Komplett salgsoppgave

Ellingsrudveien 30 B

location Ski

Velholdt og innholdsrik enebolig i etterspurt område - Høyt og fritt med sol og utsikt - Carport/garasje - Frodig hage

 • Totalpris 11 173 914
 • Prisantydning 10 900 000
 • Omkostninger 273 914
 • BRA 237m2
 • P-Rom 211m2
 • Tomteareal 710m2
 • Soverom 5
 • Bad 4
 • Byggeår 1976
 • Boligtype Enebolig
 • Eierform Selveier
 • Energimerke G

Om boligen

Ellingsrudveien 30 B - boligen ligger høyt og fritt i terrenget, i et familievennlig og populært bomiljø på Ellingsrud, ca 1,5 km syd for Ski sentrum. Området gir positivt inntrykk med velstelte eiendommer og pent opparbeidede hager. Her bor du sentralt med gangavstand til sentrum og Ski stasjon. Det er kort vei til turområder, idrettsanlegg, flere barnehager samt barneskole, ungdomsskole og videregående skole.

Eneboligen ble oppført i 1976 og tilbygget i 1982/2004/2012. Innholdsrik planløsning over 3 plan - inneholder 2 stuer, 5 soverom, 4 bad + vaskerom og kjøkkenavdeling med spesielt god takhøyde. Stekeovn (80 cm) fra Gaggenau, nedfelt kramisk og gass topp. Store uteplasser med sol fra tidlig morgen til sen kveld og flott utsikt over nærområdet.

En sjelden anledning nær Ski sentrum.

 • Beliggenhet

  Beliggenhet
  Boligen ligger fint til i et familievennlig og populært bomiljø på Ellingsrud, ca 1,5 km syd for Ski stasjon og sentrum.
  Området gir positivt inntrykk med velstelte eiendommer og pent opparbeidede hager. Her bor du sentralt med gangavstand til sentrum og Ski stasjon.

  Kort vei til fine friluftsområder, med sykkelveier, stier og løypenett, idrettsanlegg m/fotballbaner, kunstgressbaner, barne-, ungdoms- og videregående skoler, flere barnehager, Ski alliansehall med håndballbaner, klatrevegg, mm., tennishall- og baner, ishall, m.m. like ved.

  Ski er regionsenteret i Follo. Totalt bor det ca. 135.000 mennesker i Follo. Dette gjør at tilbudene er mange og varierte. I Ski sentrum finner man flere offentlige kontorer, Ski storsenter og en rekke butikker og servicetilbud. Dette gjør Ski til et attraktivt handelsområde. Kinosenter og en rekke restauranter og kaféer er også med på å skape et flott bymiljø.

  Ski sentrum står foran store byutviklingsoppgaver med fortetting og fornying av sentrumsbebyggelsen, opprusting av offentlig rom, og avklaring av et system for transport og parkering som er tilpasset den økte urbaniseringen i Ski.

  Follobanen med høyhastighetsspor tar deg til Oslo sentrum på ca. 11 minutter. Det er enkelt å komme seg til både Oslo og mot svenskegrensen med bil med både E6 og E18 i nærheten.
  Adresse
  Ellingsrudveien 30 B 1424 Ski
  Matrikkel
  Gnr. 140 bnr. 236 i Nordre Follo kommune
  Innhold
  Underetasje: Entré, hall, to bad, vaskerom, to mellomganger, to soverom, tre boder og kjølerom.

  1. etasje: Stue, kjøkken, bad, kontor/soverom og bod.

  Innredet loft: Kontor/loftstue, badstue, to soverom, bod og bad (ikke målbart). Deler av innredet loft er ikke målbart grunnet lav takhøyde, den totale gulvflaten er målt til ca 83 m².

  I tillegg:
  - Halvpart(5,17x2,9 meter) av dobbelgarasje som deles med 30A.
  - Dobbecarport (5,49x6,08 meter) med elbillader.
  - Bod tilknyttet garasje på ca 3 m².
  - Bod tilknyttet carport på ca 10 m².

  Primærrom 211 kvm. Bruksareal 237 kvm. Det henvises til tilstandsrapport fra Anticimex (datert 06.01.2023) for spesifikasjon av primærrom og sekundærrom.

  Rom benyttet som soverom 1 i u.etasje er på godkjente tegninger beskrevet som hobbyrom. Det er ukjent om det er søkt om bruksendring av rommet, eller om det lar seg gjøre. Rommet er medregnet i rapporten etter dagens bruk.
  Standard
  Velholdt og inneholdsrik enebolig over 3 plan.

