Komplett salgsoppgave

Hareveien 11 A

Meget attraktivt enderekkehus i solrike og barnevennlige omgivelser - Betydelig oppgradert i 2020 - Terrasse ca. 50 kvm

 • Totalpris 5 831 464
 • Prisantydning 5 035 000
 • Omkostninger 7 982
 • BRA 128m2
 • P-Rom 124m2
 • Tomteareal 14 300m2
 • Soverom 3
 • Bad 1
 • Byggeår 1969
 • Boligtype Rekkehus
 • Eierform Borettslag
 • Energimerke G
 • Felleskost/ mnd 7 000,-

Om boligen

Hareveien 11 A er et attraktivt enderekkehus over 2 plan + kjeller. Beliggenheten er svært barnevennlig med kort gangavstand til barnehage, Tårnåsen barneskole, Hellerasten ungdomsskole og lekeplasser. Umiddelbar nærhet til bussholdeplass med ekspressavganger i rushen, nattbuss samt dagligvarehandel og marka. Togstasjon og de fleste servicetilbud finnes på Kolbotn, ca. 15 minutters gange fra boligen.

Praktisk planløsning med 3 soverom, bad og toalettrom i samme etasje. Nevnte bad og toalettrom er pusset opp i 2020. Velutstyrt kjøkken fra 2016 med åpen løsning mot stuen. Fra stuen er det utgang til en solrik og skjermet markterrasse på hele 50 kvm. Kjellerstue og godt med bodplass. Biloppstillingsplass i felles garasjerekke. Utvendig rehabilitert i 2020 (inkl soilrør). Ingen dok.avgift.

 • Beliggenhet

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Tårnåsen.
  Marka, barnehage, Tårnåsen barneskole og Hellerasten ungdomsskole i umiddelbar nærhet. I tilknytning til barneskolen er det ballbinge, ski/trimløype, sykkelløype og flere lekeapparater.

  Nærmeste dagligvarehandel er Coop Extra. Bussholdeplass i kort gangavstand fra boligen med ekspressforbindelser til Oslo sentrum om morgningen og ettermiddagen samt nattbuss i helgene. For ytteligere servicetilbud ligger Kolbotn sentrum med kjøpesenteret Kolbotn Torg, kulturhus, flere restauranter og togstasjon i nærheten.

  Kolbotn har et av landets største idrettslag med en allsidig satsning innenfor et stort spekter av idrettsgrener. Sofiemyr idrettspark består av stadion, fotball-/friidrettsanlegg med lys og de fleste fasiliteter. På Greverud er det golfbane med oppkjørte skiløyper og akebakker om vinteren.

  Ellers kan Sofiemyr friste med svømmehall, treningssenter og idrettshall, samt The Well, et fantastisk spaanlegg med en rekke velværetilbud - nå også med hotell. På Ingierkollen er det både slalåmsenter og tennisanlegg. Videre er det en kort kjøretur til strender langs bunnefjorden som Hvervenbukta og Ingierstrand samt Ski sentrum og Tusenfryd.
  Adresse
  Hareveien 11 A 1413 Tårnåsen
  Matrikkel
  Gnr. 240 bnr. 589, andelsnr. 7 i Høyden borettslag a/l med orgnr. 950639199 i Nordre Follo kommune
  Innhold
  Kjelleretasje: Trapperom, kjellerstue og bod.

  1. etasje: Entré, gang, stue og kjøkken.

  2. etasje: Gang, bad, toalettrom og tre soverom.

  Boligen disponerer en biloppstillingsplass i felles frittstående garasje.

  Primærrom 124 kvm. Bruksareal 128 kvm. Det henvises til tilstandsrapport fra Anticimex (datert 21.02.2023) for spesifikasjon av primærrom og sekunderrom.

  Det gjøres spesielt oppmerksom på at det ikke er søkt om/godkjent innredning av kjeller og det er heller ikke tatt stilling til om dette lar seg gjøre. Etasjen er av den grunn ikke godkjent til varig opphold.
  Standard
  Enderekkehus over 2 plan + kjeller.

  Kjøkken:
  Kjøkkenløsning fra 2016. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter og heltre benkeplate. Montert kjøkkenplate mellom benkeplate og overskap. Overskapsbelysning og stikkontakter. Nedfelt oppvaskkum i porselen. Integrert oppvaskmaskin, stekeovn, montert komfyrvakt. Frittstående kjøleskap. Fritthengende ventilator med avtrekkskanal. Gulvflater belagt med laminat. Veggflater utført i tapet. Himlingsflater utført i malte takplater.

