Komplett salgsoppgave

Haugbro Terrasse 125

Stor (185 kvm) og innholdsrik halvpart av tomannsbolig fra 2017 - hybel på 41 kvm med 12K i måneden - idyllisk

 • Totalpris 7 955 242
 • Prisantydning 7 750 000
 • Omkostninger 205 242
 • BRA 185m2
 • P-Rom 177m2
 • Tomteareal 326m2
 • Soverom 4
 • Bad 3
 • Byggeår 2017
 • Boligtype Tomannsbolig
 • Eierform Eierseksjon
 • Energimerke B

Om boligen

Haugbro Terrasse 125 - Stor (185 kvm) og innholdsrik halvpart av tomannsbolig oppført i 2017. Beliggenheten er meget attraktiv og barnevennlig, og det er umiddelbar nærhet til idylliske Nøstvedtmarka. Nærmeste bussholdeplass er Stenfelt som ligger ca. 350 meter fra boligen.

Hybeldel på ca. 41 kvm med stue/kjøkken, bad, soverom og utgang fra stue/kjøkken til terrasse oppmålt til ca. 41 m2 med videre adkomst til utvendig bod oppmålt til 7,5 m2.

Hoveddelen fremstår med tidsmessige farge- og materialvalg, god standard og familievennlig planløsning. Her er det en lun stue med ildsted, et lekkert, velutstyrt kjøkken og en luftig loftstue med utsikt. Videre har hoveddelen to helflisede bad/wc, en bod/vaskerom, en pen entré og tre gode soverom.

Bodplass og to p-plasser - én har elbil-lader.

 • Beliggenhet

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger idyllisk til ved Nøstvedtmarka, i et stille og rolig område på Langhus/Kongslia.
  På tross av sin landlige beliggenhet er det kort vei til påkjøringen på E6. Vinterbro ligger under 10 minutter unna og har blant annet innholdsrike Vinterbrosenteret og Tusenfryd, Norges største fornøyelsespark.

  Fra eiendommen er det dessuten effektivt å komme seg til god offentlig kommunikasjon via buss og tog mot Oslo. Det tar omtrent 12 minutter med bil til Ski, og med Follobanen kommer man seg effektivt til Oslo sentrum.

  Langhusområdet er perfekt for fritidsaktivitet utendørs som innendørs. Idylliske Tussetjern med badebrygge, svaberg og fin tursti rundt vannet ligger ca. 1,5 km unna til fots eller sykkel. Det er også kort vei til skøytebane, svømmehall og et flott idrettsanlegg med fotballbaner og idrettshall. Flere aktive idrettslag og andre organisasjoner i nærområdet sørger for et bredt aktivitetstilbud.

  Nøstvedtmarka byr på et stort nett av turstier og veier og mange interessante kulturminner. Om vinteren kjøres det opp skiløyper her, og det er servering på Stuene. Det er i tillegg kort vei til Sørmarka med skiløyper, skistuer og akebakker om vinteren, samt terrengsykkelstier, fiskevann og kanomuligheter om sommeren. Ved Breivoll, innerst i Bunnefjorden, finner du mange små sandstrender, store grøntarealer, kiosk, stupebrett og fiskeplass.

  Området har offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Stenfelt som ligger ca. 350 meter fra boligen. Det tar omkring 20 min å spasere til Oppegård stasjon, og toget stopper både på Langhus og Vevelstad. Med bil fra eiendommen tar det ca. 5 min til Oppegård, 9 min til Vinterbro, 12 min til Ski, 13 min til Kolbotn og 23 min til Oslo S.

  Langhus har et godt utbygd nett av gang- og sykkelstier, og dermed trygge skoleveier. Fra eiendommen er det ca. 2,5 km til Langhus barneskole og 2,9 km til Haugjordet ungdomsskole. Området har et godt utvalg av barnehager, og det er flere videregående skoler i kommunen.
  Adresse
  Haugbro Terrasse 125 1405 Langhus
  Matrikkel
  Gnr. 125 bnr. 454 snr. 1 i Nordre Follo kommune.

  Eiendommen har realsameie andel 1/15 i gnr. 125 og bnr. 455 (parkeringsplassen på andre siden av Haugbro Terrasse).
  Innhold
  Underetasje: Gang, stue/kjøkken, bad, soverom og bod. Hybeldelen er oppmålt til ca 41 kvm.

  1. etasje: Entré, stue/kjøkken og bad.

  2. etasje: Gang, bad, tv-stue og 3 soverom.

  Primærrom 177 kvm. Bruksareal 185 kvm. Det henvises til tilstandsrapport fra Anticimex (datert 03.05.2023) for spesifikasjon av primærrom og sekunderrom.