  Kjøkken:
  Kvänum kjøkkeninnredning fra ca 2000 med profilerte fronter og sort granitt benkeplate. Underlimt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Flislagt mellom deler av benkeplate og overskap, med stikkontakter samt belysning over benkeplate. Integrert oppvaskmaskin. Integrert stekeovn fra Gaggenau (80 cm) med nedfelt keramisk samt gasstopp. Integrert kjøleskap fra Gaggenau med fryser. Integrert vinskap fra Gaggenau, Integrert ventilator tilkoblet avtrekkskanal. Gulvflater belagt med parkett. Vegger og himlingsflater utført i malt panel.

  Bad 1 underetasje:
  Baderom fra byggeår med oppgraderinger(flis-på-flis) gjort i senere tid. Servant med ett-greps armatur. Speil på vegg med overlys og stikkontakt over servant. Innebygget badekar med ett-greps dusjarmatur. Vegghengt wc. Avtrekksventil i vegg. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Himlingsflater utført i panel med downlights.

  Bad 2 underetasje:
  Baderom fra byggeår med oppgraderinger gjort i senere tid. Servant med ett-greps armatur. Speil på vegg med overlys og stikkontakt over servant. Ett-greps dusjbatteri på vegg. Veggmontert wct. Avtrekksventil i vegg. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Himlingsflater utført i panel med downlights.

  Vaskerom underetasje:
  Vaskerom fra byggår med oppgraderinger gjort i senere tid. Vegghengt utslagsvask med ettgreps armatur. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekksventil i vegg. Flislagt gulv. Vegger og himlingsflater utført i panel.

  Overflater øvrige rom underetasje:
  Gulvflater belagt med fliser samt utført i råbetong. Gulvvarme i entré/hall og soverom 1. Vegger utført i pussede malte flater, glatte malte flater, malt strietapet, ubehandlede lettklinkerblokker og malt /ubehandlet panel. Himlingsflater utført i malt/ubehandlet panel og tak-ess.

  Bad 1. etasje:
  Baderom etablert i 2012 med vegg og gulvflater fra ukjent årstall. Servant med ett-greps armatur. Speil på vegg med overlys og stikkontakt over servant. Dusjkabinett med plastdører med ett-greps armatur. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekksventil i vegg. Gulvflate belagt med gulvbelegg. Vegger utført i malt strietapet og pussede malte flater. Himlingsflater utført i malt tak-ess.

  Overflater øvrige rom i 1. etasje:
  Gulvflater belagt med parkett og laminat. Gulvvarme i bod. Vegger utført i malt tapet/strietapet og malt panel. Himlingsflater utført i malt panel og takess.

  Bad innredet loft:
  Baderom fra 2012. Vegghengt servant med ett-greps armatur. Speil på vegg med overlys og stikkontakt over servant. Dusjnisje med dusjforheng med ett-greps armatur. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Avtrekksventil i himling. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger samt himling.

  Badstue:
  Badstue fra 2012 etablert i forbindelse med kontor/stue (innredet loft).

  Overflater øvrige rom innredet loft:
  Gulvflater belagt med parkett. Vegger utført i glatte malte flater og panel. Himlingsflater utført i glatte malte flater og ubehandlet gips.
  Sammendrag av tilstandsgrad
  Det er avholdt tilstandsrapport der diverse bygningselementer er undersøkt og definert ut fra tilstandsgrader. Tilstandsgrader beskriver på en visuell måte en tilstand eller risiko opp mot et referansenivå.

  Bygningssakkyndige har vurdert boligen ut fra hva man kan forvente av en bygning av samme alder og type. Vurderingen gjøres som regel mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da boligen ble oppført (søknadstidspunktet). Forhold som er vanlige for bygningens alder, slik som slitasje etter normal bruk regnes ikke som avvik.

  TG1: 51 %. TG2: 45%. TGIU (ikke undersøkt): 4%. TG3 er ikke benyttet.
  Utstyr
  Alle integrerte hvitevarer på kjøkken følger eiendommen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke. Løsøre og tilbehør som medfølger overdras slik de fremsto på visning.

  For øvrig vises det til standardliste over løsøre og tilbehør til eiendommen som følger vedlagt salgsoppgaven.
  Bebyggelsen
  Enebolig opprinnelig oppført i 1976. Tilbygget i 1982, 2004 og 2012.
  Gulv på grunn av betong. Grunnmur av lettklinkerblokker. Yttervegger av trekonstruksjoner og lettklinkerblokker. Fasader utført i pussede malte flater og stående kledning. Takkonstruksjon utført i saltaksform utvendig tekket med teglstein. Profilerte/glatte ytterdører. Terrassedører og vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra byggår, 1990, 2004, 2007, 2010, 2012 og 2016. Takvinduer med karmer av tre og to-lags glass fra 2012.

  Se tilstandsrapport for detaljer.
  Oppvarming/teknisk
  Boligen er elektrisk oppvarmet kombinert med peis med innsats.

  Sikringsskap med automatsikringer plassert i skap på kontor, 1. etasje.

  Boligen har røykvarsler og brannslukningsutstyr.
  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt på 710 kvm.
  Eiet tomt opparbeidet med steinlagt gårdsplass/adkomstveier, gressplen og diverse beplantning.

