Komplett salgsoppgave

Trelastveien 10B

Stor, nyere og moderne 2-R toppleilighet - balkong med hyggelig utsyn - nær butikker og togstasjon (22 min til Oslo S)

 • Totalpris 3 895 364
 • Prisantydning 3 790 000
 • Omkostninger 105 364
 • Etasje 5
 • BRA 55m2
 • P-Rom 51m2
 • Tomteareal 5 560m2
 • Soverom 1
 • Bad 1
 • Byggeår 2020
 • Boligtype Leilighet
 • Eierform Eierseksjon
 • Energimerke A
 • Felleskost/ mnd 2 782,-

Om boligen

Trelastveien 10B er en stor og moderne 2-roms leilighet med svært sentral beliggenhet på Myrvoll. Her har du kort avstand til skoler, barnehager, dagligvarehandel, bakeri, apotek, frisør og 2 minutters gange til Myrvoll togstasjon/bussholdeplass med hyppige avganger mot Oslo (reisetid 22 min til Oslo S).

Leiligheten ligger i toppetasjen og inneholder stort soverom med garderobeskap, kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer, stue med plass til sofagruppe og spisebord, lekkert baderom med opplegg for vaskemaskin, praktisk innvendig bod og overbygget balkong med hyggelig utsyn over nærområdet. I tillegg til den innvendige boden har man også en sportsbod i kjeller på 5 kvm. Felles sykkelbod.

Selger leier i dag en garasjeplass i garasjeanlegget under bygget. Avtalen kan videreføres.

 • Beliggenhet

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i et sentralt boligområde på Myrvoll i Nordre Follo kommune.
  Myrvoll ligger midt i mellom Kolbotn og Greverud, og har et godt utvalg av servicetilbud som skoler, barnehager, dagligvare og offentlig kommunikasjon. I tillegg er det kort vei til flotte tur- og rekreasjonsområder.

  I tilknytning til Østli skole er det fint skogsterreng som innbyr til aktivitet. Her er det også kunstgressbane, fine akebakker vinterstid, samt gangvei over til 18-hulls golfbane og Østre Greverud idrettspark. Idrettsparken består av idrettshall, kunstgressbane, grusbane, skateanlegg og idrettshus. På golfbanen er det lysløype om vinteren med oppkjørte skispor. Fra Myrvoll er det også kort vei til svømmehall, hesteridning, treningssenter, Ingierkollen slalåmsenter og Kolbotn tennisanlegg m.m.

  Mot vest er det kort vei til Gjersjøen med muligheter for bading om sommeren og bål om vinteren. Fine skogsturmuligheter i dette området også.

  I nordenden av boligområdet finnes det en nyetablert ballbinge og en liten skate- og lekeplass.

  Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass for begge er Myrvoll stasjon, som ligger ca. 250 meter fra boligen (med snarvei er det ca. 100 meter til perongen mot Oslo). Toget bruker ca. 22 min til Oslo S. Med bil fra Myrvoll tar det ca. 6 min til Kolbotn Torg, 12 min til Ski Storsenter, 12 min til Vinterbro senter, 18 min til Oslo S og 45 min til Oslo Lufthavn Gardermoen.
  Adresse
  Trelastveien 10B 1415 Oppegård 5. etasje
  Matrikkel
  Gnr. 241 bnr. 86 snr. 18 orgnr. 924474777 i Nordre Follo kommune
  Innhold
  5. etasje: Entré, bad, stue, kjøkken, soverom og bod. Utgang til balkong fra stuen.

  I tillegg:
  - Leiligheten disponerer en bod i underetasje på ca. 5 m2.
  - Tilgang til felles sykkelbod.

  Primærrom 51 kvm. Bruksareal 55 kvm. Det henvises til tilstandsrapport fra Anticimex (datert 22.04.2023) for spesifikasjon av primærrom og sekundærrom.
  Standard
  Nyere og moderne 2-roms toppleilighet.

  Kjøkken:
  Kjøkken med åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning med profilerte lyse fronter og benkeplater av laminat. Underlimt oppvaskkum med rustfritt stål med ett-greps armatur. Belysning og stikkontakter montert over kjøkkenbenk. Flislagt veggflate over kjøkkenbenk. Kjøkkenventilator med innebygget komfyrvakt tilkoblet mekanisk avtrekk. Integrerte hvitevarer bestående av oppvaskmaskin, stekeovn, induksjonstopp og kombiskap med frysedel. Lekkasjestopper er etablert under oppvaskkum.

