Komplett salgsoppgave

Klaus Egges vei 46

Innholdsrik enebolig innerst i blindvei rett ved Vassbonn skole - Fine uteplasser med topp solforhold og utsikt

 • Totalpris 9 187 764
 • Prisantydning 8 950 000
 • Omkostninger 237 764
 • BRA 176m2
 • P-Rom 172m2
 • Tomteareal 629m2
 • Soverom 4
 • Bad 2
 • Byggeår 1983
 • Boligtype Enebolig
 • Eierform Selveier
 • Energimerke G

Om boligen

Klaus Egges vei 46 - innholdsrik enebolig over 2 plan med fin beliggenhet innerst i blindvei. Klaus Egges vei er en attraktiv, rolig og meget barnevennlig gate. Området er kjent for et trygt og godt bomiljø, med kort bilfri skolevei til Vassbonn barneskole og kort trygg vei til Ingieråsen ungdomskole. Flere barnehager i nærheten. Kort gangavstand til bussholdeplass med hyppige avganger til Oslo og Kolbotn sentrum.

Eiendommen er godt vedlikeholdt og fremstår velholdt. Inneholder blant annet 4 soverom, 2 bad, vaskerom, kjøkken, stort garderoberom og innvendig bod samt stort lagringsloft. Utvendig er det flere boder, stort plenareal til glede for store og små, hyggelig beplanting og flere uteplasser med sol fra tidlig morgen til sen kveld. Flott utsikt. Parkering i garasje og på gårdsplass.

 • Beliggenhet

  Beliggenhet
  Klaus Egges vei er et attraktivt, rolig og meget barnevennlig boområde.
  Området er kjent for et trygt og godt bomiljø for barn og voksne.

  Kort og trygg skolevei til Vassbonn barneskole og Ingieråsen ungdomskole. Flere barnehager i nærheten. Kort vei til Ingierkollen slalåmbakke og tennishall som ligger like ved. En liten biltur eller sykkeltur unna kan en komme til fjorden og Ingierstrand bad/Hvervenbukta.

  I området er det også flotte turområder som Kantoråsen og rundt Gjersjøen. For øvrig gangavstand til Kolbotn sentrum med kjøpesenter, kulturhus og togstasjon med regelmessige avganger inn mot Oslo. Bussforbindelse til Oslo i nærheten av boligen
  Adresse
  Klaus Egges vei 46 1410 Kolbotn
  Matrikkel
  Gnr. 247 bnr. 439 i Nordre Follo kommune
  Innhold
  Underetasje: Entré, trapp/gang, kjellerstue/hobbyrom, bad, vaskerom, 2 soverom, garderoberom og bod.

  1. etasje: Trapp, stue/spisestue, kjøkken, gang, bad og 2 soverom. Uinnredet kaldtloft med masse lagringsplass, med adkomst via loftsluke i soverom.

  Primærrom 172 kvm. Bruksareal 176 kvm. Det henvises til tilstandsrapport fra Anticimex (datert 07.05.2023) for spesifikasjon av primærrom og sekundærrom.

  I tillegg:
  - Garasje på hele 23 kvm.
  - Utvendig bod på østsiden av boligen på 5 kvm.
  - Vedbod på baksiden av garasjen.
  Standard
  Innholdsrik enebolig over 2 plan.

  Kjøkken:
  Kjøkkeninnredning med hvitevarer og profilerte fronter på skuffer og skapdører. Fliser over kjøkkenbenker. Benkeplater i laminat. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett greps blandebatteri. Kjøleskap, komfyr og mikrobølgeovn integrert i høyskap. Frittstående oppvaskmaskin. Lys og stikkontakter under takhøye overskap. Parkett på gulv. Malt tapet på vegger. Folierte trefiberplater i himling med lyslampe

  Bad underetasje:
  Flislagt bad fra år 2002. Dusjnisje med veggmontert hånddusj. Gulvmontert toalett. Servantskap med profilerte fronter på skapdører og helservant med ett greps blandebatteri. Speil med overlys og stikkontakt. Sideskap med hylle. Mekanisk ventilasjon. Varme i gulv. Åpningsbart vindu i dusjsonen. Gulvfliser. Veggfliser/malt strietapet på vegger. Malt himling med strietapet og avtrekksventil.

