Komplett salgsoppgave

Haukeliveien 14 A

Enebolig fra 2008 over 2 plan i stille og rolig område - Balkong og hyggelig uteområde med pergola - Garasje med lader

 • Totalpris 11 016 414
 • Prisantydning 10 750 000
 • Omkostninger 266 414
 • BRA 177m2
 • P-Rom 165m2
 • Tomteareal 700m2
 • Soverom 4
 • Bad 2
 • Byggeår 2008
 • Boligtype Enebolig
 • Eierform Selveier
 • Energimerke C

Om boligen

Haukeliveien 14 A på Myrvoll. Eiendommen ligger stille og barnevennlig til uten trafikk i en blindvei.. Nærområdet har et godt idrettsmiljø, med idrettsanlegg, idrettshaller, fotballbaner og svømmehall. Det er kort vei til Oppegård idrettspark med flere aktivitetsområder. Gangavstand til Myrvoll togstasjon.
 
Eneboligen ble oppført i 2008 over 2 plan. En innholdsrik familiebolig med blant annet 2 stuer, 4 soverom, 2 bad (nytt hovedbad i 2022), praktisk vaskerom samt kjøkken med integrerte hvitevarer. Pent opparbeidet uteområde fra 2022/23 med stor terrasse, pergola og hage med gressplen. Balkong utenfor stue i 2.etasje. Frittstående dobbelgarasje med el-lader.

Husk påmelding til visning!

 • Beliggenhet

  Beliggenhet
  Boligen ligger i en stille blindvei uten trafikk.
  Nærområdet har et godt idrettsmiljø, med idrettsanlegg, idrettshaller, fotballbaner og svømmehall. Det er kort vei til Oppegård idrettspark med flere aktivitetsområder. Kolbotn er et av landets største idrettslag med en allsidig satsning innenfor et stort spekter av idrettsgrener.
   
  På Kolbotn finner man slalåmbakken "Ingierkollen Alpinsenter". Oppegård golfbane med driving range og flotte baneforhold. De 18 hullene gir en god utfordring til nye så vel som erfarne golfspillere. På vinterstid forvandles golfbanen til langrennsspor for små og store, og er ofte først på vinteren med tilgjengelig langrennsspor med hjelp av skiforeningen.
   
  Kort vei til turområder både i nærområdet og i Østmarka. Flotte badeplasser langs Gjersjøen, og strender langs Oslofjorden. Kolbotn Torg har 60 spennende butikker og restauranter, helse og servicetjenester, samt kulturhus med kino og bibliotek.
   
  Vinterbro senter og Ski Storsenter tilbyr et rikt utvalg av forretninger, spisesteder, kurs- og konferansehotell, kinosenter med 8 saler, bowlinghall og helsetorg.
   
  Kort vei til skoler og barnehager i nærområdet. Gangavstand til Østli barneskole, Fløysbonn ungdomsskole og Roald Amundsen videregående skole.
   
  Offentlig kommunikasjon via buss og tog. Det tar ca. 20 min. med tog fra Myrvoll stasjon til Oslo S. Med bil fra Oppegård tar det ca. 6 min til Kolbotn, 10 min til Ski, 9 min til Vinterbro og 19 min til Oslo S.
   
  Fra Myrvoll går det både buss mot Oslo, og flybuss til Gardermoen, samt tog. Enkel og rask adkomst til E6 og E18.
  Adresse
  Haukeliveien 14 A 1415 Oppegård
  Matrikkel
  Gnr. 243 bnr. 1430 i Nordre Follo kommune
  Innhold
  1. etasje: Entré, bad, vaskerom, soverom, stue med åpen kjøkkenløsning og innvendig bod.
   
  2. etasje: Trappegang, bad, tre soverom, loftstue og innvendig bod. Uinnredet kaldtloft med adkomst via luke i himling.

  I tillegg:
  - Frittstående garasje på 34 kvm.
  - Tilliggende bod på 7,7 kvm.

  Primærrom 165 kvm. Bruksareal 177 kvm. Det henvises til tilstandsrapport fra Anticimex (datert 24.08.2023) for spesifikasjon av primærrom og sekundærrom.
  Standard
  Enebolig fra 2008 over 2 plan.

