Komplett salgsoppgave

Stangåsveien 22 B

Fantastisk del av tomannsbolig med unik beliggenhet - Solrikt og barnevennlig med panoramautsikt mot vest

 • Totalpris 11 883 992
 • Prisantydning 11 600 000
 • Omkostninger 283 992
 • BRA 198m2
 • P-Rom 198m2
 • Tomteareal 1 153m2
 • Soverom 5
 • Bad 2
 • Byggeår 2014
 • Boligtype Tomannsbolig
 • Eierform Eierseksjon
 • Energimerke B

Om boligen

Stangåsveien 22 B er en innholdsrik halvpart av tomannsbolig oppført i 2014 med usjenert beliggenhet på toppen av Myrvoll. Den fantastiske utsikten kan nytes fra boligen og flere flotte uteplasser. Barnevennlige omgivelser. Boligen fremstår lys og tiltalende og har særdeles gode solforhold. God standard og familievennlig planløsning med et fint kjøkken med god spiseplass og integrerte hvitevarer, 5 soverom, 3 stuer, 2 bad, badstue, 2 omkledningsrom samt praktisk vaskerom.

Parkering i garasje samt biloppstilling med Easee elbillader (32A). Sportsbod. Pent opparbeidet felles eiertomt hvor man disponerer arealet rundt huset. Terrasse mot syd på ca. 34 kvm. samt terrasse på vestsiden av huset på ca. 22 kvm.

Velkommen!

 • Beliggenhet

  Beliggenhet
  Eiendommen har en svært attraktiv beliggenhet øverst i Stangåsveien - en rolig og trafikkstille gate på toppen av Myrvoll. Området er barnevennlig. Boligen ligger helt på pynten og har en praktfull utsikt mot vest og de beste solforhold. Umiddelbar nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder.
  Fra eiendommen er det gangavstand til flere barnehager, Østli barneskole, Fløysbonn ungdomsskole og Roald Amundsen VGS.

  Ca. 5 minutter med bil til Kolbotn sentrum hvor en finner det meste av servicetilbud med blant annet kjøpesenteret Kolbotn Torg, Kolben kuturhus og flere restauranter. Fra Myrvoll stasjon går det både busser og tog til Oslo og Ski med jevnlige avganger. Øvrig servicetilbud på Myrvoll stasjon eller på Greverud Torg. Ca. 20 minutter med bil til Oslo sentrum. Det er kort vei til tur- og skiløyper, 18-hulls golfbane, fotballbaner, idrettsplass, flerbrukshall samt The Well.
  Adresse
  Stangåsveien 22 B 1415 Oppegård
  Matrikkel
  Gnr. 243 bnr. 270 snr. 2 i Nordre Follo kommune
  Innhold
  Underetasje: TV-stue, bad, badstue, vaskerom, omkledningsrom og 2 soverom.

  1. etasje: Entré, WC og stue med åpen kjøkkenløsning. God spiseplass i tilknytning til kjøkken. Utgang fra kjøkken til terrasse mot syd, ca. 34 kvm med videre adkomst til terrasse mot vest på ca. 22 kvm. Det er sportsbod på ca. 5 kvm. med adkomst ved siden av inngangsdøren.

  2. etasje: Stue, bad, omkledningsrom og 3 soverom.

  Garasje med mål 2,85 x 5,8 meter (halvpart av dobbelgarasje).

  Primærrom 198 kvm. Bruksareal 198 kvm. Det henvises til tilstandsrapport fra Anticimex (datert 28.10.2022).
  Standard
  Boligen fremstår lys og tiltalende og holder en god standard. Boligen ble oppført av Bolig & Eiendomsutvikling AS - en solid og anerkjent eiendomsutvikler med base i Kolbotn sentrum.

  Kjøkkeninnredning fra Mobalpa med glatte fronter og laminert benkeplate. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Stikkontakter samt
  belysning over benkeplate. Integrert oppvaskmaskin. Integrert stekeovn med nedfelt induksjons topp. Integrert kjøle- og fryseskap. Fritthengende
  ventilator tilkoblet avtrekkskanal. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast og støpejern. Gulvflater belagt med parkett. Vegger og
  himlingsflater utført i glatte malte flater. Montert downlights.

  Bad 2. etasje har flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Himlingsflater utført i glatte malte flater med downlights. Vegghengt innredning
  med heldekkende servant og ett-greps armatur. Speil på vegg med overlys og stikkontakt over servant. Dusjnisje med glassdører med ett-greps
  armatur. Innebygget badekar med ett-greps dusjarmatur. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige
  avløpsrør av plast og støpejern. Avtrekksventil i himling.

