Komplett salgsoppgave

Bekkeliveien 44

Unik og sjelfull boligdrøm med fantastisk og naturskjønn utsikt over Oslomarka! Stor solrik tomt i stille blindvei

 • Totalpris 13 955 992
 • Prisantydning 13 600 000
 • Omkostninger 355 992
 • BRA 355m2
 • P-Rom 349m2
 • Tomteareal 1 262m2
 • Soverom 6
 • Bad 4
 • Byggeår 1953
 • Boligtype Enebolig
 • Eierform Selveier
 • Energimerke B

Om boligen

Bekkeliveien 44 er en stor energieffektiv enebolig på hele 355 kvm over 3 plan med godkjent hybel. Eiendommen ligger i et hyggelig og veletablert boligområde - et veldig trygt og godt bomiljø. Få minutters gange til både tog og buss på Solbråtan med hyppige avganger mot Oslo/Ski. Trygg skolevei til barneskole, ungdomsskole og videregående skole. Kort vei til idrettsanlegg og flotte turmuligheter.

Innholdsrik bolig med 5 soverom, store oppholdsrom i både 1. og 2. etasje, velutstyrt kjøkken, 3 baderom - i tillegg hybel på ca. 52 kvm med egen inngang, stue, kjøkken, bad og soverom. Det er bergvarme/vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon. Usjenert beliggenhet med flere uteplasser, utsikt og sol hele dagen til langt på kveld.

 • Beliggenhet

  Beliggenhet
  Enebolig beliggende i blindvei, i et hyggelig og veletablert boligområde.

  Nærmeste dagligvarebutikk er Kiwi i Sønsterudveien, her finner du også frisør, sushi-og pizzautsalg. I tillegg kort vei til Sofiemyr senter med blant annet Rema 1000, gatekjøkken, frisør, apotek, treningstudio og medisinsk senter.

  Gangavstand til Sofiemyr barneskole, Fløysbonn ungdomsskole og Roald Amundsen VGS. Det er vedtatt at det skal bygges en ny og moderne ungdomsskole på Sofiemyr. Flere barnehager i nærområdet.

  Kort vei til Kolbotn sentrum, med et mangfoldig servicetilbud som spisesteder, treningssenter og legesenter, i tillegg til Kolbotn torg med ca. 60 forretninger. Kolben kulturhus består av kino, flott bibliotek, kulturskole for barn og konsertsaler. Gamle Tårnhuset restaurant er et populært spisested.

  Få minutters gangavstand til Solbråtan togstasjon med hyppige avganger mot Oslo og Ski. Med bil bruker man ca. 20 min til Oslo sentrum, 15 min. til Ski sentrum og 50 min til Gardermoen. Få minutters gangvei til bussforbindelser i Skiveien med avganger til Oslo sentrum og ekspressbuss i rushtiden som tar ca 27 minutter.

  Perfekt for den aktive familie med flotte tur- og rekreasjonsområder i nærmiljøet. Kort avstand til marka som har fine turløyper om sommeren og lysløype om vinteren. Løype til populære turmål som blant annet Grønliåsen, Østmarka, Stallerud og Sterkerud. Dessuten lager Skiforeningen og kommunen en rundløype og akebakke på Østre Greverud med kunstsnø. I dette anlegget arrangeres både skiskole og konkurranser. Kort gangavstand unna ligger Sofiemyr idretts- og svømmehall, i tillegg til friidrettsanlegg og flere fotballbaner. I tillegg til 18-hulls golfbane på Østre Greverud, er det slalåmbakke i Ingierkollen, flere treningssentre samt badeplasser ved Hvervenbukta og Ingierstrand. Spa- og velværesenter, The Well, på Sofiemyr. Dette er Nordens største spa - i gangavstand fra boligen. Nå også med populært hotell.
  Adresse
  Bekkeliveien 44 1410 Kolbotn
  Matrikkel
  Gnr. 240 bnr. 400 i Nordre Follo kommune
  Innhold
  Underetasje: Trapp/gang, bad, 2 soverom og hybelleilighet med entré, stue, kjøkken, bad og soverom. Teknisk rom og kott. Hybelleilighet er målt til ca. 52m2.

  1. etasje: Entré, trapp/gang, stue/spisestue, kjøkken/spiseplass og bad.

  2. etasje: Trapp, gang/loftstue, bad og 3 soverom. Uinnredet kryploft med adkomst via veggluker.

