Komplett salgsoppgave

Th. Kittelsens vei 204

Stor og innholdsrik enebolig over 3 plan - Topp beliggenhet på feltet - Nyoppusset 1. etasje - U.etg med egen inngang

 • Totalpris 9 845 994
 • Prisantydning 9 590 000
 • Omkostninger 255 994
 • BRA 207m2
 • P-Rom 189m2
 • Tomteareal 615m2
 • Soverom 3
 • Bad 3
 • Byggeår 1987
 • Boligtype Enebolig
 • Eierform Selveier
 • Energimerke E

Om boligen

Th. Kittelsens vei 204 - eiendommen ligger flott til i en rolig blindvei, i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Greverud. Fin hjørnetomt mot skog og friareal, meget usjenert. Gangavstand til Greverud barneskole, Flåtestad ungdomsskole og flere barnehager. For øvrig kort avstand til Greverud senter med Meny, Rema 1000, apotek, kafé og treningssenter.

Eneboligen går over 3 plan. Nyoppusset 1. etasje i 2023. Inneholder 3 soverom, 3 bad, 3 stuer samt gode oppbevaringsmuligheter. Mulighet for å opprette hybel i kjeller hvor det er god takhøyde, egen inngang, bad og kjøkken. Toshiba varmepumpe i stue, varmefolie og muligheter for peis. Dobbelgarasje med lagringshems samt gode parkeringsmuligheter på gårdsplass.

Stor, solrik og usjenert terrasse og hage mot syd og vest.

 • Eiendommen

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger flott til i en rolig blindvei, i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Greverud.

  Fra eiendommen er det gangavstand til Greverud barneskole og Flåtestad ungdomsskole. Det ligger også flere barnehager i området. Kollektivtilbudet på Greverud består av buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Greverud kirke som ligger ca. 9 minutters gange fra boligen. Fra Greverud stasjon (ca. 9 min gange) bruker toget 23 min til Oslo S og går 2-4 ganger i timen. Det er kort vei til både matbutikker og flere kjøpesentre.

  På Østre Greverud ligger det en idrettspark som består av idrettshall, kunstgressbane, grusbane, sandvolleyball-/ sandhåndballbane, skateanlegg, idrettshus, samt en 18-hulls golfbane med proshop og restaurant. På golfbanen er det lysløype om vinteren med oppkjørte skispor. Det er også kort kjøreavstand til svømmehall, hesteridning, treningssenter, Ingierkollen slalåmsenter og Kolbotn tennisanlegg med mer.

  Ca. 12 minutters skogtur til Gjersjøen gjennom skoget. Gjersjøen er et yndet turmål med fine stier, koselige svaberg og bademuligheter. Badeturen kan også legges til idylliske Tussetjern. Tjernet har turstier rundt hele vannet, og herfra er det enkel tilgang til resten av Sørmarka. I tillegg er det flotte turstier/områder rett utenfor døren. Videre er det en kort kjøretur til familie- og attraksjonsparken Tusenfryd, Kolben Kulturhus, og Ski Storsenter med bowlinghall og 8 kinosaler. På Sofiemyr ligger The Well - et spaanlegg med en rekke velværetilbud, nå også med hotell.

  Fotballbane for barna på plassen rett nedenfor huset. Flere lekeplasser i nabolaget.
  Adresse
  Th. Kittelsens vei 204 1415 Oppegård
  Matrikkel
  Gnr. 243 bnr. 778 i Nordre Follo kommune
  Innhold
  Kjeller: Gang, 3 boder, kjølerom, trapperom, kjøkken/kjellerstue og bad/vaskerom.

  1. etasje: Entré, bad og stue/kjøkken.

  Loftsetasje: Stue, bad og 3 soverom.

  I tillegg:
  - Garasje på 32 kvm med lagerplass på loft. Gulvareal på loft er ca 16 kvm.
  Standard
  Flott enebolig over 3 plan.