  I tillegg:
  - Utvendig bod på terrassen oppmålt til 7,5 m2.
  - Utvendig bod på ca. 5 kvm.
  Standard
  HOVEDDEL:

  Kjøkken:
  Åpen kjøkkenløsning mot stue. Kjøkkeninnredning med slette fronter med benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur. Fliser på vegg over deler av kjøkkenbenk. Stikkontakter over benkeplate. Integrerte hvitevarer: Nedfelt induksjonstopp, komfyr, kombi mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, vinskap og kjøleskap. Ventilator i overskap tilkoblet avtrekk. Kjøkkenet har lekkasjestopper og komfyrvakt.

  Bad 1. etasje:
  Vegghengt servantskap i slett utførelse. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil på vegg over servant. Dusjsone med innfellbare dører i glass. Dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Vegghengt toalett. Mekanisk avtrekksventil i himling. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Nedsenket himling med downlights.

  Bad 2. etasje:
  Vegghengt servantskap i slett utførelse. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil på vegg over servant. Badekar med skillevegg i glass. Dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Vegghengt toalett. Mekanisk avtrekksventil i himling. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Nedsenket himling med downlights

  Balkong utenfor stue/kjøkken:
  Utgang fra stue/kjøkken til balkong oppmålt til ca. 42 m2. Gulvflate belagt med terrassebord. Balkongen har utebelysning og stikkontakt. Rekkverk av tre.

  Overflater øvrige rom:
  Gulvflater belagt med parkettbord samt fliser i entré. Vegger i malte flater. Himlinger i malte flater.

  HYBEL:

  Kjøkken:
  Kjøkkeninnredning med slette fronter og benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum av rustfritt stål med ett-greps armatur. Integrerte hvitevarer: Nedfelt induksjonstopp, komfyr, kjøleskap med fryser og oppvaskmaskin. Vegghengt ventilator tilkoblet avtrekk. Kjøkkenet har lekkasjestopper og komfyrvakt.

  Bad:
  Vegghengt servantskap i slett utførelse. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil på vegg over servant. Dusjsone med innfellbare dører i glass. Dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Vegghengt toalett. Mekanisk avtrekksventil i himling. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Nedsenket himling med downlights.

  Uteplasser:
  Utgang fra stue/kjøkken til terrasse oppmålt til ca. 41 m2 med videre adkomst til utvendig bod oppmålt til 7,5 m2. Gulvflate belagt med terrassebord. Terrassen har utebelysning og stikkontakt. Rekkverk av tre.

  Overflater øvrige rom:
  Gulvflater belagt med parkettbord. Vegger i malte flater. Himlinger i malte flater.
  Sammendrag av tilstandsgrad
  Det er avholdt tilstandsrapport der diverse bygningselementer er undersøkt og definert ut fra tilstandsgrader. Tilstandsgrader beskriver på en visuell måte en tilstand eller risiko opp mot et referansenivå.

  Bygningssakkyndige har vurdert boligen ut fra hva man kan forvente av en bygning av samme alder og type. Vurderingen gjøres som regel mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da boligen ble oppført (søknadstidspunktet). Forhold som er vanlige for bygningens alder, slik som slitasje etter normal bruk regnes ikke som avvik.

  TG1: 88%. TG2: 8%.TGIU (ikke undersøkt): 4%. TG3 er ikke benyttet.

  Det er gitt verdibevis på bad i 1. etasje. Se tilstandsrapport for detaljer.
  Utstyr
  Alle integrerte hvitevarer på kjøkken følger eiendommen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke. Panelovner, taklampen over stuebord, taklampe på hovedsoverom og hyller i bodene som ikke er festet følger ikke med.For øvrig vises det til vedlagte standardliste over løsøre og tilbehør til eiendommen.
  Bebyggelsen
  Tomannsbolig oppført i 2017.
  Tomannsbolig over 2 etasjer samt underetasje. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur av betong. Bærende yttervegger og skillende dekker av tre. Utvendige fasader forblendet med panel. Yttertak av saltaksform utvendig tekket med takplater. Boligen har slett entrédør med dørpumpe. Balkongdør, balkongskyvedør og vinduer med rammer/karmer av tre, og tre-lags glass fra byggeår.

  Se tilstandsrapport for detaljer.
  Oppvarming/teknisk
  Oppvarming med elektrisitet, varmepumpe kombinert med vedfyring.

  Boligen har balansert ventilasjon. Ventilasjonsagregat er plassert i bod.

  Sikringsskap med automatsikringer er plassert i bod. Boligen har skjult elektrisk anlegg.

