Komplett salgsoppgave

Iduns vei 4 A

Ny enebolig i klassisk stil med frittstående dobbelgarasje - 2 stuer/3 soverom/2 bad og gjestetoalett - rolig/sentralt

 • Totalpris 12 588 842
 • Prisantydning 12 500 000
 • Omkostninger 88 842
 • BRA 152.8m2
 • P-Rom 143.6m2
 • Tomteareal 746m2
 • Soverom 3
 • Bad 2
 • Byggeår 2023
 • Boligtype Enebolig
 • Eierform Selveier

Om boligen

Iduns vei 4 A er en nyoppført enebolig over 2 plan. Boligen har en familievennlig planløsning med gjennomgående god standard. Uteplasser utenfor begge etasjer bidrar til utvendig hygge. Parkering i dobbelgarasje og på asfaltert gårdsplass. Rikelig med bodplass.

Boligen har en stue i åpen løsning med kjøkkenet. All luftig allrom på over 56 kvm med peis og vindusrekker som sender dagslyset inn fra flere retninger. Kjøkkenet er fra Drømmekjøkkenet og hvitevarene er fra Electrolux. Videre er det 3 soverom, 2 bad (hvorav det ene badet har badekar fra Vikingbad), gjestetoalett, stue i 2. etasje og vaskerom/sportsbod. Hovedsoverommet har eget bad og garderobe fra Drømmekjøkkenet.

Boligen selges til fastpris og det er "førstemann til mølla" som gjelder.

 • Beliggenhet

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Sofiemyr, rett i utkanten av Kolbotn sentrum.
  Området byr på et godt utvalg av servicetilbud, som skoler, barnehager, butikker og offentlig kommunikasjon. I tillegg er det kort vei til idrettsanlegg og flott natur.

  Eiendommen ligger få minutters gange fra marka med turstier, skiløyper og lysløype, samt flere bade- og fiskevann. Kolbotnvannet er også en vakker idyll med tursti, sittebenker og bryggekant. Ett av utgangspunktene for turløypenettet går fra Fløysbonn gård. Herfra er det blant annet lysløypenett over til Østre Greverud gård og Østli skole, totalt ca. 13 km. I tillegg er det 18-hulls golfbane på Greverud.

  Sofiemyr idrettspark ligger også i gangavstand og består av stadion, fotball-/friidrettsanlegg med lys og de fleste fasiliteter. Det er flere baner, både grus, gress og kunstgress, samt ishockeybane og balløkke. Ellers kan Sofiemyr friste med svømmehall, treningssenter og idrettshall. Ønsker du å kjøre slalåm, kan du besøke Ingierkollen slalåmsenter. Like ved holder Kolbotn tennisklubb til med anlegg som kan benyttes vinterstid.

  Legg gjerne badeturen til populære Ingierstrand ved Bunnefjorden, med vestvendt sandstrand, store gressletter, stupetårn og brygger egnet for krabbefiske. Videre er det en kort kjøretur til familie- og attraksjonsparken Tusenfryd, Kolben Kulturhus, og Ski Storsenter med bowlinghall og 8 kinosaler. På Sofiemyr ligger The Well et fantastisk spaanlegg med en rekke velværetilbud og hotell.
  Adresse
  Iduns vei 4 A 1412 Sofiemyr
  Matrikkel
  Gnr. 249 bnr. 1139 i Nordre Follo kommune
  Innhold
  Bruksareal bolig: ca. 152,8 kvm.
  Primærrom: ca. 143,6 kvm.

  I tillegg kommer dobbelgarasje.

  Arealene er hentet fra arkitekttegninger. Rom defineres etter forutsetningen som er lagt til grunn på tegningene. Alle arealene er å betrakte som omtrentlige ca. areal hvor avvik kan forekomme på sluttproduktet.

  Planløsning.
  1. etasje: Inngangsparti, sportsbod, bod, gjestetoalett, kjøkken/stue og hall. Utgang til terrasse fra kjøkken/stue.

  2. etasje: Stue, 3 soverom (herunder hovedsoverom med innredet garderobe og eget bad), bod og bad. Utgang til balkong fra stuen.
  Standard
  Boligen er nyoppført.

  Gulv:
  Baderom, gjestetoalett, gang/entré og vaskerom flislegges. For øvrig 1 stavs eikeparkett.

  Vegger:
  Fliser på baderom. For øvrig malt gips i fargen antikkgrå.

  Himling:
  Himlingsflater med sparklet og malt gips i hvit farge. Stedvise downlights. Rørføringer er i all hovedsak skjult bak innkassinger.

  Kjøkkeninnredning fra Drømmekjøkkenet med malte fronter i hvit farge og laminat benkeplate. Innebygde hvitevarer bestående av kjøl/frys, 2 stk stekeovner, platetopp med induksjon, ventilator og oppvaskmaskin - alt fra Electrolux.