  Kjøkken 1. etasje:
  "Bistro" kjøkken fra Drømmekjøkkenet i brunbeiset ask utførelse. Eksklusiv benkeplate i Dekton keramikk, som tåler høy varme. Stekeovn med damp- og sous vide-funksjon og kombiovn stekeovn/micro er toppmodeller fra Samsung. Varmeskuff under kombiovn. Stort kjøleskap med skuffer for å holde kjøtt og grønnsaker friskt. Vinskap Temptech Copenhagen med sidestilt flaskeoppsett. Fryser fra Bosch. 80cm induksjon platetopp fra AEG. Stillegående Miele oppvaskmaskin. Tapwell bronze armatur med uttrekk.

  Bad/vaskerom 1. etasje:
  Bad fra 2023. Rikelig med skap i plassbygget innredning i sort utførelse. Vegghengt-toalett, kum, servant, stor dusjnisje og uttak til vaskemaskin og tørketrommel. Det er elektrisk styrt vifte. Fliselagte gulvoverflater. Elektriske varmekabler. Fliselagte og malte veggoverflater. Malte flater i tak.

  Bad kjeller:
  Toalett, servant, dusjkabinett og uttak til vaskemaskin. Speil, servantskap og veggskap. Fliselagte gulvoverflater. Malte plater på vegg. Malte plater i tak. Bad/vaskerom i kjeller ble overflateoppusset i 2010.

  Kjøkken kjeller:
  Hvit høyglans kjøkkeninnredning med laminat benkeplate. Oppvaskkum og uttak til oppvaskmaskin. Kjøkkenvifte med mekanisk avtrekk. Kjølerom fra byggeår.

  Bad loftsetasje:
  Toalett, 2 servanter og dusjkabinett. Speilskap, servantskap og høyskap. El. vifte. Fliselagte gulv- og veggoverflater. Plater i tak.

  Overflater øvrige rom:
  Innvendige gulvoverflater med fliser, parkettgulv, laminatgulv, belegg og teppe. Innvendige veggoverflater med malt panel, tapet, malt strie, malte plater og malte flater. Innvendige takflater med panel, plater og malte flater. Nyoppusset overflater i 1. etasje.
  Sammendrag av tilstandsgrad
  Det er avholdt tilstandsrapport der diverse bygningselementer er undersøkt og definert ut fra tilstandsgrader. Tilstandsgrader beskriver på en visuell måte en tilstand eller risiko opp mot et referansenivå.

  Bygningssakkyndige har vurdert boligen ut fra hva man kan forvente av en bygning av samme alder og type. Vurderingen gjøres som regel mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da boligen ble oppført (søknadstidspunktet). Forhold som er vanlige for bygningens alder, slik som slitasje etter normal bruk regnes ikke som avvik.

  Det er i tilstandsrapporten gitt TG1 (mindre eller moderate avvik), TG2 (avvik som kan kreve tiltak), TG3 (store eller alvorlige avvik) og TG IU (konstruksjoner ikke undersøkt).

  Følgende er gitt TG3 i tilstandsrapporten:
  Bad i loftsetasjen: våtrommet er av eldre dato, spesielt gjelder dette sluket. Våtrommet må følgelig påregnes fullt oppgradert i tiden som kommer. Kostnadsestimat: 100 000 - 300 000,-.
  Bad/vaskerom i kjeller: våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres. Kostnadsestimat: 100 000 - 300 000,-.

  Følgende er gitt TG IU (ikke undersøkt) i tilstandsrapporten:
  Bad i 1. etasje: hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner.
  Bad i kjeller: hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner.

  Se vedlagte tilstandsrapport for utfyllende informasjon.
  Utstyr
  Alle integrerte hvitevarer på kjøkken følger eiendommen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke. Løsøre og tilbehør som medfølger overdras slik de fremsto på visning. For øvrig vises det til standardliste over løsøre og tilbehør til eiendommen som følger vedlagt salgsoppgaven.

