Komplett salgsoppgave

Byåsveien 8

Moderne bolig i funkisstil med flott utsyn - stor garasje med bod, stor hage med plenareal - terrasser - barnevennlig

 • Totalpris 8 155 862
 • Prisantydning 7 950 000
 • Omkostninger 205 862
 • BRA 159m2
 • P-Rom 156m2
 • Tomteareal 1 113m2
 • Soverom 3
 • Bad 2
 • Byggeår 2008
 • Boligtype Tomannsbolig
 • Eierform Eierseksjon
 • Energimerke C

Om boligen

Byåsveien 8 - eiendommen har en meget attraktiv beliggenhet i Byåsveien - en svært barnevennlig stikkvei på Myrvoll. Det er gangavstand til flere barnehager og skoler. Det er også kort avstand til badeplasser og turområder langs Gjersjøen, idrettsanlegg på Sofiemyr og Myrvoll med togstasjon/bussholdeplass, stor Kiwi butikk, bakeri, frisør, apotek og hudpleie. Store, fine uteplasser på begge sider av boligen. Plenareal på østsiden.

Boligen ble oppført i 2008 av det lokale utbyggerfirmaet Bolig & Eiendomsutvikling, som blant annet har stått for deler av utviklingen på Myrvoll stasjon. Boligen går over 3 plan og fremstår moderne. Inneholder to fine stuer, to bad (herav det ene badet med badekar) + vaskerom, tre soverom og velutstyrt kjøkken. Garasje på 26 kvm, bod og gjesteparkering.

 • Beliggenhet

  Beliggenhet
  Eiendommen har en meget attraktiv beliggenhet i Byåsveien - en svært barnevennlig stikkvei på Myrvoll. Det er gangavstand til flere barnehager og skoler.

  Ca. 5 minutter med bil til Kolbotn sentrum hvor en finner det meste av servicetilbud med blant annet kjøpesenteret Kolbotn Torg og kulturhuset Kolben. Fra Myrvoll stasjon går det både busser og tog inn til Oslo med jevnlige avganger. Den gamle trelasttomta på nordsiden av Myrvoll stasjon har vært under stor utvikling og her har det kommet mange nye boliger og det er etablert en stor Kiwi butikk, bakeri, hudpleie, frisør m.m. Ca. 20 min med bil til Oslo sentrum. Øvrig servicetilbud på Greverudsenteret.

  Det er kort vei til tur- og skiløyper, badeplass ved Gjersjøen, 18-hulls golfbane, fotballbaner, idrettsplass og flerbrukshall med svømmehall. Ellers finnes det flere kunstgressbaner, flerbrukshaller, treningssentre, sandvolleyballbaner og tennishaller i kommunen. På Sofiemyr ligger også nordens største spa - The Well, nå også med hotell.
  Adresse
  Byåsveien 8 1415 Oppegård
  Matrikkel
  Gnr. 243 bnr. 1427 snr. 1 i Nordre Follo kommune
  Innhold
  Underetasje: Bad, vaskerom, soverom, stue og bod.

  1. etasje: Entré, to soverom og bad.

  2. etasje: Kjøkken med åpen løsning mot stue.

  I tillegg:
  - Garasje oppmålt til 26 kvm med en bod på ca 6 kvm.

  Primærrom 156 kvm. Bruksareal 159 kvm. Det henvises til tilstandsrapport fra Anticimex (datert 20.05.2023) for spesifikasjon av primærrom og sekundærrom
  Standard
  Moderne bolig i funkisstil fra 2008.

  Kjøkken:
  Kjøkken med åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning med slette fronter og benkeplate av laminat med nedsenket oppvaskkum og ett-greps armatur. Nedsenket platetopp. Ventilator med belysning og utkast via kanal. Integrert oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel.

  Bad underetasje:
  Vegghengt servantskap. Servant med ett-greps armatur. Dusjhjørne med to-greps armatur og dusjdør i glass. Vegghengt toalett med innebygget sisterne.  Mekanisk avtrekk. Flislagt gulv med gulvvarme. Flislagte veggflater. Slett malt himlingsflate med downlights.