  Vaskerom underetasje:
  Vaskerom fra år 2017. 200L varmtvannsbereder fra år 2017. Innredning med glatte fronter på skapdører. Benkeplate i laminat. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett greps blandebatteri. Høyskap. 2 overskap. Stikkontakter på vegg. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Hovedstoppekran og vannmåler. Varme i gulv. Mekanisk ventilasjon. Åpningsbart vindu. Gulvfliser med sokkelflis. Malt våtromstapet på vegger. Malt trekledning i himling med lyslampe.

  Bad 1. etasje:
  Flislagt bad fra år 2002. Badekar med veggmontert hånddusj. Vegghengt toalett med hyllekant. Servantskap med glatte fronter på skuffer og helservant med ett greps blandebatteri. Speilskap med overlys. Knagger/ håndklestang. Mekanisk ventilasjon. Varme i gulv. Åpningsbart vindu. Gulvfliser og veggfliser. Folierte trefiberplater i himling med lyslampe. Innredning fra 2022.

  Uteplass utenfor 1. etasje:
  Vestvendt terrasse med utgang fra stue og kjøkken, med topp solforhold og utsikt. Terrassebord i overflatebehandlet tre på gulv. Malt rekkverk i tre. Delvis overbygget. Markiser. Stikkontakter på vegg.

  Uteplass utenfor det ene soverommet i 1. etasje:
  Østvendt platting med utgang fra ett soverom. Terrassebord i overflatebehandlet tre på gulv. Adkomst til utvendig bod.

  Overflater øvrige rom:
  Gulv med parkett, fliser og heltregulv. Vegger med malt strietapet/tapet og trekledning. Himling med malt trekledning og folierte trefiberplater. Downlights i stue.
  Sammendrag av tilstandsgrad
  Det er avholdt tilstandsrapport der diverse bygningselementer er undersøkt og definert ut fra tilstandsgrader. Tilstandsgrader beskriver på en visuell måte en tilstand eller risiko opp mot et referansenivå.

  Bygningssakkyndige har vurdert boligen ut fra hva man kan forvente av en bygning av samme alder og type. Vurderingen gjøres som regel mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da boligen ble oppført (søknadstidspunktet). Forhold som er vanlige for bygningens alder, slik som slitasje etter normal bruk regnes ikke som avvik.

  TG1: 71%. TG2: 26%. TG3: 1%. TGIU (ikke undersøkt): 2%.

  TG3 er gitt til:
  Utvendig trapp da det mangler rekkverk - sjablongmessig prisanslag: kr 10 000 - 50 000,-.
  Utstyr
  Alle integrerte hvitevarer på kjøkken følger eiendommen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke. Løsøre og tilbehør som medfølger overdras slik de fremsto på visning.

  For øvrig vises det til standardliste over løsøre og tilbehør til eiendommen som følger vedlagt salgsoppgaven.
  Bebyggelsen
  Enebolig oppført i 1983.
  Enebolig oppført med bærende konstruksjoner i mur/ betong- og trekonstruksjoner. Etasjeskillere i trekonstruksjon. Grunnmur i mur/ betong. Boligen har yttervegger dels av tre- og betong/mur. Utvendig kledd med stående trekledning. Utvendige fasader av murpuss (opplysninger fra selger: år 2014. Ny trekledning på fasade mot vest). Trevinduer. Vinduer/ terrassedører 3-lags glass fra år 1982. Vinduer i 2-lags glass fra år 2014. Ytterdør med lås og glassfelt fra byggeår. Saltak i trekonstruksjon. Yttertaktekking er takstein fra byggeår. Takrenner og pipebeslag er fra år 2022. Det er lagt overflatebehandling på takstein i år 2023.

  Garasje oppført i 1983.
  Frittstående garasje i trekonstruksjon. Yttervegger har stående trekledning på fasaden. Saltak i trekonstruksjon. Yttertaktekking er takstein. Elektrisk leddport med belysning. 2 vinduer.

  Frittstående bod i trekonstruksjon.

  Se tilstandsrapport for detaljer.
  Oppvarming/teknisk
  Gulvvarme i entré, gang, bad og vaskerom i underetasje samt bad i 1. etasje. Peisovn i gang i underetasje og i stue i 1. etasje.

  Naturlig ventilasjon. Mekanisk (balansert) fra 2 soverom og kjellerstue. Ventilasjonsvifte (mekanisk avtrekksvifte) er plassert på kaldtloft, med avtrekk fra begge badene, kjøkken og vaskerom.

  Sikringsskap er plassert i soverom underetasje. Automatsikringer. Digital strømmåler fra år 2018. Hovedsikring er på 50 AMP. Det er lagt trekkerør for fremtidig elbillader ned til garasjen fra sikringsskapet.

