Komplett salgsoppgave

Nordåsveien 39

Påkostet og flott enebolig med 4 soverom og 2 stuer - Uteplasser med sol og noe utsikt - Garasje og p-plasser

 • Totalpris 9 189 994
 • Prisantydning 8 950 000
 • Omkostninger 239 994
 • BRA 214m2
 • P-Rom 174m2
 • Soverom 4
 • Bad 2
 • Byggeår 1995
 • Boligtype Enebolig
 • Eierform Selveier
 • Energimerke E

Om boligen

Nordåsveien 39 - eiendommen har en fin beliggenhet i et attraktivt og meget barnevennlig boligområde på Greverud. Det er kort vei til Greverud senter med blant annet matbutikker, frisør, apotek og blomsterbutikk. I tillegg ligger bussholdeplass, togstasjon og flere skoler i området. Kort vei til flotte turområder langs Gjersjøen, idrettsanlegg på Østre Greverud og Kolbotn sentrum med de fleste fasiliteter.

Eneboligen ble oppført i 1995 og går over 3 plan. Fin planløsning med fire soverom, to bad, praktisk vaskerom, wc, kjøkken med integrerte hvitevarer som mikrobølgeovn, stekeovn, hjørnekjøleskap og induksjonstopp samt godt med oppbevaringsplass. Bad, vaskerom og wc fra 2020-2023. Flere solrike uteplasser med noe utsikt. Usjenert med skogen mot vest.

Garasje med ny motorisert leddport.

 • Eiendommen

  Beliggenhet
  Eiendommen har en fin beliggenhet i et attraktivt og meget barnevennlig boligområde på Greverud. Greverud har et godt utvalg av servicetilbud som skoler, barnehager, dagligvare og offentlig kommunikasjon. I tillegg er det kort vei til fotballbane med mål, lekeplass for de minste og skogen med flotte tur- og rekreasjonsområder som går ned til Gjersjøen. Området er et yndet turmål med fine stier og koselige svaberg. Det er mulighet å bade ved Eister.

  På Østre Greverud ligger det en idrettspark som består av idrettshall, kunstgressbane, grusbane, skateanlegg, idrettshus, samt en 18-hulls golfbane med proshop og restaurant. På golfbanen er det lysløype om vinteren med oppkjørte skispor. Det er også kort vei til svømmehall, hesteridning, treningssenter, Ingierkollen slalåmsenter og Kolbotn tennisanlegg, med mer.

  Legg gjerne badeturen til idylliske Tussetjern. Tjernet har turstier rundt hele vannet, og herfra er det enkel tilgang til resten av Sørmarka. Videre er det en kort kjøretur til familie- og attraksjonsparken Tusenfryd, Kolben Kulturhus, og Ski Storsenter med bowlinghall og 8 kinosaler. På Sofiemyr ligger The Well - et fantastisk spaanlegg med en rekke velværetilbud.

  Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Meny eller Rema 1000 på Greverud senter. Greverud senter er et lite lokalsenter som i tillegg har frisør, legekontor, blomsterbutikk, kafe og treningssenter. For ytterligere servicetilbud ligger Kolbotn Torg en liten kjøretur unna, og det samme gjør Vinterbro senter og Ski Storsenter.

  Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Det er ca. 1,2 km til Greverud stasjon. Toget bruker ca. 18-22 min til Oslo S og går 2-4 ganger i timen. Med bil fra Greverud tar det ca. 7 min til Kolbotn Torg, 10 min til Ski Storsenter, 10 min til Vinterbro senter, 18 min til Oslo S og 45 min til Oslo Lufthavn Gardermoen.

  Fra eiendommen er det gangavstand til Østli barneskole. Fløysbonn ungdomskole og Roald Amundsen videregående skole ligger på Sofiemyr.
  Adresse
  Nordåsveien 39 1415 Oppegård
  Matrikkel
  Gnr. 243 bnr. 1330 i Nordre follo kommune
  Innhold
  Underetasje: Gang, bad, vaskerom, bod, kontor og to soverom. Utgang til sydvendt uteplass.

