Komplett salgsoppgave

Christian Krohgs vei 7

Utbygd enderekkehus med flott beliggenhet - barnevennlig og solrikt med fin utsikt - trygg skolevei - garasje

 • Totalpris 5 131 164
 • Prisantydning 4 990 000
 • Omkostninger 141 164
 • BRA 131m2
 • P-Rom 121m2
 • Tomteareal 460m2
 • Soverom 4
 • Bad 1
 • Byggeår 1975
 • Boligtype Rekkehus
 • Eierform Selveier
 • Energimerke G
 • Felleskost/ mnd 833,-

Om boligen

Christian Krohgs vei 7 - Boligen har en meget attraktiv beliggenhet på Vestre Greverud. Høyt og fritt med gode solforhold. Bilfritt tun med utsyn over lekeplass. Fin utsikt fra terrasse mot syd. Kort gangavstand til barneskole og ungdomskole, samt flere barnehager. Greverudlia barnehage ligger på feltet. Greverud Torg med blant annet Meny, Rema 1000, apotek, legesenter, treningssenter etc. ligger rett i nærheten.

Flott enderekkehus over 2 plan med romslig hage og fine uteplasser. Boligen inneholder 4 soverom, 2 stuer, bad, vaskerom og kjøkken. Godt med oppbevaringsplass både innvendig og utvendig. Luft til luft varmepumpe i 2. etasje. Boligen disponerer en biloppstillingsplass i felles frittstående garasje. Det er også gjesteparkering.

 • Beliggenhet

  Beliggenhet
  Boligen har en meget attraktiv beliggenhet på Vestre Greverud. Høyt og fritt med gode solforhold. Bilfritt tun med utsyn over lekeplass. Fin utsikt fra terrasse mot syd.

  Kort gangavstand til barneskole og ungdomskole, samt flere barnehager. Greverudlia barnehage ligger på feltet.

  Det er et meget variert og godt tilbud av forskjellige idretter i kommunen. Alt fra håndball og fotball til alpintlag. Treningsmuligheter for tennis, sandvolleyball, spinning osv. i fjellhallen rett ved Greverud senter. 18- hulls golfbane på Oppegård med skiløyper (lysløype) og flotte rekreasjonsmuligheter. Forøvrig fine turmuligheter i Østmarka og Nøstvedtmarka hele året. Tussetjern med bademuligheter i nærmiljøet. Nyere gang- og sykkelvei fra Oppegård til Gjersjøen og Tusenfryd. Kort kjøreavstand til Breivoll og Nesset båtmarina ved Oslofjorden.

  Greverud Torg har et nærsenter som inneholder blant annet restaurant, bakeri, Rema 1000 , Meny, frisør, apotek, treningssenter og legesenter mm.

  Kolbotn sentrum tilbyr kulturhuset Kolben med bla. kino, bibliotek og konsertlokale. Sentrum inneholder også Kolbotn torg kjøpesenter med et godt utvalg av forretninger og ulike servicetilbud. Ellers er det stort kjøpesenter både på Vinterbro og i Ski få minutter unna med tog og bil.
  Adresse
  Christian Krohgs vei 7 1415 Oppegård
  Matrikkel
  Gnr. 243 bnr. 540 i Nordre Follo kommune
  Innhold
  1. etasje: Entré, gang, bad, vaskerom, toalettrom, tre soverom, peisstue og to boder.

  2. etasje: Soverom, kjøkken, stue. Uinnredet kaldtloft med adkomst via luke på soverom.

  Primærrom 121 kvm. Bruksareal 131 kvm. Det henvises til tilstandsrapport fra Anticimex (datert 07.08.2023) for spesifikasjon av primærrom og sekundærrom.

  I tillegg:
  - Biloppstillingsplass i felles frittstående garasje.
  - Frittstående utebod ved inngangsparti på ca 4,6 m².
  Standard
  Enderekkehus over 2 plan.

  Kjøkken:
  Kjøkkeninnredning med profilerte fronter og laminert benkeplate. Delvis flislagte mellom benkeplate og overskap. Overskapsbelysning og stikkontakter. Helbeslått oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Frittstående oppvaskmaskin, stekeovn med induksjonstopp og kjøleskap. Integrert ventilator med avtrekkskanal. Gulvflate belagt med parkett. Vegger og himlingsflate utført i malte glatte flater.

