Komplett salgsoppgave

Durendalveien 1C

Flott 3-roms hjørneleilighet i 2. etasje - Bygg fra 2022 - Heis og garasje med el-lader - Treningsrom, badstue og lounge

 • Totalpris 6 560 194
 • Prisantydning 6 390 000
 • Omkostninger 170 194
 • Etasje 2
 • BRA 85m2
 • P-Rom 82m2
 • Tomteareal 3 865m2
 • Soverom 2
 • Bad 1
 • Byggeår 2022
 • Boligtype Leilighet
 • Eierform Eierseksjon
 • Energimerke B
 • Felleskost/ mnd 3 935,-

Om boligen

Velkommen til No1 Durendalveien - Et kvalitetsprosjekt fra Bolig & Eiendomsutvikling oppført i 2022 - attrative fellesfasiliteter.

Hjørneleilighet med god beliggenhet i 2. etasje mot vest og syd. Hyggelig utsyn og gode solforhold. God standard og fin planløsning. Vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon. Inneholder gang, baderom, hovedsoverom med walk in,  soverom 2, bod samt stue og kjøkken i åpen løsning. Fin balkong på 11 kvm. Garasjeplass med elbillader. Sportsbod. Gjesteparkering.

Felles lounge, treningsrom, badstu med garderober, sykkelbod og smørebod. Fine utearealer med paviljong og utekjøkken. Golfbane, lysløype og turterreng i umiddelbar nærhet. Øvrig servicetilbud på Greverud eller på Kolbotn. På Sofiemyr finner du The Well med hotell, restaurant og spa.

 • Eiendommen

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i et meget sentralt og barnevennlig boligområde på Oppegård i Nordre Follo kommune. Her har du gode servicetilbud som dagligvare, offentlig kommunikasjon, skoler og barnehager i nærheten. Oppegård stasjon ligger rett ved som tar deg til Oslo S på 24 minutter. Området har i tillegg kort vei til tur og rekreasjonsområder.

  På Østre Greverud ligger det idrettspark med idrettshall, kunstgressbane, grusbane, skateanlegg, idrettshus, samt en 18-hulls golfbane med proshop og restaurant. På golfbanen er det lysløype om vinteren med oppkjørte skispor. Det er også kort vei til svømmehall, hesteridning, treningssenter, Ingierkollen slalåmsenter og Kolbotn tennisanlegg.

  Gjersjøen er et yndet turmål med fine stier, koselige svaberg og badeplass ved Eister. Legg også gjerne badeturen til idylliske Tussetjern. Tjernet har turstier rundt hele vannet, og herfra er det enkel tilgang til resten av Sørmarka. Videre er det en kort kjøretur til familie- og attraksjonsparken Tusenfryd, Kolben Kulturhus, og Ski Storsenter med bowlinghall og 8 kinosaler. På Sofiemyr ligger The Well - et fantastisk spaanlegg med en rekke velværetilbud.

  Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi Oppegård, Rema 1000 Greverud og Meny Greverud. Greverud senter er et lite nærsenter og en hyggelig møteplass for lokalbefolkningen. Senteret inneholder dagligvare, helsetjenester, kafé og servicetilbud. Det er kun få minutters gange til Oppegård senter med Kiwi butikk, frisør og flere spisesteder.

  Ønsker du ytterligere servicetilbud, ligger Kolbotn Torg en liten kjøretur unna, med flere spennende butikker, restauranter, helse- og servicetjenester. Alternativt ligger Vinterbro senter og Ski storsenter godt innen rekkevidde.

  Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er ved Oppegård stasjon som ligger ca. 150 meter fra leiligheten. Det er like langt til Oppegård stasjon hvor toget bruker 25 min til Oslo S og går 2-4 ganger i timen. Med bil fra Oppegård tar det ca. 7 min til Kolbotn Torg, 7 min til Ski Storsenter, 7 min til Vinterbro senter, 18 min til Oslo S og 43 min til Oslo Lufthavn Gardermoen.

  Fra eiendommen er det kort gangavstand til Greverud barneskole og 12 min gange til Flåtestad ungdomsskole. Roald Amundsen videregående skole ligger på Sofiemyr. Det er flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av kommunale og private barnehager, hvor Sætreskogen er den nærmeste.
  Adresse
  Durendalveien 1C 1415 Oppegård 2. etasje
  Matrikkel
  Gnr. 244 bnr. 53 snr. 14 orgnr. 929702611 i Nordre Follo kommune
  Innhold
  2. etasje: entré, bod, 2 soverom, omkledningsrom, bad/vaskerom og stue med åpen kjøkkenløsning. Utgang til balkong fra stue på ca 11 kvm.

