Komplett salgsoppgave

Haugbro Terrasse 174

Moderne terrasseleilighet fra 2018 - gjennomgående planløsning - sol og utsikt - garasje med el-lader og sportsbod

 • Totalpris 4 619 612
 • Prisantydning 4 500 000
 • Omkostninger 108 612
 • Etasje 3
 • BRA 72m2
 • P-Rom 69m2
 • Tomteareal 6 789m2
 • Soverom 2
 • Bad 1
 • Byggeår 2018
 • Boligtype Leilighet
 • Eierform Eierseksjon
 • Energimerke B
 • Felleskost/ mnd 2 818,-

Om boligen

Haugbro terrasse 174 er en gjennomgående 3-roms selveierleilighet med god standard og topp planløsning. Området er rolig og usjenert, men likevel sentralt, med kort vei til buss og tog. Rett foran bygget har man tilgang på flotte turområder i marka. Nærheten til bl.a Oslo har gjort dette tettstedet meget attraktivt de senere år for bl.a barnefamilier som ønsker å etablere seg i grønne omgivelser litt utenfor storbyen.

Meget god planløsning med 2 soverom mot øst, lekkert bad med opplegg til vaskemaskin, stue og velutstyrt kjøkken med integrerte hvitevarer. Den herlige uteplassen måler hele 26 kvm og har terrassebord på gulv og glassrekkverk i front. Hyggelig utsyn og svært gode solforhold. Biloppstillingsplass med el-billader samt en bod ved biloppstillingsplass på ca 5 kvm.

 • Beliggenhet

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et sentralt og barnevennlig boligområde på Langhus, nær Oppegård. Kun 20 min kjøring fra Oslo, og 9 min kjøring fra regionssenteret Ski.

  Nærheten til bl.a Oslo har gjort dette tettstedet meget attraktivt de senere år for bl.a barnefamilier som ønsker å etablere seg i grønne omgivelser litt utenfor storbyen.

  Dette nabolaget er trygt og godt, og akkurat passe stort til at man kjenner mange av naboene. Her har man følelsen av og bo landlig med tilgang til det meste du trenger i det daglige!

  Fine turområder i nærheten med turløyper til bl.a. Sterkerudhytta og Stallerudhytta, samt fine områder i Nøstvedtmarka. Det er i tillegg bademuligheter v/Tussevann hvor det er flytebrygge og anlagt plener for de aller minste badegjestene. Det er i tillegg noen få hundre meter til fine, oppkjørte skiløyper i Nøstvedtmarka og området rundt forøvrig. Kort vei til lysløyper på Langhus og Oppegård.

  Det er gangavstand til tog, barnehager, skoler, idrettsplass og Langhus senter med diverse service- og forretningstilbud mv. Det er også mange tilbud for barn og unge som fritidsklubb, musikkorps, speider, idrettslag med fotball, håndball, basket, turn, allidrett, golfgruppe mv. Se forøvrig idrettslagsets hjemmesider: www.langhusil.no. På Langhus er også gang- og sykkelstinettet spesielt godt opparbeidet, slik at det sikrer trygge skoleveier.

  Kun 3 km til nærmeste 18 hulls golfbane på Greverud. Dette er også et fantastisk område på vinterstid med store fine akebakker og skiskole for de minste. Snøkanoner sikrer gode snøforhold straks forholdene ligger til rette for det. Et svært populært oppholdssted for barnefamilier i helgene i vinterhalvåret.
  I Ski finnes et rikt utvalg av forretninger, bank, post, videregående skoler, kino, hotell, restauranter mm. Ski Storsenter kan tilby over 120 flotte forretninger og spisesteder.
  Adresse
  Haugbro Terrasse 174 1405 Langhus 3. etasje
  Matrikkel
  Gnr. 125 bnr. 458 snr. 20 orgnr. 921867905 i Nordre Follo kommune
  Innhold
  3. etasje: Entré, bad, to soverom, bod og stue med åpen kjøkkenløsning. Utgang fra stue/kjøkken til terrasse.

  Primærrom 69 kvm. Bruksareal 72 kvm. Det er kun bod som er definert som s-rom.

  Videre medfølger det biloppstillingsplass med el-billader samt en bod ved biloppstillingsplass på ca 5 kvm.
  Standard
  Nyere 3-roms leilighet med god standard og planløsning.

