Komplett salgsoppgave

Trelastveien 4

Moderne 2-roms selveierleilighet i attraktive Roof Gardens - Felles takterrasser - Matbutikk, turterreng og tog rett ved

 • Totalpris 3 586 342
 • Prisantydning 3 500 000
 • Omkostninger 86 342
 • Etasje 2
 • BRA 45m2
 • P-Rom 43m2
 • Tomteareal 6 533m2
 • Soverom 1
 • Bad 1
 • Byggeår 2020
 • Boligtype Leilighet
 • Eierform Eierseksjon
 • Energimerke C
 • Felleskost/ mnd 2 852,-

Om boligen

Trelastveien 4 er en lekker og moderne 2-roms leilighet i bygg fra 2020 - 2. etasje med god planløsning. Leiligheten ligger i et attraktivt og nyetablert boligområde på Myrvoll med ca. 20 minutters reisetid til Oslo, kort vei til togstasjon og bussholdeplass (ca. 2 minutter) med hyppige avganger, stor Kiwibutikk og marka med flotte turmuligheter. Bakeri, Apotek, frisør og barnehage rett i nærheten.

Entré med garderobeskap, kjøkkeninnredning fra Sigdal med integrerte hvitevarer fra Siemens, plass til spisebord, stue med utgang til balkong på 12,5 kvm og flislagt baderom med opplegg til vaskemaskin. Vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner. I tillegg til balkongen har man 3 felles takterrasser. Alle med grill og spiseplass, men med hvert sitt tema.

 • Beliggenhet

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i et attraktivt og nyetablert boligområde på Myrvoll i Nordre Follo kommune.
  Området har et godt utvalg av servicetilbud som skoler, barnehager, dagligvare og offentlig kommunikasjon. Gode turmuligheter finnes i den nærliggende skogen, med fine stier, koselige svaberg og gode bade-/fiskemuligheter i Gjersjøen.

  I tilknytning til Østli skole er det fint skogsterreng som innbyr til aktivitet. Her er det også kunstgressbane, fine akebakker vinterstid, samt gangvei over til 18-hulls golfbane og Østre Greverud idrettspark. På golfbanen er det lysløype om vinteren med oppkjørte skispor.

  Fra Myrvoll er det også kort vei til svømmehall, hesteridning, treningssenter, Ingierkollen slalåmsenter og Kolbotn tennisanlegg. Kolben kulturhus på Kolbotn har kino og bibliotek, og ikke minst en scene for ulike konserter og arrangementer. På Kolbotn finnes også flere hyggelig restauranter. Videre er det en kort kjøretur til The Well, Tusenfryd og Ski Storsenter med bowlinghall og 8 kinosaler.

  Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Meny Greverud og Kiwi Myrvoll. Sistnevnte ligger rett utenfor døra. For ytterligere servicetilbud ligger Kolbotn Torg en liten kjøretur unna, med over 60 butikker og restauranter, samt helse- og servicetjenester. Vinterbro senter og Ski storsenter er også godt innen rekkevidde.

  Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Myrvoll stasjon, som ligger rett ved boligen. Går du noen minutter kommer du til Myrvoll jernbanestasjon, og herfra bruker toget ca. 20 min til Oslo S. Med bil fra Myrvoll tar det ca. 6 min til Kolbotn Torg, 12 min til Ski Storsenter, 12 min til Vinterbro senter, 18 min til Oslo S og 45 min til Oslo Lufthavn Gardermoen.
  Adresse
  Trelastveien 4 1415 Oppegård 2. etasje
  Matrikkel
  Gnr. 241 bnr. 80 snr. 44 orgnr. 925176397 i Nordre Follo kommune
  Innhold
  2. etasje: Entré, bad, stue/kjøkken, soverom og bod. Utgang til balkong fra stuen.

  Primærrom 43 kvm. Bruksareal 45 kvm. Det henvises til tilstandsrapport for spesifikasjon av primærrom og sekunderrom.

  I tillegg er det 1 egen kjellerbod på 5 kvm.
  Standard
  2-roms leilighet fra 2020 beliggende i 2. etasje.

  Kjøkkeninnredning fra Sigdal med glatte fronter og ventilator. Integrerte hvitevarer fra Siemens bestående av komfyr med platetopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøl/frys. Praktisk bod i tilknytning til kjøkkenet.

