Komplett salgsoppgave

Trelastveien 18A

Stor 2-roms toppleilighet fra 2020 med solrik balkong - Heis og bod - God internbeliggenhet - Garasje med ladeboks ink.

 • Totalpris 4 391 492
 • Prisantydning 4 280 000
 • Omkostninger 111 492
 • Etasje 4
 • BRA 58m2
 • P-Rom 53m2
 • Tomteareal 5 560m2
 • Soverom 1
 • Bad 1
 • Byggeår 2020
 • Boligtype Leilighet
 • Eierform Eierseksjon
 • Energimerke C
 • Felleskost/ mnd 3 009,-

Om boligen

Trelastveien 18A - stor 2-roms toppleilighet fra 2020 og fremstår som ny. Heis i bygget. Leiligheten ligger i et svanemerket bygg fra 2020 på nyetablerte Myrvoll torg, med blant annet dagligvare og bakeri i umiddelbar nærhet. Myrvoll stasjon med buss og tog er bare ett par minutter unna. I tillegg er det kort vei til marka med fine turmuligheter.

Leiligheten har store vindusflater og en sydvestvendt balkong med topp solforhold og god beliggenhet mot grøntarealer som gir lite innsyn. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer og ligger åpent til mot stuen. Lekkert, flislagt baderom med opplegg for vaskemaskin og stort soverom med skyvedørsgarderobe med speilfronter.

Garasjeplass med el-billader.

 • Beliggenhet

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et attraktivt område på Myrvoll Torg, midt imellom Greverud og Kolbotn.
  Nyetablerte Myrvoll Torg er områdets sosiale hjerte, med dagligvare, barnehage, apotek, frisør, bakeri og interiørbutikk i umiddelbar nærhet. Området har også skoler, barnehager og umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon via tog og buss.

  Bylivet er ikke langt unna, da det kun tar 21 minutter med tog til Oslo S, og 13 minutter med tog til Ski.

  Gode turmuligheter finnes i den nærliggende skogen, med fine stier, koselige svaberg og gode bade-/fiskemuligheter i Gjersjøen. Til badeplassene Ingierstrand og Hvervenbukta er det ca. 15 min å kjøre.

  I tilknytning til Østli skole er det fint skogsterreng som innbyr til aktivitet. Her er det også kunstgressbane, fine akebakker vinterstid, samt gangvei over til 18-hulls golfbane og Østre Greverud idrettspark. På golfbanen er det lysløype om vinteren med oppkjørte skispor. Fra Myrvoll er det også kort vei til svømmehall, hesteridning, treningssenter, Ingierkollen slalåmsenter og Kolbotn tennisanlegg.

  Kolben kulturhus på Kolbotn har kino og bibliotek, og ikke minst en scene for ulike konserter og arrangementer. På Kolbotn finnes også flere hyggelige restauranter. Videre er det gangavstand til The Well, samt en kort kjøretur til Tusenfryd og Ski Storsenter med bowlinghall og 8 kinosaler.

  Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på en stor Kiwi-butikk tilknyttet torget. Torget har ellers Apotek 1, Baker Nordby, barnehage, hudpleiesenter, frisør og interiørbutikk. For ytterligere servicetilbud ligger Kolbotn Torg en liten kjøretur unna, med over 60 butikker og restauranter, samt helse- og servicetjenester. Vinterbro senter og Ski storsenter ligger også godt innen rekkevidde.

  Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Myrvoll stasjon som ligger ca. 4 minutters gange fra boligen. Herfra bruker toget 21 minutter til Oslo S. Med bil fra Myrvoll tar det ca. 6 minutter til Kolbotn Torg, 12 minutter til Ski Storsenter, 12 minutter til Vinterbro senter, 18 minutter til Oslo S og 45 minutter til Oslo Lufthavn Gardermoen.

  Fra eiendommen er det gangavstand til Sofiemyr barneskole, Fløysbonn ungdomsskole og Roald Amundsen videregående. Alle skolene ligger sentralt plassert på Sofiemyr. Forøvrig er det godt utvalg av barnehager i nærområdet.
  Adresse
  Trelastveien 18A 1415 Oppegård 4. etasje
  Matrikkel
  Gnr. 241 bnr. 86 snr. 114 orgnr. 924474777 i Nordre Follo kommune
  Innhold
  4. etasje: Entré, bad, soverom, stue med åpen kjøkkenløsning og bod. Utgang til balkong fra stue.

  I tillegg:
  - Bod på 6 kvm.