  Vaskerom underetasje:
  Vegghengt utslagsvask med ett-greps armatur. Varmtvannsbereder fra Oso på 300 liter fra 2008. Vannrør av typen rør-i-rør og avløp av typen plast. Mekanisk avtrekk. Flislagt gulv med gulvvarme. Slett malte veggflater. Slett malt himlingsflate. 

  Bad 1. etasje:
  Vegghengt servantskap. Servant med ett-greps armatur. Dusjhjørne med to-greps armatur og dusjdører i glass. Badekar med to-greps armatur. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Mekanisk avtrekk. Flislagt gulv med gulvvarme. Flislagte veggflater. Slett malt himlingsflate med downlights.

  Uteplasser:
  Utgang fra soverom til østvendt markterrasse målt til ca. 13 m2. Utgang fra stue til vestvendt terrasse målt til ca. 23 m2. Utgang fra kjøkken til østvendt balkong målt til ca. 4 m2.

  Overflater øvrige rom:
  Gulvflater belagt med flis med gulvvarme i u. etg, tre-stavs parkett i øvrige rom og flis med gulvvarme i entré. Slett malte veggflater og veggflater med murpuss. Slett malte himlingsflater med downlights i stue u. etg, entré, kjøkken og stue.
  Sammendrag av tilstandsgrad
  Det er avholdt tilstandsrapport der diverse bygningselementer er undersøkt og definert ut fra tilstandsgrader. Tilstandsgrader beskriver på en visuell måte en tilstand eller risiko opp mot et referansenivå.

  Bygningssakkyndige har vurdert boligen ut fra hva man kan forvente av en bygning av samme alder og type. Vurderingen gjøres som regel mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da boligen ble oppført (søknadstidspunktet). Forhold som er vanlige for bygningens alder, slik som slitasje etter normal bruk regnes ikke som avvik.

  TG1: 92 %. TG2: 7%. TGIU (ikke undersøkt): 1%. TG3 er ikke benyttet.

  Det er gitt verdibevis på vaskerommet i underetasje. Se tilstandsrapport for detaljer.
  Utstyr
  Alle integrerte hvitevarer på kjøkken følger eiendommen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.

  For øvrig vises det til standardliste over løsøre og tilbehør som følger vedlagt salgsoppgaven.
  Bebyggelsen
  Tomannsbolig oppført i 2008.
  Grunnmur av betong. Bærende konstruksjoner hovedsaklig av trekonstruksjoner. Etasjeskillere av betong og trekonstruksjoner. Flatt tak belagt med papp/membran. Utvendig fasade forblendet med murpuss. Boligen har slett entrédør med sikkerhetslås. Balkongdører og vinduer med to-lags glass. 
  Se tilstandsrapport for detaljer.
  Oppvarming/teknisk
  Elektrisk oppvarming, kombinert med vedovn i stue.

  Boligen har hovedsakelig skjult elektrisk anlegg. Sikringsskap plassert i bod u. etg.

  Sentralstøvsuger og fordelerskap for rør-i-rør plassert i bod u. etg. Mekanisk avtrekk og naturlig tilluft.

  Boligen har husbrannslange. Boligen har brannvarslere.
  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt for Byåsveien 8 og 10.
  Tomt bestående av beplantning, plen og asfalterte internveier. Eier av Byåsveien 6 har bruksrett til søndre del av denne eiendom i forbindelse med adkomst til sin bolig. Bruksretten medfører også et vedlikeholdsansvar for dette området.
  Parkering
  Parkering i garasje. Gjesteparkering.
  Beskrivelse av sameiet:
  Uformelt sameie mellom de to enhetene i Byåsveien 8 og 10 og det foreligger enkle vedtekter. Videre er det opparbeidet gjesteparkering og plass for avfallscontaiere på søndre del av tomten til Byåsveien 4 og 6. Dette er et område som er opparbeidet i fellesskap og som benyttes av gjester til alle 4 boliger.
  Løpende kostnader:
  Månedlige felleskostnader utgjør kr 1 500,- pr. måned.
  Bygningsforsikring utgjør kr 7 869,- pr. år.
  Kommunale avgifter utgjør kr 13 288,- pr. år (avhenger av forbruk).
  Strømforbruk for 2022 utgjorde 14 848 kWh.

