Komplett salgsoppgave

Edvard Griegs vei 3

Pen 3(4)-roms selveierleilighet i høy 1. etasje - God standard og praktisk planløsning - 2 bad - Garasjeplass og bod

 • Totalpris 4 925 092
 • Prisantydning 4 800 000
 • Omkostninger 125 092
 • Etasje 1
 • BRA 96m2
 • P-Rom 96m2
 • Tomteareal 3 051m2
 • Soverom 2
 • Bad 2
 • Byggeår 2007
 • Boligtype Leilighet
 • Eierform Eierseksjon
 • Energimerke D
 • Felleskost/ mnd 4 304,-

Om boligen

Pen 3(4)-roms selveierleilighet i høy i 1. etasje beliggende svært sentralt på Kolbotn. Her får du kort og trygg gangavstand til alt Kolbotn sentrum kan by på. Kolbotn Torg med ca. 70 forretninger, matbutikk, vinmonopol, kaféer og restauranter. Offentlig kommunikasjon som tar deg til Oslo sentrum på ca 18 minutter. Leiligheten har videre kort vei til tur og fritidsområder samt barnehage, barneskole og ungdomsskole.

Leiligheten har en god planløsning med entré, 2 soverom (herunder hovedsoverom med adkomst til eget bad), ekstra bad, velutstyrt kjøkken, stue med utgang til terrasse på ca. 16,3 kvm. Balkongen har belysning og stikkontakt på vegg. Videre disponerer leilighet en parkeringsplass i garasjeanlegg samt en bod i underetasje på ca. 5 kvm.

Sameiet har et voksent, stille og rolig bomiljø.

 • Beliggenhet

  Beliggenhet
  Leiligheten har en attraktiv beliggenhet i Kolbotn sentrum med umiddelbar nærhet til alt. Her bor du veldig sentral og likevel nær naturen. Med restauranter, kulturhus og butikksenter som nærmeste nabo kan hverdagen bli både enkel og hyggelig. Ønsker du deg ut i marka er det gangavstand til flotte turområder og bademuligheter. Kolbotn Torg er det naturlige knutepunktet med nærhet til både Oslo sentrum og Oslofjorden. Grøntareal, gågaten, torget og strandsonen mot Kolbotnvannet skaper en lun atmosfære og gir rom for et levende miljø.

  Den sentrale beliggenheten med gode tog- og bussforbindelser gjør det lett å komme til og fra. Med tog tar det 18 minutter til Oslo sentrum.
  Adresse
  Edvard Griegs vei 3 1410 Kolbotn 1. etasje
  Matrikkel
  Gnr. 240 bnr. 278 snr. 1 orgnr. 991387188 i Nordre Follo kommune
  Innhold
  Høy 1. etasje: Entré, to bad, to soverom og stue med delvis åpen kjøkkenløsning. Utgang fra stue til balkong på 16,3 kvm.

  Leiligheten disponerer i tillegg en parkeringsplass i garasjeanlegg samt en bod i underetasje på ca. 5 m².

  Primærrom 96 kvm. Bruksareal 96 kvm. Det henvises til tilstandsrapport fra Anticimex (datert 27.01.2023) for spesifikasjon av primærrom.
  Standard
  3(4)-roms leilighet i høy 1. etasje. God standard.

  Kjøkken:
  Delvis åpen kjøkkenløsning mot stue med glatte fronter. Benkeplater av heltre. Nedsenket oppvaskkum med ettgreps armatur. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. Overbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Integrert stekeovn og platetopp samt frittstående kjøleskap og oppvaskmaskin. Ventilator med mekanisk avtrekk plassert i overskap over platetopp. Brannslange plassert i kjøkkenbenk.

  Bad:
  Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Nedsenket malt himling med downlights. Vegghengt servantskap med profilerte fronter. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Vegghengt skap, samt speil med overbelysning og stikkontakt over servant. Dusjhjørne med innfellbare glassdører og dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin.