  Bad:
  Baderom fra 2020. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Himlingsflater utført i malte glatte flater med downlights. Veggmontert innredning med ovenpåliggende servant og ett-greps armatur. Speil over servant med belysning og stikkontakt på vegg. Dusjnisje med glassdører og ett-greps armatur. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Mekanisk avtrekksventil plassert i vegg.

  Toalettrom:
  Toalettrom fra 2020. Gulvflate belagt med gulvbelegg. Vegger og himlingsflater utført i malte glatte flater. Veggmontert innredning med heldekkende servant og ett-greps armatur. Vegghengt toalett med innebygget sisterne fra Geberit. Avtrekksventil plassert i vegg.

  Uteplasser:
  Utgang fra kjøkken til solrik, sydvestvendt terrasse på ca 50 m². Bærende konstruksjoner av trevirke belagt med terrassebord. Rekkverk av trekonstruksjoner.

  Overflater øvrige rom:
  Gulvflater belagt med fliser, teppefliser, laminat og gulvbelegg. Veggflater utført i malt strietapet, trepanel, porebetong, panelplater samt tapet. Himlingsflater utført i malte takplater og malte glatte flater med synlige bjelker.
  Sammendrag av tilstandsgrad
  Det er avholdt tilstandsrapport der diverse bygningselementer er undersøkt og definert ut fra ilstandsgrader. Tilstandsgrader beskriver på en visuell måte en tilstand eller risiko opp mot et eferansenivå.

  Bygningssakkyndige har vurdert boligen ut fra hva man kan forvente av en bygning av samme alder og type. Vurderingen gjøres som regel mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da boligen ble oppført (søknadstidspunktet). Forhold som er vanlige for bygningens alder, slik som slitasje etter normal bruk regnes ikke som avvik.

  TG0 eller TG1: 60%. TG2: 30%. TG3: 1%. TGIU (ikke undersøkt) 9%.

  TG3 er gitt til rømningsveier da vinduer fra rom under terreng ikke har tilstrekkelig størrelse iht forskriftskrav. Godkjent rømningsvei må etableres.

  Det er gitt verdibevis for bad i 2. etasje. Se tilstandsrapport for detaljer.
  Utstyr
  Mikrobølgeovn, fryser i kjeller, 2 skoskap i gangene opg et garderobeskap (på soverom 1), vaskemaskin og tørketrommel medfølger ikke. Øvrige hvitevarer medfølger.

  For øvrig vises det til standardliste over løsøre og tilbehør som følger vedlagt salgsoppgaven.
  Bebyggelsen
  Rekkehus oppført i 1969.
  Gulv mot grunn og grunnmur av betong. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttervegger av trekonstruksjoner utvendig kledd med liggende trekledning. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran(ikke besiktiget grunnet sikkerhetsmessige forhold). Boligen har glatt entrédør av tre med glassfelt. Terrassedør og vinduer med karmer av tre og tre-lags glass fra 2020. Vindu med karmer av tre og tre-lags glass fra 2019 på ene soverommet.

  Se tilstandsrapport for detaljer.
  Oppvarming/teknisk
  Boligen er elektrisk oppvarmet kombinert med peisovn i stue og vedovn i kjeller.

  Hovedstoppekran for vann samt varmtvannsbereder på ca 198 L fra 2015 plassert i kjeller.

  Sikringsskap med automatsikringer plassert i kjeller. Boligen har åpent/skjult elektrisk anlegg.

  Boligen har røykvarsler og håndholdt brannslukkingsapparat.
  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt for borettslaget på 14300 kvm.
  Fellesarealer opparbeidet med asfalterte adkomstveier, gressplen og diverse beplantning.
  Parkering
  Boligen disponerer en biloppstillingsplass i felles frittstående garasje.
  Løpende kostnader:
  Månedlige felleskostnader utgjør kr 7 000,- pr. måned.
  Internett kr. 734,- pr måned (Telenor).
  Strømforbruk i 2022 var 12 886 kwh.

