Komplett salgsoppgave

Kantorveien 4 C

Lys og moderne 2-roms leilighet med 15 kvm markterrasse - Vannbåren varme - Sportsbod (8 kvm) - Garasjeplass

 • Totalpris 3 750 614
 • Prisantydning 3 650 000
 • Omkostninger 100 614
 • Etasje -1
 • BRA 45m2
 • P-Rom 41m2
 • Tomteareal 6 600m2
 • Soverom 1
 • Bad 1
 • Byggeår 2018
 • Boligtype Leilighet
 • Eierform Eierseksjon
 • Energimerke B
 • Felleskost/ mnd 1 970,-

Om boligen

Kantorveien 4 C - lys og moderne 2-roms leilighet fra 2018 med svært sentral beliggenhet på Kolbotn. Her har du kort og trygg gangavstand til alt Kolbotn sentrum kan by på. Kolbotn Torg med ca. 70 forretninger, matbutikker, vinmonopol, kaféer og restauranter. Offentlig kommunikasjon som tar deg til Oslo sentrum på ca 18 minutter. Videre er det kort vei til tur og friområder samt skoler.

Leiligheten ligger i byggets 1. etasje og inneholder enté, lekkert baderom med opplegg for vaskemaskin/tørketrommel, kjøkken med integrerte hvitevarer, praktisk innvendig bod, soverom med garderobeskap og stue med utgang til vestvendt markterrasse på 15 kvm. Vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon. Garasjeplass i felles garasjeanlegg (mulig å installere lader til el-bil). Sportsbod på 8 kvm. Heis.

 • Beliggenhet

  Beliggenhet
  Leiligheten har en sentral beliggenhet i Kolbotn sentrum.
  Kolbotn sentrum har et fantastisk tilbud av fasiliteter, enten det er butikker, rekreasjonsområder, fritidssysler, kollektivtransport eller kulturelle innslag. Med tog er det kun 18 minutter til Oslo S.

  I umiddelbar nærhet ligger Kolbotn Torg som alene har omlag 60 spennende butikker og restauranter, samt helse- og servicetjenester, og Kolben kulturhus er absolutt verdt et besøk. Kolbotnvannet er en vakker idyll med tursti, sittebenker og bryggekant, midt i sentrum. Det er anlagt flere parker i tilknytning til sentrum.

  Generasjonsparken er en park som legger vekt på fysisk aktivitet, spesielt sykling. I tillegg er det satt opp treningsapparater av typen Tufteparken. Pyramiden skatepark er et spesialanlegg for skating, Inline (rulleskøyter), BMX-sykling, og med klatrevegger. Det er dessuten kort vei til Sør- og Østmarkas flotte turløypenett.

  Kolbotn har et av landets største idrettslag med en allsidig satsing innenfor et stort spekter av idrettsgrener. Sofiemyr idrettspark består av stadion, fotball-/friidrettsanlegg med lys og de fleste fasiliteter. Ellers kan Sofiemyr friste med svømmehall, treningssenter og idrettshall, samt The Well, et fantastisk spa- og hotellanlegg.

  Ingierkollen byr på både slalåmsenter og tennisanlegg. Legg gjerne badeturen til populære Ingierstrand ved Bunnefjorden, med vestvendt sandstrand, store gressletter, stupetårn og brygger egnet for krabbefiske. Videre er det en kort kjøretur til familie- og attraksjonsparken Tusenfryd, golfanlegg på Greverud og ved Gjersjøen
  Adresse
  Kantorveien 4 C 1410 Kolbotn 1. underetasje
  Matrikkel
  Gnr. 240 bnr. 230 snr. 42 orgnr. 820273532 i Nordre Follo kommune
  Innhold
  U. etasje 1: Entré, bad, soverom, stue, kjøkken og innvendig bod. Videre er det utgang til terrasse fra stuen.

  I tillegg:
  - Biloppstillingsplass i felles parkeringskjeller merket med nr. 57.
  - Bod i samme etasje på ca. 8 kvm merket med nr. 60.

  Primærrom 41 kvm. Bruksareal 45 kvm. Det henvises til tilstandsrapport fra Anticimex (datert 24.08.2023) for spesifikasjon av primærrom og sekundærrom.
  Standard
  Lys og moderne 2-roms leilighet med fin planløsning.

  Kjøkken:
  Kjøkkeninnredning med glatte fronter og laminert benkeplate. Overskapsbelysning og stikkontakter. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Integrert oppvaskmaskin, vinkjøler, stekeovn med induksjonstopp, montert komfyrvakt og kjøleskap med
  frysedel. Integrert ventilator med avtrekkskanal. Montert automatisk vannstopper. Gulvflater belagt med parkett. Veggoverflater utført i malte glatte flater. Himlingsflate utført i malt betong.