  Primærrom 349 kvm. Bruksareal 355 kvm. Det henvises til tilstandsrapport fra Anticimex (datert 12.05.2023) for spesifikasjon av primærrom og sekundærrom.
  Standard
  HOVEDDEL

  Kjøkken:
  Kjøkkeninnredning med hvitevarer og glatte fronter på skuffer og skapdører. Benkeplater i laminat. Underlimt oppvaskkum i rustfritt stål med ett greps blandebatteri. Komfyr og mikrobølgeovn integrert i høyskap. Nedfelt induksjonstopp i benkeplate. 2 integrerte oppvaskmaskiner. Frittstående " side by side " kjøleskap og fryseskap med vann/is. Lys under overskap og stikkontakter på vegg. Kjøkkenvifte hengende fra tak med avtrekk til kanal og yttervegg. Fliser på gulv. Tømmervegger. Malt himling med glatte flater. Downlights.

  Bad underetasje:
  Flislagt bad fra år 1995. Innmurt hjørnebadekar med fliser. Veggmontert hånddusj. Gulvmontert toalett. Flislagt servantskap og 2 servanter med ett greps blandebatteri. Integrert speil med 2 sidelamper. Stikkontakter og håndklestang på vegg. Mekanisk avtrekksvifte på vegg. Varme i gulv. Adkomst til lagringsplass/stoppekran. Adkomst til teknisk rom. Gulvfliser og veggfliser. Fliser i himling. Downlights. Opplysninger fra selger. Bad ble utført i år 1995 av Rune Bjelland byggherre, stod for rivning av eksisterende bad og gjenoppbygging. Røropplegget stod VVS ingeniør Svein Ekra for og det elektriske ble lagt opp av Ess installasjon. Alt ble strippet ned helt til grunnen og gamle soilrør ble byttet med pvc. Det ble lagt 5-7 cm isolasjon før påstøp med varmekabler. yttervegg ble lektet ut og isolert og kledd med vortepapp ned under gulv. Videre ble det påført membran i våtsonen og bunnsvill mot gulv ble beskyttet med asfalt papp.

  Bad 1. etasje:
  Flislagt bad fra år 2005. Dusjhjørne med innsvingbare dører i buet glass. Veggmontert regn- og hånddusj. Gulv i dusjsonen med mosaikkfliser. Gulvmontert toalett. Servantskap med glatte fronter på skuffer og helservant med ett greps blandebatteri. Speil med overlys og stikkontakt. Sideskap med skuff. 2 høyskap. Håndklestang. Mekanisk ventilasjon. Varme i gulv. Åpningsbart vindu. Gulvfliser og veggfliser. Fliser i himling med lyslampe. Opplysninger fra selger: bygd opp fra grunnen år 2004-2005. vannbåren varme, rør i rør fordelerskap, flyte membran på gulv og vegger.

  Bad 2. etasje:
  Flislagt bad fra år 2022. Dusjhjørne med dusjvegger/ dusjdør i glass. Nedsenket gulv i dusjsonen med mosaikkfliser. Veggmontert regn- og hånddusj. Vegghengt toalett med hyllekant. Servantskap med skuffer og hylle. Servantbolle i porselen med ett greps blandebatteri. Integrert speil med sidelamper. Stikkontakt på vegg. Glassbyggerstein. Veggluke til ventilasjon/ kryploft. Mekanisk ventilasjon. Varme i gulv. Takvindu. Gulvfliser og veggfliser. Malt himling/ skråhimling med lyslamper.

  Teknisk rom:
  Teknisk rom fra år 2003 med gulvfliser, gipsplater/mur på vegger og mur i himling med lyslampe. Gulvvarme system med varmepumpe/bergvarme fra år 2003. 300L varmtvannsbereder fra år 1994. Opplegg for vaskemaskin/ tørketrommel. Hovedstoppekran. Vannmåler. Gulvvarme. 2 vinduer.

  Takterrasse utenfor loftstue:
  Vestvendt takterrasse på 16 kvm med utgang fra loftstue. Terrassebord i impregnert tre på gulv. Villmarkspanel på fasaden. Delvis overbygget. Elektrisk markise. Utebelysning og stikkontakter. Terrassevarmer.

  Terrasse utenfor stue/spisestue og kjøkken/spiseplass:
  Vestvendt terrasse med betonggulv og rekkverk i tre. Overbygget. Adkomst til delvis overbygget, sydvendt terrasse med flislagt gulv, rekkverk i tre, utebelysning og utekran. Terrassen er på 53 kvm.

  Uteplass:
  Det ene soverommet i underetasen har utgang til vestvendt uteplass.

  Overflater øvrige rom:
  1-stavs eikeparkett og fliser på gulv. Vegger med malte glatte flater, tømmer, stein og malt mur. Himlinger med malte glatte flater og malte flater. Stedvise downlights.