  Kjøkken:
  Åpen kjøkkenløsning mot stue. Kjøkkeninnredning fra Sigdal med glatte fronter med benkeplate av tre. Underlimt Blanco oppvaskkum med ett-greps armatur. Fliser mellom benkeplate og overskap. Overbelysning og stikkontakter under overskap. Frittstående kjøleskap og fryseskap. Integrert oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, stekeovn og nedsenket induksjonstopp. Vegghengt ventilator med avtrekk ut av bygg.
   
  Bad 1. etasje:
  Vegghengt servantskap med glatte fronter. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Vegghengt speilskap over servant. Dusjhjørne med innfellbare glassdører og dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Vegghengt toalett tilkoblet sisternekasse. Vannrør av type rør-i-rør system. Avtrekksventil i himling. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Malt himlingsflate med downlights.
   
  Vaskerom 1. etasje:
  Vegghengt innredning med glatt front. Benkeplate av laminat. Nedsenket utslagsvask med ett-greps armatur. Avtrekksventil i himling. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Malt himlingsflate med downlights.
   
  Bad 2. etasje:
  Baderom fra 2022. Innredning fra Scala Bad, Como Exclusive, amerikansk valnøtt med stående spiler. LED-lyslist mellom skuffer og benkeplate, med bevegelsessensor. Benkeplate Ponza sort matt. Ovenpåliggende servant type Kvadrat porselen med ett-greps armatur. Vegghengt speil, Brindisi med integrert lys over servant. Dusjhjørne med innfellbare glassdører og dusjarmatur type Silhouet i børstet kobber tilkoblet hånddusj og regndusj. Gulvstående badekar med dusjarmatur type Silhouet i børstet kobber tilkoblet hånddusj. Vegghengt toalett tilkoblet sisternekasse.  Avtrekksventil i himling. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Malt himlingsflate med downlights.
   
  Terrasse utenfor stue i 1. etasje:
  Utgang fra stue til syd og østvendt terrasse på ca. 77,3 m². Terrassen er belagt med terrassebord. Utebelysning, stikkontakt og markise.
   
  Balkong utenfor stue i 2.etasje:
  Utgang fra stue til sydvendt balkong på ca. 4,6 m². Balkongen er belagt med terrassebord og har rekkverk av trekonstruksjoner. Utebelysning og stikkontakt.
   
  Overflater øvrige rom:
  Flislagt gulv med varme i entré. Gulvflater i øvrige rom med parkett. Gulvvarme i hele 1. etasje. Vegger med malte flater. Malte himlingsflater med downlights.
  Sammendrag av tilstandsgrad
  Det er avholdt tilstandsrapport der diverse bygningselementer er undersøkt og definert ut fra tilstandsgrader. Tilstandsgrader beskriver på en visuell måte en tilstand eller risiko opp mot et referansenivå.

  Bygningssakkyndige har vurdert boligen ut fra hva man kan forvente av en bygning av samme alder og type. Vurderingen gjøres som regel mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da boligen ble oppført (søknadstidspunktet). Forhold som er vanlige for bygningens alder, slik som slitasje etter normal bruk regnes ikke som avvik.

  TG1: 79%. TG2: 12%. TGIU (ikke undersøkt): 9%. TG3 er ikke benyttet.

  Se tilstandsrapport for detaljer.
  Utstyr
  Alle integrerte hvitevarer på kjøkken følger eiendommen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke. Løsøre og tilbehør som medfølger overdras slik de fremsto på visning.

  For øvrig vises det til standardliste over løsøre og tilbehør til eiendommen som følger vedlagt salgsoppgaven.
  Bebyggelsen
  Enebolig fra 2008.
  Boligen er oppført med gulv mot grunn av betong. Etasjeskillere og bærende konstruksjoner av trekonstruksjoner. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med liggende panel. Saltak av trekonstruksjoner tekket med takstein. Dører og vinduer fra byggeår. Boligen har profilert to-fløyet entrédør med glassfelt. Balkongdører og vinduer med karmer av tre og to-lags glass.
   
  Dobbelgarasje oppført i 2008.
  Gulv mot grunn av betong. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med liggende panel. Saltak av trekonstruksjoner tekket med takstein. Leddport med elektrisk portåpner. Det er montert elbil lader i garasjen.
   
  Se tilstandsrapport for detaljer.
  Oppvarming/teknisk
  Gulvvarme i hele 1. etasje og på baderom i 2. etasje. Peis i stuen. For øvrig panelovner.
   
  Balansert ventilasjonsanlegg.
   
