Komplett salgsoppgave

Gamleveien 2F

location Ås

Lys 2-roms selveierleilighet i bygg fra 2009 - innglasset balkong - utvendig bod og parkering - overflater 2023

 • Totalpris 3 483 742
 • Prisantydning 3 390 000
 • Omkostninger 93 742
 • Etasje 1
 • BRA 49m2
 • P-Rom 49m2
 • Tomteareal 334m2
 • Soverom 1
 • Bad 1
 • Byggeår 2009
 • Boligtype Leilighet
 • Eierform Eierseksjon
 • Energimerke D
 • Felleskost/ mnd 2 102,-

Om boligen

Gamleveien 2 F er en lys og pen 2-roms selveierleilighet i bygg fra 2009. Leiligheten har en meget sentral plassering i sentrum av Ås med få minutters gange til alt av servicetilbud og forretninger som flere dagligvareforretninger, restauranter m.m. Universitetet NMBU ligger i gangavstand fra boligen. Ås togstasjon ligger nærmest rett ved, hvor man enkelt kan ta toget til Oslo sentrum på ca. 30 minutter (19 minutter når Follobanen endelig åpner).

Leiligheten har en fin plassering i 1. etasje og inneholder romslig entré med skyvedørsgarderobe, flislagt bad, velutstyrt kjøkken, soverom med garderobeskap og sydvestvendt, innglasset balkong på ca. 7,5 kvm. Balkongen er flislagt og har utebelysning. Innglassingen kan enkelt skyves til side. Biloppstillingsplass og utvendig bod (5 kvm).

 • Beliggenhet

  Beliggenhet
  Leiligheten har en sentral plassering i sentrum av Ås, få minutters gange unna alt av servicetilbud og forretninger som flere dagligvareforretninger, caféer, restauranter, vinmonopol, apotek, treningssenter, bibliotek og mye mer!

  Universitetet NMBU ligger i gangavstand fra leiligheten, noe som er en svært praktisk for studenter eller arbeidstakere ved universitetet. Her finner du også studentsenteret og treningssentret Eika som blant annet er utstyrt med klatrevegg - en svært populær fasilitet blant beboerne i området. NMBU er et vakkert universitet med ærverdige bygninger, koselige caféer og frodige fellesområder. Universitet minner på mange måter om en velholdt engelsk landsby med særdeles vakker beplantning.

  Ås togstasjon finner du nærmest rett ved, hvor du enkelt kan ta toget inn til Oslo sentrum på ca. 30 minutter. Denne reisetiden vil bli betydelig kortere (estimert 17-19 minutter) når den nye Follobanen åpnes. Stasjonen ligger i dag i sone 2S som gjør at billettene til Oslo kun koster 66kr etter dagens satser. Veien er heller ikke lang bort til bussholdeplass med avganger til Ski og NMBU hvert 10. minutt. Toget bruker ca. 7 minutter inn til Ski, mens bussen bruker ca. 12 minutter.
  Adresse
  Gamleveien 2F 1434 Ås 1. etasje
  Matrikkel
  Gnr. 61 bnr. 259 snr. 2 orgnr. 994804537 i Ås kommune
  Innhold
  1. etasje: Entré, gang, stue/kjøkken, bad og soverom. Sydvestvendt balkong på 7,5 kvm.

  I tillegg er det et utvendig bod på 5 kvm og biloppstillingsplass.

  Primærrom 49 kvm. Bruksareal 49 kvm. Det henvises til tilstandsrapport fra Anticimex (datert 22.02.2023) for spesifikasjon av primærrom og sekunderrom.
  Standard
  Praktisk 2-roms leilighet i 1. etasje.

  Kjøkken:
  Kjøkkeninnredning fra byggeår med glatte fronter på skuffer og skapdører. Benkeplater i laminat. Nedfelt oppvaskkum med 2 kummer i rustfritt stål og ett greps blandebatteri. Komfyr med keramisk platetopp. Kjøkkenvifte med avtrekk til kanal, integrert i overskap. Lys og stikkontakter under overskap og stikkontakter på vegg. Opplegg for oppvaskmaskin i benkeskap.

