfryd, golfanlegg på Greverud og ved Gjersjøen.
  Adresse
  Jordbærsletta 32 1410 Kolbotn 2. etasje
  Matrikkel
  Gnr. 247 bnr. 583 snr. 44 orgnr. 986213309 i Nordre Follo kommune
  Innhold
  2. etasje: Entré/gang, bad, kjøkken, stue og to soverom. Utgang til balkong fra stuen.

  I tillegg:
  - To parkeringsplasser i felles garasjeanlegg (merket nr. 59 og nr. 60).
  - Bod i underetasje på ca. 3,7 m2.
  - Tilgang til felles sykkelbod i garasjeanlegg.

  Primærrom 86 kvm. Bruksareal 86 kvm. Det henvises til tilstandsrapport fra Anticimex (datert 13.07.2023) for arealberegninger.
  Standard
  Gjennomgående 3-roms leilighet fra 2003. Leiligheten er velholdt og bærer preg av forsiktig bruk.

  Kjøkken:
  Kjøkkeninnredning med profilerte lyse fronter og benkeplate av laminat. Nedsenket oppvaskkum av rustfritt stål med ett-greps armatur. Stikkontakter og belysning montert over kjøkkenbenk. Flislagte veggflater over kjøkkenbenk. Stekeovn. Keramisk platetopp. Kjøkkenventilator tilkoblet mekanisk avtrekk. Varmtvannsbereder fra 2020 på 107 liter med lekkasjestopper montert under kjøkkenbenk. Brannslange montert under oppvaskkum. Gulvflate belagt med parkett. Slette malte veggflater. Malte betongdekke-elementer i himling.

  Bad:
  Vegghengt servantinnredning med profilerte lyse fronter. Heldekkende servant med ett-greps armatur. Speil, skap, belysning og stikkontakt montert over servant. Dusjhjørne med skyvedører av glass. Dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Gulvstående toalett. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Avtrekksventil tilkoblet mekanisk avtrekk. Flislagt gulv med varme. Flislagte veggflater. Nedsenket slett himling med downlights.

  Balkong:
  Utgang fra stue til overbygget vestvendt balkong på ca. 10,5 m2 med gode solforhold og frodig utsyn. Gulvflate av betong belagt med balkonggress. Rekkverk av metall og glass. Belysning og stikkontakter montert på vegg.

  Overflater øvrige rom:
  Gulvflater belagt med parkett. Slette malte veggflater. Malte betongdekke-elementer i himlinger. Nedsenket slett himling mellom kjøkken og bad.
  Sammendrag av tilstandsgrad
  Det er avholdt tilstandsrapport der diverse bygningselementer er undersøkt og definert ut fra tilstandsgrader. Tilstandsgrader beskriver på en visuell måte en tilstand eller risiko opp mot et referansenivå.

  Bygningssakkyndige har vurdert boligen ut fra hva man kan forvente av en bygning av samme alder og type. Vurderingen gjøres som regel mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da boligen ble oppført (søknadstidspunktet). Forhold som er vanlige for bygningens alder, slik som slitasje etter normal bruk regnes ikke som avvik.

  TG1: 87%. TG2: 10%. TGIU (ikke undersøkt) 3%. Se tilstandsrapport for detaljer.
  Utstyr
  Alle integrerte hvitevarer på kjøkken følger eiendommen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke. Løsøre og tilbehør som medfølger overdras slik de fremsto på visning.

  For øvrig vises det til standardliste over løsøre og tilbehør til eiendommen som følger vedlagt salgsoppgaven.
  Bebyggelsen
  Boligbygg oppført i 2003.
  Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker hovedsakelig av betong og stålkonstruksjoner. Utvendige fasader forblendet med teglstein samt fasadeplater og felter med liggende trekledning. Tilnærmet flat takkonstruksjon (taket er ikke besiktiget). Oppgangen har callinganlegg og heis. Boligen har slett entrédør med brannklasse B30 og lydklasse dB35 samt kikkehull. Balkongdør med to-lags glass fra byggeår. Vinduer med to-lags glass fra byggeår.

  Se tilstandsrapport for detaljer.
  Oppvarming/teknisk
  Elektrisk oppvarming med gulvvarme på bad og panelovner.

  Sikringsskap med automatsikringer montert i soverom 1.

  Leiligheten har røykvarsler og brannslange.
  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt på 6466 kvm.
  Felles tomt for sameiet opparbeidet med steinlagte og asfalterte internveier, parkeringsplasser, lekeapparater, sittebenker, plenarealer, trær, prydbusker og diverse beplantning.
  Parkering
  Leiligheten disponerer to parkeringsplasser i felles garasjeanlegg (merket nr. 59 og nr. 60). Gjesteparkering.

  Gjester til beboere kan benytte gjesteparkeringsplasser for kortere opphold. Dersom det er behov for opphold over 2 døgn, skal dette avtales med styret.