  Kjøkkeninnredning med glatte fronter og laminert benkeplate. Overskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Nedfelt oppvaskkum i porselen med ett-greps armatur. Integrerte hvitevarer(oppvaskmaskin, stekeovn med induksjonstopp, montert komfyrvakt og kjøleskap med frysedel). Fritthengende ventilator med kullfilter. Gulvflater belagt med laminat. Vegger utført i malte glatte flater samt malt betong. Himlingsflater utført i malte glatte flater med downlights.

  Baderom med veggmontert innredning med heldekkende servant og ett-greps armatur. Speil over servant og stikkontakt på vegg. Dusjnisje med glassdører og ett-greps armatur. Vegghengt toalett med utenpåliggende sisterne fra Grohe. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekksventil tilknyttet balansert ventilasjonsanlegg. Gulvvarme og flislagte vegger. Himlingsflater utført i malte glatte flater med downlights.

  Utgang fra stue/kjøkken til delvis overbygget syd-vestvendt terrasse på ca 26 m². Bærende konstruksjoner av betong belagt med terrassebord. Rekkverk av metall og glass.

  Gulvflater belagt med laminat. Veggflater utført i malte glatte flater samt malt betong. Himlingsflater utført i malt betong samt malte glatte flater med downlights i entré og stue.
  Sammendrag av tilstandsgrad
  Det er avholdt tilstandsrapport der diverse bygningselementer er undersøkt og definert ut fra tilstandsgrader. Tilstandsgrader beskriver på en visuell måte en tilstand eller risiko opp mot et referansenivå.

  Bygningssakkyndige har vurdert boligen ut fra hva man kan forvente av en bygning av samme alder og type. Vurderingen gjøres som regel mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da boligen ble oppført (søknadstidspunktet). Forhold som er vanlige for bygningens alder, slik som slitasje etter normal bruk regnes ikke som avvik

  TG0 eller TG1: 93 %. TG2: 5%. TGIU (ikke undersøkt): 2 %. TG3 er ikke benyttet.
  Utstyr
  Alle integrerte hvitevarer på kjøkken følger eiendommen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.

  Løsøre og tilbehør som medfølger overdras med gjenstående leverandørgaranti
  Bebyggelsen
  Boligbygg oppført i 2018.
  Boligbygg over 5.etasjer samt U.etasje. Gulv på grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong med utfyllende bindingsverk av trekonstruksjoner. Fasader utført i liggende trekledning. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran(ikke besiktiget). Leiligheten har glatt entrédør av tre. Heveskyvedør til terrasse med karmer av pvc og tre-lags glass. Vinduer med karmer av pvc og tre-lags glass.

  Se tilstandsrapport for detaljer.
  Oppvarming/teknisk
  Leiligheten er elektrisk oppvarmet.

  Balansert ventilasjonsanlegg. Aggregat for ventilasjonsanlegg plassert i bod.

  Sikringsskap med automatsikringer plassert i bod. Leiligheten har skjult elektrisk anlegg.

  Leiligheten røykvarsler tilknyttet felles varslingssystem samt håndholdt brannslukkingsapparat og sprinkleranlegg.
  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt for sameiet på 6789 kvm.
  Fellesarealer opparbeidet med asfalterte adkomstveier, plenareal, lekeplass og diverse beplantning.
  Parkering
  Biloppstillingsplass i felles parkeringskjeller, montert El-billader.

  Gjesteparkeringsplasser i garasjeanlegget. Beboer må registrere besøkende. Dette gjøres enkelt via nettet til p-service.
  Beskrivelse av sameiet:
  A3 Slottet Boligsameiet består av 66 boligseksoner og 1 næringsseksjon (garasjeplasser).

  Dyreeiere bes ta hensyn til naboer og utvise ansvar for sitt dyrehold. Ekskrementer skal fjernes med pose og kastes i søppelkasser. Det er montert søppelkasser ved lekeplass, på fasadevegg ved hjørnet av A3A og utenfor A3C. Det er montert beholder med nye hundeposer på fasadevegg ved hjørnet av A3A.

  Sameiet har tatt opp lån i OBOS Banken september 2020 på kr. 1 400 000,- med 5 års løpetid og rente på 3,85% til beising av A3A, B og C.

