Komplett salgsoppgave

Harriet Backers vei 40

Attraktiv 2-roms selveier fra 2019 med fin planløsning, solrik balkong og 2 boder - Vannbåren varme - Garasjeleie mulig

 • Totalpris 3 483 864
 • Prisantydning 3 400 000
 • Omkostninger 83 864
 • Etasje 2
 • BRA 45m2
 • P-Rom 41m2
 • Tomteareal 8 130m2
 • Soverom 1
 • Bad 1
 • Byggeår 2019
 • Boligtype Leilighet
 • Eierform Eierseksjon
 • Energimerke B
 • Felleskost/ mnd 2 322,-

Om boligen

Harriet Backers vei 40 - leiligheten ligger svært sentralt i et attraktivt og nylig utbygd boligområde på Greverud. Greverud Torg er et svært flott område med moderne leiligheter over et flott torg og med matbutikker, frisør, hudpleie, apotek, restaurant etc. Gangavstand til Greverud togstasjon, ca 25 minutter til Oslo. Gangavstand til skoler, barnehager og butikker og øvrig servicetilbud.

Meget pen leilighet med praktisk planløsning  i 2. etg. i bygg fra 2019. God takhøyde. Inneh. entré, praktisk bod, soverom, bad med opplegg for vaskemaskin og stue med åpent kjøk.  Integrert oppvaskmaskin, stekeovn, induksjonstopp og kjøleskap med fryser. Utgang til nordvestvendt balkong på ca. 9 kvm fra stue. Vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon. Sportsbod på 5 kvm. Mulighet for leie av garasje.

 • Beliggenhet

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger svært sentralt i et attraktivt og nylig utbygd boligområde på Greverud. "Nye" Greverud sentrum har utviklet seg til å ble et svært flott område med moderne leiligheter over et flott torg og med fin arkitektur.

  Gangavstand til Greverud togstasjon og ca 5 min med bil til nærmeste riks/motorvei. Det tar rundt 25 minutter med tog til Oslo.

  Kort gangavstand til barneskole og ungdomskole, samt mange barnehager. Nordåsveien barnehage ligger i umiddelbar nærhet (Få minutters gange om man benytter seg av stien fra området).

  Det er et meget variert og godt tilbud av forskjellige idretter i kommunen. Alt fra håndball og fotball til alpintlag. Treningsmuligheter for tennis, sandvolleyball, spinning osv. i fjellhallen rett ved Greverud senter. 18- hulls golfbane på Oppegård med skiløyper (lysløype) og flotte rekreasjonsmuligheter. Forøvrig fine turmuligheter i Østmarka og Nøstvedtmarka hele året. Tussetjern med bademuligheter i nærmiljøet. Nyere gang- og sykkelvei fra Oppegård til Gjersjøen og Tusenfryd. Kort kjøreavstand til Breivoll og Nesset båtmarina ved Oslofjorden.

  Greverud Torg har et nærsenter som inneholder blant annet restaurant, bakeri, Rema 1000 , Meny, frisør, apotek, treningssenter og legesenter mm.

  Kolbotn sentrum tilbyr kulturhuset Kolben med bla. kino, bibliotek og konsertlokale. Sentrum inneholder også Kolbotn torg kjøpesenter med et godt utvalg av forretninger og ulike servicetilbud. Ellers er det stort kjøpesenter både på Vinterbro og i Ski få minutter unna med tog og bil.
  Adresse
  Harriet Backers vei 40 1415 Oppegård 2. etasje
  Matrikkel
  Gnr. 243 bnr. 260 snr. 93 orgnr. 923441115 i Nordre Follo kommune
  Innhold
  2. etasje: Entré/gang, bad, soverom, stue med åpen kjøkkenløsning og bod/teknisk rom.

  Primærrom 41 kvm. Bruksareal 45 kvm. Det henvises til tilstandsrapport fra Anticimex (datert 07.09.2023) for spesifikasjon av primærrom og sekundærrom.

  Øvrig:
  - Bod på ca 5 kvm i underetasje.
  Standard
  Flott 2-roms leilighet i 2. etg. i bygg fra 2019.

