Komplett salgsoppgave

Trelastveien 1C

Lys og pen 3-roms selveierleilighet fra 2019 med solrik, innglasset balkong - Garasjeplass og heis

 • Totalpris 5 115 114
 • Prisantydning 4 980 000
 • Omkostninger 135 114
 • Etasje 3
 • BRA 91m2
 • P-Rom 73m2
 • Tomteareal 3 964m2
 • Soverom 2
 • Bad 1
 • Byggeår 2019
 • Boligtype Leilighet
 • Eierform Eierseksjon
 • Energimerke B
 • Felleskost/ mnd 4 041,-

Om boligen

Trelastveien 1 C - en lys og pen 3-roms selveierleilighet i bygg fra 2019 med svært sentral beliggenhet på Myrvoll. Her har du kort avstand til skoler, barnehager, dagligvarehandel, bakeri, apotek, frisør og umiddelbar nærhet til Myrvoll togstasjon/bussholdeplass med hyppige avganger mot Oslo (reisetid 22 min til Oslo S).

Leiligheten ligger i 3. etasje og inneholder entré med plass til garderobeskap, 2 romslige soverom med garderobeskap, Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer, baderom med opplegg for vaskemaskin/tørktrommel og innvendig bod. Utgang fra stuen til solrik, innglasset balkong på hele 12 kvm. Energieffektiv vannbåren gulvvarme i stue/kjøkken. Garasjeplass i felles garasjeanlegg og sportsbod. Tilgang til felles sykkelbod, ski/sykkelverksted med smørebenk, sykkelvask etc.

 • Beliggenhet

  Beliggenhet
  Myrvoll Stasjon er et nytt og flott nabolag i Nordre Follo mellom Kolbotn og Greverud med nærhet til det aller meste.
  Området er regulert til 500-600 leiligheter, i tillegg til Skogsåsen med 120 rekkehus. Byggene rundt leiligheten er hovedsakelig ferdigstilt, og hele området er nytt og meget godt planlagt. Hovedsakelig bilfritt område med lekeplasser, sittegrupper, koselige Salamander-dammen, Kiwi-butikk med tørrskodd adkomst fra leiligheten, interiørbutikk, frisør, hudpleie og søndagsåpent bakeri. Flott barnehage med prioritet for leilighetseiere åpner i nabobygget 31. august.

  Kort vei til det meste av aktiviteter: Østmarka, skogsområder, lysløype, Østre Greverud idrettspark (kunstgress- og grusbane, skatepark, idrettshus), 18-hulls golfbane, hestestall, akebakker, innendørs tennishall, svømmehall, treningssenter, Ingierkollen Slalåmsenter og mer.

  Gåavstand til Myrvoll Stasjon barnehage, Østli barneskole, Fløysbonn ungdomsskole og Roald Amundsen videregående skole.

  God tilgang på offentlig kommunikasjon via buss og tog ca. 200 meter fra boligen. Toget bruker ca. 3 min til Kolbotn, 12 til Ski og 22 til Oslo S. Med bil fra Myrvoll tar det ca. 6 min til Kolbotn Torg, 12 til Ski Storsenter, 12 til Vinterbro Senter, 18 til Oslo S og 45 til Oslo Lufthavn Gardermoen.

  I sameiet finnes også flere unike fasiliteter som sykkelparkering, verksted og smørebod. Sameiets bakgård, opphevet fra gateplan, har et flott grøntområde, beplantning, benker, sandvolleyballbane og trenings-/lekeapparater. Her ligger alt til rette for et godt naboskap for både store og små.
  Adresse
  Trelastveien 1C 1415 Oppegård 3. etasje
  Matrikkel
  Gnr. 241 bnr. 79 snr. 26 orgnr. 923779612 i Nordre Follo kommune
  Innhold
  3. etasje: Entré, bad, to soverom, stue med åpen kjøkkenløsning, bod/teknisk rom og innglasset balkong.

  I tillegg:
  - Stor parkeringsplass (merket med nr. 26) med elbillader.
  - Bod på ca. 5 m2 ved felles garasjeanlegg.
  - Tilgang til felles sykkel- og vognbod og felles smørerom.

  Primærrom 73 kvm. Bruksareal 91 kvm. Det henvises til tilstandsrapport fra Anticimex (datert 06.09.2023) for spesifikasjon av primærrom og sekundærrom. Bod og innglasset balkong inngår i sekundærrom.
  Standard
  3-roms leilighet med god standard og fin planløsning.

