Komplett salgsoppgave

Durendalveien 1D

3-roms leilighet fra 2022 - heis, garasjeplass og solrik balkong med utsikt - felles lounge, treningsrom og badstue

 • Totalpris 6 100 992
 • Prisantydning 5 950 000
 • Omkostninger 150 992
 • Etasje 3
 • BRA 78m2
 • P-Rom 76m2
 • Tomteareal 3 808m2
 • Soverom 2
 • Bad 1
 • Byggeår 2022
 • Boligtype Leilighet
 • Eierform Eierseksjon
 • Energimerke A
 • Felleskost/ mnd 3 606,-

Om boligen

Durendalveien 1 D - stor og lekker 3-roms selveierleilighet i 3. etasje. Her bor man i et sentralt og barnevennlig område, like ved skoler, dagligvare, tog og flotte turmuligheter. Sameiet har unike fellesfasiliteter som lounge fullt utstyrt med kjøkken, bad, sittegrupper og spiseplass, treningsrom med tredemølle, romaskin og vekter, samt badstue med garderober. Videre er det også sykkelbod og smørebod.

Leiligheten har romslig entré, stor stue med store vindusflater, kjøkkeninnredning fra Sigdal med integrerte hvitevarer, to fine soverom, bod og et bad med opplegg til vaskemaskin. Leiligheten har vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon som sikrer et godt inneklima. Garasjeplass i felles garasjeanlegg under bygget, med enkel adkomst via heis. Sportsbod i kjeller på 5 kvm.

 • Beliggenhet

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i et meget sentralt og barnevennlig boligområde på Oppegård med gode servicetilbud som dagligvare, offentlig kommunikasjon, skoler og barnehager i nærheten. Oppegård stasjon ligger rett ved som tar deg til Oslo S på 24 minutter. Området har i tillegg kort vei til tur og rekreasjonsområder.

  På Østre Greverud ligger det idrettspark med idrettshall, kunstgressbane, grusbane, skateanlegg, idrettshus, samt en 18-hulls golfbane med proshop og restaurant. På golfbanen er det lysløype om vinteren med oppkjørte skispor. Det er også kort vei til svømmehall, hesteridning, treningssenter, Ingierkollen slalåmsenter og Kolbotn tennisanlegg.

  Gjersjøen er et yndet turmål med fine stier, koselige svaberg og badeplass ved Eister. Legg også gjerne badeturen til idylliske Tussetjern. Tjernet har turstier rundt hele vannet, og herfra er det enkel tilgang til resten av Sørmarka. Videre er det en kort kjøretur til familie- og attraksjonsparken Tusenfryd, Kolben Kulturhus, og Ski Storsenter med bowlinghall og 8 kinosaler. På Sofiemyr ligger The Well - et fantastisk spaanlegg med en rekke velværetilbud.

  Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi Oppegård, Rema 1000 Greverud og Meny Greverud. Greverud senter er et lite nærsenter og en hyggelig møteplass for lokalbefolkningen. Senteret inneholder dagligvare, helsetjenester, kafé, servicetilbud, frisør og Puls treningssenter. Det er kun få minutters gange til Oppegård senter med Kiwi butikk, frisør og flere spisesteder.

  Ønsker du ytterligere servicetilbud, ligger Kolbotn Torg en liten kjøretur unna, med flere spennende butikker, restauranter, helse- og servicetjenester. Alternativt ligger Vinterbro senter og Ski storsenter godt innen rekkevidde.

  Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er ved Oppegård stasjon som ligger ca. 150 meter fra leiligheten. Det er like langt til Oppegård stasjon hvor toget bruker 25 min til Oslo S og går 2-4 ganger i timen. Med bil fra Oppegård tar det ca. 7 min til Kolbotn Torg, 7 min til Ski Storsenter, 7 min til Vinterbro senter, 18 min til Oslo S og 43 min til Oslo Lufthavn Gardermoen.

  Fra eiendommen er det kort gangavstand til Greverud barneskole og 12 min gange til Flåtestad ungdomsskole. Roald Amundsen videregående skole ligger på Sofiemyr. Det er flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av kommunale og private barnehager, hvor Sætreskogen er den nærmeste.
  Adresse
  Durendalveien 1D 1415 Oppegård 3. etasje
  Matrikkel
  Gnr. 244 bnr. 53 snr. 44 orgnr. 929702611 i Nordre Follo kommune
  Innhold
  3. etasje: Entré, bad/vaskerom, 2 soverom, stue/kjøkken og bod. Utgang til balkong på ca 11 kvm fra stuen.