  Boligen er tilknyttet Sector alarm på brann og innbrudd. Boligen har røykvarsler og brannslukningsutstyr.
  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt på 629 kvm.
  Tomten er opparbeidet med asfaltert innkjørsel, støttemurer, trapper, hekkplanter, busker, trær, plen og beplantning.
  Parkering
  Parkering i garasje. Rikelig med parkeringsplasser på asfaltert gårdsplass.
  Løpende kostnader:
  Kommunale avgifter utgjør for inneværende år kr. 7 352,-. Avhenger av eget vannforbruk og beløpet er basert på årlig forbruk på 58 m3. En familie må påregne et større forbruk.
  Bygningsforsikring ca kr 7 000,- pr år.
  Strømforbruk ca 15 000 KWh pr år (forbruk i 2022).
  Kostnad for kabel-tv: kr 7 188/internett kr. 9 588,- pr år.
  Leverandør av kabel-tv: Allente. Internett: GlobalConnect; hastighet: 1000 Giga.
  Det er også lagt inn fiber fra Telenor som alternativ leverandør av TV- og internett.
 • Offentlige forhold

  Vei, vann og avløp
  Offentlig med privat ledningsnett.
  Reguleringsplan
  Eiendommen er regulert til boligformål. Området for øvrig er regulert til frittliggende småhusbebyggelse.
  Ferdigattest/brukstillatelse
  Midlertidig brukstillatelse for eneboligen og ferdigattest for garasje foreligger.
 • Økonomiske forhold

  Prisantydning
  8 950 000,-
  Energiforbruk og energimerking
  Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
  Formuesverdi
  Formuesverdi : 1 900 200,- Sekundær formuesverdi : 6 840 719,- Formuesverdi pr. : 31.12.2021
  Boligkjøperforsikring
  I samarbeid med If tilbyr vi våre kjøpere å tegne boligkjøperforsikring. Dette er en motvekt til selgers boligselgerforsikring og anbefales av oss. Kjøper kan velge mellom ordinær boligkjøperforsikring eller å kjøpe boligkjøperpakken. Sistnevnte inkluderer blant annet husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning og flytteforsikring, i tillegg til ordinær boligkjøperforsikring.
  Finansiering
  Nord Eiendomsmegling samarbeider med flere banker. Kunder som ønsker det, kan raskt bli satt i kontakt med en kundebehandler for et uforpliktende lånetilbud.
  Oppgjør
  Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

  Det forutsettes at kjøper innbetaler fullt oppgjør til meglers klientkonto senest dagen før avtalt overtagelse. På samme tidspunkt skal kjøpers pantedokument være meglers oppgjørsavdeling i hende. Det skal ikke betales forskudd på kjøpesum. Innbetalinger skal skje fra kjøpers egen konto eller egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Annet

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex og har i den anledning fylt ut en egenerklæring. Denne er et viktig salgsdokument og det anbefales på det sterkeste at potensielle kjøpere setter seg grundig inn i denne før budgivning. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Kontakt megler dersom du ønsker forsikringsvilkårene.
  Arealangivelser i salgsoppgaven
  Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.
  Andre opplysninger
  Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
  Budgivning
  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
  Som budgiver hos oss kan du kreve at alle bud blir dokumentert og fremlagt. Det betyr at du som budgiver må akseptere at deler av ditt bud kan bli fremlagt for øvrige budgivere. Det henvises til forbrukerinformasjon om budgivning. Vi anbefaler at alle bud leveres via budknappen på annonsen på FINN.no. Dette er en enkel og sikker løsning hvor du identifiserer deg med Bank-ID. Vi kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Det presiseres at alle bud må ha minst 30 min akseptfrist fra innlevering. Hemmelige bud eller bud med hemmelige forbehold vil ikke bli behandlet og dette er i tråd med avtale mellom selger og meglerforetaket. Ta kontakt med megler dersom du har spørsmål eller dersom du ikke har anledning til å legge inn bud elektronisk. Da løser vi dette manuelt.
  Overtagelse
  Angi ønsket overtagelse i ditt bud.
  Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  Lov om hvitvasking
  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
  Nord Eiendomsmegling AS fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.
Se komplett salgsoppgave

Visning

Søndag 03. September
15:30 - 16:30
Bent André Norderhaug
Bent André Norderhaug
Eiendomsmegler MNEF
bent.norderhaug@nord-em.no 91 51 48 22
Ola Presterud
Ola Presterud
Eiendomsmegler MNEF
ola.presterud@nord-em.no 92 25 92 10

Boliger til salg