  1. etasje: Entré/gang, toalettrom, stue, spisestue og kjøkken. Utgang til syd-vestvendt veranda på 22 m² fra kjøkken og utgang til sydvendt terrasse på 30 m² fra stue.

  Loftetasje: Loftstue, bad og to rom benyttet som soverom.

  Frittstående garasje på 34 m² med motorisert leddport.

  Arealer:
  Totalt BRA 214 kvm består av:
  - BRA-i (internt bruksareal): 180 m².
  - BRA-e (eksternt bruksareal): 34 m².
  - TBA (terrasse-/balkongareal)  64 m².

  Loftsetasjen har et totalt gulvareal (GUA) på 51 m2, men grunnet skråtak/lav takhøyde er kun 38 m2 av arealet måleverdig som bruksareal. De delene av arealene som har lav himlingshøyde (ALH) utgjør 14 m2. Det gjøres oppmerksom på at arealet i kneloftet ikke medregnes som ALH på bakgrunn av at arealet mangler permanent gangbart gulv.

  Det gjøres spesielt oppmerksom på at dagens planløsning avviker noe fra godkjent byggetegning. Rommene benyttet som soverom i loftsetasje er i utgangspunktet bygget/godkjent som disponibelt rom og allrom. Deler av entré/gang i 1. Etasje er i utgangspunktet bygget/godkjent som bod. Kontor i underetasje er i utgangspunktet godkjent/bygget som soverom. Arealene er medtatt i rapporten etter bruken på befaringstidspunktet.

  Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i NS 3940:2023. Det vises til vedlagte tilstandsrapport for arealberegninger.
  Standard
  Kjøkken:
  Kjøkkeninnredning fra 2013 med slette lyse og mørke fronter. Benkeplater av heltre. Nedsenket dobbel oppvaskkum av kompositt med ett-greps armatur. Stikkontakter montert på vegg over kjøkkenbenk. Integrerte hvitevarer som mikrobølgeovn, stekeovn, hjørnekjøleskap og induksjonstopp. Kjøkkenventilator tilkoblet mekanisk avtrekk. Lekkasjestopper montert under oppvaskkum.

  Vaskerom i underetasje:
  Praktisk vaskerom fra 2023. Gulvstående servantinnredning med slett lys skapfront. Heldekkende utslagsvask av rustfritt stål med ett-greps armatur. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Hovedvannledning med stoppekran montert ved gulv/vegg. Varmtvannsbereder fra byggeår på 198 liter. Avtrekksventil tilkoblet mekanisk avtrekk. Flislagt gulv med varme. Slette malte veggflater. Slett lysmalt himling.

  Baderom i underetasje:
  Lekkert baderom fra 2021. Vegghengt servantinnredning med glatte mørke fronter. Dobbel servant med ett-greps armaturer. Speil, belysning og stikkontakter montert over servanter. Dusjhjørne med skyvedør av glass. Dusjarmatur tilkoblet hånddusj og regndusj. Badekar. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Avtrekksventil tilkoblet mekanisk avtrekk. Flislagt gulv med varme. Flislagte veggflater. Slett lysmalt himling med downlights og ledstriper.

  Baderom i loftetasje:
  Baderom fra 2020. Vegghengt servantinnredning med glatte mørke fronter. Heldekkende servant med ett-greps armatur. Speil og stikkontakter montert over servant. Dusjhjørne med innfellbare dører av glass. Dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Avtrekksventil tilkoblet mekanisk avtrekk. Flislagt gulv med varme. Flislagte veggflater. Himling belagt med panelbord.

  Toalettrom (ikke våtrom):
  Toalettrom fra 2022. Vegghengt servantinnredning med glatte mørke fronter. Servant av porselen med ett-greps armatur. Speil montert over servant. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Avtrekksventil tilkoblet mekanisk avtrekk. Flislagt gulv med varme. Slette malte veggflater samt veggflate belagt med spiler. Himling belagt med spiler med ledstriper.

  Øvrige rom 1. etasje:
  Gulv med varme. Flislagt gulv i entré/gang. Øvrige gulvflater belagt med parkett. Slette malte veggflater. Slette lysmalte himlinger. Downlights i stue/kjøkken. Profilert innerdør. Åpen garderobeløsning i entré/gang. Etasjen er naturlig ventilert med ventiler i vinduer.

