Komplett salgsoppgave

Holteveien 18 B

Gjennomført og lekker familiebolig fra 2021 med topp beliggenhet - Takterrasse med sol/utsikt - Mulighet for hybel

 • Totalpris 11 275 364
 • Prisantydning 10 990 000
 • Omkostninger 285 364
 • BRA 213m2
 • P-Rom 172m2
 • Tomteareal 1 140m2
 • Soverom 5
 • Bad 3
 • Byggeår 2021
 • Boligtype Tomannsbolig
 • Eierform Eierseksjon
 • Energimerke B

Om boligen

Eiendommen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde i Holteveien nær Kolbotn sentrum. Godt tilbaketrukket fra Holteveien. Høyt og fritt mot vest med meget gode solforhold og hyggelig utsikt. Meget barnevennlig med kort gangavstand til Kolbotn barneskole og en rekke barnehager. For øvrig kort vei til Kolbotn Torg, togstasjon og turområder på Rikeåsen.

Boligen går over 3 plan og inneholder stue/kjøkkenavdeling med innredning fra Sigdal og praktisk kjøkkenøy, grovkjøkken, 5 soverom, 3 bad, vaskerom + wc. I tillegg til den flotte takterrassen har du uteplasser mot vest utenfor stue i 1. etasje og soverom i 2. etasje - glassrekkverk i front. Boligen har dobbelgarasje i underetasjen og gode parkeringsmuligheter på asfaltert gårdsplass.

En sjelden anledning nær Kolbotn sentrum.

 • Beliggenhet

  Beliggenhet
  Flott beliggende eiendom rett i utkanten av Kolbotn sentrum.
  Holteveien har kun beboertrafikk og ligger med adkomst fra Kolbotnveien. Området består av primært av eneboliger, tomannsboliger og noen rekkehus. Meget barnevennlig med kort gangavstand til barnehager, barneskole og ungdomsskole. Roald Amundsens videregående skole ligger på Sofiemyr - en kort busstur unna.

  Boligen ligger i umiddelbar nærhet (400 meter) til Kolbotn Torg som er det naturlige knutepunktet i nordre del av kommunen. Her finnes omkring 60 forretninger, servicetilbud og ulike restauranter. I tillegg til Kolben Kulturhus hvor det er et rikt kulturliv med konserter, kino og bibliotek. Grøntareal, gågaten, torget og bryggen mot Kolbotnvannet skaper en lun og hyggelig atmosfære.

  Få minutter gangavstand til Kolbotn Jernbanestasjon. Med direkte tog tar det kun 12 minutter til Oslo sentrum. Ca. 1 km til Rosenholm stasjon med Oslotakst på toget. Ellers god bussforbindelse til Oslo, Tårnåsen, Sofiemyr og Greverud.

  Fine turområder sommer og vinter på Rikeåsen rett nordøst for boligen. På sommeren er det fine badeplasser langs Gjersjøen og i Oslofjorden på blant annet Hvervenbukta, Ingierstrand og Svartskog. Ellers omkring 10 minutter med bil til 18-hulls golfbane på Oppegård. Tennisanlegg, slalåmbakke og turterreng ved Gjersjøen.
  Adresse
  Holteveien 18 B 1410 Kolbotn
  Matrikkel
  Gnr. 239 bnr. 856 snr. 2 i Nordre Follo kommune
  Innhold
  Innholdsrik familiebolig med praktiske og gjennomtenkte løsninger.

  Kjeller: Trapperom, soverom (oppholdsrom), bad/vaskerom, gang, garasje med sluse inn til boligdel og teknisk rom. Mulighet for hybel.

  1. etasje: Hall, toalettrom, stue, kjøkken og grovkjøkken.

  2. etasje: Gang, vaskerom, 4 soverom (evnt 3 soverom og stue) og 2 bad.

  Primærrom 172 kvm. Bruksareal 213 kvm. Det henvises til tilstandsrapport (datert 28.06.2023) for spesifikasjon av primærrom og sekundærrom.
  Standard
  Gjennomført halvpart av tomannsbolig over 3 plan + takterrasse oppført i 2021 av Cresco Eiendom. Boligen fremstår som ny.

  Kjøkken:
  Kjøkkeninnredning fra Sigdal i malt utførelse med silestone benkeplate. Integrert platetopp, komfyr, micro, oppvaskmaskin og kjøl/frys fra Siemens/Bosch. Nedfelt oppvaskkum. Praktisk kjøkkenøy. Avtrekksvifte er integrert i platetopp.

  Grovkjøkken:
  Innredet grovkjøkken med hyllesystem og Silestone benkeplate. Gulvvarme og downlights i himling.

