Komplett salgsoppgave

Harriet Backers vei 48

Lys og pen 3-roms hjørneleilighet i bygg fra 2019 - 10,5 kvm balkong - sportsbod og heis - garasjeleie er mulig

 • Totalpris 4 353 114
 • Prisantydning 4 250 000
 • Omkostninger 103 114
 • Etasje 3
 • BRA 64m2
 • P-Rom 60m2
 • Tomteareal 8 129m2
 • Soverom 2
 • Bad 1
 • Byggeår 2019
 • Boligtype Leilighet
 • Eierform Eierseksjon
 • Energimerke B
 • Felleskost/ mnd 3 182,-

Om boligen

Lys og pen 3-roms hjørneleilighet i 3. etasje i bygg fra 2019 med god standard og topp planløsning. Svært sentral beliggenhet på Greverud Torg med dagligvarebutikken Rema 1000, Meny, blomsterbutikk, legesenter, tannlege, fysioterapeut, apotek, frisøk, café og restauranter. Umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon med både tog og buss med gode forbindelser til Ski og Oslo.

Det er 2 fine soverom, velutstyrt kjøkken med integrerte hvitevarer, pent baderom med opplegg til vaskemaskin, lys stue med store vindusflater, praktisk innvendig bod og balkong på 10,5 kvm med god plass til utemøbler, grill etc. Vannbåren gulvvarme for lave fyringskostnader og balansert ventilasjon som sikrer godt inneklima. Garasjeleie er mulig (minst 2 år fra overtagelse - kr. 1 000,- pr måned).

 • Beliggenhet

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger svært sentralt i et attraktivt og nylig utbygd boligområde på Greverud. "Nye" Greverud sentrum har utviklet seg til å bli et svært flott område med moderne leiligheter over et flott torg med fin arkitektur.

  Gangavstand til Greverud togstasjon og ca 5 min med bil til nærmeste riks/motorvei. Det tar rundt 22 minutter med tog til Oslo.

  Kort gangavstand til barneskole og ungdomskole, samt flere barnehager. Flere barnehage ligger i umiddelbar nærhet (få minutters gange om man benytter seg av stien fra området).

  Det er et meget variert og godt tilbud av forskjellige idretter i kommunen. Alt fra håndball og fotball til alpintlag. Treningsmuligheter for tennis, sandvolleyball, spinning osv. i fjellhallen rett ved Greverud senter. 18- hulls golfbane på Oppegård med skiløyper (lysløype) og flotte rekreasjonsmuligheter. Forøvrig fine turmuligheter i Østmarka og Nøstvedtmarka hele året. Tussetjern med bademuligheter i nærmiljøet. Nyere gang- og sykkelvei fra Oppegård til Gjersjøen og Tusenfryd. Kort kjøreavstand til Breivoll og Nesset båtmarina ved Oslofjorden.

  Greverud Torg har et nærsenter som inneholder blant annet restaurant, bakeri, Rema 1000 , Meny, frisør, apotek, treningssenter og legesenter mm.

  Kolbotn sentrum tilbyr kulturhuset Kolben med bla. kino, bibliotek og konsertlokale. Sentrum inneholder også Kolbotn torg kjøpesenter med et godt utvalg av forretninger og ulike servicetilbud. Ellers er det stort kjøpesenter både på Vinterbro og i Ski få minutter unna med tog og bil.
  Adresse
  Harriet Backers vei 48 1415 Oppegård 3. etasje
  Matrikkel
  Gnr. 243 bnr. 260 snr. 38 orgnr. 923441115 i Nordre Follo kommune
  Innhold
  3. etasje: Entré, bad/vaskerom, 2 soverom, stue/kjøkken og bod. Utgang til balkong fra stuen.

  I tillegg:
  - 1 kjellerbod på ca. 5 kvm.

  Primærrom 60 kvm. Bruksareal 64 kvm. Det henvises til tilstandsrapport fra Thomas A. Haugan MNTF (datert 29.06.2023) for spesifikasjon av primærrom og sekunderrom.
  Standard
  Pen 3-roms leilighet i 3. etasje.

  Kjøkken:
  Sigdal malt kjøkkeninnredning med laminat benkeplate. Integrert platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Oppvaskkum. Mekanisk avtrekk fra kjøkkenvifte.

  Bad:
  Speilskap, servantskap og høyskap. Vegghengt toalett, servant, dusj med glassdører og uttak til vaskemaskin. Elektriske varmekabler.

  Balkong:
  Utgang til balkong fra stue. Balkongen har støpt dekke og glassfelt i rekkverk. Størrelse 10,5 kvm.

  Innvendige overflater:
  Parkettgulv. Vegger med malte flater. Takflater med malte flater.
  Sammendrag av tilstandsgrad
  Det er avholdt tilstandsrapport der diverse bygningselementer er undersøkt og definert ut fra tilstandsgrader. Tilstandsgrader beskriver på en visuell måte en tilstand eller risiko opp mot et referansenivå.

  Bygningssakkyndige har vurdert boligen ut fra hva man kan forvente av en bygning av samme alder og type. Vurderingen gjøres som regel mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da boligen ble oppført (søknadstidspunktet). Forhold som er vanlige for bygningens alder, slik som slitasje etter normal bruk regnes ikke som avvik.

  Sammendrag:
  TG2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak): Det er noe svellskader/slitasje på kjøkkeninnredning.
  TG IU (konstruksjoner som ikke er undersøkt): Det er pga bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone.

  Se vedlagte tilstandsrapport for detaljer.
  Utstyr
  Alle integrerte hvitevarer på kjøkken følger eiendommen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke. Hylle fra IKEA i innvendig bod og hylle i sportsbod kjeller medfølger ikke.

