Komplett salgsoppgave

Skiveien 126

Stor 2-roms fra 2006 - Innglasset balkong - Lave fk - Garasjeplass med lader - Rett ved togstasjon (22 min til Oslo S)

 • Totalpris 3 408 114
 • Prisantydning 3 315 000
 • Omkostninger 93 114
 • Etasje 1
 • BRA 67m2
 • P-Rom 61m2
 • Tomteareal 1 323m2
 • Soverom 1
 • Bad 1
 • Byggeår 2006
 • Boligtype Leilighet
 • Eierform Eierseksjon
 • Energimerke D
 • Felleskost/ mnd 1 675,-

Om boligen

Skiveien 126 - sentralt beliggende leilighet på Myrvoll. Kort vei til Myrvoll togstasjon med hyppige avganger til Oslo. Toget tar kun ca. 22 min. til Oslo S, og til Kolbotn på ca. 6 min. Myrvoll Torg med kiwibutikk, apotek, bakeri og frisør i umiddelbar nærhet. Kolbotn sentrum har alt av service- og aktivitetstilbud, med blant annet kjøpesenteret Kolbotn Torg, treningssenter, Kolben kulturhus og alpinanlegg.

Leiligheten ble oppført i 2006 og inneholder stor stue med god plass til både sofagruppe og spiseplass, kjøkken med mye skap- og benkeplass, baderom med opplegg for vaskemaskin og innglasset balkong på 5,5 kvm med gulvvarme. Det er montert balansert mini-ventilasjon med gjenvinning i entré. Biloppstillingsplass med el-billader og bod på 4,5 kvm.

 • Beliggenhet

  Beliggenhet
  Sentral beliggende leilighet på Myrvoll.
  Kort vei til Myrvoll togstasjon med hyppige avganger til Oslo. Toget tar kun ca. 22 min. til Oslo S, og til Kolbotn på ca. 6 min. Rett ved bussholdeplass med ekspressbuss til og fra Oslo på morgenen og ettermiddagen.

  Myrvoll Torg med kiwibutikk, apotek, bakeri og frisør i umiddelbar nærhet. Kolbotn sentrum har alt av service- og aktivitetstilbud, med blant annet kjøpesenteret Kolbotn Torg, treningssenter, Kolben kulturhus og alpinanlegg.

  Kort vei til Greverud senter med Meny og Rema 1000, lege, apotek, frisør, treningssenter, m.m. Treningsmuligheter for tennis, sandvolleyball, spinning osv. i fjellhallen bak Greverud senter.

  Nær 18-hulls golfbane på Greverud. Skiforeningen kjører snøkanon på vinterstid og preparerer rundløype i forbindelse med lysløype på golfbanen. Kort vei til idrettsanlegg i regi av Oppegård Idrettslag med oppvarmet kunstgressbane, idrettshall og aktivitetspark.

  Kjøre-/sykkelavstand til Oslofjorden med badeplasser blant annet på Hvervenbukta, Ingierstrand og Svartskog.

  Det er flere fritidstilbud i nærheten med flotte turmuligheter, som for eksempel Øst- og Sørmarka samt Nøstvedtmarka og langs Gjersjøen. Gode sykkelveier til Kolbotn, Gjersjøen og Tusenfryd.
  Adresse
  Skiveien 126 1415 Oppegård 1. etasje
  Matrikkel
  Gnr. 243 bnr. 87 snr. 6 orgnr. 988462969 i Nordre Follo kommune
  Innhold
  1. etasje: Entré/gang, stue/kjøkken, soverom, bad og innglasset balkong.

  I tillegg:
  - Biloppstillingsplass med el-billader.
  - En bod på ca 4,5 kvm.

  Primærrom 61 kvm. Bruksareal 67 kvm. Det henvises til tilstandsrapport fra Anticimex (datert 18.08.2023) for spesifikasjon av primærrom og sekundærrom.
  Standard
  2-roms leilighet med god planløsning.

  Kjøkken:
  Kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Benkeplater av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Frittstående Side-by-side kjøleskap med frysedel tilkoblet vann. Frittstående stekeovn med platetopp. Oppvaskmaskin i benk. Ventilator og skapvifte i overskap. Lekkasjestopper tilkoblet vann til side-by-side kjøleskap. Varmtvannsbereder på 120 liter fra 2005 plassert i benkeskap.

  Bad:
  Vegghengt servantskap med heldekkende servant med ett-greps armatur. Speilskap med overlys på vegg over servant. Dusjhjørne med innfellbare dører. Dusjbatteri tilkoblet veggmontert hånd-og regndusj. Gulvstående toalett. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk med ventil plassert i himling. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Himling med malt flate, nedsenket downlights-kasser med downlights.

  Innglasset balkong:
  Utgang fra stue/kjøkken til innglasset balkong på ca 5,5 m². Balkong belagt med fliser. Yttervegg av glass og metall. Skyvbare vindusfelt. Utebelysning, stikkontakt og gulvvarme.

  Overflater øvrige rom:
  Gulvflater belagt med parkett, fliser i entré/gang. Veggflater med malte flater og tapet i stue/kjøkken. Himlingsflater med malte betongelementer med v-fals.
  Sammendrag av tilstandsgrad
  Det er avholdt tilstandsrapport der diverse bygningselementer er undersøkt og definert ut fra tilstandsgrader. Tilstandsgrader beskriver på en visuell måte en tilstand eller risiko opp mot et referansenivå.

  Bygningssakkyndige har vurdert boligen ut fra hva man kan forvente av en bygning av samme alder og type. Vurderingen gjøres som regel mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da boligen ble oppført (søknadstidspunktet). Forhold som er vanlige for bygningens alder, slik som slitasje etter normal bruk regnes ikke som avvik.