  Gjestetoalett med innredning fra Alterna Malin 80 cm med eikefarget front. Vikingbad Eva 80 cm speil med ledlys. Innebygget sisterne fra Geberit og toalettskål/toalettsete fra V&B.

  Vaskerom/sportsbod med innredning fra Drømmekjøkkenet. Hvitmalte fronter, benkeplate i laminat, oppvaskkum og blandebatteri. 300 liters varmtvannsbereder.

  Bad i 2. etasje med innredning fra Alterna Malin 90 cm med eikefarget front. Vikingbad Eva 90 cm speil med ledlys. Innebygget sisterne fra Geberit og toalettskål/toalettsete fra V&B. A-Collection Azur takdusj i krom og rett dusjhjørne i 90x90 cm. Vikingbad Kvadrat badekar 170x70 med front og endepanel. A-Collection Azur badekar batteri med hånddusj på vegg.

  Bad i 2. etasje (i tilknytning til hovedsoverommet) med Alterna Malin 60 cm med eikefarget front. Vikingbad Eva 60 cm speil med ledlys. A-Collection Azur takdusj i krom og rett dusjdør med fastvegg. Innebygget sisterne fra Geberit og toalettskål/toalettsete fra V&B.

  Terrasse utenfor stue/kjøkken i 1. etasje samt balkong utenfor stue i 2. etasje med impregnert terrassebord og utvendig rekkverk. Utestikk og utelamper.
  Utstyr
  - Stedvise downlights
  - Integrerte hvitevarer av god kvalitet
  - Elektronisk døråpner fra Yale Doorman
  - Seriekoblede røykvarslere og 1 stk brannslukningsapparat
  - Frostfri tappekran utvendig
  - Garderobeskap på hovedsoverom og i gang/entré fra Drømmekjøkkenet

  Utvalgte leverandører i prosjektet.
  - Kjøkkeninnredning: Drømmekjøkkenet.
  - Vaskeromsinnredning: Drømmekjøkkenet.
  - Hvitevarer: Electrolux.
  - Innvendig sanitær: Askim & Mysen Rør.
  - Fliser: Flisekompaniet.
  - Parkett: Saga Premium Oak Platinum.
  - Trapp: Fauna trapp fra Stryntrappa.

  Se øvrige detaljer i vedlagte leveransebeskrivelse fra utbygger (revidert 18.01.2023).
  Bebyggelsen
  Fyllinger under bærende konstruksjoner utført som kvalitetsfyllinger. Såler og punktfundamenter er armert og støpt på setning og telesikret underlag.

  Veggene er bygget opp fra innsiden og ut: Gipsplater, 45x45 mm bindingsverk med 50 mm isolasjon, 0,20 mm fuktsperre, 45x195 mm bindingsverk med 200 mm isolasjon mellom stendere, vindtette plater/duk, sløyfer, lekter og utvendig panel. Utvendig panel er liggende og stående. Spiker vil være synlig. Panelet er malt 1 lag grunning, 2 lag maling - HVIT - NCS S 0502-Y. Misfarging på panel grunnet kvistgjennomslag kan forekomme.

  Taksperre,12 mm osb, Tyvek, lufting, platetak Ruukki Classic i sort farge. Kaldtloft. Utvendige nedløpsrør fra takrenner. Renner, rennekroker, bordbeslag, nedløpsrør og holdere for nedløpsrør i sort farge.

  Hovedinngangsdør med karm i furu, hardvedterskel, sortmalt dørblad utvendig/utvendig NCS S 9000-N Swedoor, elektronisk lås fra Yale doorman. Balkong/terrassedør med karm i furu, hardvedterskel, hvitmalt dørblad innvendig, hvitmalt dørblad utvendig, 3- lags glass og håndtak i stål.

  Se leveransebeskrivelsen for detaljer.
  Oppvarming/teknisk
  Innstøpte varmekabler i gjestetoalett, vaskerom, hall/gang og begge bad i 2. etasje. Varmefolie i kjøkken/stue. Det leveres panelovner i stue i 2. etasje og alle soverom. Peis i stuen av typen Westfire Uniq 37 i sort farge.

  Balansert ventilasjonsanlegg. Motoren plasseres i bod i 2. etasje. Styringen av anlegget skjer fra egen bryter/fjernkontroll.

