Komplett salgsoppgave

Trelastveien 30

Lys 3-roms hjørneleilighet fra 2022 - God og gjennomgående planløsning - Solrik balkong - Heis - Garasjepl. m/lader

 • Totalpris 4 772 944
 • Prisantydning 4 650 000
 • Omkostninger 122 944
 • Etasje 2
 • BRA 60m2
 • P-Rom 60m2
 • Tomteareal 2 246m2
 • Soverom 2
 • Bad 1
 • Byggeår 2022
 • Boligtype Leilighet
 • Eierform Eierseksjon
 • Energimerke B
 • Felleskost/ mnd 2 863,-

Om boligen

Trelastveien 30 - lys og innbydende 3-roms leilighet fra 2022 beliggende på hjørnet i 2. etasje med gjennomgående planløsning. Leiligheten har en attraktiv beliggenhet i et nyetablert boligområde. Fra boligen er det gangavstand til ulike servicetilbud, dagligvarebutikk, barnehager og skoler. Passer godt for pendlere, med togstasjon like ved som bruker ca 22 minutter til Oslo S.

Leiligheten har moderne standard, stilrene overflater og pent parkettgulv. Begge soverommene ligger mot stille bakgård. Videre er det entré/gang med skyvedørsgarderobe, velutstyrt kjøkken fra Marbodal med integrerte hvitevarer, pent baderom med opplegg for vaskemaskin og solrik balkong på 8 kvm. Garasjeplass med el-billader og praktisk bod. Heis i bygget. Balansert ventilasjon og sentralfyring med radiator. Bilder i annonsen er fra da leiligheten var stylet.

 • Eiendommen

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i et sentralt boligområde på Myrvoll i Nordre Follo kommune.
  Myrvoll ligger midt i mellom Kolbotn og Greverud, og har et godt utvalg av servicetilbud som skoler, barnehager, dagligvare og offentlig kommunikasjon. I tillegg er det kort vei til flotte tur- og rekreasjonsområder.

  I tilknytning til Østli skole er det fint skogsterreng som innbyr til aktivitet. Her er det også kunstgressbane, fine akebakker vinterstid, samt gangvei over til 18-hulls golfbane og Østre Greverud idrettspark. Idrettsparken består av idrettshall, kunstgressbane, grusbane, skateanlegg og idrettshus. På golfbanen er det lysløype om vinteren med oppkjørte skispor. Fra Myrvoll er det også kort vei til svømmehall, hesteridning, treningssenter, Ingierkollen slalåmsenter og Kolbotn tennisanlegg m.m.

  Mot vest er det kort vei til Gjersjøen med muligheter for bading om sommeren og bål om vinteren. Fine skogsturmuligheter i dette området også.

  I nordenden av boligområdet finnes det en nyetablert ballbinge og en liten skate- og lekeplass.

  Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass for begge er Myrvoll stasjon, som ligger ca. 350 meter fra boligen. Toget bruker ca. 22 min til Oslo S. Med bil fra Myrvoll tar det ca. 6 min til Kolbotn Torg, 12 min til Ski Storsenter, 12 min til Vinterbro senter, 18 min til Oslo S og 45 min til Oslo Lufthavn Gardermoen.
  Adresse
  Trelastveien 30 1415 Oppegård 2. etasje
  Matrikkel
  Gnr. 241 bnr. 97 snr. 13 orgnr. 929882148 i Nordre follo kommune
  Innhold
  2. etasje: Entré/gang, bad/vaskerom, stue/kjøkken med utgang til balkong og 2 soverom.

  I tillegg:
  - Garasjeplass i felles garasjeanlegg (merket nr. 74).
  - 1 kjellerbod (merket nr. 25).

  Primærrom 60 kvm. Bruksareal 60 kvm. Det henvises til tilstandsrapport fra Thomas A. Haugan MNTF (datert 19.10.2023) for arealberegninger.

  Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.
  Standard
  3-roms hjørneleilighet fra 2022 med topp planløsning. Gjenværende nyboliggaranti. Boligen er svanemerket. Et svanemerket bygg oppfyller svært strenge krav. Både selve bygget, alle byggematerialene og byggeprosessen må oppfylle strenge og helhetlige krav til energiforbruk, kjemikaliebruk og kvalitet.