  HYBELDEL

  Kjøkken:
  Kjøkkeninnredning med hvitevarer og glatte fronter på skuffer og skapdører. Fliser over kjøkkenbenk. Flislagte Benkeplater. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett greps blandebatteri. Frittstående kjøleskap, oppvaskmaskin, komfyr med keramisk platetopp. Kjøkkenvifte på vegg med kullfilter. Lys og stikkontakter under overskap og stikkontakter på vegg.

  Bad:
  Flislagt bad fra år 2003. Dusjnisje med glassbyggerstein og dusjforheng. Veggmontert hånddusj. Gulvmontert toalett. Servantskap med profilerte fronter på skapdører og helservant med ett greps blandebatteri. Speil med overlys og stikkontakt. Sideskap med hylle. Opplegg for vaskemaskin/ tørketrommel. Glassbyggerstein over dør. Mekanisk ventilasjon med avtrekksventil i dusjsonen. Varme i gulv. Gulvfliser og veggfliser. Fliser i himling med lyslampe.
  Sammendrag av tilstandsgrad
  Det er avholdt tilstandsrapport der diverse bygningselementer er undersøkt og definert ut fra tilstandsgrader. Tilstandsgrader beskriver på en visuell måte en tilstand eller risiko opp mot et referansenivå.

  Bygningssakkyndige har vurdert boligen ut fra hva man kan forvente av en bygning av samme alder og type. Vurderingen gjøres som regel mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da boligen ble oppført (søknadstidspunktet). Forhold som er vanlige for bygningens alder, slik som slitasje etter normal bruk regnes ikke som avvik.

  TG1: 81%. TG2: 19%. TG3 og TG IU (ikke undersøkt) er ikke benyttet.

  Det er gitt verdibevis på bad i 2. etasje, bad i hybelleilighet og på yttertaket. Se tilstandsrapport for detaljer.
  Utstyr
  Alle integrerte hvitevarer på kjøkken i hoveddel og hybel følger eiendommen. Vaskemaskin i hoveddel medfølger. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.Tom Dixon lampe som henger i trappegangen medfølger ikke.

  Hvitevarer overtas slik de fremsto på visning.

  For øvrig vises det til standardliste over løsøre og tilbehør som følger vedlagt salgsoppgaven.
  Bebyggelsen
  Enebolig over 3 etasjer opprinnelig oppført i 1953, ombygget/tilbygget i 2001.

  Grunnmur i betong/ lettklinkerblokker. Støpt gulv mot grunn fra år 1995/2001. Etasjeskille mellom 1.etg. og 2 etg. betong/dekkeelementer og mellom 2. etg og 3. etg. av tre. Drenering fra år 2002. Boligen har yttervegger dels av tre- og betong/mur. Utvendig kledd med stående trekledning. Utvendige fasader av murpuss/ fasadestein. Saltak i trekonstruksjon fra år 2001. Yttertaktekking er takstein. Vinduer i 2-lags glass fra år 1980 /2001. Glassbyggerstein. Ytterdør med elektrisk kodelås og glassfelt. Ytterdør med lås til hybelleilighet.

  Se tilstandsrapport for detaljer.
  Oppvarming/teknisk
  Oppvarming er elektrisitet og bergvarme/vannbåren gulvvarme. Mulighet for ildsted.

  Balansert ventilasjon og mekanisk avtrekk.

  Sikringsskap hybelleilighet er plassert i kott/ bod. Automatsikringer. Sikringsskap 1 og 2 er plassert i entré/ gang i skap. Automatsikringer. Digital strømmåler fra år 2018. Hovedsikring er på 63 AMP.

  Boligen har røykvarsler og brannslukningsutstyr. Det er utført Brannforebyggende el-kontroll høsten 2022 - avvik ble utbedret og lukket.
  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt på hele 1262 kvm.
  Tomten er opparbeidet med gruslagt innkjørsel/gårdsplass, hekkplanter, busker, trær, plen og beplantning.
  Parkering
  Parkering på tomten.
  Løpende kostnader:
  Kommunale avgifter utgjør kr 24 799,- pr. år.
  Strømforbruk er oppgitt til 35 950 kWh pr. år (2022).
  Kabel-TV/internett kr. 14 232,- pr. år (Altibox).
  Bygningsforsikring kr. 17 490,- pr. år.
 • Offentlige forhold

  Vei, vann og avløp
  Offentlig adkomst. Boligen er tilkoblet offentlig vann og avløp med private stikkledninger.