  Bad i undertetasje har flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Himlingsflater utført i glatte malte flater med downlights. Vegghengt innredning
  med heldekkende servant og ett-greps armatur. Speil på vegg med overlys og stikkontakt over servant. Dusjnisje med glassdører med ett-greps
  armatur. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil i himling.

  Vaskerom med flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Himlingsflater utført i glatte malte flater. Vegghengt innredning med nedfelt
  utslagsvask i rustfritt stål med ett-greps armatur. Opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder på ca 200 L fra byggår. Vannrør av typen rør-i-rør
  system. Fordelerskap for rør-i-rør system plassert i vegg. Synlige avløpsrør av plast og støpejern. Avtrekksventil i himling.

  WC i 1. etasje med flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Himlingsplater utført i glatte malte flater med downlights. Vegghengt innredning med heldekkende servant og ett-greps armatur. Speil på vegg med stikkontakt over sercant. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Vannrør av typen rør-i-rør-system. Synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil i himling.

  Øvrige rom har gulv med fliser og parkett. Gulvarme også i entre. Vegger og himlinger i malte flater. Profilerte innerdører. Skyvedørsgarderobe i entre og garderobeløsning i omkledningsrom. Balansert ventilasjon.

  Det er avholdt tilstandsrapport der diverse bygningselementer er undersøkt og definert ut fra tilstandsgrader. Tilstandsgrader beskriver på en visuell måte en tilstand eller risiko opp mot et referansenivå.

  Bygningssakkyndige har vurdert boligen ut fra hva man kan forvente av en bygning av samme alder og type. Vurderingen gjøres som regel mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da boligen ble oppført (søknadstidspunktet). Forhold som er vanlige for bygningens alder, slik som slitasje etter normal bruk regnes ikke som avvik.
  Sammendrag av tilstandsgrad
  TG 0 eller TG1: 86%. TG1: 4%. TG2: 0%. TGIU (ikke undersøkt) 10%
  Utstyr
  Alle integrerte hvitevarer på kjøkken følger eiendommen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke. Utelys og utekran. Solskjerming med terrassemarkise og utvendige persienner (alt med motordrift).

  Løsøre og tilbehør som medfølger overdras med gjenstående leverandørgaranti.
  Bebyggelsen
  Vestre del av vertikaldelt tomannsbolig fra 2014. Gulv på grunn av betong. Grunnmur av termomur. Yttervegger og etasjeskillere av trekonstruksjoner. Fasader utført i stående kledning. Takkonstruksjon utført i pulttaksform utvendig tekket med papp/membran.  Glatt entrédør av tre med glassfelt. Terrassedør og vinduer med karmer av tre og to-/tre-lags glass fra byggår. Se tilstandsrapport for ytterligere detaljer.
  Oppvarming/teknisk
  Boligen er elektrisk oppvarmet kombinert med peisovn og luft til luft varmepumpe. Gulvvarme i entre, baderom, badstue, vaskerom samt stue og begge soverom i underetasje. Sikringsskap med automatsikringer er plassert i underetasje. Overbelastningsvern og skjult elektriksk anlegg. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt på 1 153 kvm hvor hver seksjon disponerer areal rundt sin bolig. Se seksjoneringstegning vedlagt. Opparbeidet med asfaltert innkjøring og gårdsplass. Asfalt i gangareal. Gressplen og diverse beplantninger. Trapper i granitt.  Store eksklusive terrasser bestående av Kebony Clear terrassebord.  Den patenterte Kebony® teknologien gir et unikt tremateriale med lang holdbarhet og eksklusivt utseende. Glatte overflater uten flising. Produktet er bærekraftig og krever ikke vedlikehold, kun vanlig rengjøring. Plantekasser med grønnsakshage og blomsterbed. Innfelte skjulte lys i plantekasser.