  Felleskostnader inkluderer TV/bredbånd fra Telenor samt dekker kostnad for brøyting og beplantning på fellesområdet.
 • Offentlige forhold

  Vei, vann og avløp
  Offentlig adkomstvei med private internveier. Boligen er tilkoblet offentlig vann og avløp med private stikkledninger.
  Reguleringsplan
  Eiendommen er regulert til boligformål. Området for øvrig er regulert til frittliggende småhusbebyggelse.

  Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter):
  - Nedre Ekornrud. Antas å ikke ha direkte betydning for eiendommen.

  Ny kommuneplan for Nordre Follo 2023-2034 er under arbeid.
  Tinglyste rettigheter og servitutter
  I forbindelse med utbyggingen ble det tinglyst en servitutt som omhandler blant annet bestemmelser om vann/kloakkledning, adkomstrett m.m.

  Det er innhentet kopi av nevnte servitutt som kan være av interesse å lese innen budgivning. Denne kan fås ved henvendelse til eiendomsmegler.
  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest (datert 09.10.2008) foreligger.
 • Økonomiske forhold

  Prisantydning
  7 950 000,-
  Energiforbruk og energimerking
  Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
  Formuesverdi
  Formuesverdi : 1 948 770,- Sekundær formuesverdi : 7 015 573,- Formuesverdi pr. : 31.12.2021
  Forsikring
  IF Polisenummer: 5043753
  Boligkjøperforsikring
  I samarbeid med If tilbyr vi våre kjøpere å tegne boligkjøperforsikring. Dette er en motvekt til selgers boligselgerforsikring og anbefales av oss. Kjøper kan velge mellom ordinær boligkjøperforsikring eller å kjøpe boligkjøperpakken. Sistnevnte inkluderer blant annet husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning og flytteforsikring, i tillegg til ordinær boligkjøperforsikring.
  Finansiering
  Nord Eiendomsmegling anbefaler våre kunder å snakke med Handelsbanken Follo ved spørsmål om finansiering. Kontakt megler for mer informasjon.
  Oppgjør
  Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

  Det forutsettes at kjøper innbetaler fullt oppgjør til meglers klientkonto senest dagen før avtalt overtagelse. På samme tidspunkt skal kjøpers pantedokument være meglers oppgjørsavdeling i hende. Det skal ikke betales forskudd på kjøpesum. Innbetalinger skal skje fra kjøpers egen konto eller egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Annet

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex og har i den anledning fylt ut en egenerklæring. Denne er et viktig salgsdokument og det anbefales på det sterkeste at potensielle kjøpere setter seg grundig inn i denne før budgivning. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Kontakt megler dersom du ønsker forsikringsvilkårene.
  Arealangivelser i salgsoppgaven
  Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.
  Andre opplysninger
  Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
  Budgivning
  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
  Som budgiver hos oss kan du kreve at alle bud blir dokumentert og fremlagt. Det betyr at du som budgiver må akseptere at deler av ditt bud kan bli fremlagt for øvrige budgivere. Det henvises til forbrukerinformasjon om budgivning. Vi anbefaler at alle bud leveres via budknappen på annonsen på FINN.no. Dette er en enkel og sikker løsning hvor du identifiserer deg med Bank-ID. Vi kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Det presiseres at alle bud må ha minst 30 min akseptfrist fra innlevering. Hemmelige bud eller bud med hemmelige forbehold vil ikke bli behandlet og dette er i tråd med avtale mellom selger og meglerforetaket. Ta kontakt med megler dersom du har spørsmål eller dersom du ikke har anledning til å legge inn bud elektronisk. Da løser vi dette manuelt.
  Overtagelse
  Angi ønsket overtagelse i ditt bud.
  Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  Lov om hvitvasking
  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
  Nord Eiendomsmegling AS fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.
Se komplett salgsoppgave
Bent André Norderhaug
Bent André Norderhaug
Eiendomsmegler MNEF
bent.norderhaug@nord-em.no 91 51 48 22
Ola Presterud
Ola Presterud
Eiendomsmegler MNEF
ola.presterud@nord-em.no 92 25 92 10

Boliger til salg