  TG1: 81%. TG2: 19%. TGIU (ikke undersøkt) og TG3 er ikke benyttet.
  Utstyr
  Oppvaskmaskin, komfyr og kjøleskap med integrert vann og isbitmaskin medfølger. Øvrige hvitevarer medfølger ikke. Løsøre og tilbehør som medfølger overdras slik de fremsto på visning.

  For øvrig vises det til standardliste over løsøre og tilbehør til eiendommen som følger vedlagt salgsoppgaven.
  Bebyggelsen
  Boligbygg oppført i 2006.
  Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong. Utfyllende bindingsverk av tre. Utvendig fasade forblendet med teglstein samt trekledning og fasadeplater. Tak av saltaksform (taket er ikke besiktiget). Dører og vinduer fra byggeår. Slett entrédør med kikkehull og elektronisk dørlås. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass.

  Se tilstandsrapport for detaljer.
  Oppvarming/teknisk
  Leiligheten er oppvarmet med elektrisitet. Montert balansert mini-ventilasjon med gjenvinning i entré.

  Sikringsskap med automatsikringer er plassert i entré.

  Leiligheten har røykvarsler og brannslukningsutstyr.
  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt på 1323 kvm.
  Fellesområder opparbeidet med plenarealer, busker, trær og diverse beplantning.
  Parkering
  Biloppstillingsplass med el-billader i felles garasjeanlegg. Gjesteparkering.
  Beskrivelse av sameiet:
  Sameiet Skiveien 126 består av 24 seksjoner.

  Sameiet har husordensregler og vedtekter. Disse følger vedlagt salgsoppgave.

  Sameiet har ikke lån. Andel felles formue er kr. 23 444,- pr 31.12.2022. Andel felles formue overtas av kjøper.

  Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
  Løpende kostnader:
  Månedlige felleskostnader utgjør kr 1 675,- pr. måned, herav:
  - Felleskostnader kr. 1 625,-
  - Garasje kr. 50,-

  Annet:
  - Stipulert strømforbruk ca 6 059 kwh pr år.
  - Kommunale avgifter ca 12 240,- pr år (avhenger av forbruk).

  Felleskostnadene inkluderer blant annet utgifter til fellesarealer som heis og garasje samt bygningsforsikring, vaktmestertjenester, snøbrøyting, vedlikehold og avsetning til fremtidig vedlikehold.
 • Offentlige forhold

  Vei, vann og avløp
  Offentlig med private internveier og ledningsnett.
  Reguleringsplan
  Eiendommen er regulert til boligformål. Området for øvrig er regulert til boliger, gang/sykkelvei og annet fellesareal. Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter): Nedre Ekornrud. Antas å ikke ha direkte betydning for eiendommen.

  Planopplysninger og kart følger vedlagt salgsoppgaven.
  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest foreligger.
 • Økonomiske forhold

  Energiforbruk og energimerking
  Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D
  Formuesverdi
  Formuesverdi : 1 006 517,- Sekundær formuesverdi : 3 623 462,- Formuesverdi pr. : 31.12.2021
  Forsikring
  Gjensidige Forsikring Polisenummer: 76750293
  Boligkjøperforsikring
  Når du kjøper ny bolig, er det mye du må tenke på. Sammen med Tryg har vi skreddersydd en boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger - enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, dobbel renteforsikring - for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig - samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

  Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte.

  Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken siden kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Nord Eiendomsmegling AS mottar et honorar for denne formidlingen.
  Finansiering
  Nord Eiendomsmegling samarbeider med flere banker. Kunder som ønsker det, kan raskt bli satt i kontakt med en kundebehandler for et uforpliktende lånetilbud.
  Oppgjør
  Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

  Det forutsettes at kjøper innbetaler fullt oppgjør til meglers klientkonto senest dagen før avtalt overtagelse. På samme tidspunkt skal kjøpers pantedokument være meglers oppgjørsavdeling i hende. Det skal ikke betales forskudd på kjøpesum. Innbetalinger skal skje fra kjøpers egen konto eller egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Annet

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex og har i den anledning fylt ut en egenerklæring. Denne er et viktig salgsdokument og det anbefales på det sterkeste at potensielle kjøpere setter seg grundig inn i denne før budgivning. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Kontakt megler dersom du ønsker forsikringsvilkårene.
  Arealangivelser i salgsoppgaven
  Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.
  Andre opplysninger
  Eiendommen selges på fullmakt og selger har kun sporadisk bodd i leiligheten. Selger har således begrenset kunnskap om eiendommen.
  Budgivning
  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
  Som budgiver hos oss kan du kreve at alle bud blir dokumentert og fremlagt. Det betyr at du som budgiver må akseptere at deler av ditt bud kan bli fremlagt for øvrige budgivere. Det henvises til forbrukerinformasjon om budgivning. Vi anbefaler at alle bud leveres via budknappen på annonsen på FINN.no. Dette er en enkel og sikker løsning hvor du identifiserer deg med Bank-ID. Vi kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Det presiseres at alle bud må ha minst 30 min akseptfrist fra innlevering. Hemmelige bud eller bud med hemmelige forbehold vil ikke bli behandlet og dette er i tråd med avtale mellom selger og meglerforetaket. Ta kontakt med megler dersom du har spørsmål eller dersom du ikke har anledning til å legge inn bud elektronisk. Da løser vi dette manuelt.
  Overtagelse
  Angi ønsket overtagelse i ditt bud.
  Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  Lov om hvitvasking
  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
  Nord Eiendomsmegling AS fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.
Se komplett salgsoppgave
Ola Presterud
Ola Presterud
Eiendomsmegler MNEF
ola.presterud@nord-em.no 92 25 92 10

Boliger til salg