  Rom under terreng underetasje:
  Gulvflater belagt med parkett. Gulv med varme i gang og kontor. Slette malte veggflater. Himlinger belagt med panelbord. Profilerte innerdører. Åpen garderobeløsning i kontor. Garderobeskap i soverommene. Etasjen har naturlig tilluft fra ventiler i vinduer kombinert med mekanisk avtrekk fra bad og vaskerom.

  Loftetasje:
  Gulvflater belagt med parkett. Slette malte veggflater. Himlinger belagt med panelbord. Profilerte innerdører. Garderobeskap i rom benyttet som soverom. Etasjen er ventilert med tilluftsventiler i vinduer kombinert med mekanisk avtrekk fra bad. Uinnredet loft/råloft med adkomst til kneloft via kottdør i bad.
  Sammendrag av tilstandsgrad
  Det er avholdt tilstandsrapport der diverse bygningselementer er undersøkt og definert ut fra tilstandsgrader. Tilstandsgrader beskriver på en visuell måte en tilstand eller risiko opp mot et referansenivå.

  Bygningssakkyndige har vurdert boligen ut fra hva man kan forvente av en bygning av samme alder og type. Vurderingen gjøres som regel mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da boligen ble oppført (søknadstidspunktet). Forhold som er vanlige for bygningens alder, slik som slitasje etter normal bruk regnes ikke som avvik.

  Kort sammendrag over eiendommens tilstandsgrader:
  TG1 (i orden): 67 %. TG2 (alder, slitasje, skader mv): 28 %. TGIU (ikke undersøkt): 5 %
  Tilstandsgrad TG3 er ikke benyttet i rapporten.
  Utstyr
  Alle integrerte hvitevarer på kjøkken følger eiendommen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke. Løsøre og tilbehør som medfølger overdras slik de fremsto på visning.

  For øvrig vises det til standardliste over løsøre og tilbehør til eiendommen som følger vedlagt salgsoppgaven.
  Bebyggelsen
  Enebolig oppført i 1995.
  Grunnmur av betong og drenering fra byggeår. Bærende konstruksjoner og skillende dekker hovedsakelig av trekonstruksjoner. Yttervegger av trekonstruksjoner utvendig kledd med liggende trekledning. Saltakskonstruksjon utvendig tekket med takstein fra byggeår. Beslag, takrenner og nedløp av metall. Takvinkel ca. 40 grader. Boligen har slett entrédør med glassfelt. Terrassedør med to-lags glass fra byggeår. Balkongdør med to-lags glass fra byggeår. Vinduer med to-lags glass fra byggeår.

  Frittstående garasje oppført i 1997.
  Støpt gulv mot grunn. Yttervegger av trekonstruksjoner utvendig kledd med liggende trekledning. Saltakskonstruksjon utvendig tekket med takstein. Motorisert leddport.
  Oppvarming/teknisk
  Oppvarming med elektrisitet og vedfyring.

  Varmtvannsbereder fra byggeår på 198 liter montert i vaskerom.

  Sikringsskap med automatsikringer montert i entré/gang.

  Boligen har røykvarslere og brannslukningsapparat.
  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt på 671  m². Pent opparbeidet med steinlagt gårdsplass, plenarealer, trær, prydbusker og diverse beplantning.

  Utgang fra stue til delvis overbygget sydvestvendt veranda. Gulvflate belagt med terrassebord. Rekkverk av treverk. Belysning montert på vegg. Markise montert på bjelke.

  Utgang fra soverom 1 til sydvestvendt platting. Gulvflate belagt med terrassebord.

  Utgang fra kjøkken til sydvendt terrasse. Gulvflate belagt med terrassebord. Stikkontakter og belysning montert på vegg. Rekkverk av treverk.