  Bad (med adkomst via soverom):
  Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Nedsenket malt himling med downlights. Vegghengt servantskap med profilerte fronter. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Vegghengt speil med overbelysning og stikkontakt over servant. Dusjhjørne med innfellbare glassdører og dusjarmatur tilkoblet hånddusj samt massasjedusj. Vegghengt toalett.

  Uteplasser:
  Utgang fra stue til nordvendt balkong på ca. 16,3 m². Balkongen er belagt med fliser og har rekkverk av stål/glasskonstruksjoner. Utebelysning og stikkontakt.

  Overflater øvrige rom:
  Gulvflater belagt med 3-stavs parkett. Malte vegg- og himlingsflater.
  Sammendrag av tilstandsgrad
  Det er avholdt tilstandsrapport der diverse bygningselementer er undersøkt og definert ut fra tilstandsgrader. Tilstandsgrader beskriver på en visuell måte en tilstand eller risiko opp mot et referansenivå.

  Bygningssakkyndige har vurdert boligen ut fra hva man kan forvente av en bygning av samme alder og type. Vurderingen gjøres som regel mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da boligen ble oppført (søknadstidspunktet). Forhold som er vanlige for bygningens alder, slik som slitasje etter normal bruk regnes ikke som avvik.

  TG 0 eller TG1: 67%. TG2: 27%. TGIU (ikke undersøkt): 6%. TG3 er ikke benyttet.
  Utstyr
  Alle integrerte hvitevarer på kjøkken følger eiendommen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.

  Løsøre og tilbehør som medfølger overdras slik de fremsto på visning med eventuell gjenstående leverandørgaranti
  Bebyggelsen
  Boligbygg oppført i 2007.
  Boligbygg over 4 etasjer, underetasje samt garasjeanlegg. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur og bærende vegger av betong/murkonstruksjoner. Etasjeskillere av betongkonstruksjoner. Yttervegger av betong/bindingsverk utvendig forblendet med teglstein samt liggende panel. Tilnærmet flatt tak tekket med membran/takpapp (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har glatt entrédør fra byggeår med brannklasse B30, lydklasse 40db samt kikkehull. Dører og vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra byggeår.

  Se tilstandsrapport for detaljer.
  Oppvarming/teknisk
  Leiligheten er oppvarmet med vannbåren varme (radiatorer). Det er elektrisk gulvvarme på badene.

  Sikringsskap med automatsikringer og hovedsikring er plassert i skyvedørsgarderobe i entré. Leiligheten har skjult elektrisk anlegg med noe åpent elektrisk anlegg.

  Leiligheten har røykvarslere. Brannslange montert i kjøkkenbenk og brannslukkingsapparat av pulver fra 2022.
  Beskrivelse av tomt
  Fellet eiet tomt på 3051 kvm.
  Fellesområdet opparbeidet med blandt annet asfalt, internstier, sittebenker, plenarealer og diverse beplantning.
  Parkering
  Parkeringsplass i garasjeanlegg under bygget.
  Beskrivelse av sameiet:
  Sameiet består av 40 boligseksjoner.

  Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

  Alt-Mann AS er sameiets leverandør av vaktmestertjenester.

  Telenor er sameiets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

  Sameiet har husordensregler og vedtekter. Disse følger vedlagt salgsoppgave.
  Løpende kostnader:
  Månedlige felleskostnader utgjør kr. 4 304,- pr. måned.
  Kommunale avgifter utgjør kr. 7 264,- pr år (fellesrenovasjon og abonnement vann/avløp).
  Strøm etter eget forbruk og abonnement.

  Felleskostnadene inkluderer blant annet forretningsførsel, felles bygningsforsikring, vaktmester, trappevask, kabel-TV og bredbånd samt avsetning til fremtidig vedlikehold. Se regnskap for detaljer
 • Bygninger

  Type, eierform og byggeår
  Leilighet Eierseksjon, oppført i 2007
  Antall rom (evt. senger)
  Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 2
 • Tomt

  Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)
  Areal: 3 051 kvm, Eierform: Eiet tomt
 • Offentlige forhold

  Vei, vann og avløp
  Offentlig adkomst med private internveier. Boligen er tilkoblet offentlig vann og avløp.
  Reguleringsplan
  Eiendommen er regulert til blant annet sentrumsformål. Området er regulert til boliger. Store deler av sentrumsområdet er regulert til prioritert utbyggingsområde og hensynssone for ras- og skredfare samt nedslagsfelt drikkevann.