  Boligen har røykvarslere. Brannslokkningsapparat av skum fra 2020.
   
  Sikringsskap med automatsikringer, hovedsikring og strømmåler er plassert i entré.
  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt på 700 kvm.
  Eiet tomt opparbeidet i 2022/23 med blant annet internstier belagt med belegningsstein, plenarealer og diverse beplantning.
  Parkering
  Frittstående dobbelgarasje med el-lader, samt tilliggende plass for bil foran inngangsparti.
  Løpende kostnader:
  Kommunale avgifter utgjør ca kr 20 820,- pr år (avhenger av forbruk).
  Strømforbruk for nåværende eier er oppgitt til 29 000 kWh pr. år.
  TV/Fiber: Altibox/Viken fiber. Hastighet 500/500. kostnad inkl TV kr.1.229,- pr. mnd
  Bygningsforsikring ca kr. 6 900,- pr år.
 • Offentlige forhold

  Vei, vann og avløp
  Offentlig med privat ledningsnett.
  Reguleringsplan
  Eiendommen er regulert til boligformål. Området for øvrig er regulert til frittliggende småhusbebyggelse.
  Tinglyste rettigheter og servitutter
  Det ble i forbindelse med fradeling av tomt og utbygging tinglyst en rekke servitutter på eiendommen som omhandler blant annet bestemmelse om adkomstrett og vann/kloakkledning.
   
  Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Be om kopi fra megler dersom du ønsker å se disse.
  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest foreligger.
 • Økonomiske forhold

  Prisantydning
  10 750 000,-
  Energiforbruk og energimerking
  Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
  Formuesverdi
  Formuesverdi : 2 248 539,- Sekundær formuesverdi : 8 094 740,- Formuesverdi pr. : 31.12.2021
  Forsikring
  Tryg Polisenummer: 6580544
  Boligkjøperforsikring
  Når du kjøper ny bolig, er det mye du må tenke på. Sammen med Tryg har vi skreddersydd en boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger - enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, dobbel renteforsikring - for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig - samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

  Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte.

  Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken siden kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Nord Eiendomsmegling AS mottar et honorar for denne formidlingen.
  Finansiering
  Nord Eiendomsmegling samarbeider med flere banker. Kunder som ønsker det, kan raskt bli satt i kontakt med en kundebehandler for et uforpliktende lånetilbud.
  Oppgjør
  Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

  Det forutsettes at kjøper innbetaler fullt oppgjør til meglers klientkonto senest dagen før avtalt overtagelse. På samme tidspunkt skal kjøpers pantedokument være meglers oppgjørsavdeling i hende. Det skal ikke betales forskudd på kjøpesum. Innbetalinger skal skje fra kjøpers egen konto eller egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Annet

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex og har i den anledning fylt ut en egenerklæring. Denne er et viktig salgsdokument og det anbefales på det sterkeste at potensielle kjøpere setter seg grundig inn i denne før budgivning. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Kontakt megler dersom du ønsker forsikringsvilkårene.
  Arealangivelser i salgsoppgaven
  Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.
  Andre opplysninger
  Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
  Budgivning
  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
  Som budgiver hos oss kan du kreve at alle bud blir dokumentert og fremlagt. Det betyr at du som budgiver må akseptere at deler av ditt bud kan bli fremlagt for øvrige budgivere. Det henvises til forbrukerinformasjon om budgivning. Vi anbefaler at alle bud leveres via budknappen på annonsen på FINN.no. Dette er en enkel og sikker løsning hvor du identifiserer deg med Bank-ID. Vi kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Det presiseres at alle bud må ha minst 30 min akseptfrist fra innlevering. Hemmelige bud eller bud med hemmelige forbehold vil ikke bli behandlet og dette er i tråd med avtale mellom selger og meglerforetaket. Ta kontakt med megler dersom du har spørsmål eller dersom du ikke har anledning til å legge inn bud elektronisk. Da løser vi dette manuelt.
  Overtagelse
  Angi ønsket overtagelse i ditt bud.
  Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  Lov om hvitvasking
  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
  Nord Eiendomsmegling AS fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.
Se komplett salgsoppgave
Bent André Norderhaug
Bent André Norderhaug
Eiendomsmegler MNEF
bent.norderhaug@nord-em.no 91 51 48 22
Ola Presterud
Ola Presterud
Eiendomsmegler MNEF
ola.presterud@nord-em.no 92 25 92 10

Boliger til salg