  Utvendige trapper av treverk med rekkverk av treverk.
  Parkering
  Parkering i dobbel garasje og på egen tomt. Ellers gateparkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
  Løpende kostnader:
  Kommunale avgifter utgjør ca kr 22 047,- pr år (avhenger av forbruk).
  Strømforbruk er oppgitt til 24 000 kWh pr. år (avhenger av forbruk).
  Kostnad for kabel-tv/internett kr. 14 748,- pr år.
  Forsikring kr. 9 828,- pr år (kun bygning).
 • Offentlige forhold

  Vei, vann og avløp
  Utvendige vann- og avløpsrør med kommunal tilknytning fra byggeår. Offentlig adkomstvei.
  Reguleringsplan
  Eiendommen er regulert til boligformål. Området for øvrig er regulert til frittliggende småhusbegyggelse, friområder, kjøreveg og gang-/sykkelveg.

  Ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 500 meter fra eiendommen.
  Tinglyste rettigheter og servitutter
  Doknr: 2629. Tinglyst 08.03.1995. Best. om vann/kloakklednming.
  Bestemmelse om felles vannverk/ledning.
  Med flere bestemmelser.

  Det er innhentet kopi av nevnte servitutt. Denne kan fås ved henvendelse til eiendomsmegler.
  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest på eneboligen datert 02.02.1996 og ferdigattest på garasje datert 13.11.1997.
 • Økonomiske forhold

  Prisantydning
  8 950 000,-
  Formuesverdi
  Formuesverdi : 2 128 825,- Sekundær formuesverdi : 8 089 533,- Formuesverdi pr. : 31.12.2022
  Energiforbruk og energimerking
  Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E
  Forsikring
  Eiendommen holdes forsikret av selger frem til overtagelse.
  Finansiering
  Nord Eiendomsmegling samarbeider med flere banker. Kunder som ønsker det, kan raskt bli satt i kontakt med en kundebehandler for et uforpliktende lånetilbud.
  Boligkjøperforsikring
  Når du kjøper ny bolig, er det mye du må tenke på. Sammen med Tryg har vi skreddersydd en boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger - enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, dobbel renteforsikring - for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig - samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

  Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte.

  Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken siden kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen.
  Oppgjør
  Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Det forutsettes at kjøper innbetaler fullt oppgjør til meglers klientkonto senest dagen før avtalt overtagelse. På samme tidspunkt skal kjøpers pantedokument være meglers oppgjørsavdeling i hende. Det skal ikke betales forskudd på kjøpesum. Innbetalinger skal skje fra kjøpers egen konto eller egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Annet

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex og har i den anledning fylt ut en egenerklæring. Denne er et viktig salgsdokument og det anbefales på det sterkeste at potensielle kjøpere setter seg grundig inn i denne før budgivning. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Kontakt megler dersom du ønsker forsikringsvilkårene.
  Arealangivelser i salgsoppgaven
  Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.
  Andre opplysninger
  Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
  Budgivning
  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
  Som budgiver hos oss kan du kreve at alle bud blir dokumentert og fremlagt. Det betyr at du som budgiver må akseptere at deler av ditt bud kan bli fremlagt for øvrige budgivere. Det henvises til forbrukerinformasjon om budgivning. Vi anbefaler at alle bud leveres via budknappen på annonsen på FINN.no. Dette er en enkel og sikker løsning hvor du identifiserer deg med Bank-ID. Vi kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Det presiseres at alle bud må ha minst 30 min akseptfrist fra innlevering. Hemmelige bud eller bud med hemmelige forbehold vil ikke bli behandlet og dette er i tråd med avtale mellom selger og meglerforetaket. Ta kontakt med megler dersom du har spørsmål eller dersom du ikke har anledning til å legge inn bud elektronisk. Da løser vi dette manuelt.
  Overtagelse
  Angi ønsket overtagelse i ditt bud.
  Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  Lov om hvitvasking
  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
  Nord Eiendomsmegling AS fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.
Se komplett salgsoppgave

Visning

Visning etter avtale med megler
Bent André Norderhaug
Bent André Norderhaug
Eiendomsmegler MNEF
bent.norderhaug@nord-em.no 91 51 48 22
Ola Presterud
Ola Presterud
Eiendomsmegler MNEF
ola.presterud@nord-em.no 92 25 92 10

Boliger til salg