  Kjøkken:
  Kjøkkeninnredning med glatte fronter og laminert benkeplate. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Stikkontakter og belysning over benkeplate. Integrerte hvitevarer bestående av induksjonstopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. Ventilator med mekanisk avtrekk og komfyrvakt.

  Bad:
  Vegghengt innredning med heldekkende servant med ett-greps armatur. Overskap med speildører på vegg med stikkontakt og belysning over servant. Dusjnisje med glassdører med ett-greps armatur. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Opplegg for vaskemaskin. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger.  Himlingsflate utført i glatt malt flate med downlights.

  Balkong:
  Utgang fra stue til nordvest-vendt balkong på ca 9 m². Bærende konstruksjoner av armert betong, belagt med plastheller. Rekkverk av metall og glass. Rekkverkshøyden er målt til ca 1,02 meter.

  Overflater øvrige rom:
  Gulvflater belagt med parkett med vannbåren gulvvarme. Vegger og himlingsflater utført i glatte malte flater. Glatte innerdører. Garderobeskap på soverom.
  Sammendrag av tilstandsgrad
  Det er avholdt tilstandsrapport der diverse bygningselementer er undersøkt og definert ut fra tilstandsgrader. Tilstandsgrader beskriver på en visuell måte en tilstand eller risiko opp mot et referansenivå.

  Bygningssakkyndige har vurdert boligen ut fra hva man kan forvente av en bygning av samme alder og type. Vurderingen gjøres som regel mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da boligen ble oppført (søknadstidspunktet). Forhold som er vanlige for bygningens alder, slik som slitasje etter normal bruk regnes ikke som avvik.

  TG1: 92% TG2: 3%. TGIU (ikke undersøkt) 5%. TG3 er ikke benyttet. Se tilstandsrapport for detaljer.
  Utstyr
  Alle integrerte hvitevarer på kjøkken følger eiendommen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke. Løsøre og tilbehør som medfølger overdras slik de fremsto på visning.

  For øvrig vises det til standardliste over løsøre og tilbehør til eiendommen som følger vedlagt salgsoppgaven.
  Bebyggelsen
  Boligbygg oppført i 2019.
  Støpt plate på mark. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong og stålkonstruksjoner. Utvendige fasader forblendet med teglstein og felter med trepanel. Tilnærmet flat takkonstruksjon tekket med papp/membran (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har slett entrédør med brannklasse B30 og lydklasse 39dB. Balkongdør og vinduer med tre-lags glass fra 2018.

  Se tilstandsrapport for detaljer.
  Oppvarming/teknisk
  Oppvarming med vannbåren gulvvarme. Elektriske varmekabler på bad.

  Sikringsskap med automatsikringer montert i entré/gang.

  Leiligheten har røykvarsler og brannslukningsapparat.

  Ventilasjon er basert på balansert ventilasjon med aggregat plassert i himling i bod.
  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt på 8130 kvm.
  Felles tomt for sameiet opparbeidet med asfalterte og steinlagte internveier, biloppstillingsplasser, sittegrupper og sykkelparkering. Leiligheten har tilgang til felles sykkelbod i underetasje.
  Parkering
  Det er for øyeblikket mulig å leie garasjeplass i felles garasjeanlegg i kjeller. Pris på denne er kr 1 200,- pr. måned.
  Beskrivelse av sameiet:
  Greverud Torg Sameie består av 101 boligseksjoner og 3 næringsseksjoner.

  Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

  Sameiet har ikke lån. Andel fellesformue er kr. 19 135,- pr 31.12.2022. Andel formue overtas av kjøper.

  Telenor Norge AS er sameiets leverandør av tv- og bredbåndstjenester.