  Sameiet har husordensregler og vedtekter. Disse følger vedlagt salgsoppgave. Øvrig informasjon om sameiet (innkalling til og protokoll fra siste generalforsamling, regnskap og budsjett) får du tilsendt når du bestiller salgsoppgave via annonsen på FINN.
  Løpende kostnader:
  Månedlige felleskostnader utgjør pr dags dato kr 2 633,- pr. måned. Felleskostnadene øker til kr. 2 818,- 01.01.2023.

  Kommunale avgifter utgjør kr 7604,- pr år.
  Strømforbruk ca 10 500 kwh.

  Felleskostnader inkluderer blant annet forretningsførsel, felles bygningsforsikring, tv/bredbånd og drift/vedlikehold av fellesområder.
 • Offentlige forhold

  Vei, vann og avløp
  Offentlig adkomstvei med private internveier. Offentlig vann og avløp med private stikkledninger.
  Reguleringsplan
  Eiendommen er regulert til boligformål. Området ellers er regulert blokkbebyggelse.

  Kommunen opplyser om at det foreligger reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter). Dette gjelder for fortau langs Oppegårdveien. Anses å ikke ha direkte betydning for eiendommen. Kommuneplan for Nordre Follo 2023-2034 er under arbeid.
  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest foreligger.
 • Økonomiske forhold

  Prisantydning
  4 500 000,- / Fellesutgifter: 2 818,- pr. mnd
  Energiforbruk og energimerking
  Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
  Formuesverdi
  Formuesverdi : 1 151 884,- Sekundær formuesverdi : 4 146 781,- Formuesverdi pr. : 31.12.2020
  Forsikring
  Sameiets bygningsmasse er forsikret i Gjensidige Forsikring Polisenummer: 88177798
  Boligkjøperforsikring
  I samarbeid med If tilbyr vi våre kjøpere å tegne boligkjøperforsikring. Dette er en motvekt til selgers boligselgerforsikring og anbefales av oss. Kjøper kan velge mellom ordinær boligkjøperforsikring eller å kjøpe boligkjøperpakken. Sistnevnte inkluderer blant annet husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning og flytteforsikring, i tillegg til ordinær boligkjøperforsikring.
  Finansiering
  Nord Eiendomsmegling anbefaler våre kunder å snakke med Handelsbanken Kolbotn ved spørsmål om finansiering. Handelsbanken holder til på Rosenholm Campus og er et fysisk bankkontor som stiller opp for våre kunder. Kontakt megler for mer informasjon.
  Oppgjør
  Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

  Det forutsettes at kjøper innbetaler fullt oppgjør til meglers klientkonto senest dagen før avtalt overtagelse. På samme tidspunkt skal kjøpers pantedokument være meglers oppgjørsavdeling i hende. Det skal ikke betales forskudd på kjøpesum. Innbetalinger skal skje fra kjøpers egen konto eller egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Annet

  Arealangivelser i salgsoppgaven
  Arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.
  Budgivning
  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
  Som budgiver hos oss kan du kreve at alle bud blir dokumentert og fremlagt. Det betyr at du som budgiver må akseptere at deler av ditt bud kan bli fremlagt for øvrige budgivere. Det henvises til forbrukerinformasjon om budgivning. Vi anbefaler at alle bud leveres via budknappen på annonsen på FINN.no. Dette er en enkel og sikker løsning hvor du identifiserer deg med Bank-ID. Vi kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Det presiseres at alle bud må ha minst 30 min akseptfrist fra innlevering. Hemmelige bud eller bud med hemmelige forbehold vil ikke bli behandlet og dette er i tråd med avtale mellom selger og meglerforetaket. Ta kontakt med megler dersom du har spørsmål eller dersom du ikke har anledning til å legge inn bud elektronisk. Da løser vi dette manuelt.
  Overtagelse
  Angi ønsket overtagelse i ditt bud.
  Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  Lov om hvitvasking
  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
  Nord Eiendomsmegling AS fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.
Bent André Norderhaug
Bent André Norderhaug
Eiendomsmegler MNEF
bent.norderhaug@nord-em.no 91 51 48 22
Ola Presterud
Ola Presterud
Eiendomsmegler MNEF
ola.presterud@nord-em.no 92 25 92 10

Boliger til salg