Komplett salgsoppgave

Oscar Borgs vei 23

Attraktiv halvpart av tomannsbolig ved Gjersjøen - Garasje med el-lader - Solrikt, rolig og usjenert i blindvei

 • Totalpris 10 544 364
 • Prisantydning 10 290 000
 • Omkostninger 254 364
 • BRA 145m2
 • P-Rom 140m2
 • Tomteareal 398m2
 • Soverom 4
 • Bad 2
 • Byggeår 2016
 • Boligtype Tomannsbolig
 • Eierform Eierseksjon
 • Energimerke B

Om boligen

Oscar Borgs vei 23 - attraktiv og moderne halvpart av tomannsbolig fra 2016. Boligen ligger i barnevennlige omgivelser innerst i blindvei, rett ved nydelig turterreng og fine badeplasser. Sommerdagene kan nytes på tre herlige terrasser og plenareal. Pent opparbeidet uteområde utført av anerkjent anleggsgartner. Kort vei til bussholdeplass med hyppige avganger mot Oslo. Gode solforhold og naturskjønn utsikt.

Innvendig er det en familievennlig planløsning over to plan. Tidsriktige fargevalg, gulvvarme i flere rom og balansert ventilasjonsanlegg. Stuen har peisovn og ligger åpent mot kjøkkenet med spiseplass. Det er to delikate bad, ett som også fungerer som vaskerom. En flott kjellerstue gir ekstra plass, og det er fire soverom. Frittstående dobbelgarasje med el-billader og oppbevaringsplass.

 • Beliggenhet

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et sentralt og barnevennlig boligområde på Ingierodden like vest for Kolbotn sentrum. Området byr på et godt utvalg av servicetilbud som skoler, barnehager, butikker og offentlig kommunikasjon. I tillegg er det kort vei til idrettsanlegg og flott natur.

  Det er kort gangavstand til flere barnehager, Vassbonn barneskole og Ingieråsen ungdomsskole. Roald Amundsen videregående skole ligger på Sofiemyr - en kort busstur unna.

  I gangavstand ligger Gjersjøen - et yndet turmål med fine stier og koselige svaberg. I tillegg er det kort vei til Kolbotnvannet med tursti, sittebenker og bryggekant. Legg gjerne badeturen til populære Ingierstrand ved Bunnefjorden, med vestvendt sandstrand, store gressletter, stupetårn og brygger egnet for krabbefiske. Videre er det en kort kjøretur til Hvervenbukta, attraksjonsparken Tusenfryd, samt golfanlegg på Greverud og ved Gjersjøen.

  Det er anlagt flere parkeri tilknytning til Kolbotn sentrum. Generasjonsparken er en park som legger vekt på fysisk aktivitet, spesielt sykling. I tillegg er det satt opp treningsapparater av typen Tufteparken. Pyramiden skatepark er et spesialanlegg for skating, Inline (rulleskøyter), BMX-sykling, og med klatrevegger. Det er dessuten kort vei til Sør- og Østmarkas flotte turløypenett.

  Kolbotn har et av landets største idrettslag med en allsidig satsning innenfor et stort spekter av idrettsgrener. Sofiemyr idrettspark består av stadion, fotball-/friidrettsanlegg med lys og de fleste fasiliteter. Ellers kan Sofiemyr friste med svømmehall, idrettshall og The Well - et fantastisk spaanlegg. Ønsker du å kjøre slalåm er det kort vei til Ingierkollen slalåmsenter. Like ved holder Kolbotn tennisklubb til med anlegg som også kan benyttes vinterstid.
  Adresse
  Oscar Borgs vei 23 1410 Kolbotn
  Matrikkel
  Gnr. 247 bnr. 610 snr. 2 i Nordre Follo kommune
  Innhold
  Underetasje: Entré/gang, tv-stue, bad/vaskerom og tre soverom.

  1. etasje: Bad, soverom, stue, kjøkken og bod/teknisk rom.

  Primærrom 140 kvm. Bruksareal 145 kvm. Det henvises til tilstandsrapport fra Anticimex (datert 03.08.2023) for spesifikasjon av primærrom og sekundærrom.

  I tillegg:
  - Frittstående garasje på 35 kvm.
  Standard
  Nyere og attraktiv halvpart av tomannsbolig over 2 plan.