  Bad:
  Veggmontert innredning med heldekkende servant og ett-greps armatur. Speil over servant og stikkontakt på vegg. Dusjnisje med glassdører og ett-greps armatur. Vegghengt toalett med innebygget sisterne fra Tece. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Himlingsflate utført i malt glatt flate med downlights.

  Terrasse:
  Utgang fra stue til overbygget vestvendt markterrasse belagt med terrassebord på ca 15 m². Det er utebelysning.

  Overflater øvrige rom:
  Gulvflater belagt med parkett. Veggoverflater utført i malte glatte flater. Himlingsflater utført i malt betong samt malte glatte flater i entré og bod.
  Sammendrag av tilstandsgrad
  Det er avholdt tilstandsrapport der diverse bygningselementer er undersøkt og definert ut fra tilstandsgrader. Tilstandsgrader beskriver på en visuell måte en tilstand eller risiko opp mot et referansenivå.

  Bygningssakkyndige har vurdert boligen ut fra hva man kan forvente av en bygning av samme alder og type. Vurderingen gjøres som regel mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da boligen ble oppført (søknadstidspunktet). Forhold som er vanlige for bygningens alder, slik som slitasje etter normal bruk regnes ikke som avvik.

  TG1: 95%. TGIU (ikke undersøkt): 5%. Verken TG2 eller TG3 er benyttet.
  Utstyr
  Alle integrerte hvitevarer på kjøkken følger eiendommen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke. Løsøre og tilbehør som medfølger overdras slik de fremsto på visning. Taklamper i gang, stue og soverom medfølger ikke.

  For øvrig vises det til standardliste over løsøre og tilbehør til eiendommen som følger vedlagt salgsoppgaven.
  Bebyggelsen
  Boligbygg oppført i 2018.
  Gulv mot grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong med utfyllende bindingsverk av trekonstruksjoner. Fasader utført i teglstein. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran(ikke besiktiget). Leiligheten har glatt entrédør av tre. Terrassedør og vinduer med karmer av tre og tre-lags glass.

  Se tilstandsrapport for detaljer.
  Oppvarming/teknisk
  Leiligheten er oppvarmet med vannbåren gulvvarme samt varmekabler på bad.

  Balansert ventilasjonsanlegg, aggregat for ventilasjonsanlegg plassert i bod.

  Sikringsskap med automatsikringer plassert i bod.

  Leiligheten har røykvarsler tilknyttet felles varslingssystem samt håndholdt brannslukkingsapparat og sprinkleranlegg.
  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt for sameiet på 6600 kvm.
  Fellesarealer opparbeidet med asfalterte adkomstveier, gressplen, lekeplass og diverse beplantning.
  Parkering
  Biloppstillingsplass i felles garasjekjeller medfølger. Gjesteparkering.

  En seksjonseier kan med samtykke fra styret anlegge ladepunkt for ladbare kjøretøy i tilknytning til en parkeringsplass seksjonen disponerer, eller andre steder som styret anviser. Styret kan bare nekte samtykke dersom det foreligger saklig grunn. For lading av andre kjøretøy enn bil, kan etablerte plasser benyttes etter avtale med styret. Strøm betales etter målt forbruk der måler er installert, eller ved det beløp fastsatt av styret dersom det ikke er egen måler.
  Beskrivelse av sameiet:
  Sameiet Kantor Terrasse Sameie består av 75 boligseksjoner og 2 næringsseksjoner.

  Husdyr må ikke være til sjenanse for andre beboere. Det er ikke tillatt å lufte hund eller andre dyr på felles areal. Dyr skal holdes i bånd.

  Forretningsfører for sameiet er OBOS Eiendomsforvaltning.

  Sameiet har ikke lån. Seksjonens andel av felles formue utgjør kr. 14 720,- pr 31.12.2022. Nevnte følger boligen og overtas av kjøper.

  Sameiet har husordensregler og vedtekter. Disse følger vedlagt salgsoppgave.
  Løpende kostnader:
  Felleskostnader utgjør kr. 1 970,- pr måned, herav:
  - Garasje kr. 150,-
  - Felleskostnader kr. 984,-
  - Fjernvarme kr. 436,-
  - Kabel-TV kr. 400,-

  Andre løpende kostnader:
  Kommunale avgifter ca kr. 12 296,- pr år (avhenger av forbruk).
  Stipulert strømforbruk ca 3 200 kwh pr år.

