Komplett salgsoppgave

Durendalveien 18 B

Halvpart av tomannsbolig fra 2019 med vidstrakt utsikt og sol - 4 sov og 2 stuer - Dobbelgarasje med el-lader - hage

 • Totalpris 11 196 492
 • Prisantydning 10 900 000
 • Omkostninger 296 492
 • BRA 169m2
 • P-Rom 163m2
 • Tomteareal 605m2
 • Soverom 4
 • Bad 2
 • Byggeår 2019
 • Boligtype Tomannsbolig
 • Eierform Eierseksjon
 • Energimerke B

Om boligen

Durendalveien 18 B - eiendommen ligger på en kolle, høyt og fritt med vidstrakt utsikt mot syd/vest og svært gode solforhold. Godt tilbaketrukket i blindvei, perfekt for barnefamilier. Servicetilbud som dagligvare, offentlig kommunikasjon, skoler og barnehager i nærheten. Oppegård stasjon ligger rett ved som tar deg til Oslo S på 24 minutter. Området har i tillegg kort vei til tur og rekreasjonsområder.

Boligen ble oppført i 2019 og går over 2 plan. Inneholder 4 soverom herav hovedsoverom med eget garderoberom, 2 stuer, velutstyrt kjøkken med praktisk kjøkkenøy og integrerte hvitevarer av høy kvalitet, 2 baderom (ene med badekar) og vaskerom. Utelivet kan nytes på de 2 solrike uteplassene utenfor hver etasje samt plenareal og dukkestue. Dobbeltgarasje med el-billader og lagringshems.

 • Beliggenhet

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger på en kolle, høyt og fritt med vidstrakt utsikt mot syd/vest og svært gode solforhold. Godt tilbaketrukket i blindvei, perfekt for barnefamilier.

  Servicetilbud som dagligvare, offentlig kommunikasjon, skoler og barnehager i nærheten. Oppegård stasjon ligger rett ved som tar deg til Oslo S på 24 minutter. Området har i tillegg kort vei til tur- og rekreasjonsområder.

  På Østre Greverud ligger det idrettspark med idrettshall, kunstgressbane, grusbane, skateanlegg, idrettshus, samt en 18-hulls golfbane med proshop og restaurant. På golfbanen er det lysløype om vinteren med oppkjørte skispor. Det er også kort vei til svømmehall, hesteridning, treningssenter, Ingierkollen slalåmsenter og Kolbotn tennisanlegg.

  Gjersjøen er et yndet turmål med fine stier, koselige svaberg og badeplass ved Eister. Legg også gjerne badeturen til idylliske Tussetjern. Tjernet har turstier rundt hele vannet, og herfra er det enkel tilgang til resten av Sørmarka. Videre er det en kort kjøretur til familie- og attraksjonsparken Tusenfryd, Kolben Kulturhus, og Ski Storsenter med bowlinghall og 8 kinosaler. På Sofiemyr ligger The Well - et fantastisk spaanlegg med en rekke velværetilbud.

  Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi Oppegård, Rema 1000 Greverud og Meny Greverud. Greverud senter er et lite nærsenter og en hyggelig møteplass for lokalbefolkningen. Senteret inneholder dagligvare, helsetjenester, kafé, servicetilbud, frisør og Puls treningssenter. Det er kun få minutters gange til Oppegård senter med Kiwi butikk, frisør og flere spisesteder.

  Ønsker du ytterligere servicetilbud, ligger Kolbotn Torg en liten kjøretur unna, med flere spennende butikker, restauranter, helse- og servicetjenester. Alternativt ligger Vinterbro senter og Ski storsenter godt innen rekkevidde.

  Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er ved Oppegård stasjon som ligger ca. 150 meter fra boligen. Det er like langt til Oppegård stasjon hvor toget bruker 25 min til Oslo S og går 4 ganger i timen. Med bil fra Oppegård tar det ca. 7 min til Kolbotn Torg, 7 min til Ski Storsenter, 7 min til Vinterbro senter, 18 min til Oslo S og 43 min til Oslo Lufthavn Gardermoen.

  Fra eiendommen er det kort gangavstand til Greverud barneskole og 12 min gange til Flåtestad ungdomsskole. Roald Amundsen videregående skole ligger på Sofiemyr. Det er flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et bredt utvalg av kommunale og private barnehager,
  Adresse
  Durendalveien 18 B 1415 Oppegård
  Matrikkel
  Gnr. 244 bnr. 384 snr. 2 i Nordre Follo kommune
  Innhold
  1. etasje: Entré, trapp/gang, oppholdsrom, bad, vaskerom og 3 soverom. Bod/teknisk rom med inngang fra utsiden.

  2. etasje: Trapp, stue/kjøkken, bad og soverom med egen garderobe. Uinnredet kaldtloft med adkomst via loftsluke i garderobe ifm. soverom i 2. etasje.

  For øvrig er det en dobbel garasje på 30 kvm. Lagringsplas på hems.

  Primærrom 163 kvm. Bruksareal 169 kvm. Det henvises til tilstandsrapport fra Anticimex (datert 05.05.2023) for spesifikasjon av primærrom og sekunderrom.
  Standard
  Attraktiv og moderne halvpart av tomannsbolig. Det foreligger garanti fra utbygger i 5 år etter at boligen ble oppført.

