Komplett salgsoppgave

Th. Kittelsens vei 32

Påkostet og moderne halvpart av tomannsbolig med alt på ett plan - topp beliggenhet med solrik terrasse og hage - gr.pl

 • Totalpris 6 931 342
 • Prisantydning 6 750 000
 • Omkostninger 181 342
 • BRA 113m2
 • P-Rom 108m2
 • Tomteareal 16 390m2
 • Soverom 3
 • Bad 2
 • Byggeår 1979
 • Boligtype Tomannsbolig
 • Eierform Eierseksjon
 • Energimerke G
 • Felleskost/ mnd 2 000,-

Om boligen

Th. Kittelsens vei 32 har en svært god beliggenhet grensende mot naturtomt i et barnevennlig og trafikkstille boligområde på Greverud. Flere lekeplasser, barnehager, barneskoler og ungdomsskole i nærområdet. For øvrig kort vei til bussholdeplass, togstasjon og nærsenter med blant annet kafé, apotek, treningssenter og dagligvarehandel (Rema 1000 og Meny). Toget tar ca. 26 minutter til Oslo S.

Boligen ble totaloppusset i 2020 og har alt på et plan - et svært godt alternativ til blokkleilighet eller rekkehus. Inneholder 3 soverom, velutstyrt kjøkken, 2 bad + vaskerom og utgang til vestvendt markterrasse på hele 23,6 kvm fra stuen. Terrassen ligger godt skjermet for innsyn og her har du sol til kl. 22:10 midtsommer. Boligen disponerer garasjeplass i felles garasjerekke med el-billader.

 • Beliggenhet

  Beliggenhet
  Halvpart av tomannsbolig med svært god beliggenhet grensende mot naturtomt i et barnevennlig og trafikkstille boligområde på Greverud.

  Det er flere lekeplasser i nærheten av boligen samt kort gange til barnehager, Greverud barneskole og Flåtestad ungdomsskole. Store friluftsområder i nærområde med svært gode turstier og lysløype med skispor om vinteren. 18-hulls golfbane, Ingierkollen slalåmbakke, idrettsanlegg med fotballbaner, volleyballbaner og flerbrukshaller er noe av det kommunen kan tilby.

  Nærmeste matvareforretning finnes på Greverudsenteret med Meny og Rema 1000, forøvrig er det kun 10 minutter med bil til Kolbotn sentrum med et flott og større kjøpesenter med ca. 60 butikker, kaféer og restauranter. Greverud senter ble nylig pusset opp og inneholder blant annet apotek, kafe, frisør og treningssenter. Gangavstand fra boligen til bussholdeplass og Greverud togstasjon, begge med gode forbindelser inn til Oslo. Tog til Oslo tar ca. 26 minutter
  Adresse
  Th. Kittelsens vei 32 1415 Oppegård
  Matrikkel
  Gnr. 243 bnr. 617 snr. 9 orgnr. 896166832 i Nordre Follo kommune
  Innhold
  1. etasje: Entré, gang, to bad, vaskerom, tre soverom, stue med åpen kjøkkenløsning og bod. Uinnredet kaldtloft med adkomst via takluke i soverom 2.

  I tillegg disponerer boligen en garasjeplass med el-bil lader i felles garasjeanlegg.

  Primærrom 108 kvm. Bruksareal 113 kvm. Det henvises til tilstandsrapport fra Anticimex (datert 14.02.2023) for spesifikasjon av primærrom og sekunderrom.

  De godkjente bygningstegningene stemmer ikke helt overens med dagens planløsning. Opprinnelig bod, wc og bad, er gjort om til 2 fullverdige baderom. For øvrig stemmer de godkjente tegningene hos kommunen godt med dagens planløsning.
  Standard
  Moderne halvpart av tomannsbolig opprinnelig oppført i 1979, modernisert i 2020.

  Kjøkken:
  Kjøkkeninnredning med barløsning fra 2020. Profilerte mørke fronter. Benkeplater av heltre. Nedsenket oppvaskkum av rustfritt stål med ettgreps armatur. Fliser på vegg over stekeovn/kjøkkenbenk. Benkeskapbelysning og stikkontakter. Integrerte hvitevarer bestående av induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseskap. Ventilator med mekanisk avtrekk. Komfyrvakt montert. Lekkasjestopper og stoppekran montert i inspeksjonsluke i vegg. Gulvflate med med gulvarme/varmefolie, belagt med en-stavs parkett. Malte slette veggflater. Himling i lysmalt slett flate med downlights.

  Bad 1:
  Bad fra 2020. Vegghengt baderomsinnredning med glatte lyse fronter. Heldekkende servant med ett-greps armatur. Speilskap med belysning og stikkontakt over servant. Dusjhjørne med innfellbare glassdører. Dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Vegghengt toalett.  Avtrekksventil med mekanisk avtrekk montert i himling. Flislagt gulv med varme. Flislagte vegger. Himling i lysmalt slett flate med downlights.