  For øvrig vises det til vedlagte standardliste over løsøre og tilbehør som følger vedlagt salgsoppgaven.
  Bebyggelsen
  Bygning oppført i 2019 i mur- og betongkonstruksjon. Boligblokk med bærende kontruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong/mur. Støpt såle, antatt fundamentert på fast grunn eller komprimerte faste masser. Fasader forblendet med spekkmurt teglstein og panelte fasader. Flatt tak tekket med papp/membran.

  Se tilstandsrapport for detaljer.
  Oppvarming/teknisk
  Vannbåren gulvvarme. Elektriske varmekabler på bad.

  Boligen har balansert ventilasjon. Ventilasjonsaggregat plassert i bod. Bryterpanel.

  Sikringsskap i entre utstyrt med automatsikringer.
  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt på ca 8129 kvm. Seksjonsbrøk er 64/8950 iht panteattest.
  Felles tomt for sameiet opparbeidet med asfalterte og steinlagte internveier, biloppstillingsplasser, sittegrupper og sykkelparkering. Tilgang til felles sykkelbod.
  Parkering
  Garasjeplass kan leies. Varighet på minst 2 år fra overtagelse (kr. 1 000,- pr måned).
  Beskrivelse av sameiet:
  Greverud Torg Sameie består av 101 boligseksjoner og 3 næringsseksjoner.

  Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

  Sameiet har ikke lån. Andel fellesformue er kr. 27 824,- pr 31.12.2022. Andel formue overtas av kjøper.

  Telenor Norge AS er sameiets leverandør av tv- og bredbåndstjenester.

  Sameiet har vedtekter. Disse følger vedlagt salgsoppgave.
  Løpende kostnader:
  Månedlige felleskostnader utgjør kr 3 182,- pr. måned, herav:
  A konto oppv/v.vann kr. 856,-
  Felleskostnader kr. 1 898,-
  Kabel-tv kr. 428,-

  Kommunale avgifter utgjør kr 9 180,- pr år (Inkluderer abonnement avløp/vann og fellesrenovasjon).
  Strøm ca kr. 1 000,- pr måned (avhenger av forbruk).

  Felleskostnader inkluderer felles bygningsforsikring, forretningsfører, styrehonorar, grunnpakke kabel-tv/internett, a konto oppvarming og varmtvann, drift og vedlikehold.
 • Offentlige forhold

  Vei, vann og avløp
  Offentlig med private internveier og ledningsnett.
  Reguleringsplan
  Eiendommen er regulert til boligformål. Området for øvrig er blant annet regulert til blokkbebyggelse, lekeplass, gatetun, gang-/sykkelvei, annen veggrunn - grøntareal, bolig/forretning/kontor og parkeringsplasser.

  Det foreligger ikke reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter). Kommunen opplyser om at kommuneplan for Nordre Follo 2023-2034 er under arbeid.
  Ferdigattest/brukstillatelse
  Midlertidig brukstillatelse (datert 31.05.2019) foreligger.
 • Økonomiske forhold

  Energiforbruk og energimerking
  Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
  Formuesverdi
  Formuesverdi : 1 142 275,- Sekundær formuesverdi : 4 112 189,- Formuesverdi pr. : 31.12.2021
  Forsikring
  Tryg Forsikring Polisenummer: 7130422
  Boligkjøperforsikring
  I samarbeid med If tilbyr vi våre kjøpere å tegne boligkjøperforsikring. Dette er en motvekt til selgers boligselgerforsikring og anbefales av oss. Kjøper kan velge mellom ordinær boligkjøperforsikring eller å kjøpe boligkjøperpakken. Sistnevnte inkluderer blant annet husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning og flytteforsikring, i tillegg til ordinær boligkjøperforsikring.
  Finansiering
  Nord Eiendomsmegling anbefaler våre kunder å snakke med Handelsbanken Follo ved spørsmål om finansiering. Kontakt megler for mer informasjon.
  Oppgjør
  Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

  Det forutsettes at kjøper innbetaler fullt oppgjør til meglers klientkonto senest dagen før avtalt overtagelse. På samme tidspunkt skal kjøpers pantedokument være meglers oppgjørsavdeling i hende. Det skal ikke betales forskudd på kjøpesum. Innbetalinger skal skje fra kjøpers egen konto eller egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Annet

  Arealangivelser i salgsoppgaven
  Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.
  Budgivning
  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
  Som budgiver hos oss kan du kreve at alle bud blir dokumentert og fremlagt. Det betyr at du som budgiver må akseptere at deler av ditt bud kan bli fremlagt for øvrige budgivere. Det henvises til forbrukerinformasjon om budgivning. Vi anbefaler at alle bud leveres via budknappen på annonsen på FINN.no. Dette er en enkel og sikker løsning hvor du identifiserer deg med Bank-ID. Vi kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Det presiseres at alle bud må ha minst 30 min akseptfrist fra innlevering. Hemmelige bud eller bud med hemmelige forbehold vil ikke bli behandlet og dette er i tråd med avtale mellom selger og meglerforetaket. Ta kontakt med megler dersom du har spørsmål eller dersom du ikke har anledning til å legge inn bud elektronisk. Da løser vi dette manuelt.
  Overtagelse
  Angi ønsket overtagelse i ditt bud.
  Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  Lov om hvitvasking
  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
  Nord Eiendomsmegling AS fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.
Se komplett salgsoppgave
Bent André Norderhaug
Bent André Norderhaug
Eiendomsmegler MNEF
bent.norderhaug@nord-em.no 91 51 48 22
Ola Presterud
Ola Presterud
Eiendomsmegler MNEF
ola.presterud@nord-em.no 92 25 92 10

Boliger til salg