  Bad:
  Veggmontert innredning med heldekkende servant og ett-greps armatur. Speil over servant med belysning og stikkontakt. Badekar med ett-greps dusjarmatur og forheng. Flislagt gulv med gulvvarme. Veggflater utført i baderomsplater. Himlingsflate utført i malt glatt flate. Avtrekksventil plassert i himling.

  Toalettrom:
  Veggmontert servant med ett-greps armatur. Belysning på vegg. Gulvstående toalett. Gulvflate belagt med vinylbelegg. Vegger og himlingsflate utført i malte glatte flater. Avtrekksventil plassert i vegg.

  Vaskerom:
  Veggmontert utslagsvask i rustfritt stål med to-greps armatur. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Varmtvannsbereder på 194 L fra 2017. Hovedstoppekran for vann, samt stoppekran til utevann. Gulvflate belagt med gulvbelegg. Vegger og himlingsflate utført i trepanel. Avtrekksventil plassert i vegg.

  Terrasse utenfor stue:
  Utgang fra stue til sydvendt terrasse på ca 9 m². Bærende konstruksjoner av trevirke belagt med terrassebord. Rekkverk av trekonstruksjoner.

  Terrasse utenfor peisstue i 1. etasje:
  Utgang fra peisstue til nordvent terrasse på ca 20 m². Bærende konstruksjoner av trevirke belagt med terrassebord. Rekkverk av trekonstruksjoner.

  Overflater øvrige rom:
  Gulvflater belagt med parkett og laminat. Veggoverflater utført i malte glatte flater, malt tapet, tapet og malt trepanel. Himlingsflater utført i malt trepanel, malte glatte flater samt takessplater.
  Sammendrag av tilstandsgrad
  Det er avholdt tilstandsrapport der diverse bygningselementer er undersøkt og definert ut fra tilstandsgrader. Tilstandsgrader beskriver på en visuell måte en tilstand eller risiko opp mot et referansenivå.

  Bygningssakkyndige har vurdert boligen ut fra hva man kan forvente av en bygning av samme alder og type. Vurderingen gjøres som regel mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da boligen ble oppført (søknadstidspunktet). Forhold som er vanlige for bygningens alder, slik som slitasje etter normal bruk regnes ikke som avvik.

  TG1: 20%. TG2: 75%. TG3: 1%. TGIU (ikke undersøkt): 4%.

  TG3 er gitt til: Panel er stedvis råteskadet på vestvendt vegg med adkomst fra yttertak(vegg mot tilliggende bolig og er i utgangspunktet ikke selgers ansvar men kan ha påvirkning med tanke på eventuelle følgeskader). Råteskader må utbedres. Skader i bakenforliggende konstruksjon er ikke registrert, men kan ikke utelukkes.
  Utstyr
  Komfyr og oppvaskmaskin på kjøkkenet medffølger. Øvrige hvitevarer medfølger ikke. Løsøre og tilbehør som medfølger overdras slik de fremsto på visning.

  For øvrig vises det til standardliste over løsøre og tilbehør til eiendommen som følger vedlagt salgsoppgaven.
  Bebyggelsen
  Rekkehus oppført i 1975. Tilbygget i 1991.
  Boligen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur av betong/lettklinkerblokker. Yttervegger og etasjeskiller av trekonstruksjoner. Fasader utført i liggende trekledning samt fasadeplater. Takkonstruksjon utført i saltaksform i to nivåer utvendig tekket med takstein. Boligen har profilert entrédør av tre med glassfelt. Terrassedør i 1.etasje med karmer av tre og to-lags glass fra 2020. Terrassedør i 2.etasje med karmer av tre og to-lags glass fra 1986. Vinduer i 1.etasje med karmer av tre og to-lags glass fra 1991 samt byggår. Vinduer i 2.etasje med karmer av tre og to-lags glass fra 1995 og byggår.

  Se tilstandsrapport for detaljer.
  Oppvarming/teknisk
  Boligen er elektrisk oppvarmet kombinert med peisovn i 1. etasje og luft til luft varmepumpe 2. etasje.

  Sikringsskap med automatsikringer plassert i entré. Boligen har åpent/skjult elektrisk anlegg.