  Kjøkken:
  Sigdal kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer og mørke glatte fronter på skuffer og skapdører. Fliser over kjøkkenbenker. Silestone benkeplate (polert 30 mm). Underlimt oppvaskkum i porselen med ett greps blandebatteri. Komfyr, mikrobølgeovn (med varmlut og dampfunksjon), fryseskap (123 cm. høyde), vinskap (90 flasker) og kjøleskap (full høyde) er integrert i høyskap. Integrert oppvaskmaskin. Kjøkkenvifte på vegg med avtrekk til kanal. Lys under overskap og stikkontakter på vegg. Fuktføler. Komfyrvakt. Parkett på gulv. Malte vegg- og himlingsflater/ skråhimling. Downlights.

  Bad 1. etasje:
  Badekar med hånddusj og kran. Dusjhjørne med innsvingbare dører i glass. Veggmontert regn- og hånddusj. Nedsenket gulv i dusjsonen. Vegghengt toalett med hyllekant. Servantskap med glatte fronter på skuffer og helservant med ett greps blandebatteri. Speil med lys og stikkontakter på vegg. Knagger.  Varme i gulv. Gulvfliser og veggfliser. Malt himling med glatte flater, downlights og avtrekksventil.

  Vaskerom 1. etasje:
  300L varmtvannsbereder. Benkeplater i laminat. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett greps blandebatteri. Opplegg for vaskemaskin/ tørketrommel. Overskap. Lekkasjestopper og fuktføler. Varme i gulv. Gulvfliser med sokkelflis. Malte vegg- og himlingsflater. Lyslampe og avtrekksventil.

  Bad 2. etasje:
  Dusjhjørne med innsvingbare dører i glass. Veggmontert regn- og hånddusj. Nedsenket gulv i dusjsonen. Vegghengt toalett med hyllekant. Servantskap med glatte fronter på skuffer og helservant med ett greps blandebatteri. Speil med lys og stikkontakter på vegg. Knagger. Varme i gulv. Åpningsbart vindu. Gulvfliser og veggfliser. Malt himling med glatte flater og downlights.

  Terrasse utenfor oppholdsrom i 1. etasje:
  Vestvendt terrasse med utgang fra oppholdsrom. Terrassebord i impregnert tre på gulv. Utebelysning og stikkontakter. 12m2 er overbygget, men hele terrassen er på 26 kvm. Videre adkomst til hyggelig plenareal.

  Terrasse utenfor stue/kjøkken i 2. etasje:
  Vestvendt terrasse med utgang fra stue/kjøkken på 15 kvm. Terrassebord i impregnert tre på gulv. Stål/ glassrekkverk. Utebelysning og stikkontakter. Elektrisk markise. Flott utsikt og kveldssol.

  Overflater øvrige rom:
  Gulv: Fliser i entré/gang, for øvrig 1- stavs parkett. Vegger med malte flater. Himling/skråhimlinger i malte glatte flater. Listefritt i 2. etasje. Downlights i entré/gang og oppholdsrom.
  Sammendrag av tilstandsgrad
  Det er avholdt tilstandsrapport der diverse bygningselementer er undersøkt og definert ut fra tilstandsgrader. Tilstandsgrader beskriver på en visuell måte en tilstand eller risiko opp mot et referansenivå.

  Bygningssakkyndige har vurdert boligen ut fra hva man kan forvente av en bygning av samme alder og type. Vurderingen gjøres som regel mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da boligen ble oppført (søknadstidspunktet). Forhold som er vanlige for bygningens alder, slik som slitasje etter normal bruk regnes ikke som avvik.

  TG1: 99%. TGIU (ikke undersøkt) 1%. TG2 eller TG3 er ikke benyttet.
  Utstyr
  Alle integrerte hvitevarer på kjøkken følger eiendommen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke. Taklamper medfølger heller ikke.

  For øvrig vises det til standardliste over løsøre og tilbehør som følger vedlagt salgsoppgaven.
  Bebyggelsen
  Tomannsbolig oppført i 2019.
  Vertikaldelt tomannsbolig oppført med bærende konstruksjoner og etasjeskillere i trekonstruksjoner. Grunnmur er støpt plate på mark. Yttervegger har stående trekledning på fasaden. Saltak i trekonstruksjon. Yttertaktekking er takstein.

  Garasje oppført i 2019.
  Frittstående uisolert dobbel garasje i trekonstruksjon. Dobbelgarasje med elektrisk leddport og belysning. Støpt plate på mark. Yttervegger har stående trekledning på fasaden. Saltak i trekonstruksjon. Yttertaktekking er takstein. Loftsluke med lagringsplass på hems. Ladestasjon for el- bil. Utebelysning.

  Teknisk rom med inngang fra utsiden. Fliser på gulv. Malte vegg- og himlingsflater. Lyslampe og avtrekksventil. Balansert ventilasjon. Sentralstøvesuger.