  Bad/vaskerom kjeller:
  Flislagte gulv- og veggoverflater. Speil med belysning og servantskap. Vegghengt toalett, servant, dusj med glassdører og uttak til vaskemaskin. Varmekabler i gulv.

  Toalettrom 1. etasje:
  Flislagte gulv- og veggoverflater. Speil med belysning og servantskap. Vegghengt toalett og servant.

  Bad 2. etasje (lite):
  Flislagte gulv- og veggoverflater. Speil og servantskap. Vegghengt toalett, servant og dusj med glassdører. Varmekabler i gulv.

  Bad 2. etasje (stort):
  Flislagte gulv- og veggoverflater. Speil med belysning og servantskap. Vegghengt toalett, servant, badekar og dusj med glassdører. Varmekabler i gulv.

  Vaskerom 2. etasje:
  Flislagte gulvoverflater. Utslagskum og uttak til vaskemaskin.

  Balkong utenfor stue i 1. etasje:
  Balkong utenfor 1. etasje på ca 13,5 kvm. Vestvendt med tregulv og glassfelt i rekkverk. Terrassen er overbygget og har downlights i himling.

  Balkong utenfor stue/soverom i 2. etasje:
  Balkong utenfor 2. etasje på ca 8 kvm. Vestvendt med tregulv og glassfelt i rekkverk. Terrassen er overbygget og har downlights i himling.

  Takterrasse:
  Takterrasse på hele 39 kvm med adkomst via utvendig ståltrapp. Svært gode solforhold og hyggelig utsyn over nærområdet. 

  Overflater øvrige rom:
  Innvendige gulvoverflater med fliser og parkettgulv,  veggoverflater med malte flater og takflater med malte flater. Stedvise downlights.
  Sammendrag av tilstandsgrad
  Det er avholdt tilstandsrapport der diverse bygningselementer er undersøkt og definert ut fra tilstandsgrader. Tilstandsgrader beskriver på en visuell måte en tilstand eller risiko opp mot et referansenivå.

  Bygningssakkyndige har vurdert boligen ut fra hva man kan forvente av en bygning av samme alder og type. Vurderingen gjøres som regel mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da boligen ble oppført (søknadstidspunktet). Forhold som er vanlige for bygningens alder, slik som slitasje etter normal bruk regnes ikke som avvik.

  Stort sett alle bygningselementer har fått TG1 (mindre eller moderate avvik) i rapporten.

  TG2:
  - Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet i stue hovedplan. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjell rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt. Dette har ingen praktisk betydning og er heller ingen reklamasjonssak overfor utbygger Cresco Eiendom AS. Det er gitt garanti på 5 år fra ferdigstillelse i tråd med reglene i Bustadoppføringslova.

  TG IU (konstruksjoner som ikke er undersøkt):
  - Utvendig takkonstruksjon/loft: Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg.
  - Våtrom (vaskerom): Det er pga bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone.
  - Våtrom (lite bad i 2. etasje): Det er pga bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone.
  - Våtrom (stort bad i 2. etasje): Det er pga bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone.
  - Våtrom (bad/vaskerom i kjeller): Det er pga bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone.
  - Tomteforhold/terrengforhold.

  Se vedlagte tilstandsrapport for detaljer.
  Utstyr
  - Stedvise downlights
  - Integrerte hvitevarer
  - Elektronisk dørvrider fra Yale Doorman
  - Seriekoblede røykvarslere og 1 stk brannslukningsapparat
  - Frostfri tappekran utvendig
  - Garderobeskap i walk-in-closet i hovedsoverom
  - Garderobeskap på øvrige soverom og i gang
  - Solskjermingsløsninger for hele huset

  Alle integrerte hvitevarer på kjøkken følger eiendommen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke. Løsøre og tilbehør som medfølger overdras slik de fremsto på visning.

  For øvrig vises det til standardliste over løsøre og tilbehør til eiendommen som følger vedlagt salgsoppgaven.
  Bebyggelsen
  Tomannsbolig oppført i 2021.
  Bygningen er fundamentert støpt grunnmur på antatt fast byggegrunn. Grunnmuren på bygningen er av støpte ljackonelementer/thermomur. Veggkontruksjon i Jackon/thermomur som er utvendig pusset/malt. Trebindingsverksegger med utvendig panelkledning. Takkonstruksjon i trekonstruksjon. Taktekkingen er av pvc-duk (taket er besiktiget fra taknivå). Takrenner, nedløpsrør og beslag. Bygningen har malte vinduer med 3-lags glass. Ytterdør i malt utførelse med glassfelt. Skyvedør med glassfelt, til balkonger. Malt terrassedør/ytterdør med glassfelt, på ene soverom og i kjeller.

