Komplett salgsoppgave

Ormerudveien 1A

Helt ny 2-roms selveier i 3. etasje med fin balkong og høy standard - Effektiv planløsning - Garasjeplass og sportsbod

 • Totalpris 3 678 864
 • Prisantydning 3 590 000
 • Omkostninger 88 864
 • Etasje 3
 • BRA 35m2
 • P-Rom 35m2
 • Tomteareal 5 644m2
 • Soverom 1
 • Bad 1
 • Byggeår 2023
 • Boligtype Leilighet
 • Eierform Eierseksjon
 • Energimerke B
 • Felleskost/ mnd 2 209,-

Om boligen

Ormerudveien 1 A - helt ny 2-roms selveierleilighet i 3. etasje beliggende rett i utkanten av sentrumskjernen på Kolbotn. Det er umiddelbar nærhet til bussholdeplass, togstasjon (toget tar ca. 18 minutter til Oslo S), kjøpesenteret Kolbotn Torg med omlag 60 butikker, flere restauranter og Kolben kulturhus. Videre er det kort vei til idrettsanlegg, marka med flotte turmuligheter og badeplasser.


Leiligheten har en effektiv planløsning og inneholder velutstyrt kjøkken med integrerte hvitevarer, stue med plass til spisebord, soverom med plass til dobbeltseng, lekkert baderom og fin balkong på 6 kvm med gode solforhold og hyggelig utsyn. Det er vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Garasjeplass i felles garasjeanlegg, sportsbod og felles sykkelbod.

 • Beliggenhet

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger rett i utkanten av sentrumskjernen på Kolbotn.

  Umiddelbar nærhet til bussholdeplass og togstasjon med hyppige avganger mot Oslo.

  Kolbotn sentrum fremstår som allsidig og funksjonelt - med god estetikk og moderne arkitektur. Tilbudet av fasiliteter er stort, enten det er butikker, rekreasjonsområder, fritidssysler, kollektivtransport eller skoler. Her finner du også Kolbotnvannet, en vakker idyll med tursti, sittebenker og bryggekant.

  Det er anlagt flere parker i tilknytning til sentrum. Generasjonsparken er en park som legger vekt på fysisk aktivitet, spesielt sykling. I tillegg er det satt opp treningsapparater av typen Tufteparken. Pyramiden skatepark er et spesialanlegg for skating, Inline (rulleskøyter), BMX-sykling, og med klatrevegger. Det er dessuten kort vei til Sør- og Østmarkas flotte turløypenett.

  Kolbotn har et av landets største idrettslag med en allsidig satsning innenfor et stort spekter av idrettsgrener. Sofiemyr idrettspark består av stadion med lys, fotball-/friidrettsanlegg og de fleste andre fasiliteter. Ellers kan Sofiemyr friste med svømmehall, treningssenter og idrettshall, samt The Well - et fantastisk spaanlegg, nå også med hotell.

  Ingierkollen byr på både slalåmsenter og tennisanlegg. Legg gjerne badeturen til populære Ingierstrand ved Bunnefjorden, med vestvendt sandstrand, store gressletter, brygger egnet for krabbefiske og stupetårn. Videre er det en kort kjøretur til familie- og attraksjonsparken Tusenfryd, samt golfanlegg på Greverud og ved Gjersjøen.
  Adresse
  Ormerudveien 1A 1410 Kolbotn 3. etasje
  Matrikkel
  Gnr. 240 bnr. 150 snr. 7 orgnr. 931836714 i Nordre Follo kommune
  Innhold
  3. etasje: Entré, stue/kjøkken, bad og soverom. Utgang fra stue til balkong.

  I tillegg:
  - Garasjeplass (foreløpig merket nr. 86). Dette må anses som midlertidig inntil de får den endelig plass når garasjekjelleren er helt ferdig.
  - Egen bod i samme etasje som inngangspartiet.
  - Felles sykkelbod i forbindelse med garasjeanlegget.

  Primærrom 35 kvm. Bruksareal 35 kvm. Arealene er hentet fra arealoppmåling fra Thomas A. Haugan (datert 10.10.2023).
  Standard
  Helt ny 2-roms selveierleilighet i 3. etasje med effektiv planløsning.

  Kjøkken:
  Lekkert kjøkken fra anerkjente Sigdal med benkeplate i laminat og nedfelt oppvaskkum. LED lyslist under overskap. Avtrekk fra slimline-hette tilknyttet det balanserte ventilasjonsanlegget. Lavenergihvitevarer bestående av integrert oppvaskmaskin, kombiskap, ovn og induksjonstopp.

  Bad:
  Flislagt baderom med Innsvingbare dusjvegger i glass og dusjarmatur montert på vegg. Heldekkende, hvit servant og møbelservant. Servantskap med skuffer og speil i ca. samme bredde som servant med integrert belysning. Stikkontakt. Downlights i himling.

  Balkong:
  Balkong med adkomst fra stue på 6 kvm. Dekke med betong og tremmegulv. Rekkverk i metall. Lyspunkt oh stikkontakt.

  Enstavs hvitpigmentert eikeparkett med vannbåren gulvvarme.

