Komplett salgsoppgave

Kantorveien 4 C

Attraktiv 3-roms leilighet i 3. etasje fra 2018 - vannbåren varme - solrik balkong mot vest med utsikt - garasje/heis

 • Totalpris 5 633 992
 • Prisantydning 5 500 000
 • Omkostninger 133 992
 • Etasje 3
 • BRA 65m2
 • P-Rom 60m2
 • Tomteareal 6 600m2
 • Soverom 2
 • Bad 1
 • Byggeår 2018
 • Boligtype Leilighet
 • Eierform Eierseksjon
 • Energimerke B
 • Felleskost/ mnd 2 570,-

Om boligen

Pen og lys 3-roms leilighet fra 2018 sentralt beliggende på Kolbotn. Her får du kort og trygg gangavstand til alt Kolbotn sentrum kan by på.  Kolbotn Torg med ca. 70 forretninger, matbutikk, vinmonopol, kaféer og restauranter. Offentlig kommunikasjon som tar deg til Oslo sentrum på ca 18 minutter. Leiligheten har videre kort vei til tur og fritidsområder samt barnehage, barneskole og ungdomsskole.

Leiligheten har en fin planløsning med entré, 2 soverom, åpen stue/kjøkkenløsning, bad med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel og innvendig bod/teknisk. Videre er det utgang til en vestvendt balkong på 12,3 kvm fra stuen. Balkongen har terrassebord, belysning/stikkontakt på vegg samt markise montert i himling. Bod på 8 kvm i underetasjen og biloppstillingsplass i garasjeanlegget.

 • Beliggenhet

  Beliggenhet
  Leiligheten har en meget sentral og attraktiv beliggenhet i Kolbotn sentrum.

  Her bor du veldig sentralt, og likevel nær naturen. Her har du restauranter, kulturhuset Kolben, kjøpesenter og Kolbotnvannet innen 2 minutters gange fra boligen. Ønsker du deg ut i marka er det gangavstand til deilige turområder langs Kolbotnvannet, Kantoråsen og langs Gjersjøen.

  Kolbotn er det naturlige knutepunktet i den nordre delen av kommunen med nærhet til både Oslo sentrum og Oslofjorden. Grøntareal, gågaten, torget og bryggekanten mot Kolbotnvannet skaper en lun, hyggelig atmosfære og gir rom for et levende miljø. Den sentrale beliggenheten oppleves skjermet med gode tog- og bussforbindelser gjør det lett å komme seg til Oslo. Med tog tar det fra 18 minutter til Oslo S.
  Adresse
  Kantorveien 4 C 1410 Kolbotn 3. etasje
  Matrikkel
  Gnr. 240 bnr. 230 snr. 72 orgnr. 820273532 i Nordre Follo kommune
  Innhold
  3. etasje: Entré, bad, to soverom, stue med åpen kjøkkenløsning og bod/teknisk rom.

  Primærrom 60 kvm. Bruksareal 65 kvm. Det henvises til tilstandsrapport fra Anticimex (datert 12.01.2023) for spesifikasjon av primærrom og sekunderrom.

  Videre disponerer leiligheten en parkeringsplass (merket nr. 55) i felles garasjeanlegg samt en bod i underetasje på ca. 8 kvm.

  Nåværende eier flyttet vegg ved soverom 2 ifm. kjøp av leiligheten. Rommet er målt til 5 m2 og er vurdert til å ha en størrelse/utforming som begrenser tiltenkt funksjon.
  Standard
  Kjøkken:
  Kjøkkeninnredning med glatte lyse fronter. Benkeplate av laminat. Underlimt oppvaskkum av kompositt med ett-greps armatur. Stikkontakter og komfyrvakt montert over kjøkkenbenk. Kjøkkenventilator tilkoblet balansert balansert ventilasjonsanlegg. Kombiskap med frysedel (ikke integrert). Integrerte hvitevarer bestående av stekeovn, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Lekkasjestopper montert under oppvaskkum.