  Gardena smart flerkanals vanningssystem med totalt seks ulike soner sørger for en fullstendig automatisert og korrekt vanning av grønnsakshage, blomsterbed, frukttrær og gressplener. Vannforsyning er nedgravd og helt ute av syne. Det hele kontrolleres fra en app. Reis bort fra hage og planter med god samvittighet.
  Parkering
  Parkering i halvpart av dobbelgarasje samt på biloppstillingsplass. Her er det montert elbillader.
  Løpende kostnader:
  Kommunale avgifter utgjør kr 5 376,- pr kvartal og er basert på et årlig vannforbruk på 250 m3.  Strømforbruk er oppgitt til 20 000 kWh pr. år og inkluderer lading av to elbiler. Bygningsforsikring kr 7 087,- pr. år. Viken Fiber/Altibox kr 1 059,- pr. måned (500 Mbps opp og ned samt TV-pakke med 50 valgfrie poeng.
 • Bygninger

  Type, eierform og byggeår
  Tomannsbolig Eierseksjon, oppført i 2014
  Antall rom (evt. senger)
  Oppholdsrom: 3, Soverom: 5, Bad: 2, Ekstratoalett: 1
 • Offentlige forhold

  Vei, vann og avløp
  Offentlig med private internveier og ledningsnett.
  Reguleringsplan
  Eiendommen ligger i område regulert til frittliggende småhusbebyggelse. Kontakt megler hvis du ønsker bestemmelser oversendt.

  Selger opplyser at de i mai 2022 mottok nabovarsel for byggeplaner på ubebygget naboeiendom mot nord. De er ikke kjent med at dette er godkjent i kommunen.

  Kommunen bekrefter at det ikke er reguleringsplaner under arbeid i området (innenfor 500 meter).
  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest både for boligen og garasjen. Disse følger som vedlegg til salgsoppgave.
 • Økonomiske forhold

  Prisantydning
  11 600 000,-
  Energiforbruk og energimerking
  Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B
  Forsikring
  Eiendommen er av selger forsikret i:
  Tryg Forsikring Polisenummer: 8299625
  Boligkjøperforsikring
  I samarbeid med If tilbyr vi våre kjøpere å tegne boligkjøperforsikring. Dette er en motvekt til selgers boligselgerforsikring og anbefales av oss. Kjøper kan velge mellom ordinær boligkjøperforsikring eller å kjøpe boligkjøperpakken. Sistnevnte inkluderer blant annet husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning og flytteforsikring, i tillegg til ordinær boligkjøperforsikring.
  Finansiering
  Nord Eiendomsmegling anbefaler våre kunder å snakke med Handelsbanken Kolbotn ved spørsmål om finansiering. Handelsbanken holder til på Rosenholm Campus og er et fysisk bankkontor som stiller opp for våre kunder. Kontakt megler for mer informasjon.
  Oppgjør
  Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted)
  Det forutsettes at kjøper innbetaler fullt oppgjør til meglers klientkonto senest dagen før avtalt overtagelse. På samme tidspunkt skal kjøpers pantedokument være meglers oppgjørsavdeling i hende. Det skal ikke betales forskudd på kjøpesum. Innbetalinger skal skje fra kjøpers egen konto eller egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Annet

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex og har i den anledning fylt ut en egenerklæring. Denne er et viktig salgsdokument og det anbefales på det sterkeste at potensielle kjøpere setter seg grundig inn i denne før budgivning. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Kontakt megler dersom du ønsker forsikringsvilkårene.
  Arealangivelser i salgsoppgaven
  Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.
  Budgivning
  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
  Som budgiver hos oss kan du kreve at alle bud blir dokumentert og fremlagt. Det betyr at du som budgiver må akseptere at deler av ditt bud kan bli fremlagt for øvrige budgivere. Det henvises til forbrukerinformasjon om budgivning. Vi anbefaler at alle bud leveres via budknappen på annonsen på FINN.no. Dette er en enkel og sikker løsning hvor du identifiserer deg med Bank-ID. Vi kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Det presiseres at alle bud må ha minst 30 min akseptfrist fra innlevering. Hemmelige bud eller bud med hemmelige forbehold vil ikke bli behandlet og dette er i tråd med avtale mellom selger og meglerforetaket. Ta kontakt med megler dersom du har spørsmål eller dersom du ikke har anledning til å legge inn bud elektronisk. Da løser vi dette manuelt.
  Overtagelse
  Angi ønsket overtagelse i ditt bud.
  Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  Lov om hvitvasking
  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
  Nord Eiendomsmegling AS fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.
Bent André Norderhaug
Bent André Norderhaug
Eiendomsmegler MNEF
bent.norderhaug@nord-em.no 91 51 48 22
Ola Presterud
Ola Presterud
Eiendomsmegler MNEF
ola.presterud@nord-em.no 92 25 92 10

Boliger til salg