  Bad 2:
  Bad fra 2020. Vegghengt baderomsinnredning med glatte mørke fronter. Heldekkende servant med ett-greps armatur. Speilskap med belysning og stikkontakt over servant. Dusjhjørne med innfellbare glassdører. Dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Vegghengt toalett. Avtrekksventil med mekanisk avtrekk montert i himling. Flislagt gulv med varme. Flislagte vegger. Himling i lysmalt slett flate med downlights.

  Vaskerom:
  Vaskerom fra 2020. Hyllesystem. Benkeplate av heltre. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Varmtvannsbereder på 194 liter. Fordelerskap for rør-i-rør system, stoppekraner og vannmåler montert i vegg. Avtrekksventil med mekanisk avtrekk montert i yttervegg. Flislagt gulv med varme. Veggflater i malte slette flater. Himling i lysmalt slett flate med downlights

  Uteplasser:
  Utgang fra stue til vestvendt markterrasse på ca 23,6 m2. Gulvflate belagt med terrassebord. Rekkverk av treverk. Tujahekk mot skråning. Belysning og stikkontakter montert på vegg. Elektrisk markise montert i himling. Solskjerming/zipscreen montert på vinduer.

  Overflater øvrige rom:
  Gulvflater med gulvvarme/varmefolie belagt med en-stavs parkett i stue/kjøkken og i gang. Gulvflate med flislagt gulv og varmekabler i entré. Gulvflater belagt med en-stavs parkett i soverommene. Malte slette veggflater. Himlinger med lysmalte slette flater. Himling i entré og gang med downlights.
  Sammendrag av tilstandsgrad
  Det er avholdt tilstandsrapport der diverse bygningselementer er undersøkt og definert ut fra tilstandsgrader. Tilstandsgrader beskriver på en visuell måte en tilstand eller risiko opp mot et referansenivå.

  Bygningssakkyndige har vurdert boligen ut fra hva man kan forvente av en bygning av samme alder og type. Vurderingen gjøres som regel mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da boligen ble oppført (søknadstidspunktet). Forhold som er vanlige for bygningens alder, slik som slitasje etter normal bruk regnes ikke som avvik.

  TG0 eller TG1: 93%. TG2: 1%. TGIU (ikke undersøkt): 6%. TG3 er ikke benyttet.

  Det er gitt verdibevis for begge baderom og vaskerom. Se tilstandsrapport for detaljer.
  Utstyr
  Alle integrerte hvitevarer på kjøkken følger eiendommen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.

  Løsøre og tilbehør som medfølger overdras slik de fremsto på visning, med eventuell gjenstående leverandørgaranti.
  Bebyggelsen
  Halvpart av tomannsbolig oppført i 1979.
  Tomannsbolig over ett plan. Støpt plate på grunn. Yttervegger av trekonstruksjoner utvendig kledd med stående trekledning. Takkonstruksjon av saltaksform utvendig tekket med takplater. Uinnredet kaldtloft med adkomst via takluke i soverom 2. Boligen har slett entrédør med glassfelt og kodelås. Terrassedør og vinduer med to-lags glass fra 2020.

  Se tilstandsrapport for detaljer.
  Oppvarming/teknisk
  Varmekabler i baderom, vaskerom og i entré. Gulvvarme/varmefolie i gang og stue/kjøkken. Elementpipe med glassfelt i stuen.

  Huset har røykvarslere og brannslukningsapparat.
  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt på 16390 kvm.
  Felles tomt for sameiet opparbeidet med asfalterte og steinlagte internveier, garasjerekker, biloppstillingsplasser, gressplen, trær og diverse beplantning.
  Parkering
  Boligen disponerer en garasjeplass med el-bil lader i felles garasjeanlegg.
  Løpende kostnader:
  Månedlige felleskostnader utgjør ca kr. 2 000,- pr. måned.
  Kommunale avgifter utgjør ca kr 13 764,- pr år.
  Strømforbruk er oppgitt til 11 800 kWh pr. år.

  Felleskostnader inkluderer vedlikehold av fellesarealet, snømåking og strøing, tv- og internettilgang samt forsikring. Hvert hus har felles ansvar for ytre vedlikehold av sin egen seksjon.  Fellesutgiftene kommer ikke fast hver måned, men blir fakturert 4-5 ganger pr år. Forsikringskostnadene for 2023 ble fakturert i februar 2023.

  Ladestasjonen i garasjen er tilkoblet sameiets felles infrastruktur og vil bli fakturert/belastet etter faktiske kostnader. Ladestasjonen ble tatt i bruk i månedskifte januar/februar, og forbruk har enn så lenge ikke blitt faktuert. Eksakte kostnader vites ikke før sameiet får avregnet faktisk forbruk midt i påfølgende måned.
 • Offentlige forhold

  Vei, vann og avløp
  Offentlig adkomst med private internveier. Boligen er tilkoblet offentlig vann og avløp med private stikkledninger.
  Reguleringsplan
  Eiendommen er regulert til boligformål. Området ellers er regulert til konsentrert småhusbebyggelse. Av sameiets samlede tomteareal, er 6 kvm regulert til offentlig eller privat tjenesteyting. Store deler av området ligger i hensynssone for nedslagsfelt drikkevann.