  Primærrom 53 kvm. Bruksareal 58 kvm. Det henvises til tilstandsrapport fra Anticimex (datert 01.06.2023) for spesifikasjon av primærrom og sekundærrom.
  Standard
  2-roms toppleilighet fra 2020. Fremstår som ny.

  Kjøkken:
  Kjøkkeninnredning med slette fronter og benkeplate av laminat. Nedsenket oppvaskkum av rustfritt stål. Ett-greps armatur. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Kjøleskap, oppvaskmaskin, komfyr og platetopp. Ventilator med mekanisk avtrekk og integrert komfyrvakt over platetopp. Automatisk lekkasjesikring i benkeskap. Gulvflate belagt med parkett. Fliser på vegg mellom benkeplate og overskap. Himling i malt betong.

  Bad:
  Vegghengt servantinnredning med slette fronter. Heldekkende servant med ett-greps armatur. Speilskap med belysning og stikkontakt over servant. Nedsenket dusjhjørne med innfellbare glassdører. Dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekksventil med mekanisk avtrekk i himling. Flislagt gulv med varme. Flislagte vegger. Himling i malt, slett flate. Innfelte downlights.

  Balkong:
  Utgang fra stue til sydvestvendt overbygget balkong oppmålt til ca. 12 m2. Balkongen har dekke av betong og rekkverk av metall og glass. Stikkontakt og utebelysning på vegg.

  Overflater øvrige rom:
  Gulvflater belagt med parkett. Vegger i malte, slette flater. Himlinger i malt betong, samt nedsenkede himlinger i malte, slette flater.
  Sammendrag av tilstandsgrad
  Det er avholdt tilstandsrapport der diverse bygningselementer er undersøkt og definert ut fra tilstandsgrader. Tilstandsgrader beskriver på en visuell måte en tilstand eller risiko opp mot et referansenivå.

  Bygningssakkyndige har vurdert boligen ut fra hva man kan forvente av en bygning av samme alder og type. Vurderingen gjøres som regel mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da boligen ble oppført (søknadstidspunktet). Forhold som er vanlige for bygningens alder, slik som slitasje etter normal bruk regnes ikke som avvik.

  TG1: 97%. TGIU (ikke undersøkt) 3%. TG2 eller TG3 er ikke benyttet.

  Det er gitt verdibevis på bad. Se tilstandsrapport for detaljer.
  Utstyr
  Alle integrerte hvitevarer på kjøkken følger eiendommen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.
  Bebyggelsen
  Boligbygg oppført i 2020.
  Gulv av betong mot grunn. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong og stålkonstruksjoner. Tilnærmet flat takkonstruksjon antatt tekket med papp/membran (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har slett entrédør med brannklasse EI 30, lydklasse 35 db og kikkehull. Balkongdør og vinduer med tre-lags glass fra byggeår.

  Se tilstandsrapport for detaljer.
  Oppvarming/teknisk
  Oppvarming med vannbåren varme og elektrisitet. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann.

  Balansert ventilasjonsanlegg.

  Sikringsskap med automatsikringer plassert i bod. Leiligheten har hovedsakelig skjult elektrisk anlegg.

  Leiligheten har røykvarsler, brannslukningsutstyr og sprinkleranlegg.
  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt på 5560 kvm.
  Felles tomt for sameiet opparbeidet med asfalterte internveier, lekeapparater, sykkelstativer, gressplen, trær og diverse beplantning.
  Parkering
  Garasjeplass med el-billader medfølger.

  Sameiet har gjesteparkering ute og inne, til sammen 10 plasser.
  Beskrivelse av sameiet:
  Myrvoll Torg Sameie består av 151 boligseksjoner og 9 næringsseksjoner.

  Dyrehold er tillatt så fremt dette ikke medfører urimelig sjenanse for naboer. Hunder skal alltid være i bånd i ganger og øvrige fellesarealer. Katter skal ikke være uten tilsyn av eier på innvendige fellesarealer. Det er eiers ansvar at dyr ikke gjør fra seg på sameiets
  fellesarealer eller utearealer som eies/disponeres av den enkelte sameier. Eier plukker opp etterlatenskaper.

  Sameiet har ikke lån. Andel felles formue utgjør kr. 6 432,- og overtas av kjøper.

  Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

  Opplysningsbrev, husordensregler og vedtekter følger vedlagt salgsoppgaven.
  Løpende kostnader:
  Månedlige felleskostnader utgjør kr 3 082,-.
  Herav:
  Garasjeleie avd. BO. 100,-
  Trelasttomta avd. BO 100,-
  Felleskost. avd. BO 2.360,-
  TV/Brebånd avd. BO 449,-

  Kommunale avgifter utgjør ca kr. 9 988,- pr år (avhenger av forbruk).
  Strømforbruk er oppgitt til 1 800 kWh pr. år.

  Felleskostnader inkluderer forretningsførsel, felles bygningsforsikring (ikke innbo), varmtvann/fyring, bredbånd, revisjon, drift og vedlikehold, m.m.

  Etter kjente fremtidige endringer, blir summen av de totale felleskostnadene kr. 3.082,-. (Trelasttomta avd. BO øker til kr 193,- pr. md. fra 01.07.23, mens TV/bredbånd reduseres til kr 429,- pr. md. fra 01.07.23)
 • Offentlige forhold

  Vei, vann og avløp
  Offentlig med private internveier og ledningsnett.
  Reguleringsplan
  Eiendommen er regulert til boligformål. Området for øvrig er regulert til blant annet blokkbebyggelse og sentrumsformål.

  Kopi av planrapport og reguleringskart følger vedlagt salgsoppgaven.
  Ferdigattest/brukstillatelse
  Midlertidig brukstillatelse (datert 23.11.2020) foreligger.
 • Økonomiske forhold

  Energiforbruk og energimerking
  Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C
  Formuesverdi
  Formuesverdi : 1 064 858,- Sekundær formuesverdi : 3 833 489,- Formuesverdi pr. : 31.12.2021
  Forsikring
  Gjensidige Forsikring Polisenummer: 92237325
  Boligkjøperforsikring
  I samarbeid med If tilbyr vi våre kjøpere å tegne boligkjøperforsikring. Dette er en motvekt til selgers boligselgerforsikring og anbefales av oss. Kjøper kan velge mellom ordinær boligkjøperforsikring eller å kjøpe boligkjøperpakken. Sistnevnte inkluderer blant annet husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning og flytteforsikring, i tillegg til ordinær boligkjøperforsikring.
  Finansiering
  Nord Eiendomsmegling anbefaler våre kunder å snakke med Handelsbanken Kolbotn ved spørsmål om finansiering. Handelsbanken holder til på Rosenholm Campus og er et fysisk bankkontor som stiller opp for våre kunder. Kontakt megler for mer informasjon.
  Oppgjør
  Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

  Det forutsettes at kjøper innbetaler fullt oppgjør til meglers klientkonto senest dagen før avtalt overtagelse. På samme tidspunkt skal kjøpers pantedokument være meglers oppgjørsavdeling i hende. Det skal ikke betales forskudd på kjøpesum. Innbetalinger skal skje fra kjøpers egen konto eller egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Annet

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex og har i den anledning fylt ut en egenerklæring. Denne er et viktig salgsdokument og det anbefales på det sterkeste at potensielle kjøpere setter seg grundig inn i denne før budgivning. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Kontakt megler dersom du ønsker forsikringsvilkårene.
  Arealangivelser i salgsoppgaven
  Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.
  Budgivning
  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
  Som budgiver hos oss kan du kreve at alle bud blir dokumentert og fremlagt. Det betyr at du som budgiver må akseptere at deler av ditt bud kan bli fremlagt for øvrige budgivere. Det henvises til forbrukerinformasjon om budgivning. Vi anbefaler at alle bud leveres via budknappen på annonsen på FINN.no. Dette er en enkel og sikker løsning hvor du identifiserer deg med Bank-ID. Vi kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Det presiseres at alle bud må ha minst 30 min akseptfrist fra innlevering. Hemmelige bud eller bud med hemmelige forbehold vil ikke bli behandlet og dette er i tråd med avtale mellom selger og meglerforetaket. Ta kontakt med megler dersom du har spørsmål eller dersom du ikke har anledning til å legge inn bud elektronisk. Da løser vi dette manuelt.
  Overtagelse
  Angi ønsket overtagelse i ditt bud.
  Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  Lov om hvitvasking
  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
  Nord Eiendomsmegling AS fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.
Se komplett salgsoppgave
Bent André Norderhaug
Bent André Norderhaug
Eiendomsmegler MNEF
bent.norderhaug@nord-em.no 91 51 48 22
Ola Presterud
Ola Presterud
Eiendomsmegler MNEF
ola.presterud@nord-em.no 92 25 92 10

Boliger til salg