  Bad:
  Baderom med flislagt gulv med varme og flislagte veggflater. Nedsenket slett himling med downlights. Vegghengt servantinnredning med glatte lyse fronter. Heldekkende servant med ett-greps armatur. Speil, belysning og stikkontakter montert over servant. Dusjhjørne med innfellbare dører av glass. Dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Avtrekksventil tilkoblet balansert ventilasjon.

  Balkong:
  Utgang fra stue til overbygget vestvendt balkong på ca. 12,3 m2. Gulvflater belagt med terrassebord. Rekkverk og skillevegg av metall og glass. Himling av betong. Belysning og stikkontakter montert på vegg. Markise montert i himling.

  Overflater øvrige rom:
  Gulvflater belagt med parkett. Malte slette veggflater. Malte betongdekke-elementer i himlinger samt nedsenket slett himling med downlights i entré.
  Sammendrag av tilstandsgrad
  Det er avholdt tilstandsrapport der diverse bygningselementer er undersøkt og definert ut fra tilstandsgrader. Tilstandsgrader beskriver på en visuell måte en tilstand eller risiko opp mot et referansenivå.

  Bygningssakkyndige har vurdert boligen ut fra hva man kan forvente av en bygning av samme alder og type. Vurderingen gjøres som regel mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da boligen ble oppført (søknadstidspunktet). Forhold som er vanlige for bygningens alder, slik som slitasje etter normal bruk regnes ikke som avvik.

  TG0 eller TG1: 89%, TG2: 6%, TGIU (ikke undersøkt) 5%. TG3 er ikke benyttet.
  Utstyr
  Alle integrerte hvitevarer på kjøkken følger eiendommen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.

  Løsøre og tilbehør som medfølger overdras slik de fremstår på visning.
  Bebyggelsen
  Boligbygg oppført i 2018.
  Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong og stålkonstruksjoner. Utvendige fasader forblendet med teglstein. Tilnærmet flat takkonstruksjon (taket er ikke besiktiget). Oppgangen har callinganlegg og heis. Leiligheten har slett entrédør med brannklasse EI30 og lydklasse Rw 44dB samt kikkehull. Balkongdør med tre-lags glass fra 2017. Vinduer med trelags glass fra 2017.

  Se tilstandsrapport for detaljer.
  Oppvarming/teknisk
  Oppvarming med vannbåren varme og elektrisitet.

  Balansert ventilasjon. Ventilasjonsaggregat montert i bod/teknisk rom.

  Sikringsskap med automatsikringer montert i bod/teknisk rom.

  Leiligheten har røykvarsler, sprinkleranlegg og brannslukningsapparat.
  Parkering
  Leiligheten disponerer en parkeringsplass (merket nr. 55) i felles garasjeanlegg.

  En seksjonseier kan med samtykke fra styret anlegge ladepunkt for el-bil og ladbare hybrider i tilknytning til en parkeringsplass seksjonen disponerer, eller andre steder som styret anviser. Styret kan bare nekte samtykke dersom det foreligger saklig grunn.

  Kostnader til etablering av ladepunkt, vedlikehold og strøm dekkes av den enkelte seksjonseier. Strøm betales etter målt forbruk der måler er installert, eller ved det beløp fastsatt av styret dersom det ikke er egen måler.
  Adgang til utleie:
  Boligen kan fritt leies ut til boligformål. Sameiets styre skal orienteres ved utleie.
 • Bygninger

  Type, eierform og byggeår
  Leilighet Eierseksjon, oppført i 2018
  Antall rom (evt. senger)
  Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1
 • Tomt

  Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)
  Areal: 6 600 kvm, Eierform: Eiet tomt
 • Offentlige forhold

  Vei, vann og avløp
  Offentlig adkomst med private internveier. Boligen er tilkoblet offentlig vann og avløp med private stikkledninger.
  Reguleringsplan
  Eiendommen er regulert til boligformål. Området for øvrig er regulert til blant annet blokkbebyggelse, fortau og gang-/sykkelvei.