  Lekkert, flislagt baderom med veggmontert wc, dusj, servant og opplegg til vaskemaskin. Innredning meed glatte fronter og speil med integrert lys. Nedsenket dusjsone med innfellbare glassdører. Gulvvarme.

  Takoverbygget balkong med støpt dekke utenfor stue på 12,5 kvm. Utelys og utestikk. God plass til utemøbler, grill etc. Her har du sol til ca kl. 20:30 midtsommer.

  Overflater:
  Gulv med fliser på bad, for øvrig parkett. Vegger med fliser på bad, for øvrig malte flater.
  Sammendrag av tilstandsgrad
  Det er avholdt tilstandsrapport der diverse bygningselementer er undersøkt og definert ut fra tilstandsgrader. Tilstandsgrader beskriver på en visuell måte en tilstand eller risiko opp mot et referansenivå.

  Bygningssakkyndige har vurdert boligen ut fra hva man kan forvente av en bygning av samme alder og type. Vurderingen gjøres som regel mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da boligen ble oppført (søknadstidspunktet). Forhold som er vanlige for bygningens alder, slik som slitasje etter normal bruk regnes ikke som avvik.

  Det er gitt gjennomgående TG0 (ingen avvik. Gis kun der bygningsdelen er tilnærmet ny, mindre enn 5 år og det må foreligge dokumentason på daglig god utførelse) og TG1 (mindre avvik eller moderate avvik) i tilstandsrapporten.

  Det er ca. 2,5 år igjen av nybyggarantien fra utbygger.
  Utstyr
  Alle integrerte hvitevarer på kjøkken følger eiendommen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.

  Løsøre og tilbehør som medfølger overdras med gjenstående leverandørgaranti
  Bebyggelsen
  Boligbygg oppført i 2020.
  Bygningen er antatt fundamentert til fjell, yttervegger i betong og treverk med trepanel på fasader, etasjeskillere i betong, vinduer med 3-lags glass, innvendige malte dører, felles takterrasse og flatt tak antatt tekket med papp eller folie.

  Se tilstandsrapport for detaljer.
  Oppvarming/teknisk
  Vannbåren gulvvarme, supplert med elektrisk gulvvarme på bad.

  Balansert ventilasjonanlegg med varmegjenvinner. Aggregat plassert i innvendig bod.

  Sikringsskap med automatsikringer plassert i innvendig bod.

  Felles brannvarslingsanlegg og sprinkleranlegg i bygget.
  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt på 6533 kvm.
  Pent opparbeidet fellesarealer med blant annet noe plen, diverse beplantning og asfalterte adkomstveier.

  Som beboer i sameiet Roof Gardens/Myrvoll Tårn har du tilgang til tre spesialdesignede tak, alle med grill og spiseplass, men med hver med sitt tema.
  Bygg B: Sol og avslapping.
  Bygg C: Grill og sosialt.
  Bygg D: Sport og spill.
  Parkering
  Det medfølger ikke garasjeplass til leiligheten.

  Noe gjesteparkering på kveldstid og helger (utenfor næringslokalenes åpningstider).
  Beskrivelse av sameiet:
  Sameiet Roof Gardens/Myrvoll Tårn består av 72 boligseksjoner og 2 næringsseksjoner (Læringsverkstedet barnehage og Nord Eiendomsmegling).

  TV/Internett leveres fra Viken Fiber/Altibox. Hastighet på internett som er inkludert er 50/50.

  Det er tillatt med dyr i sameiet under de forutsetningene at beboere som holder dyr, skal sørge for at de ikke sjenerer noen, etterlater seg ekskrementer på sameiets område eller nabolagets veier, stier og gangveier. Merk at det ikke er tillatt å lufte dyr i Læringsverkstedets uteområdet.

  Sameiet har husordensregler og vedtekter. Disse følger vedlagt salgsoppgave.
  Løpende kostnader:
  Månedlige felleskostnader utgjør pr dags dato kr 2 852,- pr. måned.
  Kommunale avgifter utgjør kr 7 604,- pr år (fellesrenovasjon og abonnement avløp/vann).
  Strømforbruk ca 2 730 kwh pr år.

  Felleskostnader inkluderer blant annet forretningsførsel, felles bygningsforsikring (ikke innbo), vaktmester, trappevask, kabel-tv/internett fra Altibox, fjernvarme og avsetning til vedlikehold. Se regnskap for detaljer.