  Kjøkken:
  Marbodal kjøkkeninnredning i malt utførelse og laminat benkeplate. Integrert platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøl. Godt med skap- og benkeplass. Lys under overskap.

  Bad:
  Bad/vaskerom med flislagte gulv- og veggoverflater. Vegghengt toalett, servant, dusj med glassdører og uttak til vaskemaskin. Speil og servantskap. Varmekabler i gulv. Downlights i himling.

  Balkong:
  Utgang fra stue til solrik, vestvendt balkong på ca. 8 kvm med betongdekke. Rekkverk med glassfelt og aluminium.

  Overflater øvrige rom:
  Gulvoverflater med parkett. Vegg- og himlingsoverflater med malte flater.
  Sammendrag av tilstandsgrad
  Det er avholdt tilstandsrapport der diverse bygningselementer er undersøkt og definert ut fra tilstandsgrader. Tilstandsgrader beskriver på en visuell måte en tilstand eller risiko opp mot et referansenivå.

  Bygningssakkyndige har vurdert boligen ut fra hva man kan forvente av en bygning av samme alder og type. Vurderingen gjøres som regel mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da boligen ble oppført (søknadstidspunktet). Forhold som er vanlige for bygningens alder, slik som slitasje etter normal bruk regnes ikke som avvik.

  Kort oppsummering av tilstandsgrader:
  TG IU (konstruksjoner ikke undersøkt) er gitt til bad/vaskerom da det ikke er fysisk mulig med hulltaking grunnet bygningsmessige hindringer. Videre er resterende gitt TG1.
  Utstyr
  Alle integrerte hvitevarer på kjøkken følger eiendommen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke. Løsøre og tilbehør som medfølger overdras slik de fremsto på visning.

  For øvrig vises det til standardliste over løsøre og tilbehør til eiendommen som følger vedlagt salgsoppgaven.
  Bebyggelsen
  Boligbygg oppført i 2022.
  Bygningen er antatt fundamentert til fjell. Yttervegger i betong og treverk med teglstein og trepanel på fasader. Etasjeskillere i betong. Vinduer med 3-lags glass, innvendige malte dører og flatt tak antatt tekket med papp eller folie.

  Se tilstandsrapport for detaljer.
  Oppvarming/teknisk
  Sentralfyring med radiator. Elektriske varmekabler på bad.

  Balansert ventilasjon sikrer godt inneklima.

  Sikringsskap i skyvedørsgarderobe i entre/gang utstyrt med automatsikringer.

  Felles sprinkler- og brannvarslingsanlegg. Brannslukningsapparat.
  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt for sameiet på 2246 kvm.
  Romslig fellestomt opparbeidet med asfalterte internveier, plenarealer og beplantning.
  Parkering
  Garasjeplass (merket nr. 74) medfølger. 5 gjesteplasser i bygget.
  Beskrivelse av sameiet:
  Damkvartalet 1 boligsameie består av 85 boligseksjoner.
  Sameiet har ikke lån. Andel fellesformue er kr. 11 208,- pr 31.12.2023.

  Dyrehold er tillatt så fremt dette ikke medfører urimelig sjenanse for naboer. Hunder skal alltid være i bånd i ganger og øvrige fellesarealer. Katter skal ikke være uten tilsyn av eier på innvendige fellesarealer.

  Det er kun tillatt å benytte elektrisk grill eller gassgrill på terrasser.

  Det er avsatt egne rom for sykkelparkering under HUS 11, i midtre del av garasje og under HUS 15 med direkte adgang fra garasjeanlegget.

  Sameiet har vedtekter og beboer-reglement. Disse følger vedlagt salgsoppgave.

  Det må påregnes dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

  Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
  Løpende kostnader:
  Felleskostnader utgjør kr. 2 863,- pr måned, herav:
  - Felleskostnader kr. 2 220,-
  - Garasje kr. 150,-
  - Trelasttomta kr. 193,-
  - Bredbånd kr. 300,-

  Andre løpende kostnader:
  Kommunale avgifter ca kr. 11 568,- pr år (avhenger av forbruk).
  Strøm etter eget forbruk.