  I tillegg:
  Biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg (merket nr. 14). Det er montert el-billader. Sportsbod i kjeller på ca. 5 kvm.
  Standard
  Kjøkken:
  Sigdal kjøkkeninnredning i malt utførelse. Integrerte hvitevarer bestående av platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og  kjøl/frys. Oppvaskkum med ett-greps armatur. Mekanisk avtrekk fra kjøkkenvifte. Parkett på gulv, malte vegger og malt himling.

  Bad:
  Speil og servantskap. Vegghengt-toalett, servant, dusj med glassdører og uttak til vaskemaskin. Flislagte veggoverflater og malte himling Fliselagte gulv med varmekabler.  Det er balansert ventilasjon.

  Balkong:
  Utgang til balkong fra stuen. Balkongen måler ca. 11 kvm og er overbygget. Tregulv.

  Overflater øvrige rom:
  Parkett på gulv, malte vegger og malt himling.
  Sammendrag av tilstandsgrad
  Det er avholdt tilstandsrapport der diverse bygningselementer er undersøkt og definert ut fra tilstandsgrader. Tilstandsgrader beskriver på en visuell måte en tilstand eller risiko opp mot et referansenivå.

  Bygningssakkyndige har vurdert boligen ut fra hva man kan forvente av en bygning av samme alder og type. Vurderingen gjøres som regel mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da boligen ble oppført (søknadstidspunktet). Forhold som er vanlige for bygningens alder, slik som slitasje etter normal bruk regnes ikke som avvik.

  Kort sammendrag av boligens tilstandsgrader:
  Boligen har primært fått tilstandsgrad 1 (mindre eller moderate avvik).
  TG IU (ikke undersøkt) er gitt til bad da hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner.
  TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) er gitt til sanitærutstyr og innredning på bad da det mangler lekkasjesikring fra innebygget sisterne.

  Se tilstandsrapport vedlagt salgsoppgave.
  Utstyr
  Det er solskjerming i stue og på soverom. Plissegardiner . Belysning styres med app (Smarthus). Det er egen bryter ved inngangen og på soverommet som skrur alt lys av.

  Alle integrerte hvitevarer på kjøkken følger eiendommen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke. Løsøre og tilbehør som medfølger overdras slik de fremsto på visning. For øvrig vises det til standardliste over løsøre og tilbehør til eiendommen som følger vedlagt salgsoppgaven.
  Bebyggelsen
  Boligblokk oppført i 2022.
  Grunnmur i betong. Bærende konstruksjoner i betong. Fasader er kledd med i en kombinasjon av tegl og treverk. Flat takkonstruksjon. Malte vinduer med 3-lags glass. Ytterdør i malt utførelse. Malt balkongdør med glassfelt.
  Oppvarming/teknisk
  Det er vannbåren gulvvarme supplert med elektriske varmekabler på bad. Det er balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

  Sikringsskap med automatsikringer. Plassert i bod.

  Felles sprinkleranlegg og brannvarslingsanlegg. Brannslukningsapparat.
  Beskrivelse av tomt
  Sameiet har felles eiertomt på 3 870 kvm.
  Tomten er meget pent opparbeidet med pergula med langbord og utekjøkken, plenarealer, asfalterte gangstier, benker og beplantninger.
  Parkering
  Biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg under bygget med el-billader. Ny eier betaler kr 4 990,- for etablering av ladeavtale samt et månedsbeløp for lading og nedbetaling av laderen (pt kr 924,-).

  Gjesteparkering på anviste plasser i garasjeanlegget. Styret har inngått avtale med seniorsenteret om at beboere og gjester kan parkere der fra fredag ettermiddag til søndag kveld/natt. Styret har egne parkeringsbevis.
  Beskrivelse av sameiet:
  No 1 Durendalveien Boligsameie består av 53 boligseksjoner.

  Sameiet har lounge og treningsrom / badstue. Det gjelder egne regler for bruk.

  Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

  Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner. Dette gjelder tilsvarende hvis et erverv av en boligseksjon eller av aksjer eller andeler i et selskap fører til at flere enn to av boligseksjonene eies av noen som har slik tilknytning til hverandre, som beskrevet i eierseksjonslovens § 23.

  Sameiet har husordensregler og vedtekter. Disse følger vedlagt salgsoppgave.