  Se tilstandsrapport for detaljer.
  Oppvarming/teknisk
  Elektrisk oppvarmet med gulvvarme i hele 1. etasje (utenom teknisk rom) samt baderom oppe. For øvrig peisovn i stue og panelovner.

  Balansert ventilasjon med aggregat plassert i utvendig teknisk rom. Sentralstøvsuger. Det er fire fuktfølere i boligen. 1 under kjøkkenvasken. 1 i garderobeskapet for utekran med varmt og kaldtvann, en på soverom i 1. etasje, nærmest trappen, for utekran 2 og en på vaskerom mellom vask og varmtvannsbereder.

  Sikringsskap er plassert i skyvedørsgarderobe i entré/ gang. Automatsikringer med jordfeilbryter. Hovedsikring er på 63 AMP. Strømmåler er plassert i utvendig skap.

  Boligen har røykvarsler og brannslukningsutstyr.
  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt på 605 kvm.
  Adkomst til innkjørsel/gårdsplass og gangvei til inngangspartiet. Tomten er flat og er pent opparbeidet med asfalterte adkomstveier med kantsteiner i naturstein. Hekkplanter, busker, plen og diverse prydbusker. Flislagte gangveier rundt boligen.
  Parkering
  Parkering i dobbelgarasje med el-billader og på asfaltert gårdsplass.
  Løpende kostnader:
  Kommunale avgifter utgjør kr. 12.859,- pr år (2022).
  Forsikring kr. 3.209,- pr år (kun bygning).
  Stipulert strømforbruk 16.569 KWH pr år (2022).
  Kostnad for kabel-tv/internett kr. 14.748,- pr år (Viken Fiber).
 • Offentlige forhold

  Vei, vann og avløp
  Offentlig med private internveier og ledningsnett.
  Reguleringsplan
  Eiendommen er regulert til boligformål. Området for øvrig er regulert til frittliggende småhusbebyggelse.

  Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter):
  - Dalsbekken VA-anlegg.
  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest for bolig og garasje foreligger.
 • Økonomiske forhold

  Prisantydning
  10 900 000,-
  Energiforbruk og energimerking
  Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B
  Formuesverdi
  Formuesverdi : 2 216 819,- Sekundær formuesverdi : 7 980 548,- Formuesverdi pr. : 31.12.2021
  Forsikring
  DNB/Fremtind Polisenummer: 25739024
  Boligkjøperforsikring
  I samarbeid med If tilbyr vi våre kjøpere å tegne boligkjøperforsikring. Dette er en motvekt til selgers boligselgerforsikring og anbefales av oss. Kjøper kan velge mellom ordinær boligkjøperforsikring eller å kjøpe boligkjøperpakken. Sistnevnte inkluderer blant annet husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning og flytteforsikring, i tillegg til ordinær boligkjøperforsikring.
  Finansiering
  Nord Eiendomsmegling anbefaler våre kunder å snakke med Handelsbanken Kolbotn ved spørsmål om finansiering. Handelsbanken holder til på Rosenholm Campus og er et fysisk bankkontor som stiller opp for våre kunder. Kontakt megler for mer informasjon.
  Oppgjør
  Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

  Det forutsettes at kjøper innbetaler fullt oppgjør til meglers klientkonto senest dagen før avtalt overtagelse. På samme tidspunkt skal kjøpers pantedokument være meglers oppgjørsavdeling i hende. Det skal ikke betales forskudd på kjøpesum. Innbetalinger skal skje fra kjøpers egen konto eller egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Annet

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex og har i den anledning fylt ut en egenerklæring. Denne er et viktig salgsdokument og det anbefales på det sterkeste at potensielle kjøpere setter seg grundig inn i denne før budgivning. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Kontakt megler dersom du ønsker forsikringsvilkårene.
  Arealangivelser i salgsoppgaven
  Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.
  Andre opplysninger
  Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
  Budgivning
  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
  Som budgiver hos oss kan du kreve at alle bud blir dokumentert og fremlagt. Det betyr at du som budgiver må akseptere at deler av ditt bud kan bli fremlagt for øvrige budgivere. Det henvises til forbrukerinformasjon om budgivning. Vi anbefaler at alle bud leveres via budknappen på annonsen på FINN.no. Dette er en enkel og sikker løsning hvor du identifiserer deg med Bank-ID. Vi kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Det presiseres at alle bud må ha minst 30 min akseptfrist fra innlevering. Hemmelige bud eller bud med hemmelige forbehold vil ikke bli behandlet og dette er i tråd med avtale mellom selger og meglerforetaket. Ta kontakt med megler dersom du har spørsmål eller dersom du ikke har anledning til å legge inn bud elektronisk. Da løser vi dette manuelt.
  Overtagelse
  Angi ønsket overtagelse i ditt bud.
  Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  Lov om hvitvasking
  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
  Nord Eiendomsmegling AS fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.
Se komplett salgsoppgave
Bent André Norderhaug
Bent André Norderhaug
Eiendomsmegler MNEF
bent.norderhaug@nord-em.no 91 51 48 22
Ola Presterud
Ola Presterud
Eiendomsmegler MNEF
ola.presterud@nord-em.no 92 25 92 10

Boliger til salg