  Kommuneplan for Nordre Follo 2023-2034 er under arbeid.
  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest (datert 01.02.1979) foreligger.
 • Økonomiske forhold

  Energiforbruk og energimerking
  Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
  Formuesverdi
  Formuesverdi : 1 257 534,- Sekundær formuesverdi : 4 527 122,- Formuesverdi pr. : 31.12.2021
  Forsikring
  Eiendommen er fullverdiforsikret hos Gjensidige Polisenummer: 51562267.
  Boligkjøperforsikring
  I samarbeid med If tilbyr vi våre kjøpere å tegne boligkjøperforsikring. Dette er en motvekt til selgers boligselgerforsikring og anbefales av oss. Kjøper kan velge mellom ordinær boligkjøperforsikring eller å kjøpe boligkjøperpakken. Sistnevnte inkluderer blant annet husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning og flytteforsikring, i tillegg til ordinær boligkjøperforsikring.
  Finansiering
  Nord Eiendomsmegling anbefaler våre kunder å snakke med Handelsbanken Kolbotn ved spørsmål om finansiering. Handelsbanken holder til på Rosenholm Campus og er et fysisk bankkontor som stiller opp for våre kunder. Kontakt megler for mer informasjon.
  Oppgjør
  Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

  Det forutsettes at kjøper innbetaler fullt oppgjør til meglers klientkonto senest dagen før avtalt overtagelse. På samme tidspunkt skal kjøpers pantedokument være meglers oppgjørsavdeling i hende. Det skal ikke betales forskudd på kjøpesum. Innbetalinger skal skje fra kjøpers egen konto eller egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Annet

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex og har i den anledning fylt ut en egenerklæring. Denne er et viktig salgsdokument og det anbefales på det sterkeste at potensielle kjøpere setter seg grundig inn i denne før budgivning.

  Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Kontakt megler dersom du ønsker forsikringsvilkårene.
  Arealangivelser i salgsoppgaven
  Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.
  Andre opplysninger
  Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
  Budgivning
  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
  Som budgiver hos oss kan du kreve at alle bud blir dokumentert og fremlagt. Det betyr at du som budgiver må akseptere at deler av ditt bud kan bli fremlagt for øvrige budgivere. Det henvises til forbrukerinformasjon om budgivning. Vi anbefaler at alle bud leveres via budknappen på annonsen på FINN.no. Dette er en enkel og sikker løsning hvor du identifiserer deg med Bank-ID. Vi kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Det presiseres at alle bud må ha minst 30 min akseptfrist fra innlevering. Hemmelige bud eller bud med hemmelige forbehold vil ikke bli behandlet og dette er i tråd med avtale mellom selger og meglerforetaket. Ta kontakt med megler dersom du har spørsmål eller dersom du ikke har anledning til å legge inn bud elektronisk. Da løser vi dette manuelt.
  Overtagelse
  Angi ønsket overtagelse i ditt bud.
  Lovgivning
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven og overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene slik som salgsoppgave, selgers egenerklæring, tilstandsrapport, kommunale opplysninger etc. Kjøper anses kjent med alle forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet her kan ikke påberopes som mangler. Derfor må kjøper lese dokumentene grundig og stille spørsmål til eiendomsmegler dersom noe er uklart. Alle interessenter anmodes om å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig. Dersom kjøper skulle velge å kjøpe eiendommen usett, kan ikke kjøper gjøre gjeldene som mangel noe han burde ha blitt kjent med på visning.
  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut fra alder, type og synlig tilstand, kan det foreligge en mangel. Det samme gjelder dersom det er tilbakeholdt eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dett gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det virket inn på avtalen at opplysning ikke ble gitt eller at feil opplysning ikke ble rettet opp i tide på en tydelig måte. En brukt bolig har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på mer enn 2% og mer enn 1 kvm. Ved beregning av eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000,- (egenandel). Tillegg til lovgivning dersom kjøper ikke er forbruker
  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er" og selgers ansvar er da begrenset, jfr. Avhendingsloven (ahl) §3-9, 1. ledd 2. punktum. Ahl §3-3 (2) om arealavvik fravikes og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter ahl §3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
  Lov om hvitvasking
  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
  Nord Eiendomsmegling AS fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.
Bent André Norderhaug
Bent André Norderhaug
Eiendomsmegler MNEF
bent.norderhaug@nord-em.no 91 51 48 22
Ola Presterud
Ola Presterud
Eiendomsmegler MNEF
ola.presterud@nord-em.no 92 25 92 10

Boliger til salg