  Sameiet har vedtekter. Disse følger vedlagt i salgsoppgaven.
  Løpende kostnader:
  Månedlige felleskostnader utgjør kr 2 322,- pr. måned.
  Herav:
  A konto oppv/v.vann 589,-
  Felleskostnader 1.305,-
  Kabel-tv 428,

  Kommunale avgifter utgjør kr 9 180,- pr år.
  Strømforbruk siste 12 måneder er oppgitt til 2 740 kWh.
 • Offentlige forhold

  Vei, vann og avløp
  Offentlig adkomstvei med private internveier. Boligen er tilkoblet offentlig vann og avløp med private stikkledninger.
  Reguleringsplan
  Eiendommen er regulert til boligformål. Området for øvrig er blant annet regulert til blokkbebyggelse, lekeplass, gatetun, gang-/sykkelvei, annen veggrunn - grøntareal, bolig/forretning/kontor og parkeringsplasser.

  Det foreligger ikke reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter).
  Tinglyste rettigheter og servitutter
  Det er tinglyst en rekke servitutter som eiendommen helt tilbake til 1925 som kun antas å ha historisk betydning. Videre ble det i forbindelse med utbyggingen tinglyst en rekke servitutter som omhandler blant annet bestemmelser om parkering, bebyggelse, adkomstrett etc.

  Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning.
  Ferdigattest/brukstillatelse
  Midlertidig brukstillatelse (datert 31.05.2019) foreligger.
 • Økonomiske forhold

  Prisantydning
  3 400 000,- / Fellesutgifter: 2 322,- pr. mnd
  Energiforbruk og energimerking
  Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B
  Formuesverdi
  Formuesverdi : 817 050,- Sekundær formuesverdi : 2 941 380,- Formuesverdi pr. : 31.12.2021
  Forsikring
  Tryg Forsikring Polisenummer: 7130422
  Boligkjøperforsikring
  Når du kjøper ny bolig, er det mye du må tenke på. Sammen med Tryg har vi skreddersydd en boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger - enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, dobbel renteforsikring - for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig - samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

  Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte.

  Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken siden kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Nord Eiendomsmegling AS mottar et honorar for denne formidlingen.
  Finansiering
  Nord Eiendomsmegling samarbeider med flere banker. Kunder som ønsker det, kan raskt bli satt i kontakt med en kundebehandler for et uforpliktende lånetilbud.
  Oppgjør
  Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

  Det forutsettes at kjøper innbetaler fullt oppgjør til meglers klientkonto senest dagen før avtalt overtagelse. På samme tidspunkt skal kjøpers pantedokument være meglers oppgjørsavdeling i hende. Det skal ikke betales forskudd på kjøpesum. Innbetalinger skal skje fra kjøpers egen konto eller egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Sameie

  Diverse opplysninger
  Sameie: Greverud Torg Sameie, Orgnr.: 923441115 Andel fellesformue: 19135 Kommentar gjeld: Sameiet har ingen gjeld.
  Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
  Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
  Vedtekter, regler, regnskap ol.
  Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).
 • Annet

  Arealangivelser i salgsoppgaven
  Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.
  Budgivning
  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
  Som budgiver hos oss kan du kreve at alle bud blir dokumentert og fremlagt. Det betyr at du som budgiver må akseptere at deler av ditt bud kan bli fremlagt for øvrige budgivere. Det henvises til forbrukerinformasjon om budgivning. Vi anbefaler at alle bud leveres via budknappen på annonsen på FINN.no. Dette er en enkel og sikker løsning hvor du identifiserer deg med Bank-ID. Vi kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Det presiseres at alle bud må ha minst 30 min akseptfrist fra innlevering. Hemmelige bud eller bud med hemmelige forbehold vil ikke bli behandlet og dette er i tråd med avtale mellom selger og meglerforetaket. Ta kontakt med megler dersom du har spørsmål eller dersom du ikke har anledning til å legge inn bud elektronisk. Da løser vi dette manuelt.
  Overtagelse
  Angi ønsket overtagelse i ditt bud.
  Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  Lov om hvitvasking
  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
  Nord Eiendomsmegling AS fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.
Se komplett salgsoppgave
Bent André Norderhaug
Bent André Norderhaug
Eiendomsmegler MNEF
bent.norderhaug@nord-em.no 91 51 48 22
Ola Presterud
Ola Presterud
Eiendomsmegler MNEF
ola.presterud@nord-em.no 92 25 92 10

Boliger til salg