  Felleskostnadene inkluderer blant annet forretningsførsel, felles bygningsforsikring (ikke innbo), vaktmester, bredbånd, trappevask og avsetning til vedlikehold. Se regnskap for detaljer.

  Felleskostnader må ansees som a`konto-beløp og er ment å dekke sameiets forutsette kostnader. Diverse periodemessige avregninger/justeringer kan således forekomme både opp og ned.

  Ovennevnte felleskostnader er hentet fra megleropplysninger fra OBOS datert 27.09.2023, samt oppdatert ved e-post fra forretningsfører 29.02.2024.
 • Offentlige forhold

  Vei, vann og avløp
  Offentlig adkomstvei med private internveier. Boligen er tilkoblet offentlig vann og avløp med private stikkledninger.
  Reguleringsplan
  Eiendommen er regulert til boligformål. Området for øvrig er regulert til blant annet blokkbebyggelse, sentrumsformål, bevaring naturmiljø, nedslagsfelt drikkevann og gul støysone.

  Planopplysninger og kart følger vedlagt salgsoppgaven.
  Ferdigattest/brukstillatelse
  Midlertidig brukstillatelse foreligger.

  Sameiet er en del av et større prosjekt på Trelasttomta, og det er pt. utstedt midlertidig brukstillatelse inntil alle detaljer og arbeider er ferdig. I slike store prosjekter pleier det å ta tid. Ferdigattest blir ikke søkt om/utstedt før alle påbegynte arbeider er fullførte, det være seg helt ned på detaljnivå som planting av hekker, gress etc.
 • Økonomiske forhold

  Formuesverdi
  Var ikke mulig å fremskaffe fra altinn.no.
  Energiforbruk og energimerking
  Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B
  Forsikring
  Gjensidige Forsikring Polisenummer: 91432259
  Finansiering
  Nord Eiendomsmegling samarbeider med flere banker. Kunder som ønsker det, kan raskt bli satt i kontakt med en kundebehandler for et uforpliktende lånetilbud.
  Boligkjøperforsikring
  I samarbeid med Tryg tilbyr vi våre kjøpere å tegne boligkjøperforsikring. Dette er en motvekt til selgers boligselgerforsikring og anbefales av oss. Kjøper kan velge mellom ordinær boligkjøperforsikring eller å kjøpe boligkjøperpakken. Sistnevnte inkluderer blant annet husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning og flytteforsikring, i tillegg til ordinær boligkjøperforsikring.
  Oppgjør
  Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

  Det forutsettes at kjøper innbetaler fullt oppgjør til meglers klientkonto senest dagen før avtalt overtagelse. På samme tidspunkt skal kjøpers pantedokument være meglers oppgjørsavdeling i hende. Det skal ikke betales forskudd på kjøpesum. Innbetalinger skal skje fra kjøpers egen konto eller egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Annet

  Arealangivelser i salgsoppgaven
  Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.
  Budgivning
  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
  Som budgiver hos oss kan du kreve at alle bud blir dokumentert og fremlagt. Det betyr at du som budgiver må akseptere at deler av ditt bud kan bli fremlagt for øvrige budgivere. Det henvises til forbrukerinformasjon om budgivning. Vi anbefaler at alle bud leveres via budknappen på annonsen på FINN.no. Dette er en enkel og sikker løsning hvor du identifiserer deg med Bank-ID. Vi kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Det presiseres at alle bud må ha minst 30 min akseptfrist fra innlevering. Hemmelige bud eller bud med hemmelige forbehold vil ikke bli behandlet og dette er i tråd med avtale mellom selger og meglerforetaket. Ta kontakt med megler dersom du har spørsmål eller dersom du ikke har anledning til å legge inn bud elektronisk. Da løser vi dette manuelt.
  Overtagelse
  Angi ønsket overtagelse i ditt bud.
  Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  Lov om hvitvasking
  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
  Nord Eiendomsmegling AS fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.
Se komplett salgsoppgave
Ola Presterud
Ola Presterud
Eiendomsmegler MNEF
ola.presterud@nord-em.no 92 25 92 10

Boliger til salg