  En seksjonseier kan med samtykke fra styret anlegge ladepunkt for elbil og ladbare hybrider i tilknytning til en parkeringsplass seksjonen disponerer, eller andre steder som styret anviser. Styret kan bare nekte samtykke dersom det foreligger en saklig grunn. Kostnader til etablering av ladepunkt, vedlikehold og strøm dekkes av den enkelte sameier.
  Beskrivelse av sameiet:
  Jordbærsletta Boligsameie består av 58 boligseksjoner.

  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i sameiets vedtekter og husordensregler. Disse følger vedlagt salgsoppgaven. De vil også være tilgjengelige under fellesvisning. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer.

  Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.
  Løpende kostnader:
  Månedlige felleskostnader utgjør kr 4 109,- pr. måned, herav:
  - Felleskostnader kr. 3 107,-
  - Avsetning vedlikehold kr. 527,-
  - Kabel TV/Internett kr. 475,-

  I tillegg:
  - Kommunale avgifter ca kr. 8 844,- pr år.
  - Strøm etter eget forbruk og abonnement.

  Felleskostnadene inkluderer blant annet forretningsførsel, felles bygningsforsikring (ikke innbo), vaktmester, trappevask, kabel-tv/internett og avsetning til vedlikehold. Se regnskap for detaljer.
 • Offentlige forhold

  Vei, vann og avløp
  Offentlig adkomst med private internveier. Boligen er tilkoblet offentlig vann og avløp med private stikkledninger.
  Reguleringsplan
  Eiendommen er regulert til boligformål Området for øvrig er regulert til blokkbebyggelse, felles parkeringsplass og felles lekeareal.

  Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter): Sentrumsgården BFKT4. Antas å ikke ha direkte betydning for eiendommen.

  Kommuneplan for Nordre Follo 2023-2034 er under arbeid.
  Tinglyste rettigheter og servitutter
  Det ble i forbindelse med utbyggingen tinglyst diverse servitutter som omhandler blant annet bruksrett og bestemmelse om garasje/parkering. Kopi av nevnte kan fås ved henvendelse til eiendomsmegler. Videre har sameiet pant for inntil 2G for ubetalte felleskostnader.
  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest for bolig med tilhørende garasjeanlegg foreligger.
 • Økonomiske forhold

  Energiforbruk og energimerking
  Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D
  Formuesverdi
  Formuesverdi : 1 235 643,- Sekundær formuesverdi : 4 448 315,- Formuesverdi pr. : 31.12.2021
  Forsikring
  Gjensidige Polisenummer: 86159341
  Boligkjøperforsikring
  I samarbeid med If tilbyr vi våre kjøpere å tegne boligkjøperforsikring. Dette er en motvekt til selgers boligselgerforsikring og anbefales av oss. Kjøper kan velge mellom ordinær boligkjøperforsikring eller å kjøpe boligkjøperpakken. Sistnevnte inkluderer blant annet husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning og flytteforsikring, i tillegg til ordinær boligkjøperforsikring.
  Finansiering
  Nord Eiendomsmegling samarbeider med flere banker. Kunder som ønsker det, kan raskt bli satt i kontakt med en kundebehandler for et uforpliktende lånetilbud.
  Oppgjør
  Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

  Det forutsettes at kjøper innbetaler fullt oppgjør til meglers klientkonto senest dagen før avtalt overtagelse. På samme tidspunkt skal kjøpers pantedokument være meglers oppgjørsavdeling i hende. Det skal ikke betales forskudd på kjøpesum. Innbetalinger skal skje fra kjøpers egen konto eller egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Annet

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex og har i den anledning fylt ut en egenerklæring. Denne er et viktig salgsdokument og det anbefales på det sterkeste at potensielle kjøpere setter seg grundig inn i denne før budgivning. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Kontakt megler dersom du ønsker forsikringsvilkårene.
  Arealangivelser i salgsoppgaven
  Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.
  Andre opplysninger
  Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.
  Budgivning
  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
  Som budgiver hos oss kan du kreve at alle bud blir dokumentert og fremlagt. Det betyr at du som budgiver må akseptere at deler av ditt bud kan bli fremlagt for øvrige budgivere. Det henvises til forbrukerinformasjon om budgivning. Vi anbefaler at alle bud leveres via budknappen på annonsen på FINN.no. Dette er en enkel og sikker løsning hvor du identifiserer deg med Bank-ID. Vi kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Det presiseres at alle bud må ha minst 30 min akseptfrist fra innlevering. Hemmelige bud eller bud med hemmelige forbehold vil ikke bli behandlet og dette er i tråd med avtale mellom selger og meglerforetaket. Ta kontakt med megler dersom du har spørsmål eller dersom du ikke har anledning til å legge inn bud elektronisk. Da løser vi dette manuelt.
  Overtagelse
  Angi ønsket overtagelse i ditt bud.
  Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  Lov om hvitvasking
  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
  Nord Eiendomsmegling AS fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.
Se komplett salgsoppgave
Bent André Norderhaug
Bent André Norderhaug
Eiendomsmegler MNEF
bent.norderhaug@nord-em.no 91 51 48 22
Ola Presterud
Ola Presterud
Eiendomsmegler MNEF
ola.presterud@nord-em.no 92 25 92 10

Boliger til salg