  Kjøkken:
  Kjøkken med åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning fra Sigdal med glatte lyse og benkeplate av laminat. Nedsenket oppvaskkum av rustfritt stål med ett-greps armatur. Benkeskapbelysning og stikkontakter montert over kjøkkenbenk. Integrerte hvitevarer bestående av oppvaskmaskin, stekeovn, keramisk platetopp og kombiskap med frysedel. Kjøkkenventilator tilkoblet mekanisk avtrekk. Komfyrvakt og lekkasjestopper.

  Bad:
  Vegghengt servantinnredning med glatte lyse fronter. Heldekkende servant med ett-greps armatur. Speil med belysning og stikkontakter montert over servant. Dusjhjørne med innfellbare dører av glass. Dusjarmatur tilkoblet hånddusj og regndusj. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Avtrekksventil tilkoblet mekanisk avtrekk. Flislagt gulv med varme. Veggflater belagt med våtromstapet. Flislagte veggflater i dusjsonen. Nedsenket slett himling med downlights.

  Innglasset balkong:
  Utgang fra stue til vestvendt innglasset balkong på ca. 12 m2 med svært gode solforhold. Gulvflate belagt med terrasseheller. Himling av betong. Belysning på vegg. Rekkverk av metall, glass og treverk. Åpningsbare/skyvbare felter med glass.

  Overflater øvrige rom:
  Gulvflater belagt med parkett. Gulv med varme i stue/kjøkken og entré. Slette malte veggflater. Slette lysmalte himlinger.
  Sammendrag av tilstandsgrad
  Det er avholdt tilstandsrapport der diverse bygningselementer er undersøkt og definert ut fra tilstandsgrader. Tilstandsgrader beskriver på en visuell måte en tilstand eller risiko opp mot et referansenivå.

  Bygningssakkyndige har vurdert boligen ut fra hva man kan forvente av en bygning av samme alder og type. Vurderingen gjøres som regel mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da boligen ble oppført (søknadstidspunktet). Forhold som er vanlige for bygningens alder, slik som slitasje etter normal bruk regnes ikke som avvik.

  TG1: 97%. TGIU (ikke undersøkt): 3%. TG2 og TG3 er ikke benyttet.
  Utstyr
  Alle integrerte hvitevarer på kjøkken følger eiendommen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke. Løsøre og tilbehør som medfølger overdras slik de fremsto på visning.

  For øvrig vises det til standardliste over løsøre og tilbehør til eiendommen som følger vedlagt salgsoppgaven.
  Bebyggelsen
  Kombinert bolig- og næringsbygg oppført i 2019.
  Grunnmur av betong. Bærende konstruksjoner og skillende dekker hovedsakelig av betong og stålkonstruksjoner. Utvendige fasader forblendet med teglstein samt fasadeplater og felter med stående trekledning. Tilnærmet flat takkonstruksjon (taket er ikke besiktiget). Oppgangen har callinganlegg og heis. Leiligheten har slett entrédør med brannklasse EI30 og lydklasse Rw43dB samt kikkehull. Balkongdør med tre-lags glass fra byggeår. Vinduer med tre-lags glass fra byggeår.

  Se tilstandsrapport for detaljer.
  Oppvarming/teknisk
  Vannbåren gulvvarme i stue/kjøkken og elektriske varmekabler på bad.

  Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner. Aggregat plassert i bod.

  Sikringsskap med automatsikringer montert i entré.

  Boligen har røykvarsler, sprinkleranlegg og brannslukningsapparat.
  Beskrivelse av tomt
  Felles tomt for sameiet på 3964 kvm opparbeidet med steinlagte internveier, sittebenker, volleyballbane, lekeapparater, plenarealer, trær, prydbusker og diverse beplantning.
  Parkering
  Leiligheten disponerer en parkeringsplass (merket med nr. 26) med elbillader i felles garasjeanlegg. Heisadkomst.
  Beskrivelse av sameiet:
  Centralen boligsameie består av 48 boligseksjoner samt 1 samleseksjon næring (Kiwi og Apotek1). Det presiseres at bare fysiske personer kan erverve boligseksjoner i sameiet.

  Sameiets formål er å ivareta seksjonseiernes felles interesser i eiendommen og å sikre forsvarlig drift og vedlikehold av fellesområder, eiendeler, mv. tilhørende sameiet, til beste som vel eiere og brukerne av seksjonene for bolig og næring.

  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i sameiets vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger som vedlegg til salgsoppgave.

  Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer.
  Løpende kostnader:
  Felleskostnader utgjør kr. 4 041,- pr måned.
  Herav:
  - Felleskostnader kr. 2 430,-.
  - Tv/internett kr. 399,-.
  - Fjernvarme kr. 634,-
  - Kaldtvann kr. 358,-
  - Parkeringsplass kr. 220,-

  Andre løpende kostnader:
  Strømforbruk er oppgitt til 4 298 kWh pr år.
  Kommunale avgifter utgjør kr. 9 180,- pr år (inkluderer abonnement vann/avløp og fellesrenovasjon).

  Blant annet forretningsførsel, felles bygningsforsikring (ikke innbo), vaktmester, trappevask, kabel-tv/internett fra Altibox og avsetning til vedlikehold. Se regnskap for detaljer.
 • Offentlige forhold

  Vei, vann og avløp
  Offentlig med private internveier og ledningsnett.
  Reguleringsplan
  Eiendommen er regulert til S1 Sentrumsformål iht. Detaljregulering for Trelasttomta som er endelig vedtatt 23.11.2015. Området ellers inngår i prosjektet Trelasttomta som er regulert til prioritert utbyggingsområde Myrvoll og sentrumsformål. Området ligger i hensynssone for nedslagsfelt drikkevann, flomfare samt gul- og delvis rød støysone mot jernbane.

  Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter): Nedre Ekornrud. Antas å ikke ha direkte betydning for eiendommen.
  Tinglyste rettigheter og servitutter
  Det er tinglyst en rekke servitutter på eiendommen fra helt tilbake til 1949. Disse antas kun å ha historisk betydning. Videre ble det i forbindelse med utbyggningen av området tinglyst servitutter som omhandler blant annet bestemmelser om vannledning, kloakkledning og adkomstrett.

  Sameiet har pant for inntil 2G for ubetalte felleskostnader.
  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest foreligger.
 • Økonomiske forhold

  Energiforbruk og energimerking
  Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B
  Formuesverdi
  Formuesverdi : 1 242 334,- Sekundær formuesverdi : 4 472 403,- Formuesverdi pr. : 31.12.2021
  Forsikring
  If Skadeforsikring NUF Polisenummer: SP2375046
  Boligkjøperforsikring
  Når du kjøper ny bolig, er det mye du må tenke på. Sammen med Tryg har vi skreddersydd en boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger - enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, dobbel renteforsikring - for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig - samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

  Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte.

  Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken siden kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Nord Eiendomsmegling AS mottar et honorar for denne formidlingen..
  Finansiering
  Nord Eiendomsmegling samarbeider med flere banker. Kunder som ønsker det, kan raskt bli satt i kontakt med en kundebehandler for et uforpliktende lånetilbud.
  Oppgjør
  Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

  Det forutsettes at kjøper innbetaler fullt oppgjør til meglers klientkonto senest dagen før avtalt overtagelse. På samme tidspunkt skal kjøpers pantedokument være meglers oppgjørsavdeling i hende. Det skal ikke betales forskudd på kjøpesum. Innbetalinger skal skje fra kjøpers egen konto eller egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Annet

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex og har i den anledning fylt ut en egenerklæring. Denne er et viktig salgsdokument og det anbefales på det sterkeste at potensielle kjøpere setter seg grundig inn i denne før budgivning. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Kontakt megler dersom du ønsker forsikringsvilkårene.
  Arealangivelser i salgsoppgaven
  Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.
  Budgivning
  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
  Som budgiver hos oss kan du kreve at alle bud blir dokumentert og fremlagt. Det betyr at du som budgiver må akseptere at deler av ditt bud kan bli fremlagt for øvrige budgivere. Det henvises til forbrukerinformasjon om budgivning. Vi anbefaler at alle bud leveres via budknappen på annonsen på FINN.no. Dette er en enkel og sikker løsning hvor du identifiserer deg med Bank-ID. Vi kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Det presiseres at alle bud må ha minst 30 min akseptfrist fra innlevering. Hemmelige bud eller bud med hemmelige forbehold vil ikke bli behandlet og dette er i tråd med avtale mellom selger og meglerforetaket. Ta kontakt med megler dersom du har spørsmål eller dersom du ikke har anledning til å legge inn bud elektronisk. Da løser vi dette manuelt.
  Overtagelse
  Angi ønsket overtagelse i ditt bud.
  Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  Lov om hvitvasking
  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
  Nord Eiendomsmegling AS fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.
Se komplett salgsoppgave

Visning

Lørdag 18. November
14:00 - 14:30
Bent André Norderhaug
Bent André Norderhaug
Eiendomsmegler MNEF
bent.norderhaug@nord-em.no 91 51 48 22
Ola Presterud
Ola Presterud
Eiendomsmegler MNEF
ola.presterud@nord-em.no 92 25 92 10

Boliger til salg