  Øvrig:
  - 1 biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg merket nr. 44. Uttak til el-bil.
  - 1 sportsbod i kjeller på ca 5 kvm.

  Fellesrom: Lounge, treningsrom, badstue med garderober, sykkelrom og smørebod/verksted.

  Primærrom 76 kvm. Bruksareal 78 kvm. Det henvises til tilstandsrapport for spesifikasjon av primærrom og sekunderrom.

  Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.
  Standard
  3-roms leilighet i 3. etasje med meget god standard.

  Kjøkken:
  Pen Sigdal kjøkkeninnredning i malt utførelse og laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Integrert platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

  Bad:
  Flislagt baderom med vegghengt-toalett, 2 servanter, dusj med glassdører og uttak til vaskemaskin. Speil med lys og servantskap. Elektriske varmekabler i gulv.

  Uteplass:
  Utgang til balkong fra stuen på ca 11 kvm. Tregulv. Flott utsikt over nærområdet og gode solforhold.

  Overflater øvrige rom:
  Innvendige gulvoverflater med parkettgulv. Innvendige veggoverflater med malte flater. Innvendige takflater med malte flater.
  Sammendrag av tilstandsgrad
  Det er avholdt tilstandsrapport der diverse bygningselementer er undersøkt og definert ut fra tilstandsgrader. Tilstandsgrader beskriver på en visuell måte en tilstand eller risiko opp mot et referansenivå.

  Bygningssakkyndige har vurdert boligen ut fra hva man kan forvente av en bygning av samme alder og type. Vurderingen gjøres som regel mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da boligen ble oppført (søknadstidspunktet). Forhold som er vanlige for bygningens alder, slik som slitasje etter normal bruk regnes ikke som avvik.

  Hele leiligheten har fått TG0 (ingen avvik) eller TG1 (mindre eller moderate avvik). Hulltaking mot våtsone er ikke mulig pga bygningsmessige hindringer.
  Utstyr
  Alle integrerte hvitevarer på kjøkken følger eiendommen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.

  For øvrig vises det til standardliste over løsøre og tilbehør som følger vedlagt salgsoppgaven.
  Bebyggelsen
  Boligbygg oppført i 2022.
  Bygningen har malte vinduer med 3-lags glass. Ytterdør i malt utførelse. Malt balkongdør med glassfelt.

  Se tilstandsrapport for detaljer.
  Oppvarming/teknisk
  Vannbåren gulvvarme i stue/kjøkken. Elektriske varmekabler på bad.

  Balansert ventilasjonsanlegg. Flexit ventilasjonsaggregat.

  Sikringsskap i bod utstyrt med automatsikringer.

  Felles sprinkler- og brannvarslingsanlegg. Brannslukningsapparat.
  Beskrivelse av tomt
  Sameiet har felles eiertomt på 3 870 kvm.
  Tomten er meget pent opparbeidet med pergola med langbord og utekjøkken, plenarealer, asfalterte gangstier, benker og beplantninger.

  Felles lounge, treningsrom, badstue med garderober, sykkelbod og smørebod. Pergola med utekjøkken med vann, grill og kjøleskap

  Lounge/peisestue:
  Fellesrom i første etasje med kjøkken, TV-/peisestue og lounge. Malte vegger, spilehimling med innfelt belysning og polert betonggulv. Komplett kjøkken av typen Sigdal Eikeli. Loungemøbler, spisestuemøbler, biopeis, TV og PC.

  Treningsrom og badstue:
  I kjeller er det et felles treningsrom med malte vegger, speil, spilehimling med innfelt belysning og treningsunderlag. Treningsutstyr som tredemølle, sykler, vektstenger m.m.. Herre- og damegarderobe med inngang til felles badstue med glass mot treningsrommet.
  Parkering
  1 biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg. Det er 5 gjesteplasser.

  Utleie av garasjeplass kan bare skje til andre sameiere/beboere i sameiet. Styret kan gi dispensasjon dersom det foreligger særlige grunner.
  Beskrivelse av sameiet:
  No1 Durendalveien Boligsameie består av 53 boligseksjoner.
  OBOS Eiendomsforvaltning er forretningsfører for sameiet.

  Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

  Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

  Sameiets vedtekter følger vedlagt salgsoppgave.
  Løpende kostnader:
  Månedlige felleskostnader utgjør kr 3 606,- pr. måned.
  Herav:
  - Felleskostnader kr. 1 560,-
  - Parkering kr. 200,-
  - Varme kr. 936,-
  - Fellesarealer kr. 400,-
  - Bredbånd kr. 510,-

  Kommunale avgifter utgjør kr 5 812,- pr år (disse vil være høyere da leiligheten tidvis har vært ubebodd).
  Strømforbruk er oppgitt til ca 8 000 kWh pr. år (avhenger av forbruk).