  Stikkledninger er fra byggeår. Avløpsrør i grunn er fra byggeår og år 2003. Opplysniger fra selger: nytt glassfiber rør ble blåst inn fra forgreningen til nabo og ned til kommunal kom ved Skiveien. Årstall er uvisst.
  Reguleringsplan
  Eiendommen er regulert til boligformål. Området for øvrig er regulert til frittliggende småhusbebyggelse samt hensynsone gul- og rød sone mot jernbane, nedslagsfelt drikkevann og ras- og skredfare.

  Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter):
  - Nedre Ekornrud. Antas å ikke ha direkte betydning for eiendommen.

  Kommuneplan for Nordre Follo 2023-2034 er under arbeid.
  Ferdigattest/brukstillatelse
  Eiendommen er registrert tatt i bruk (TB) hos kommunen, men det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på opprinnelig enebolig. Dette er ikke uvanlig for eldre eneboliger.

  Ferdigattest for tilbygg, påbygg og hybelleilighet (datert 26.10.2022) samt godkjente bygningstegninger foreligger.
 • Økonomiske forhold

  Prisantydning
  13 600 000,-
  Energiforbruk og energimerking
  Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B

  Byggeår er i energiattesten beskrevet som 2001 på bakgrunn av at majoriteten av huset er bygget nytt eller ombygget/etterisolert i 2001, mens opprinnelig del av husets underetasje (som nå utgjør ca. 1/7-del av huset) ble rehabilitert i 1995. Bl.a. ble gulv og yttervegger mot det fri etterisolert
  Formuesverdi
  Formuesverdi : 2 900 473,- Sekundær formuesverdi : 10 441 703,- Formuesverdi pr. : 31.12.2021
  Forsikring
  Gjensidige
  Boligkjøperforsikring
  I samarbeid med If tilbyr vi våre kjøpere å tegne boligkjøperforsikring. Dette er en motvekt til selgers boligselgerforsikring og anbefales av oss. Kjøper kan velge mellom ordinær boligkjøperforsikring eller å kjøpe boligkjøperpakken. Sistnevnte inkluderer blant annet husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning og flytteforsikring, i tillegg til ordinær boligkjøperforsikring.
  Finansiering
  Nord Eiendomsmegling anbefaler våre kunder å snakke med Handelsbanken Kolbotn ved spørsmål om finansiering. Handelsbanken holder til på Rosenholm Campus og er et fysisk bankkontor som stiller opp for våre kunder. Kontakt megler for mer informasjon.
  Oppgjør
  Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

  Det forutsettes at kjøper innbetaler fullt oppgjør til meglers klientkonto senest dagen før avtalt overtagelse. På samme tidspunkt skal kjøpers pantedokument være meglers oppgjørsavdeling i hende. Det skal ikke betales forskudd på kjøpesum. Innbetalinger skal skje fra kjøpers egen konto eller egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Annet

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex og har i den anledning fylt ut en egenerklæring. Denne er et viktig salgsdokument og det anbefales på det sterkeste at potensielle kjøpere setter seg grundig inn i denne før budgivning. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Kontakt megler dersom du ønsker forsikringsvilkårene.
  Arealangivelser i salgsoppgaven
  Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.
  Andre opplysninger
  Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
  Budgivning
  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
  Som budgiver hos oss kan du kreve at alle bud blir dokumentert og fremlagt. Det betyr at du som budgiver må akseptere at deler av ditt bud kan bli fremlagt for øvrige budgivere. Det henvises til forbrukerinformasjon om budgivning. Vi anbefaler at alle bud leveres via budknappen på annonsen på FINN.no. Dette er en enkel og sikker løsning hvor du identifiserer deg med Bank-ID. Vi kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Det presiseres at alle bud må ha minst 30 min akseptfrist fra innlevering. Hemmelige bud eller bud med hemmelige forbehold vil ikke bli behandlet og dette er i tråd med avtale mellom selger og meglerforetaket. Ta kontakt med megler dersom du har spørsmål eller dersom du ikke har anledning til å legge inn bud elektronisk. Da løser vi dette manuelt.
  Overtagelse
  Angi ønsket overtagelse i ditt bud.
  Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  Lov om hvitvasking
  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
  Nord Eiendomsmegling AS fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.
Se komplett salgsoppgave

Visning

Onsdag 31. Mai
17:00 - 18:00
Bent André Norderhaug
Bent André Norderhaug
Eiendomsmegler MNEF
bent.norderhaug@nord-em.no 91 51 48 22
Ola Presterud
Ola Presterud
Eiendomsmegler MNEF
ola.presterud@nord-em.no 92 25 92 10

Boliger til salg