  Ovennevnte er hentet fra leveransebeskrivelse.
  Utstyr
  Alle integrerte hvitevarer på kjøkken følger eiendommen.
  Bebyggelsen
  Bygg oppført i 2023.
  Bygningen er utført med hovedbærekonstruksjon i betong og stål. Fasadeveggene er utført som isolerte stendervegger. Utvendig er veggene i boligetasjene kledd med teglstein i Torghus Sør. Balkongene har rekkverk med rødbrun farge. Innvendige vegger av isolerte tre-/stålstendere kledd med gipsplater. Himling er i all hovedsak sparklet og malt betong. Yttertak utført med elementer av betong eller lette takelementer, evt. isolerte trekonstruksjoner tekket med takpapp/-folie og grønne tak.
  Oppvarming/teknisk
  Oppvarming skjer via vannbåren gulvvarme.

  Det er balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt for sameiet.
  Fra garasje og hovedinngangsdør går det heis til alle etasjer.

  Fellesområder vil bli utført med gangveier med belysning, lekeplass med mer. Det vil bli beplanting og opparbeidet grøntarealer.
  Parkering
  Garasjeplass i garasjeanlegget medfølger.

  Aneo AS har tilrettelagt for lading av el- og hybridbil på samtlige parkeringsplasser. De seksjonseiere som ønsker å bruke el-billadesystemet plikter å tegne et eget abonnement med Aneo AS.
  Adgang til utleie:
  Boligen kan fritt leies ut til boligformål. Sameiets styre skal orienteres ved utleie.
  Løpende kostnader:
  Felleskostnader er kr. 2 209,- pr måned.

  Felleskostnadene er ment å dekke blant annet snøbrøyting, renhold, utvendig vedlikehold av fellesareal, forretningsførerhonorar, revisjon, forsikring av bygninger (ikke innbo), tv/internett (grunnpakke), driftskostnader. I felleskostnader ligger også a konto beløp for fjernvarme. Det foretas avregning av hver enkelt leilighets forbruk via individuelle målere.

  I tillegg tilkommer kommunale avgifter som faktureres direkte fra kommunen samt strøm etter eget forbruk i leiligheten.
 • Offentlige forhold

  Vei, vann og avløp
  Offentlig adkomst med private internveier. Boligen er tilkoblet offentlig vann og avløp med private stikkledninger.
  Reguleringsplan
  Eiendommen er regulert til boligformål. Området for øvrig er regulert til kombinert bebyggelse og anleggsformål, boligbebyggelse, sentrumsformål og byggeforbud rundt veg, bane og flyplass.

  Se vedlagte planopplysninger for mer informasjon.
  Tinglyste rettigheter og servitutter
  Det er tinglyst en rekke servitutter på eiendommen helt tilbake til 1913 som antas kun å ha historisk betydning. Videre ble det i forbindelse med utbyggingen tinglyst en rekke servtiutter som omhandler blant annet bestemmelse om adkomstrett, vannledninger og nettstasjon.

  Sameiet har pant for inntil 2G for ubetalte felleskostnader.
  Ferdigattest/brukstillatelse
  Midlertidig brukstillatelse foreligger.
 • Økonomiske forhold

  Energiforbruk og energimerking
  Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B
  Formuesverdi
  Formuesverdi var ikke mulig å fremskaffe da leiligheten er helt ny.
  Forsikring
  Bygningsmassen holdes fullverdiforsikret av sameiet. Kjøper må selv tegne innboforsikring.
  Boligkjøperforsikring
  Når du kjøper ny bolig, er det mye du må tenke på. Sammen med Tryg har vi skreddersydd en boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger - enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, dobbel renteforsikring - for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig - samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

  Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte.

  Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken siden kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Nord Eiendomsmegling AS mottar et honorar for denne formidlingen.
  Finansiering
  Nord Eiendomsmegling samarbeider med flere banker. Kunder som ønsker det, kan raskt bli satt i kontakt med en kundebehandler for et uforpliktende lånetilbud.
  Oppgjør
  Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

  Det forutsettes at kjøper innbetaler fullt oppgjør til meglers klientkonto senest dagen før avtalt overtagelse. På samme tidspunkt skal kjøpers pantedokument være meglers oppgjørsavdeling i hende. Det skal ikke betales forskudd på kjøpesum. Innbetalinger skal skje fra kjøpers egen konto eller egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Annet

  Arealangivelser i salgsoppgaven
  Arealene er hentet fra arealoppmåling fra Thomas A. Haugan (datert 10.10.2023). Dette følger vedlagt salgsoppgaven.
  Budgivning
  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
  Som budgiver hos oss kan du kreve at alle bud blir dokumentert og fremlagt. Det betyr at du som budgiver må akseptere at deler av ditt bud kan bli fremlagt for øvrige budgivere. Det henvises til forbrukerinformasjon om budgivning. Vi anbefaler at alle bud leveres via budknappen på annonsen på FINN.no. Dette er en enkel og sikker løsning hvor du identifiserer deg med Bank-ID. Vi kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Det presiseres at alle bud må ha minst 30 min akseptfrist fra innlevering. Hemmelige bud eller bud med hemmelige forbehold vil ikke bli behandlet og dette er i tråd med avtale mellom selger og meglerforetaket. Ta kontakt med megler dersom du har spørsmål eller dersom du ikke har anledning til å legge inn bud elektronisk. Da løser vi dette manuelt.
  Overtagelse
  Angi ønsket overtagelse i ditt bud.
  Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  Lov om hvitvasking
  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
  Nord Eiendomsmegling AS fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.
Se komplett salgsoppgave
Bent André Norderhaug
Bent André Norderhaug
Eiendomsmegler MNEF
bent.norderhaug@nord-em.no 91 51 48 22
Ola Presterud
Ola Presterud
Eiendomsmegler MNEF
ola.presterud@nord-em.no 92 25 92 10

Boliger til salg