  Lys-styring via "Plejd"-app i 1. etasje og trappegang i underetasje, samt downlights terrasse ved inngangsparti. Eksklusiv lys-setting hvor du kan trekke ut downlights i gang, på kjøkken og i TV-stue for å styre egen lys-setting. Downlights på bad 1. etasje og i spisestue er "skjult" på en måte at det gir god belysning uten å blende.
  Bebyggelsen
  Enebolig oppført i 1987.
  Bygningen er fundamentert støpt ringmur på antatt fast byggegrunn. Grunnmuren på bygningen er av av støpte konstruksjoner fra byggeåret. Plassbygde støttemurer. Kjellervegger i betong. Øvrige vegger i trebindigsverk med utvendig panelkledning. Trekonstruksjoner. Tretak tekket med takstein. Takrenner, nedløp og beslag er av type stål antatt fra byggeåret.Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass og malte trevinduer med 3-lags glass. 2 stk. Velux-takvinduer. Nyere glass I noen vinduer i 1. etasje. Malt ytterdør med glassfelt. Kodelås. Ny i 2023. Eldre profilert ytterdør i kjeller. Skyvedør med glassfelt til terrasse. Eldre malt balkongdør i loftsetasje. Utvendig betongtrapp til kjeller.

  Dobbelgarasje oppført i 2000.
  Oppført med støpt dekke, uisolerte trebindingsverksvegger og takstein på tak. 2 stk. el. leddporter. Bidør. Standard og utførelse iht. byggeåer. Påregnelig med noe vedlikehold.

  Se tilstandsrapport for detaljer.
  Oppvarming/teknisk
  Boligen har naturlig ventilasjon. Eksklusiv Toshiba varmepumpe i stue. Varmefolie i stue/kjøkken. Pipeløp med mulighet for hjørnepeis mot salong og spisestue.

  Varmtvannsbereder i bod i kjeller. Sikringsskap i trappeløp i kjeller. Ny innmat i sikringsskap i 2023. Brannslukningsapparat og røykvarsler.

  Det er lagt frem og koblet på nytt avløp til bad i 2. etasje. Det er lagt frem tilførsler fra vannskap i 1. etasje til fremtidig fordelerskap til bad 2. etasje. Rørene ligger i kveil under badegulv, og er ikke koblet til vannskap 1. etasje. Det ble også lagt nye rør til servant på badet i 2. etasje. Disse er i bruk.
  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt på 615 kvm.
  Hjørnetomt mot skog og friareal, meget usjenert. Stor og solrik terrasse og hage mot syd og vest.

  Treplanting på ca 10 kvm. ved inngangsparti. Balkong på ca 4 kvm utenfor loftsetasje. Treterrasse på ca 32 kvm utenfor stue.
  Parkering
  Parkering i dobbelgarasje samt gode parkeringsmuligheter på gårdsplass.
  Løpende kostnader:
  Kommunale avgifter utgjør ca. kr 18 000 pr år.
  Forsikring kr 6 633,- pr år (kun bygning).
  Stipulert strømforbruk ca. 20 000 KWH pr år.
  Kostnad for kabel-tv/internett ca. 13 000,- pr år.
 • Bygninger

  Type, eierform og byggeår
  Enebolig Selveier, oppført i 1987
  Antall rom (evt. senger)
  Oppholdsrom: 3, Soverom: 3, Bad: 3
  Arealer og fordeling per etasje
  Totalt BRA 239 kvm består av:
  - BRA-i (internt bruksareal): 207 kvm
  - BRA-e (eksternt bruksareal): 32 kvm
  - TBA (terrasse-/balkongareal)  82 kvm

  Det totale bruksarealet fordeler seg som følger:
  Kjeller:
  BRA-i 76 kvm (gang, 3 boder, kjølerom, trapperom, kjøkken/kjellerstue og bad/vaskerom)

  1. etasje:
  BRA-i 80 kvm (entré, stue/kjøkken og bad)
  TBA: 78 kvm (terrasse)

  Loftsetasje:
  BRA-i 51 kvm (stue, 3 soverom og bad)
  TBA 4 kvm (terrasse)

  Garasje
  BRA 32 m²: Gulvareal (GUA) på loft over garasje er ca. 16 kvm.

  Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i NS 3940:2023.
 • Offentlige forhold

  Vei, vann og avløp
  Offentlig med private internveier og ledningsnett.
  Reguleringsplan
  Eiendommen er regulert til boligformål. Området for øvrig er regulert til frittliggende småhusbebyggelse.

  Kommunen opplyser om at det ikke foreligger reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter).
  Tinglyste rettigheter og servitutter
  Doknr: 9096. Tinglyst 06.08.1986. Pantsettelseserklæring.
  Panterett på kr. 10 000,- som sikkerhet for ubetalte fellesutgifter samt pliktig medlemskap i huseierforening m.v.

  Ovennevnte servitutt kan fås ved henvendelse til eiendomsmegler.
  Ferdigattest/brukstillatelse
  Midlertidig brukstillatelse for enebolig foreligger. Godkjente garasjetegninger foreligger, men verken midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest var å finne i kommunens arkiver.
 • Økonomiske forhold

  Prisantydning
  9 590 000,-
  Formuesverdi
  Formuesverdi : 1 781 173,- Sekundær formuesverdi : 6 768 458,- Formuesverdi pr. : 31.12.2022
  Energiforbruk og energimerking
  Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E
  Forsikring
  Fremtind Polisenummer: 29311746/6
  Finansiering
  Nord Eiendomsmegling samarbeider med flere banker. Kunder som ønsker det, kan raskt bli satt i kontakt med en kundebehandler for et uforpliktende lånetilbud.
  Boligkjøperforsikring
  Når du kjøper ny bolig, er det mye du må tenke på. Sammen med Tryg har vi skreddersydd en boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger - enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, dobbel renteforsikring - for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig - samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

  Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte.

  Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken siden kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen.
  Oppgjør
  Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

  Det forutsettes at kjøper innbetaler fullt oppgjør til meglers klientkonto senest dagen før avtalt overtagelse. På samme tidspunkt skal kjøpers pantedokument være meglers oppgjørsavdeling i hende. Det skal ikke betales forskudd på kjøpesum. Innbetalinger skal skje fra kjøpers egen konto eller egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Annet

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex og har i den anledning fylt ut en egenerklæring. Denne er et viktig salgsdokument og det anbefales på det sterkeste at potensielle kjøpere setter seg grundig inn i denne før budgivning. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Kontakt megler dersom du ønsker forsikringsvilkårene.
  Arealangivelser i salgsoppgaven
  Arealangivelsene er hentet tilstandsrapport.
  Andre opplysninger
  Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
  Budgivning
  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
  Som budgiver hos oss kan du kreve at alle bud blir dokumentert og fremlagt. Det betyr at du som budgiver må akseptere at deler av ditt bud kan bli fremlagt for øvrige budgivere. Det henvises til forbrukerinformasjon om budgivning. Vi anbefaler at alle bud leveres via budknappen på annonsen på FINN.no. Dette er en enkel og sikker løsning hvor du identifiserer deg med Bank-ID. Vi kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Det presiseres at alle bud må ha minst 30 min akseptfrist fra innlevering. Hemmelige bud eller bud med hemmelige forbehold vil ikke bli behandlet og dette er i tråd med avtale mellom selger og meglerforetaket. Ta kontakt med megler dersom du har spørsmål eller dersom du ikke har anledning til å legge inn bud elektronisk. Da løser vi dette manuelt.
  Overtagelse
  Angi ønsket overtagelse i ditt bud.
  Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  Lov om hvitvasking
  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
  Nord Eiendomsmegling AS fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.
Se komplett salgsoppgave

Visning

Visning etter avtale med megler
Bent André Norderhaug
Bent André Norderhaug
Eiendomsmegler MNEF
bent.norderhaug@nord-em.no 91 51 48 22
Ola Presterud
Ola Presterud
Eiendomsmegler MNEF
ola.presterud@nord-em.no 92 25 92 10