  Boligen har røykvarslere og håndholdt brannslukkingsapparat.
  Beskrivelse av tomt
  Eiet endetomt på 460 kvm.
  Tilnærmet flat tomt med noe skrånende terreng mot øst opparbeidet med belegningsstein/heller, gressplen og diverse beplantning.
  Parkering
  Boligen disponerer en biloppstillingsplass i felles frittstående garasje og en parkeringsplass foran garasjen. For øvrig gjesteparkering.
  Løpende kostnader:
  Kommunale avgifter utgjør kr. 20 688,- pr år. Avgiftens størrelse er basert på eget vannforbruk (157 m3).
  Forsikring kr. 8 253,- pr år (kun bygning).
  Stipulert strømforbruk 15 944 KWH pr år.
  Felleskostnader kr. 833,- pr måned.

  Felleskostnadene inkluderer TV/Internett, brøyting, gressklipping av fellesområdet, strøm på fellesområdet.
 • Offentlige forhold

  Vei, vann og avløp
  Offentlig med private internveier og ledningsnett.
  Reguleringsplan
  Eiendommen er regulert til boligformål. Området for øvrig er regulert til konsentrert småhusbebyggelse.

  Ny kommuneplan for Nordre follo 2023-2034 er under arbeid. Kommunen opplyser om følgende reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter): Dalsbekken VA-anlegg (planforslag for detaljregulering) og Sætreskogveien 3 (planlegging igangsatt for detaljregulering).
  Tinglyste rettigheter og servitutter
  Det er pliktig medlemskap i Greverudlia velforening (tinglyst).

  Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Be om kopi fra megler.
  Ferdigattest/brukstillatelse
  Midlertidig brukstillatelse foreligger.
 • Økonomiske forhold

  Prisantydning
  4 990 000,- / Fellesutgifter: 833,- pr. mnd Inkluderer blant annet tV/Internett, brøyting, gressklipping av fellesområdet og strøm på fellesområdet
  Energiforbruk og energimerking
  Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
  Formuesverdi
  Formuesverdi : 1 549 425,- Sekundær formuesverdi : 5 577 930,- Formuesverdi pr. : 31.12.2021
  Forsikring
  Tryg Polisenummer: 6515663
  Boligkjøperforsikring
  Når du kjøper ny bolig, er det mye du må tenke på. Sammen med Tryg har vi skreddersydd en boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger - enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, dobbel renteforsikring - for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig - samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

  Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte.

  Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken siden kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Nord Eiendomsmegling AS mottar et honorar for denne formidlingen.
  Finansiering
  Nord Eiendomsmegling samarbeider med flere banker. Kunder som ønsker det, kan raskt bli satt i kontakt med en kundebehandler for et uforpliktende lånetilbud.
  Oppgjør
  Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

  Det forutsettes at kjøper innbetaler fullt oppgjør til meglers klientkonto senest dagen før avtalt overtagelse. På samme tidspunkt skal kjøpers pantedokument være meglers oppgjørsavdeling i hende. Det skal ikke betales forskudd på kjøpesum. Innbetalinger skal skje fra kjøpers egen konto eller egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Annet

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex og har i den anledning fylt ut en egenerklæring. Denne er et viktig salgsdokument og det anbefales på det sterkeste at potensielle kjøpere setter seg grundig inn i denne før budgivning. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Kontakt megler dersom du ønsker forsikringsvilkårene.
  Arealangivelser i salgsoppgaven
  Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.
  Andre opplysninger
  Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
  Budgivning
  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
  Som budgiver hos oss kan du kreve at alle bud blir dokumentert og fremlagt. Det betyr at du som budgiver må akseptere at deler av ditt bud kan bli fremlagt for øvrige budgivere. Det henvises til forbrukerinformasjon om budgivning. Vi anbefaler at alle bud leveres via budknappen på annonsen på FINN.no. Dette er en enkel og sikker løsning hvor du identifiserer deg med Bank-ID. Vi kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Det presiseres at alle bud må ha minst 30 min akseptfrist fra innlevering. Hemmelige bud eller bud med hemmelige forbehold vil ikke bli behandlet og dette er i tråd med avtale mellom selger og meglerforetaket. Ta kontakt med megler dersom du har spørsmål eller dersom du ikke har anledning til å legge inn bud elektronisk. Da løser vi dette manuelt.
  Overtagelse
  Angi ønsket overtagelse i ditt bud.
  Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  Lov om hvitvasking
  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
  Nord Eiendomsmegling AS fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.
Se komplett salgsoppgave
Bent André Norderhaug
Bent André Norderhaug
Eiendomsmegler MNEF
bent.norderhaug@nord-em.no 91 51 48 22
Ola Presterud
Ola Presterud
Eiendomsmegler MNEF
ola.presterud@nord-em.no 92 25 92 10

Boliger til salg