  Felleskostnader inkluderer blant annet forretningsførsel, bygningsforsikring, kommunale avgifter, kabel-tv og nedbetaling av fellesgjeld.
 • Tomt

  Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)
  Areal: 14 300 kvm, Eierform: Fellestomt
 • Offentlige forhold

  Vei, vann og avløp
  Offentlig adkomst med private internveier. Boligen er tilkoblet offentlig vann og avløp med private stikkledninger.
  Reguleringsplan
  Eiendommen er regulert til boligformål. Området for øvrig er regulert til konsentrert småhusbebyggelse. Av borettslagets samlede tomteareal er 1 kvm regulert til annen veigrunn, 218 kvm regulert til felles lekeareal og 35 kvm regulert til frisiktsone.

  Kommuneplan for Nordre Follo 2023-2034 er under arbeid.

  Kommunen opplyser om følgende reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter):
  Sentrumsgården BFKT4.
  Skiveien 54.
  Skrenten Panorama.
  Skrenten Nybakken.

  Ingen av ovennevnte antas å ha direkte betydning for eiendommen.
 • Økonomiske forhold

  Formuesverdi
  Formuesverdi : 1 355 849,- Sekundær formuesverdi : 4 881 056,- Formuesverdi pr. : 31.12.2021
  Forsikring
  Borettslagets bygningsmasse er forsikret i:
  If Skadeforsikring NUF Polisenummer: SP587503

  Forsikring som dekker innbo og løsøre er påregnelig.
  Boligkjøperforsikring
  I samarbeid med If tilbyr vi våre kjøpere å tegne boligkjøperforsikring. Dette er en motvekt til selgers boligselgerforsikring og anbefales av oss. Kjøper kan velge mellom ordinær boligkjøperforsikring eller å kjøpe boligkjøperpakken. Sistnevnte inkluderer blant annet husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning og flytteforsikring, i tillegg til ordinær boligkjøperforsikring.
  Finansiering
  Nord Eiendomsmegling anbefaler våre kunder å snakke med Handelsbanken Kolbotn ved spørsmål om finansiering. Handelsbanken holder til på Rosenholm Campus og er et fysisk bankkontor som stiller opp for våre kunder. Kontakt megler for mer informasjon.
  Kommunale avgifter
  Inkludert i felleskostnadene.
  Oppgjør
  Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

  Det forutsettes at kjøper innbetaler fullt oppgjør til meglers klientkonto senest dagen før avtalt overtagelse. På samme tidspunkt skal kjøpers pantedokument være meglers oppgjørsavdeling i hende. Det skal ikke betales forskudd på kjøpesum. Innbetalinger skal skje fra kjøpers egen konto eller egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Annet

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex og har i den anledning fylt ut en egenerklæring. Denne er et viktig salgsdokument og det anbefales på det sterkeste at potensielle kjøpere setter seg grundig inn i denne før budgivning. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Kontakt megler dersom du ønsker forsikringsvilkårene.
  Arealangivelser i salgsoppgaven
  Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.
  Andre opplysninger
  Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
  Budgivning
  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
  Som budgiver hos oss kan du kreve at alle bud blir dokumentert og fremlagt. Det betyr at du som budgiver må akseptere at deler av ditt bud kan bli fremlagt for øvrige budgivere. Det henvises til forbrukerinformasjon om budgivning. Vi anbefaler at alle bud leveres via budknappen på annonsen på FINN.no. Dette er en enkel og sikker løsning hvor du identifiserer deg med Bank-ID. Vi kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Det presiseres at alle bud må ha minst 30 min akseptfrist fra innlevering. Hemmelige bud eller bud med hemmelige forbehold vil ikke bli behandlet og dette er i tråd med avtale mellom selger og meglerforetaket. Ta kontakt med megler dersom du har spørsmål eller dersom du ikke har anledning til å legge inn bud elektronisk. Da løser vi dette manuelt.
  Overtagelse
  Angi ønsket overtagelse i ditt bud.
  Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  Lov om hvitvasking
  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
  Nord Eiendomsmegling AS fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.
Se komplett salgsoppgave
Bent André Norderhaug
Bent André Norderhaug
Eiendomsmegler MNEF
bent.norderhaug@nord-em.no 91 51 48 22
Ola Presterud
Ola Presterud
Eiendomsmegler MNEF
ola.presterud@nord-em.no 92 25 92 10

Boliger til salg