  Kjøkken:
  Kjøkkeninnredning fra Mobalpa med glatte fronter og laminert benkeplate. Flislagt mellom benkeplate og overskap med overskapsbelysning og stikkontakter. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Integrerte hvitevarer bestående av oppvaskmaskin, stekeovn med induksjonstopp, mikrobølgeovn og kjøleskap med frysedel. Integrert ventilator med avtrekkskanal. Gulvflater belagt med parkett. Veggoverflater utført i malte glatte flater. Himlingsflate utført i malt glatt flate med downlights.

  Bad 1. etasje:
  Veggmontert innredning med heldekkende servant og ett-greps armatur. Speilskap over servant med belysning og stikkontakt på vegg. Dusjnisje med glassdører og ettgreps armatur. Vegghengt toalett med innebygget sisterne fra Tece. Balansert ventilasjon. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Himlingsflate utført i malt glatt flate med downlights.

  Bad/vaskerom underetasje:
  Veggmontert innredning med heldekkende servant og ett-greps armatur. Speil over servant med belysning og stikkontakt på vegg. Dusjnisje med glassdører og ett-greps armatur. Vegghengt toalett med innebygget sisterne fra Tece. Opplegg for vaskemaskin. Nedsenket utslagsvask i benkeplate med underskap og ett-greps armatur. Balansert ventilasjon. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Himlingsflate utført i malt glatt flate med downlights.

  Uteplass over garasje:
  Solrik, vestvendt terrrasse over garasje på ca 36 m² belagt med terrassebord. Rekkverk av trekonstruksjoner.

  Terrasse med utgang fra stue:
  Utgang fra stue til sydøstvendt terrasse på ca 14 m². Bærende konstruksjoner av trevirke belagt med terrassebord og rekkverk av trekonstruksjoner. Utebelysning, stikkontakt og markise.

  Terrasse med utgang fra kjøkken:
  Utgang fra kjøkken til nordøst og vestvendt markterrasse belagt med terrassebord på ca 12 m².

  Overflater øvrige rom:
  Gulvflater belagt med parkett samt fliser med varmekabler i entré. Vegger og himlingsflater utført i malte glatte flater. Downlights i entré/gang og tv-stue.

  Bod med mye hylleinnredning.
  Sammendrag av tilstandsgrad
  Det er avholdt tilstandsrapport der diverse bygningselementer er undersøkt og definert ut fra tilstandsgrader. Tilstandsgrader beskriver på en visuell måte en tilstand eller risiko opp mot et referansenivå.

  Bygningssakkyndige har vurdert boligen ut fra hva man kan forvente av en bygning av samme alder og type. Vurderingen gjøres som regel mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da boligen ble oppført (søknadstidspunktet). Forhold som er vanlige for bygningens alder, slik som slitasje etter normal bruk regnes ikke som avvik.

  Kort sammendrag av tilstandsgrader:
  TG1: 92%. TG2: 2%. TGIU (ikke undersøkt) 6%.

  Det er gitt verdibevis for våtrom (bad/vaskerom i underetasje). Se tilstandsrapport for detaljer.
  Utstyr
  Alle integrerte hvitevarer på kjøkken følger eiendommen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke. Løsøre og tilbehør som medfølger overdras slik de fremsto på visning.

  For øvrig vises det til standardliste over løsøre og tilbehør til eiendommen som følger vedlagt salgsoppgaven.

  Veggmontert skrivepult på soverom i 1. etasje og begge plafondere i stuen/lesekrok medfølger ikke.
  Bebyggelsen
  Tomannsbolig oppført i 2016.
  Boligbygg over to plan. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur av sprøytebetong. Etasjeskille av trekonstruksjoner. Yttervegger av trekonstruksjoner utvendig kledd med stående og liggende trekledning. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp (taket er besiktiget fra bakkeplan). Boligen har glatt entrédør av tre med glassfelt og kodelås. Terrassedører og vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra byggår.

  Frittstående garasje i murkonstruksjon og trekonstruksjon fra 2016.

  Se tilstandsrapport for detaljer.
  Oppvarming/teknisk
  Gulvvarme på bad/vaskerom, bad og fliselagt del av entre/hall. Peisovn i stue.

  Balansert ventilasjonsanlegg, aggregat for ventilasjonsanlegg plassert på teknisk rom/bod.

  Sikringsskap med automatsikringer plassert i teknisk rom/bod.

  Boligen har røykvarslere og håndholdt brannslukkingsapparat.
  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt på 398 kvm.
  Skrånende tomt opparbeidet med asfaltert adkomstvei, gressplen og diverse beplantning.