  Sameiet har ikke lån. Andel formue utgjør kr. 18 105,- pr 31.12.2023.
  Løpende kostnader:
  Totale felleskostnader pr. d.d. kr 3 935,- pr. måned.
  Herav:
  Felleskostnader 1 785,-
  Parkering 200,-
  Varme 1 020,-
  Fellesarealer 400,-
  Bredbånd 530,-

  Strømforbruk 2023: 3349,38 kWh
  Estimert forbruk 2024: 3683 kWh

  Kommunale avgifter utgjør kr 9 500,- pr år. Beløpet faktureres kvartalsvis og er justeres for faktisk vannforbruk.
 • Bygninger

  Arealer og fordeling per etasje
  Det totale bruksarealet fordeler seg som følger:
  - BRA: 85 m².
  - BRA-i: 85 m² (Entré, bod, 2 soverom, omkledningsrom, bad/vaskerom og stue med åpen kjøkkenløsning).
  - BRA-e: ca 5 m² (bod i felles anlegg).
  - TBA: 11 m² (balkong).

  Biloppstillingplass i felles garasjeanlegg.

  Takhøyder på ca 2,24 - 2,41 m.

  Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i NS 3940:2023.
 • Offentlige forhold

  Vei, vann og avløp
  Offentlig med private internveier og ledningsnett.
  Reguleringsplan
  Eiendommen er regulert til boligformål. Området er regulert til blant annet småhusbebyggelse, blokkbebyggelse, grøntarealer, lekeanlegg og offentlige bygninger.

  Kommunen opplyser om følgende reguleringplan under arbeid i nærheten (500 meter):
  Id: 202301.
  Navn: Sætreskogveien 3.
  Status: Planforslag.
  Plantype: Detaljregulering.
  Denne eiendommen ligger på andre siden av jernbanen og antas å ikke ha direkte betydning for eiendommen.
  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 27.09.2022.
 • Økonomiske forhold

  Prisantydning
  6 690 000,-
  Formuesverdi
  Formuesverdi var ikke mulig å fremskaffe hos altinn.no.
  Energiforbruk og energimerking
  Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B
  Forsikring
  If Skadeforsikring Nuf Polisenummer: SP5268136
  Finansiering
  Nord Eiendomsmegling samarbeider med flere banker. Kunder som ønsker det, kan raskt bli satt i kontakt med en kundebehandler for et uforpliktende lånetilbud.
  Boligkjøperforsikring
  Når du kjøper ny bolig, er det mye du må tenke på. Sammen med Tryg har vi skreddersydd en boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger - enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, dobbel renteforsikring - for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig - samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

  Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte.

  Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken siden kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen.
  Oppgjør
  Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

  Det forutsettes at kjøper innbetaler fullt oppgjør til meglers klientkonto senest dagen før avtalt overtagelse. På samme tidspunkt skal kjøpers pantedokument være meglers oppgjørsavdeling i hende. Det skal ikke betales forskudd på kjøpesum. Innbetalinger skal skje fra kjøpers egen konto eller egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Annet

  Arealangivelser i salgsoppgaven
  Arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 14.05.2024.
  Budgivning
  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
  Som budgiver hos oss kan du kreve at alle bud blir dokumentert og fremlagt. Det betyr at du som budgiver må akseptere at deler av ditt bud kan bli fremlagt for øvrige budgivere. Det henvises til forbrukerinformasjon om budgivning. Vi anbefaler at alle bud leveres via budknappen på annonsen på FINN.no. Dette er en enkel og sikker løsning hvor du identifiserer deg med Bank-ID. Vi kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Det presiseres at alle bud må ha minst 30 min akseptfrist fra innlevering. Hemmelige bud eller bud med hemmelige forbehold vil ikke bli behandlet og dette er i tråd med avtale mellom selger og meglerforetaket. Ta kontakt med megler dersom du har spørsmål eller dersom du ikke har anledning til å legge inn bud elektronisk. Da løser vi dette manuelt.
  Overtagelse
  Angi ønsket overtagelse i ditt bud.
  Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  Lov om hvitvasking
  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
  Nord Eiendomsmegling AS fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.
Se komplett salgsoppgave

Visning

Tirsdag 25. Juni
18:00 - 19:00
Bent André Norderhaug
Bent André Norderhaug
Eiendomsmegler MNEF
bent.norderhaug@nord-em.no 91 51 48 22
Ola Presterud
Ola Presterud
Eiendomsmegler MNEF
ola.presterud@nord-em.no 92 25 92 10

Boliger til salg