  Boligen har røykvarsler og brannslukningsutstyr.
  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt på 326 kvm.
  Tomt opparbeidet med blant annet asfalterte internveier, gressplen, trær, prydbusker og diverse beplantning.
  Parkering
  2 reserverte p-plasser hvorav én har elbil-lader
  Løpende kostnader:
  Kommunale avgifter utgjør kr 13 120,- pr år (avhenger av forbruk).
  Strømforbruk er oppgitt til 15 000 kWh pr. år.
  Bygningsforsikring: 5 861,- pr år.
  Kabel-TV/Internett og fellesstrøm på parkeringsplass: kr. 480,- pr måned.
 • Offentlige forhold

  Vei, vann og avløp
  Offentlig adkomst med private internveier. Boligen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger til kommunal ledning.
  Reguleringsplan
  Eiendommen er regulert til boligformål. Området for øvrig er regulert til konsentrert småhusbebyggelse og gate m/fortau.

  Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter):
  - Fortau langs fv. 1372 Oppegårdveien Nord: Planforslag for detaljregulering.
  - Dalsbekken VA-anlegg: planlegging igangsatt for detaljregulering.
  Tinglyste rettigheter og servitutter
  Det er tinglyst en rekke servitutter på eiendommen helt tilbake til 1887 som antas å kun ha historisk betydning. Videre ble det tinglyst en rekke servitutter i forbindelse med utbyggingen som omhandler blant annet bestemmelse om adkomstrett og vann/kloakkledning.
  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest (datert 27.11.2017) foreligger.
 • Økonomiske forhold

  Energiforbruk og energimerking
  Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B
  Formuesverdi
  Formuesverdi : 2 164 587,- Sekundær formuesverdi : 7 792 511,- Formuesverdi pr. : 31.12.2021
  Forsikring
  Eiendommen holdes fullverdiforsikret av selger frem til overtagelse.
  Boligkjøperforsikring
  I samarbeid med If tilbyr vi våre kjøpere å tegne boligkjøperforsikring. Dette er en motvekt til selgers boligselgerforsikring og anbefales av oss. Kjøper kan velge mellom ordinær boligkjøperforsikring eller å kjøpe boligkjøperpakken. Sistnevnte inkluderer blant annet husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning og flytteforsikring, i tillegg til ordinær boligkjøperforsikring.
  Finansiering
  Nord Eiendomsmegling anbefaler våre kunder å snakke med Handelsbanken Kolbotn ved spørsmål om finansiering. Handelsbanken holder til på Rosenholm Campus og er et fysisk bankkontor som stiller opp for våre kunder. Kontakt megler for mer informasjon.
  Oppgjør
  Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

  Det forutsettes at kjøper innbetaler fullt oppgjør til meglers klientkonto senest dagen før avtalt overtagelse. På samme tidspunkt skal kjøpers pantedokument være meglers oppgjørsavdeling i hende. Det skal ikke betales forskudd på kjøpesum. Innbetalinger skal skje fra kjøpers egen konto eller egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Annet

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex og har i den anledning fylt ut en egenerklæring. Denne er et viktig salgsdokument og det anbefales på det sterkeste at potensielle kjøpere setter seg grundig inn i denne før budgivning. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Kontakt megler dersom du ønsker forsikringsvilkårene.
  Arealangivelser i salgsoppgaven
  Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.
  Andre opplysninger
  Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
  Budgivning
  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
  Som budgiver hos oss kan du kreve at alle bud blir dokumentert og fremlagt. Det betyr at du som budgiver må akseptere at deler av ditt bud kan bli fremlagt for øvrige budgivere. Det henvises til forbrukerinformasjon om budgivning. Vi anbefaler at alle bud leveres via budknappen på annonsen på FINN.no. Dette er en enkel og sikker løsning hvor du identifiserer deg med Bank-ID. Vi kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Det presiseres at alle bud må ha minst 30 min akseptfrist fra innlevering. Hemmelige bud eller bud med hemmelige forbehold vil ikke bli behandlet og dette er i tråd med avtale mellom selger og meglerforetaket. Ta kontakt med megler dersom du har spørsmål eller dersom du ikke har anledning til å legge inn bud elektronisk. Da løser vi dette manuelt.
  Overtagelse
  Angi ønsket overtagelse i ditt bud.
  Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  Lov om hvitvasking
  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
  Nord Eiendomsmegling AS fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.
Se komplett salgsoppgave
Bent André Norderhaug
Bent André Norderhaug
Eiendomsmegler MNEF
bent.norderhaug@nord-em.no 91 51 48 22
Ola Presterud
Ola Presterud
Eiendomsmegler MNEF
ola.presterud@nord-em.no 92 25 92 10

Boliger til salg