  Bad:
  Flislagt bad fra byggeår. Gulvfliser og veggfliser. Malt himling med glatte flater, lyslampe og sprinkelhode. Avtrekksventil på vegg. Dusjhjørne med innsvingbare dører i buet glass og veggmontert hånddusj. Vegghengt toalett. Servantskap med glatte fronter på skapdører og helservant med ett greps blandebatteri. Speil med overlys og sideskap med hylle. Stikkontakt på vegg. 120L varmtvannsbereder. Mekanisk ventilasjon. Varme i gulv.

  Innglasset balkong:
  Sydvestvendt innglasset balkong med utgang fra stue. Fliser på gulv. Fasadeplater på vegger. Malt trekledning i himling. Stål- og glassrekkverk. Skyvevinduer. Utebelysning. Sprinklerhode.

  Overflater øvrige rom:
  Gulv med 1-stavs parkett, vegger med malt strietapet og himling med malte glatte flater.
  Sammendrag av tilstandsgrad
  Det er avholdt tilstandsrapport der diverse bygningselementer er undersøkt og definert ut fra tilstandsgrader. Tilstandsgrader beskriver på en visuell måte en tilstand eller risiko opp mot et referansenivå.

  Bygningssakkyndige har vurdert boligen ut fra hva man kan forvente av en bygning av samme alder og type. Vurderingen gjøres som regel mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da boligen ble oppført (søknadstidspunktet). Forhold som er vanlige for bygningens alder, slik som slitasje etter normal bruk regnes ikke som avvik.

  TG0 eller TG1: 95%. TG2: 3%. TGIU (ikke undersøkt) 2%. TG3 er ikke benyttet.
  Utstyr
  Alle hvitevarer som var tilstede på visningen følger eiendommen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.
  Bebyggelsen
  Boligbygg oppført i 2009.
  Boligblokk oppført med bærende konstruksjoner i betong- og trekonstruksjoner. Etasjeskiller i betong. Grunnmur er støpt plate på mark. Yttervegger har liggende trekledning/ fasadeplater på fasaden. Saltakkonstruksjon i tre.

  Se tilstandsrapport for detaljer.
  Oppvarming/teknisk
  Oppvarming er elektrisitet med panelovner. Gulvvarme i bad. Sprinkleranlegg. Naturlig ventilasjon. Mekanisk ventilasjon fra bad og kjøkken.

  Sikringsskap er plassert i entré. Automatsikringer med jordfeilbryter. Hovedsikring er på 63 AMP. 120L varmtvannsbereder.

  Boligen har røykvarsler og brannslukningsutstyr. Sprinkleranlegg.
  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt på 334 kvm.
  Tomten er flat og har adkomst fra Gamleveien.
  Parkering
  Biloppstillingsplass.
  Beskrivelse av sameiet:
  Åstunet sameie består av 12 boligseksjoner.
  Sameiet har en tinglyst rett til å ha og benytte boder og parkeringsplasser på nabotomten som eies av Ås kommune (gnr. 61, bnr. 2).

  Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

  Sameiet har husordensregler og vedtekter. Disse følger vedlagt salgsoppgave.
  Løpende kostnader:
  Månedlige felleskostnader utgjør kr 2 102,- pr. måned.
  Kommunale avgifter utgjorde i 2022 kr. 6 807,- ((avløp, eiendomsskatt, renovasjon og vann).
  Strøm etter eget forbruk.

  Felleskostnader inkluderer blant annet forretningsførsel, bygningsforsikring, parkering, revisjonshonorar, styrehonorar og kabel-tv/internett.
 • Offentlige forhold

  Vei, vann og avløp
  Offentlig adkomst med private internveier. Boligen er tilkoblet offentlig vann og avløp med private stikkledninger.
  Reguleringsplan
  I henhold til kommuneplanen er eiendommen regulert til sentrumsformål og prioritert utbyggingsområde Ås. I henhold til områdereguleringsplan for Ås sentralområde er området regulert til sentrumsformål.