  Utgang fra stue samt kjøkken til delvis overbygget sydvest-vendt terrasse på hele 43 m². Sol fra tidlig morgen til sen kveld og flott utsikt over nærområdet. Plass til både sittegrupper og grill.

  Utgang fra kontor/soverom i 1.etasje til nordøstvendt terrasse på ca 3 m².

  Utgang fra bod i 1.etasje til nordvendt terrasse på ca 3 m².

  Delvis overbygget sydvestvendt steinlagt uteplass på ca 30 m² tilknyttet inngangsparti.
  Parkering
  Parkering i halvpart av dobbeltgarasje (som deles med 30A) og i dobbel carport med elbillader.
  Løpende kostnader:
  Kommunale avgifter utgjør ca kr 15 344,- pr år (avhenger av forbruk).
  Strømforbruk for 2022 er oppgitt til 29 723 kWh.
  TV/Fiber fra Telenor og Altibox.
  Bygningsforsikring ca kr. 8 500,- pr år.
 • Offentlige forhold

  Vei, vann og avløp
  Offentlig adkomst med privat internvei. Boligen er tilkoblet offentlig vann og avløp med private stikkledninger.
  Reguleringsplan
  Eiendommen er regulert til boligformål. Området for øvrig er regulert til frittliggende småhusbebyggelse. 46 kvm av tomten er regulert til felles avkjørsel, 1 kvm er regulert til kjørevei og 18 kvm er regulert til frisiktsone. Kommunen opplyser om at det ikke foreligger reguleringsplaner under arbeid i nærheten.
  Tinglyste rettigheter og servitutter
  Det ble tinglyst en rekke servituter på eiendommen i 1975, 1976, 1977 og 1982 som omhandler blant annet bestemmelser om vann/kloakkledninger og bestemmelser om vei.

  Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan fås ved henvendelse til eiendomsmegler.
  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest for enebolig (datert 28.01.1977) foreligger.

  Ferdigattest etter tilbygg (datert 18.04.1988) foreligger.

  Ferdigattest for påbygg (datert 26.03.2014) foreligger.
 • Økonomiske forhold

  Prisantydning
  10 900 000,-
  Energiforbruk og energimerking
  Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
  Formuesverdi
  Formuesverdi : 2 014 816,- Sekundær formuesverdi : 7 253 338,- Formuesverdi pr. : 31.12.2021
  Forsikring
  Gjensidige Polisenummer: 46033906
  Boligkjøperforsikring
  Når du kjøper ny bolig, er det mye du må tenke på. Sammen med Tryg har vi skreddersydd en boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger - enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, dobbel renteforsikring - for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig - samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

  Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte.

  Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken siden kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Nord Eiendomsmegling AS mottar et honorar for denne formidlingen.
  Finansiering
  Nord Eiendomsmegling samarbeider med flere banker. Kunder som ønsker det, kan raskt bli satt i kontakt med en kundebehandler for et uforpliktende lånetilbud.
  Oppgjør
  Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

  Det forutsettes at kjøper innbetaler fullt oppgjør til meglers klientkonto senest dagen før avtalt overtagelse. På samme tidspunkt skal kjøpers pantedokument være meglers oppgjørsavdeling i hende. Det skal ikke betales forskudd på kjøpesum. Innbetalinger skal skje fra kjøpers egen konto eller egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Annet

  Arealangivelser i salgsoppgaven
  Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.
  Andre opplysninger
  Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
  Budgivning
  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
  Som budgiver hos oss kan du kreve at alle bud blir dokumentert og fremlagt. Det betyr at du som budgiver må akseptere at deler av ditt bud kan bli fremlagt for øvrige budgivere. Det henvises til forbrukerinformasjon om budgivning. Vi anbefaler at alle bud leveres via budknappen på annonsen på FINN.no. Dette er en enkel og sikker løsning hvor du identifiserer deg med Bank-ID. Vi kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Det presiseres at alle bud må ha minst 30 min akseptfrist fra innlevering. Hemmelige bud eller bud med hemmelige forbehold vil ikke bli behandlet og dette er i tråd med avtale mellom selger og meglerforetaket. Ta kontakt med megler dersom du har spørsmål eller dersom du ikke har anledning til å legge inn bud elektronisk. Da løser vi dette manuelt.
  Overtagelse
  Angi ønsket overtagelse i ditt bud.
  Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  Lov om hvitvasking
  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
  Nord Eiendomsmegling AS fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.
Se komplett salgsoppgave
Bent André Norderhaug
Bent André Norderhaug
Eiendomsmegler MNEF
bent.norderhaug@nord-em.no 91 51 48 22
Ola Presterud
Ola Presterud
Eiendomsmegler MNEF
ola.presterud@nord-em.no 92 25 92 10

Boliger til salg