  Kommunen opplyser om følgende reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter). Dette gjelder Skrenten Nybakken, Ingierveien 2-6 og Sentrumsgården (Kolbotnveien 5 og 7).
  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest (datert 30.12.2008) foreligger.
 • Økonomiske forhold

  Prisantydning
  4 800 000,- / Fellesutgifter: 4 304,- pr. mnd Inkluderer blant annet felles bygningsforsikring, kabel-tv/bredbånd, varmtvann/fyring, garasjeplass, drift av sameiet og forretningsførsel.
  Energiforbruk og energimerking
  Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D
  Formuesverdi
  Formuesverdi : 1 407 159,- Sekundær formuesverdi : 5 065 772,- Formuesverdi pr. : 31.12.2021
  Forsikring
  Sameiets bygningsmasse er forsikret i:
  Gjensidige Forsikring Polisenummer: 78488546
  Boligkjøperforsikring
  I samarbeid med If tilbyr vi våre kjøpere å tegne boligkjøperforsikring. Dette er en motvekt til selgers boligselgerforsikring og anbefales av oss. Kjøper kan velge mellom ordinær boligkjøperforsikring eller å kjøpe boligkjøperpakken. Sistnevnte inkluderer blant annet husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning og flytteforsikring, i tillegg til ordinær boligkjøperforsikring.
  Finansiering
  Nord Eiendomsmegling anbefaler våre kunder å snakke med Handelsbanken ved spørsmål om finansiering. Kontakt megler for mer informasjon.
  Oppgjør
  Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

  Det forutsettes at kjøper innbetaler fullt oppgjør til meglers klientkonto senest dagen før avtalt overtagelse. På samme tidspunkt skal kjøpers pantedokument være meglers oppgjørsavdeling i hende. Det skal ikke betales forskudd på kjøpesum. Innbetalinger skal skje fra kjøpers egen konto eller egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Annet

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex og har i den anledning fylt ut en egenerklæring. Denne er et viktig salgsdokument og det anbefales på det sterkeste at potensielle kjøpere setter seg grundig inn i denne før budgivning. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Kontakt megler dersom du ønsker forsikringsvilkårene.
  Arealangivelser i salgsoppgaven
  Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.
  Andre opplysninger
  Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.
  Budgivning
  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
  Som budgiver hos oss kan du kreve at alle bud blir dokumentert og fremlagt. Det betyr at du som budgiver må akseptere at deler av ditt bud kan bli fremlagt for øvrige budgivere. Det henvises til forbrukerinformasjon om budgivning. Vi anbefaler at alle bud leveres via budknappen på annonsen på FINN.no. Dette er en enkel og sikker løsning hvor du identifiserer deg med Bank-ID. Vi kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Det presiseres at alle bud må ha minst 30 min akseptfrist fra innlevering. Hemmelige bud eller bud med hemmelige forbehold vil ikke bli behandlet og dette er i tråd med avtale mellom selger og meglerforetaket. Ta kontakt med megler dersom du har spørsmål eller dersom du ikke har anledning til å legge inn bud elektronisk. Da løser vi dette manuelt.
  Overtagelse
  Angi ønsket overtagelse i ditt bud.
  Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  Lov om hvitvasking
  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
  Nord Eiendomsmegling AS fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.
Se komplett salgsoppgave
Bent André Norderhaug
Bent André Norderhaug
Eiendomsmegler MNEF
bent.norderhaug@nord-em.no 91 51 48 22
Ola Presterud
Ola Presterud
Eiendomsmegler MNEF
ola.presterud@nord-em.no 92 25 92 10

Boliger til salg