  Kommunen opplyser om følgende reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter):
  Planforslag for områderegulering for frittliggende småhusbebyggelse.
  Planlegging igangsatt for detaljregulering for felt B9 og B10.
  Planlegging igangsatt for detaljregulering for gangvei langs Skoleveien.
  Planforslag for detaljregulering for Langbakken Nord (B1).
  Planforslag for detaljregulering for Moerveien 7-9 (BS6).
  Planforslag for detaljregulering for Brekkeveien 12-18 (BS9).
  Planlegging igangsatt for detaljreguleringsplan for Solbakken.
  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest (datert 09.02.2010) foreligger.
 • Økonomiske forhold

  Energiforbruk og energimerking
  Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D
  Formuesverdi
  Formuesverdi : 655 510,- Sekundær formuesverdi : 2 359 837,- Formuesverdi pr. : 31.12.2021
  Forsikring
  Eiendommen er gjennom sameiet forsikret i:
  Tryg Forsikring Polisenummer: 6598367
  Boligkjøperforsikring
  I samarbeid med If tilbyr vi våre kjøpere å tegne boligkjøperforsikring. Dette er en motvekt til selgers boligselgerforsikring og anbefales av oss. Kjøper kan velge mellom ordinær boligkjøperforsikring eller å kjøpe boligkjøperpakken. Sistnevnte inkluderer blant annet husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning og flytteforsikring, i tillegg til ordinær boligkjøperforsikring.
  Finansiering
  Nord Eiendomsmegling anbefaler våre kunder å snakke med Handelsbanken Kolbotn ved spørsmål om finansiering. Handelsbanken holder til på Rosenholm Campus og er et fysisk bankkontor som stiller opp for våre kunder. Kontakt megler for mer informasjon.
  Oppgjør
  Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

  Det forutsettes at kjøper innbetaler fullt oppgjør til meglers klientkonto senest dagen før avtalt overtagelse. På samme tidspunkt skal kjøpers pantedokument være meglers oppgjørsavdeling i hende. Det skal ikke betales forskudd på kjøpesum. Innbetalinger skal skje fra kjøpers egen konto eller egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Annet

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex og har i den anledning fylt ut en egenerklæring. Denne er et viktig salgsdokument og det anbefales på det sterkeste at potensielle kjøpere setter seg grundig inn i denne før budgivning. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Kontakt megler dersom du ønsker forsikringsvilkårene.
  Arealangivelser i salgsoppgaven
  Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.
  Andre opplysninger
  Selger har ikke bebodd eiendommen og har således begrenset kjennskap til boligens tilstand.
  Budgivning
  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
  Som budgiver hos oss kan du kreve at alle bud blir dokumentert og fremlagt. Det betyr at du som budgiver må akseptere at deler av ditt bud kan bli fremlagt for øvrige budgivere. Det henvises til forbrukerinformasjon om budgivning. Vi anbefaler at alle bud leveres via budknappen på annonsen på FINN.no. Dette er en enkel og sikker løsning hvor du identifiserer deg med Bank-ID. Vi kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Det presiseres at alle bud må ha minst 30 min akseptfrist fra innlevering. Hemmelige bud eller bud med hemmelige forbehold vil ikke bli behandlet og dette er i tråd med avtale mellom selger og meglerforetaket. Ta kontakt med megler dersom du har spørsmål eller dersom du ikke har anledning til å legge inn bud elektronisk. Da løser vi dette manuelt.
  Overtagelse
  Angi ønsket overtagelse i ditt bud.
  Diverse
  Arealer er hentet fra tilstandsrapport
  Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  Lov om hvitvasking
  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
  Nord Eiendomsmegling AS fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.
Bent André Norderhaug
Bent André Norderhaug
Eiendomsmegler MNEF
bent.norderhaug@nord-em.no 91 51 48 22
Ola Presterud
Ola Presterud
Eiendomsmegler MNEF
ola.presterud@nord-em.no 92 25 92 10

Boliger til salg