Komplett salgsoppgave

Durendalveien 1 D

No 1 Durendalveien - Ny 3-roms i 4. etasje - Balkong, heis og garasje - Treningsrom, lounge og badstue - Lave omk.

 • Totalpris 5 520 442
 • Prisantydning 5 500 000
 • Omkostninger 20 442
 • BRA 74m2
 • P-Rom 72m2
 • Tomteareal 3 865m2
 • Soverom 2
 • Bad 1
 • Byggeår 2022
 • Boligtype Leilighet
 • Eierform Selveier
 • Energimerke A
 • Felleskost/ mnd 3 478,-

Om boligen

Velkommen til No 1 Durendalveien - Et kvalitetsprosjekt fra Bolig & Eiendomsutvikling med attrative fellesfasiliteter.

En helt ny leilighet med god beliggenhet i 4. etasje mot syd. Høyt og fritt med utsikt og gode solforhold. Gjennomgående leilighet med fin planløsning. Vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon. Inneholder gang, bad/vaskerom, 2 soverom (på henholdsvis 11 og 12 kvm), bod samt stue og kjøkken i åpen løsning. Balkong på 12,6 kvm. Garasjeplass i kjeller samt sportsbod. Gjesteparkering.

Felles lounge, treningsrom, badstu med garderober, sykkelbod og smørebod. Fine utearealer med paviljong og utekjøkken. Golfbane, lysløype og turterreng i umiddelbar nærhet. Øvrig servicetilbud på Greverud eller i Kolbotn sentrum. På Sofiemyr finner du The Well med hotell, restaurant og spa.

 • Beliggenhet

  Beliggenhet
  Leiligheten har en attraktiv beliggenhet i et nytt kvalitetsprosjekt i Durendalveien 1 i Oppegård syd. Her kan du innenfor en 5-10 minutters spasertur kan stå på en 18-hulls golfbane, kan spenne på deg skiene i maskinpreparerte skiløyper med lys eller ta en dukkert i Gjersjøen. Eller gå 2 min til Oppegård senter med butikker og stasjon, og ca. 25 min senere å være på Oslo S. Det er kort gangavstand til Oppegård stasjon og nærsenter.

  Det er kort avstand til skoler, barnehager, matforretning og restauranter. Øvrig servicetilbud på Greverud Torg og i Kolbotn sentrum.
  Adresse
  Durendalveien 1 D 1415 Oppegård
  Matrikkel
  Gnr. 244 bnr. 53 snr. 50, leilighetsnr. 50 orgnr. 929702611 i Nordre Follo kommune
  Innhold
  4. etasje: Gang, bad, 2 soverom (på henholdsvis 11 og 12 kvm), bod samt stue og kjøkken i åpen løsning. Balkong på 12,6 kvm.

  Kjeller: Garasjeplass i felles garasjeanlegg under boligene. Garasjen er merket 50 og det er klargjort for lading av elbil. Sportsbod i kjeller.

  Fellesrom: Lounge, treningsrom, badstue med garderober, sykkelrom og smørebod/verksted.

  Primærrom 74 kvm. Bruksareal 72 kvm.
  Standard
  Boligen er helt ny og har ikke vært bebodd. Den holder en meget god standard. Det er vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon.

  Kjøkkeninnredning fra Sigdal med integrerte hvitevarer fra Siemens (oppvaskmaskin, kjøl/frys, komfyr og induksjonstopp)

  Flislagt bad med innredning fra Sigdal. Dusjhjørne, toalett og speil med belysning. Uttak for vaskemaskin.

  Gulv: Fliser på baderom. Ellers hvitlasert 1-
  stavs eikeparkett.
  Vegger: Fliser på baderom. Ellers alte flater.
  Himlinger: Malt betong.
  Utstyr
  Hvitevarer på kjøkken medfølger. Belysning og strømuttak på balkong.
  Bebyggelsen
  Boligblokk over 4 og 5 etasjer oppført i 2022 i tunbebyggelse. Grunnmur i betong. Bærende konstruksjoner i betong. Fasader er kledd med i en kombinasjon av tegl og treverk. Flat takkonstruksjon. Innvendige vegger i bindingsverk av tre og stål, kledd med gipsplater. Innvendige vegger mellom oppholdsrom og våtrom er isolert.
  Oppvarming
  Alle leiligheter blir forsynt med miljøvennlig bergvarme. Termostatstyrt. Varmekabler på badet. Det er balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
  Beskrivelse av tomt
  Sameiet har felles eiertomt på 3 870 kvm.

  Tomten er meget pent opparbeidet med pergula med langbord og utekjøkken, plenarealer, asfalterte gangstier, benker og beplantninger.
  Parkering
  Det medfølger garasjeplass i felles garasjeanlegg i kjelleren. Her er det også 5 gjesteplasser.
  Adgang til utleie:
  Boligen kan fritt leies ut til boligformål. Sameiets styre skal normalt orienteres ved utleie.
 • Offentlige forhold

  Vei, vann og avløp
  Offentlig med private internveier og ledningsnett.
 • Økonomiske forhold

  Prisantydning
  5 500 000,- / Fellesutgifter: 3 478,- pr. mnd
  Energiforbruk og energimerking
  Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter A
  Boligkjøperforsikring
  I samarbeid med If tilbyr vi våre kjøpere å tegne boligkjøperforsikring. Dette er en motvekt til selgers boligselgerforsikring og anbefales av oss. Kjøper kan velge mellom ordinær boligkjøperforsikring eller å kjøpe boligkjøperpakken. Sistnevnte inkluderer blant annet husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning og flytteforsikring, i tillegg til ordinær boligkjøperforsikring.
  Finansiering
  Nord Eiendomsmegling anbefaler våre kunder å snakke med Handelsbanken Kolbotn ved spørsmål om finansiering. Handelsbanken holder til på Rosenholm Campus og er et fysisk bankkontor som stiller opp for våre kunder. Kontakt megler for mer informasjon.
  Oppgjør
  Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted)
  Det forutsettes at kjøper innbetaler fullt oppgjør til meglers klientkonto senest dagen før avtalt overtagelse. På samme tidspunkt skal kjøpers pantedokument være meglers oppgjørsavdeling i hende. Det skal ikke betales forskudd på kjøpesum. Innbetalinger skal skje fra kjøpers egen konto eller egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Annet

  Budgivning
  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
  Overtagelse
  Angi ønsket overtagelse i ditt bud.
  Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  Lov om hvitvasking
  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
  Nord Eiendomsmegling AS fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.
Bent André Norderhaug
Bent André Norderhaug
Eiendomsmegler MNEF
bent.norderhaug@nord-em.no 91 51 48 22
Ola Presterud
Ola Presterud
Eiendomsmegler MNEF
ola.presterud@nord-em.no 92 25 92 10

Boliger til salg