  Sikringsskap plassert i teknisk rom/bod. Automatsikringer inntil 3x50A.
  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt på 746 kvm.
  Gårdsplass er asfaltert. Øvrig del av tomten leveres ferdig grovplanert med jord. Kjøper må derfor påberegne noe planering før eventuell beplanting/såing av plen/ legging av ferdigplen.
  Parkering
  Boligen er levert med dobbelgarasje på støpt såle. Garasjeport type Lobas med Liftmaster automatisk portåpner. For øvrig gode parkeringsmuligheter på asfaltert gårdsplass.
  Løpende kostnader:
  Eiendommen er nyoppført. Historikk på løpende kostnader foreligger således ikke. Kostnader knyttet til kommunale avgifter, kabel-tv/internett, strøm, forsikring m.m. er påregnelig.
 • Bygninger

  Antall rom (evt. senger)
  Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 2, Ekstratoalett: 1
 • Tomt

  Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)
  Areal: 746 kvm, Eierform: Eiet tomt
 • Offentlige forhold

  Vei, vann og avløp
  Offentlig adkomstvei. Boligen er tilkoblet offentlig vann og avløp med private stikkledninger.
  Reguleringsplan
  Eiendommen er regulert til boligformål. Området for øvrig er regulert til frittliggende småhusbebyggelse. 5 kvm er regulert til annen veigrunn. Store deler av den nordre delen av kommunen ligger i hensynssone for nedslagsfelt drikkevann og ras- og skredfare.

  Ny kommuneplan for Nordre Follo 2023-2034 er under arbeid.

  Kommunen opplyser om reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter). Dette gjelder Skrenten Panorama som antas å ikke ha direkte betydning for eiendommen.
  Tinglyste rettigheter og servitutter
  Det ble i 1950 tinglyst en bestemmelse som omhandler blant annet deleforbud, bebyggelse, vann/kloakkledning, gjerde, trær/busker, forbud mot næringsvirksomhet samt rett for kommunen til å foreta dypvannsboring på tomten. Videre ble det i forbindelse deling av Iduns vei 4 og byggingen av eneboligen tinglyst en bestemmelse om vann/kloakkledning.

  Det er innhentet kopi av nevnte servitutter. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
  Ferdigattest/brukstillatelse
  Utbygger har ansvaret for å fremskaffe midlertidig brukstillatelse og/eller ferdigattest.
 • Økonomiske forhold

  Prisantydning
  12 500 000,- (Fast pris)
  Formuesverdi
  Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt.

  Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

  Ligningsverdien vil normalt være på ca. 25 - 30 % av førstegangs kjøpesum. For øvrig gjøres det oppmerksom på nye regler for fastsettelse av verdien der kjøper selv må sende opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene.
  Forsikring
  Eiendommen vil være fullverdiforsikret av selger frem til overtagelse. Deretter er ny eier ansvarlig for å tegne forsikring.
  Finansiering
  Nord Eiendomsmegling anbefaler våre kunder å snakke med Handelsbanken Kolbotn ved spørsmål om finansiering. Handelsbanken holder til på Rosenholm Campus og er et fysisk bankkontor som stiller opp for våre kunder. Kontakt megler for mer informasjon.
  Oppgjør
  Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

  Det forutsettes at kjøper innbetaler fullt oppgjør til meglers klientkonto senest dagen før avtalt overtagelse. På samme tidspunkt skal kjøpers pantedokument være meglers oppgjørsavdeling i hende. Det skal ikke betales forskudd på kjøpesum. Innbetalinger skal skje fra kjøpers egen konto eller egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Annet

  Budgivning
  Boligen selges til fastpris.
  Siden selger er profesjonell fravikes krav om at akseptfrist på bud må være kl. 12 første virkedag etter siste annonserte visning. Selger vil ta stilling til bud fortløpende.

  I henhold til forskrift om eiendomsmegling skal alle budrunder skje skriftlig. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg gi bud og identifisere deg ved hjelp av BankID.
  Overtagelse
  Angi ønsket overtagelse i ditt bud. Boligen ferdigstilles i disse dager.  Boligen leveres ferdig vasket og ryddet.

  Kjøper vil ved overtagelse få tildelt en FDV-perm som viser hvilke materialer, produkter og fargevalg som er benyttet i boligen, og i tillegg adresselister med oversikt over kontaktpersoner/firma som er ansvarlig for de forskjellige arbeider og vedlikehold.
  Lovgivning
  Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til eiendomsmegler samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene

  Ved salg av ny bolig til forbruker innen seks måneder etter fullføring stiller selger garanti i samsvar med bestemmelsene i bustadoppføringslova § 12. Garantien gjelder i fem år fra overtakelse og skal utgjøre fem prosent av kjøpesummen.
  Lov om hvitvasking
  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
  Nord Eiendomsmegling AS fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.
Bent André Norderhaug
Bent André Norderhaug
Eiendomsmegler MNEF
bent.norderhaug@nord-em.no 91 51 48 22
Ola Presterud
Ola Presterud
Eiendomsmegler MNEF
ola.presterud@nord-em.no 92 25 92 10

Boliger til salg