  Se tilstandsrapport for detaljer.
  Oppvarming/teknisk
  Det er varmekabler på bad, vaskerom samt hall i 1.etasje. Varmefolie under parkett i soverom underetasje, grovkjøkken og stue/kjøkken i 1. etasje samt gang i 2. etasje. I øvrige oppholdsrom har panelovner. Utvendig stålpipe tilkoblet peisovn i stue i 1. etasje.

  Balansert ventilasjon. Ventilasjonsaggregat er plassert i teknisk rom i kjeller. Varmtvannsbereder er montert i teknisk rom i kjeller. Sikringsskap utstyrt med automatsikringer i gang i kjeller.

  Brannslukningsapparat. Røykvarslere.
  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt på 1139 kvm. Seksjonsbrøk er 1/2 iht panteattest.
  Pent opparbeidet tomt med asfaltert gårdsplass, plen, beplantning og partier med grus.
  Parkering
  Parkering i integrert dobbelgarasje med elbillader og elektrisk leddport. Øvrig parkering på asfaltert gårdsplass.
  Løpende kostnader:
  Kommunale avgifter utgjør kr. 14 500,- pr år.
  Forsikring kr. 5 784,- pr år (kun bygning).
  Stipulert strømforbruk 23 058 KWH pr år (Strømforbruk for 2022. Beløpet inkluderer lading av 2 elbiler i daglig bruk).
  Kostnad for kabel-tv/internett kr. 14 460,- pr år.
 • Offentlige forhold

  Vei, vann og avløp
  Offentlig med privat ledningsnett.
  Reguleringsplan
  Eiendommen er regulert til boligformål. Området for øvrig er regulert til frittliggende småhusbebyggelse.

  Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter): Sentrumsgården BFKT4 og Ingierveien 2-6. Ingen av nevnte antas å ha betydning for eiendommen.
  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest foreligger.
 • Økonomiske forhold

  Prisantydning
  10 990 000,-
  Energiforbruk og energimerking
  Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
  Formuesverdi
  Formuesverdi : 2 285 457,- Sekundær formuesverdi : 8 227 643,- Formuesverdi pr. : 31.12.2021
  Boligkjøperforsikring
  Når du kjøper ny bolig, er det mye du må tenke på. Sammen med Tryg har vi skreddersydd en boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger - enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, dobbel renteforsikring - for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig - samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

  Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte.

  Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken siden kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Nord Eiendomsmegling AS mottar et honorar for denne formidlingen.
  Finansiering
  Nord Eiendomsmegling samarbeider med flere banker. Kunder som ønsker det, kan raskt bli satt i kontakt med en kundebehandler for et uforpliktende lånetilbud.
  Oppgjør
  Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

  Det forutsettes at kjøper innbetaler fullt oppgjør til meglers klientkonto senest dagen før avtalt overtagelse. På samme tidspunkt skal kjøpers pantedokument være meglers oppgjørsavdeling i hende. Det skal ikke betales forskudd på kjøpesum. Innbetalinger skal skje fra kjøpers egen konto eller egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Annet

  Arealangivelser i salgsoppgaven
  Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.
  Andre opplysninger
  Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
  Budgivning
  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
  Som budgiver hos oss kan du kreve at alle bud blir dokumentert og fremlagt. Det betyr at du som budgiver må akseptere at deler av ditt bud kan bli fremlagt for øvrige budgivere. Det henvises til forbrukerinformasjon om budgivning. Vi anbefaler at alle bud leveres via budknappen på annonsen på FINN.no. Dette er en enkel og sikker løsning hvor du identifiserer deg med Bank-ID. Vi kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Det presiseres at alle bud må ha minst 30 min akseptfrist fra innlevering. Hemmelige bud eller bud med hemmelige forbehold vil ikke bli behandlet og dette er i tråd med avtale mellom selger og meglerforetaket. Ta kontakt med megler dersom du har spørsmål eller dersom du ikke har anledning til å legge inn bud elektronisk. Da løser vi dette manuelt.
  Overtagelse
  Angi ønsket overtagelse i ditt bud.
  Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  Lov om hvitvasking
  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
  Nord Eiendomsmegling AS fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.
Se komplett salgsoppgave

Visning

Torsdag 05. Oktober
18:00 - 19:00
Bent André Norderhaug
Bent André Norderhaug
Eiendomsmegler MNEF
bent.norderhaug@nord-em.no 91 51 48 22
Ola Presterud
Ola Presterud
Eiendomsmegler MNEF
ola.presterud@nord-em.no 92 25 92 10

Boliger til salg