  Felleskostnader inkluderer forretningsførsel, felles bygningsforsikring (ikke innbo), vaktmester, trappevask, garasje, a-konto oppvarming (vannbåren varme), TV/bredbånd samt drift og vedlikehold.
 • Offentlige forhold

  Vei, vann og avløp
  Offentlig adkomst med private internveier. Boligen er tilkoblet offentlig vann og avløp.
  Reguleringsplan
  Eiendommen er regulert til boligformål.

  Eiendommen er omfattet av følgende hensynssoner: Rød sone iht. T-1442 (støy), Nedslagsfelt drikkevann og Gul sone iht. T-1442 (støy).

  Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter): Dalsbakken VA-anlegg. Kommuneplan for Nordre follo 2023-2034 er under arbeid.
  Tinglyste rettigheter og servitutter
  Det ble i forbindelse med utbygging av boligfeltet tinglyst diverse servitutter for å sikre bruksrett, adkomstretter, drift og vedlikehold av fellesarealer, vann/avløpsledninger etc. Kontakt megler hvis du har spørsmål. Sameiet har pant for inntil 2G for ubetalte felleskostnader.
  Ferdigattest/brukstillatelse
  Midlertidig brukstillatelse (datert 27.09.2022) foreligger.
 • Økonomiske forhold

  Energiforbruk og energimerking
  Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter A
  Formuesverdi
  Leiligheten er såpass ny at det ikke var mulig å fremskaffe formueverdi hos skatteetaten. Normalt utgjør formuesverdien 25% av boligens markedssverdi.
  Forsikring
  Sameiets bygningsmasse er forsikring i:
  Tryg Forsikring med polisenr. 8195653.
  Boligkjøperforsikring
  I samarbeid med If tilbyr vi våre kjøpere å tegne boligkjøperforsikring. Dette er en motvekt til selgers boligselgerforsikring og anbefales av oss. Kjøper kan velge mellom ordinær boligkjøperforsikring eller å kjøpe boligkjøperpakken. Sistnevnte inkluderer blant annet husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning og flytteforsikring, i tillegg til ordinær boligkjøperforsikring.
  Finansiering
  Nord Eiendomsmegling anbefaler våre kunder å snakke med Handelsbanken Kolbotn ved spørsmål om finansiering. Handelsbanken holder til på Rosenholm Campus og er et fysisk bankkontor som stiller opp for våre kunder. Kontakt megler for mer informasjon.
  Oppgjør
  Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

  Det forutsettes at kjøper innbetaler fullt oppgjør til meglers klientkonto senest dagen før avtalt overtagelse. På samme tidspunkt skal kjøpers pantedokument være meglers oppgjørsavdeling i hende. Det skal ikke betales forskudd på kjøpesum. Innbetalinger skal skje fra kjøpers egen konto eller egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Annet

  Arealangivelser i salgsoppgaven
  Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.
  Budgivning
  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
  Som budgiver hos oss kan du kreve at alle bud blir dokumentert og fremlagt. Det betyr at du som budgiver må akseptere at deler av ditt bud kan bli fremlagt for øvrige budgivere. Det henvises til forbrukerinformasjon om budgivning. Vi anbefaler at alle bud leveres via budknappen på annonsen på FINN.no. Dette er en enkel og sikker løsning hvor du identifiserer deg med Bank-ID. Vi kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Det presiseres at alle bud må ha minst 30 min akseptfrist fra innlevering. Hemmelige bud eller bud med hemmelige forbehold vil ikke bli behandlet og dette er i tråd med avtale mellom selger og meglerforetaket. Ta kontakt med megler dersom du har spørsmål eller dersom du ikke har anledning til å legge inn bud elektronisk. Da løser vi dette manuelt.
  Overtagelse
  Angi ønsket overtagelse i ditt bud.
  Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  Lov om hvitvasking
  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
  Nord Eiendomsmegling AS fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.
Se komplett salgsoppgave
Ola Presterud
Ola Presterud
Eiendomsmegler MNEF
ola.presterud@nord-em.no 92 25 92 10
Bent André Norderhaug
Bent André Norderhaug
Eiendomsmegler MNEF
bent.norderhaug@nord-em.no 91 51 48 22

Boliger til salg