  Bad:
  Vegghengt servantinnredning med glatte lyse fronter. Heldekkende servant med ett-greps armatur. Speil og belysning montert over servant. Dusjhjørne med innfellbare dører av glass. Dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Vegghengt toalett med utenpåliggende sisterne. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Avtrekksventil tilkoblet mekanisk avtrekk. Flislagt gulv med varme. Flislagte veggflater. Nedsenket slett himling med downlights.

  Balkong:
  Utgang fra stue til overbygget balkong på ca. 8,3 m2 med hyggelig utsyn og plass til utemøbler, grill etc. Gulvflate av betong, rekkverk av metall og himling av betong. Stikkontakter og belysning montert på vegg.

  Overflater øvrige rom:
  Gulvflater belagt med parkett. Slette malte veggflater. Slette malte himlinger. Slett lysmalt himling med downlights i entré.
  Sammendrag av tilstandsgrad
  Det er avholdt tilstandsrapport der diverse bygningselementer er undersøkt og definert ut fra tilstandsgrader. Tilstandsgrader beskriver på en visuell måte en tilstand eller risiko opp mot et referansenivå.

  Bygningssakkyndige har vurdert boligen ut fra hva man kan forvente av en bygning av samme alder og type. Vurderingen gjøres som regel mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da boligen ble oppført (søknadstidspunktet). Forhold som er vanlige for bygningens alder, slik som slitasje etter normal bruk regnes ikke som avvik.

  TG1: 94 %. TG2: 4 %. TGIU (ikke undersøkt) 2%. TG3 er ikke benyttet.

  Det foreligger verdibevis på baderom. Se tilstandsrapport for detaljer.
  Utstyr
  Alle integrerte hvitevarer på kjøkken følger eiendommen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke. Løsøre og tilbehør som medfølger overdras slik de fremsto på visning. Varmelampen på balkongen medfølger ikke.

  For øvrig vises det til standardliste over løsøre og tilbehør til eiendommen som følger vedlagt salgsoppgaven.
  Bebyggelsen
  Bygg oppført i 2020.
  Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong og stålkonstruksjoner. Utvendige fasader forblendet med teglstein samt felter med liggende trekledning. Tilnærmet flat takkonstruksjon (taket er ikke besiktiget). Oppgangen har callinganlegg og heis. Leiligheten har slett entrédør med brannklasse EI30 og lydklasse Rw35dB samt kikkehull. Balkongdør med tre-lags glass fra byggeår. Vinduer med tre-lags glass fra byggeår.

  Se tilstandsrapport for detaljer.
  Oppvarming/teknisk
  Oppvarming via vannbåren varme og elektriske varmekabler på bad.

  Balansert ventilasjon. Sikringsskap med automatsikringer montert i bod.

  Leiligheten har røykvarsler tilkoblet felles varslingssystem for bygget samt brannslukningsapparat og sprinkleranlegg.
  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt på 5560 kvm.
  Sameiets tomt er opparbeidet med asfalterte og steinlagte internveier, plenarealer, lekeapparater, sittebenker, trær, prydbusker og diverse beplantning. Uteområdet er helhetlig gjennomført, både med tanke på estetikk og funksjonalitet, med fine årstidsvariasjoner og god overvannshåndtering. Det er en pergola sentralt plassert, delvis under tak, som fungerer som et fint samlingspunkt ved private arrangementer og arrangementer i regi av sameiet, som julegrantenning.
  Parkering
  Selger leier i dag en garasjeplass i garasjeanlegget under bygget. Avtalen kan videreføres med ny eier.

  4 gjesteplasser inne og 6 plasser ute.
  Beskrivelse av sameiet:
  Myrvoll Torg sameie er et kombinert sameie bestående av 151 boligseksjoner og 9 næringsseksjoner.

  Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

  Sameiet har ikke lån. Andel felles formue er kr. 7 266,-. Dette overtas av kjøper.

  Sameiet har husordensregler og vedtekter. Disse følger vedlagt salgsoppgave.

  Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

  Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
  Løpende kostnader:
  Felleskostnader utgjør kr 2 782,- pr. måned.
  Kommunale avgifter utgjør ca kr 9 948,- pr år (avhenger av forbruk).
  Strømforbruk basert på eget forbruk og innboforsikring.

  Felleskostnadene inkluderer blant annet forretningsførsel, felles bygningsforsikring (ikke innbo), vaktmester, trappevask, internett/bredbånd og avsetning til vedlikehold. Se regnskap for detaljer.

  Felleskostnader må ansees som a`konto-beløp og er ment å dekke sameiets forutsette kostnader. Diverse periodemessige avregninger/justeringer kan således forekomme både opp og ned.
 • Offentlige forhold

  Vei, vann og avløp
  Offentlig med private internveier og ledningsnett.
  Reguleringsplan
  Boligen er regulert til boligformål. Området for øvrig er regulert til blokkbebyggelse og sentrumsformål (S3 og S4).

  Kommunen opplyser om at det foreligger reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter). Dette gjelder eiendommen i Nordre Ekornrud. Dette ligger nordvest (på andre siden av jernbanen) og antas å ikke ha betydning for eiendommen.
  Ferdigattest/brukstillatelse
  Midlertidig brukstillatelse foreligger.
 • Økonomiske forhold

  Energiforbruk og energimerking
  Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter A
  Formuesverdi
  Formuesverdi : 957 940,- Sekundær formuesverdi : 3 448 582,- Formuesverdi pr. : 31.12.2021
  Forsikring
  Tryg Forsikring Polisenummer: 7260048
  Boligkjøperforsikring
  Når du kjøper ny bolig, er det mye du må tenke på. Sammen med Tryg har vi skreddersydd en boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger - enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, dobbel renteforsikring - for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig - samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

  Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte.

  Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken siden kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Nord Eiendomsmegling AS mottar et honorar for denne formidlingen.
  Finansiering
  Nord Eiendomsmegling samarbeider med flere banker. Kunder som ønsker det, kan raskt bli satt i kontakt med en kundebehandler for et uforpliktende lånetilbud.
  Oppgjør
  Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

  Det forutsettes at kjøper innbetaler fullt oppgjør til meglers klientkonto senest dagen før avtalt overtagelse. På samme tidspunkt skal kjøpers pantedokument være meglers oppgjørsavdeling i hende. Det skal ikke betales forskudd på kjøpesum. Innbetalinger skal skje fra kjøpers egen konto eller egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Annet

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex og har i den anledning fylt ut en egenerklæring. Denne er et viktig salgsdokument og det anbefales på det sterkeste at potensielle kjøpere setter seg grundig inn i denne før budgivning. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Kontakt megler dersom du ønsker forsikringsvilkårene.
  Arealangivelser i salgsoppgaven
  Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.
  Budgivning
  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk.
  Som budgiver hos oss kan du kreve at alle bud blir dokumentert og fremlagt. Det betyr at du som budgiver må akseptere at deler av ditt bud kan bli fremlagt for øvrige budgivere. Det henvises til forbrukerinformasjon om budgivning. Vi anbefaler at alle bud leveres via budknappen på annonsen på FINN.no. Dette er en enkel og sikker løsning hvor du identifiserer deg med Bank-ID. Vi kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Det presiseres at alle bud må ha minst 30 min akseptfrist fra innlevering. Hemmelige bud eller bud med hemmelige forbehold vil ikke bli behandlet og dette er i tråd med avtale mellom selger og meglerforetaket. Ta kontakt med megler dersom du har spørsmål eller dersom du ikke har anledning til å legge inn bud elektronisk. Da løser vi dette manuelt.
  Overtagelse
  Angi ønsket overtagelse i ditt bud.
  Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  Lov om hvitvasking
  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
  Nord Eiendomsmegling AS fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.
Se komplett salgsoppgave

Visning

Torsdag 05. Oktober
17:00 - 17:30
Ola Presterud
Ola Presterud
Eiendomsmegler MNEF
ola.presterud@nord-em.no 92 25 92 10
Bent André Norderhaug
Bent André Norderhaug
Eiendomsmegler MNEF
bent.norderhaug@nord-em.no 91 51 48 22

Boliger til salg