  Beplanting bestående av bærbusker, flere klatrehortensia, eføy, pipeholurt, kanada hemlokk, humleplanter, mispler, steinbed med sukkulenter og bøkehekker. Brorparten av beplantingen, samt kantstein langs hage og bed av granitt, er utført av anleggsgartner Steinar Gjersrud & Co AS.
  Parkering
  Parkering i frittstående dobbelgarasje med elektrisk leddport og el-billader.

  Det er montert plater på vegg og spiletak med mye oppbevaringsplass i garasjen.
  Løpende kostnader:
  Kommunale avgifter utgjør kr. 19 559,- pr år. Avgiftens størrelse er basert på eget vannforbruk.
  Forsikring kr. 3 409,- pr år (kun bygning).
  Stipulert strømforbruk 17 580 KWH pr år (dette inkluderer lading av el-bil).
  Kostnad for internett kr. 7 428,- pr år.
  Brøyting ca. kr. 1 900,- pr år.
 • Offentlige forhold

  Vei, vann og avløp
  Offentlig med privat ledningsnett.
  Reguleringsplan
  Eiendommen er regulert til boligformål. Området for øvrig er regulert til fritliggende småhusbebyggelse.
  Tinglyste rettigheter og servitutter
  Det ble i forbindelse med utbyggingen tinglyst en rekke servitutter som omhandler blant annet bestemmelser om adkomstrett, felles adkomstvei, bebyggelse, anlegg/vedlikehold av ledninger og felles stikkledninger for vann og kloakk.

  Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Be om kopi fra megler.
  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest foreligger.
 • Økonomiske forhold

  Prisantydning
  10 290 000,-
  Energiforbruk og energimerking
  Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
  Formuesverdi
  Formuesverdi : 1 976 153,- Sekundær formuesverdi : 7 114 152,- Formuesverdi pr. : 31.12.2021
  Forsikring
  Fremtind Polisenummer: 15104764
  Boligkjøperforsikring
  Når du kjøper ny bolig, er det mye du må tenke på. Sammen med Tryg har vi skreddersydd en boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger - enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, dobbel renteforsikring - for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig - samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

  Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte.

  Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken siden kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Nord Eiendomsmegling AS mottar et honorar for denne formidlingen.
  Finansiering
  Nord Eiendomsmegling samarbeider med flere banker. Kunder som ønsker det, kan raskt bli satt i kontakt med en kundebehandler for et uforpliktende lånetilbud.
  Oppgjør
  Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

  Det forutsettes at kjøper innbetaler fullt oppgjør til meglers klientkonto senest dagen før avtalt overtagelse. På samme tidspunkt skal kjøpers pantedokument være meglers oppgjørsavdeling i hende. Det skal ikke betales forskudd på kjøpesum. Innbetalinger skal skje fra kjøpers egen konto eller egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Annet

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex og har i den anledning fylt ut en egenerklæring. Denne er et viktig salgsdokument og det anbefales på det sterkeste at potensielle kjøpere setter seg grundig inn i denne før budgivning. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Kontakt megler dersom du ønsker forsikringsvilkårene.
  Arealangivelser i salgsoppgaven
  Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.
  Andre opplysninger
  Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
  Budgivning
  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
  Som budgiver hos oss kan du kreve at alle bud blir dokumentert og fremlagt. Det betyr at du som budgiver må akseptere at deler av ditt bud kan bli fremlagt for øvrige budgivere. Det henvises til forbrukerinformasjon om budgivning. Vi anbefaler at alle bud leveres via budknappen på annonsen på FINN.no. Dette er en enkel og sikker løsning hvor du identifiserer deg med Bank-ID. Vi kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Det presiseres at alle bud må ha minst 30 min akseptfrist fra innlevering. Hemmelige bud eller bud med hemmelige forbehold vil ikke bli behandlet og dette er i tråd med avtale mellom selger og meglerforetaket. Ta kontakt med megler dersom du har spørsmål eller dersom du ikke har anledning til å legge inn bud elektronisk. Da løser vi dette manuelt.
  Overtagelse
  Angi ønsket overtagelse i ditt bud.
  Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  Lov om hvitvasking
  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
  Nord Eiendomsmegling AS fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.
Se komplett salgsoppgave
Bent André Norderhaug
Bent André Norderhaug
Eiendomsmegler MNEF
bent.norderhaug@nord-em.no 91 51 48 22
Ola Presterud
Ola Presterud
Eiendomsmegler MNEF
ola.presterud@nord-em.no 92 25 92 10

Boliger til salg