  Sameiet har ikke lån. Andel fellesformue er kr. 5 561,- pr 31.12.2021. Andel fellesformue overtas av kjøper.
 • Bygninger

  Type, eierform og byggeår
  Leilighet Eierseksjon, oppført i 2020
 • Offentlige forhold

  Vei, vann og avløp
  Offentlig adkomst med private internveier. Offentlig vann og avløp.
  Reguleringsplan
  Boligen er regulert til boligformål. Området for øvrig er regulert til sentrumsformål, hensynsone for nedslagsfelt drikkevann, gul/rød sone mot jernbane, hensynsone ras- og skredfare samt prioritert utbyggingsområde Myrvoll.

  Kommunen opplyser om at det foreligger reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter). Dette gjelder Nedre Ekornrud. Nedre Ekornrud ligger på andre siden av jernbanen (mot Kolbotn) og anses å ikke ha betydning for eiendommen.

  Kommuneplan Nordre Follo 2023-2034 er under arbeid.

  Kopi av reguleringsplan med bestemmelser kan fås ved henvendelse til Attentus Eiendomsmegling.
  Ferdigattest/brukstillatelse
  Midlertidig brukstillatelse foreligger.
 • Økonomiske forhold

  Prisantydning
  3 500 000,- / Fellesutgifter: 2 852,- pr. mnd Felleskostnader bolig, huseierforening, tv/internett, akonto kaldtvann/fjernvarme
  Energiforbruk og energimerking
  Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C
  Formuesverdi
  Formuesverdi : 810 361,- Sekundær formuesverdi : 2 917 300,- Formuesverdi pr. : 31.12.2020
  Forsikring
  If Skadeforsikring NUF Polisenummer: SP3141425
  Boligkjøperforsikring
  I samarbeid med If tilbyr vi våre kjøpere å tegne boligkjøperforsikring. Dette er en motvekt til selgers boligselgerforsikring og anbefales av oss. Kjøper kan velge mellom ordinær boligkjøperforsikring eller å kjøpe boligkjøperpakken. Sistnevnte inkluderer blant annet husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning og flytteforsikring, i tillegg til ordinær boligkjøperforsikring.
  Finansiering
  Nord Eiendomsmegling anbefaler våre kunder å snakke med Handelsbanken Kolbotn ved spørsmål om finansiering. Handelsbanken holder til på Rosenholm Campus og er et fysisk bankkontor som stiller opp for våre kunder. Kontakt megler for mer informasjon.
  Oppgjør
  Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

  Det forutsettes at kjøper innbetaler fullt oppgjør til meglers klientkonto senest dagen før avtalt overtagelse. På samme tidspunkt skal kjøpers pantedokument være meglers oppgjørsavdeling i hende. Det skal ikke betales forskudd på kjøpesum. Innbetalinger skal skje fra kjøpers egen konto eller egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Annet

  Budgivning
  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
  Som budgiver hos oss kan du kreve at alle bud blir dokumentert og fremlagt. Det betyr at du som budgiver må akseptere at deler av ditt bud kan bli fremlagt for øvrige budgivere. Det henvises til forbrukerinformasjon om budgivning. Vi anbefaler at alle bud leveres via budknappen på annonsen på FINN.no. Dette er en enkel og sikker løsning hvor du identifiserer deg med Bank-ID. Vi kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Det presiseres at alle bud må ha minst 30 min akseptfrist fra innlevering. Hemmelige bud eller bud med hemmelige forbehold vil ikke bli behandlet og dette er i tråd med avtale mellom selger og meglerforetaket. Ta kontakt med megler dersom du har spørsmål eller dersom du ikke har anledning til å legge inn bud elektronisk. Da løser vi dette manuelt.
  Overtagelse
  Angi ønsket overtagelse i ditt bud.
  Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  Lov om hvitvasking
  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
  Nord Eiendomsmegling AS fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.
Bent André Norderhaug
Bent André Norderhaug
Eiendomsmegler MNEF
bent.norderhaug@nord-em.no 91 51 48 22
Ola Presterud
Ola Presterud
Eiendomsmegler MNEF
ola.presterud@nord-em.no 92 25 92 10

Boliger til salg