  Området i og rundt Kolbotn sentrum er stadig under utvikling. Av reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter) opplyser kommunen om følgende:
  Sentrumsgården BFKT4 (antas å ikke ha direkte betydning for eiendommen).
  Skrenten Nybakken (antas å ikke ha direkte betydning for eiendommen).
  Skrenten Panorama (antas å ikke ha direkte betydning for eiendommen).
  Ingierveien 2-6 (antas å ikke ha direkte betydning for eiendommen).

  Kommuneplanen for Nordre Follo 2023-2034 er under arbeid.
  Tinglyste rettigheter og servitutter
  Det er tinglyst er rekke servitutter på eiendommen fra helt tilbake til 1920 og frem til 1994 som antas kun å ha historisk betydning.

  Sameiet har pant for inntil 2G for ubetalte felleskostnader.
  Ferdigattest/brukstillatelse
  Midlertidig brukstillatelse (datert 03.07.2018) foreligger.
 • Økonomiske forhold

  Prisantydning
  5 500 000,- / Fellesutgifter: 2 570,- pr. mnd
  Energiforbruk og energimerking
  Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B
  Formuesverdi
  Formuesverdi : 1 142 275,- Sekundær formuesverdi : 4 112 189,- Formuesverdi pr. : 31.12.2021
  Forsikring
  Samiets bygningsmasse er forsikret i:
  If Skadeforsikring Polisenummer: 1667430
  Boligkjøperforsikring
  I samarbeid med If tilbyr vi våre kjøpere å tegne boligkjøperforsikring. Dette er en motvekt til selgers boligselgerforsikring og anbefales av oss. Kjøper kan velge mellom ordinær boligkjøperforsikring eller å kjøpe boligkjøperpakken. Sistnevnte inkluderer blant annet husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning og flytteforsikring, i tillegg til ordinær boligkjøperforsikring.
  Finansiering
  Nord Eiendomsmegling anbefaler våre kunder å snakke med Handelsbanken Kolbotn ved spørsmål om finansiering. Handelsbanken holder til på Rosenholm Campus og er et fysisk bankkontor som stiller opp for våre kunder. Kontakt megler for mer informasjon.
  Oppgjør
  Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

  Det forutsettes at kjøper innbetaler fullt oppgjør til meglers klientkonto senest dagen før avtalt overtagelse. På samme tidspunkt skal kjøpers pantedokument være meglers oppgjørsavdeling i hende. Det skal ikke betales forskudd på kjøpesum. Innbetalinger skal skje fra kjøpers egen konto eller egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Annet

  Arealangivelser i salgsoppgaven
  Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.
  Andre opplysninger
  Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.
  Budgivning
  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
  Som budgiver hos oss kan du kreve at alle bud blir dokumentert og fremlagt. Det betyr at du som budgiver må akseptere at deler av ditt bud kan bli fremlagt for øvrige budgivere. Det henvises til forbrukerinformasjon om budgivning. Vi anbefaler at alle bud leveres via budknappen på annonsen på FINN.no. Dette er en enkel og sikker løsning hvor du identifiserer deg med Bank-ID. Vi kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Det presiseres at alle bud må ha minst 30 min akseptfrist fra innlevering. Hemmelige bud eller bud med hemmelige forbehold vil ikke bli behandlet og dette er i tråd med avtale mellom selger og meglerforetaket. Ta kontakt med megler dersom du har spørsmål eller dersom du ikke har anledning til å legge inn bud elektronisk. Da løser vi dette manuelt.
  Overtagelse
  Angi ønsket overtagelse i ditt bud.
  Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  Lov om hvitvasking
  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
  Nord Eiendomsmegling AS fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.
Bent André Norderhaug
Bent André Norderhaug
Eiendomsmegler MNEF
bent.norderhaug@nord-em.no 91 51 48 22
Ola Presterud
Ola Presterud
Eiendomsmegler MNEF
ola.presterud@nord-em.no 92 25 92 10

Boliger til salg