  Felleskostnadene inkluderer blant annet utgifter til fellesarealer som heis og garasje samt bygningsforsikring (ikke innbo), kabel-tv, fjernvarme, diverse vedlikehold og avsetning til fremtidig vedlikehold.
 • Offentlige forhold

  Vei, vann og avløp
  Offentlig med private internveier og ledningsnett.
  Reguleringsplan
  Eiendommen er regulert til boligbebyggelse/blokkbebyggelse, gang/sykkelvei, frisikt, fortau, utforming samt vilkår for bruk av arealer, bygninger og anlegg. Området for øvrig er regulert til sentrumsformål, prioritert utbyggingsområde Kolbotn samt hensynssone for ras- og skredfare, flomfare og nedslagsfelt drikkevann.

  Området i og rundt Kolbotn sentrum er stadig under utvikling. Av reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter) opplyser kommunen om følgende:
  Sentrumsgården BFKT4 (antas å ikke ha direkte betydning for eiendommen).
  Skrenten Nybakken (antas å ikke ha direkte betydning for eiendommen).
  Skrenten Panorama (antas å ikke ha direkte betydning for eiendommen).
  Ingierveien 2-6 (antas å ikke ha direkte betydning for eiendommen).

  Prosjektet Kantors Utsikt som ligger sydvest for eiendommen er under oppføring.

  Kommuneplanen for Nordre Follo 2023-2034 er under arbeid.
  Tinglyste rettigheter og servitutter
  Det er tinglyst en rekke servitutter på eiendommen er tilbake til 1920 og frem til 1994 som antas å kun ha historisk betydning.

  Sameiet har pant for inntil 2G for ubetalte felleskostnader.
  Ferdigattest/brukstillatelse
  Midlertidig brukstillatelse foreligger.
 • Økonomiske forhold

  Energiforbruk og energimerking
  Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B
  Formuesverdi
  Formuesverdi : 845 970,- Sekundær formuesverdi : 3 045 492,- Formuesverdi pr. : 31.12.2021
  Forsikring
  If Skadeforsikring Polisenummer: 1667430
  Boligkjøperforsikring
  Når du kjøper ny bolig, er det mye du må tenke på. Sammen med Tryg har vi skreddersydd en boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger - enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, dobbel renteforsikring - for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig - samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

  Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte.

  Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken siden kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Nord Eiendomsmegling AS mottar et honorar for denne formidlingen.
  Finansiering
  Nord Eiendomsmegling samarbeider med flere banker. Kunder som ønsker det, kan raskt bli satt i kontakt med en kundebehandler for et uforpliktende lånetilbud.
  Oppgjør
  Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

  Det forutsettes at kjøper innbetaler fullt oppgjør til meglers klientkonto senest dagen før avtalt overtagelse. På samme tidspunkt skal kjøpers pantedokument være meglers oppgjørsavdeling i hende. Det skal ikke betales forskudd på kjøpesum. Innbetalinger skal skje fra kjøpers egen konto eller egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Annet

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex og har i den anledning fylt ut en egenerklæring. Denne er et viktig salgsdokument og det anbefales på det sterkeste at potensielle kjøpere setter seg grundig inn i denne før budgivning. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Kontakt megler dersom du ønsker forsikringsvilkårene.
  Arealangivelser i salgsoppgaven
  Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.
  Andre opplysninger
  Selger opplyser om at det tidligere har vært møll i boden i fellesarealet. Dette har Anticimex vært og sett på og kilden er fjernet.
  Budgivning
  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
  Som budgiver hos oss kan du kreve at alle bud blir dokumentert og fremlagt. Det betyr at du som budgiver må akseptere at deler av ditt bud kan bli fremlagt for øvrige budgivere. Det henvises til forbrukerinformasjon om budgivning. Vi anbefaler at alle bud leveres via budknappen på annonsen på FINN.no. Dette er en enkel og sikker løsning hvor du identifiserer deg med Bank-ID. Vi kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Det presiseres at alle bud må ha minst 30 min akseptfrist fra innlevering. Hemmelige bud eller bud med hemmelige forbehold vil ikke bli behandlet og dette er i tråd med avtale mellom selger og meglerforetaket. Ta kontakt med megler dersom du har spørsmål eller dersom du ikke har anledning til å legge inn bud elektronisk. Da løser vi dette manuelt.
  Overtagelse
  Angi ønsket overtagelse i ditt bud.
  Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  Lov om hvitvasking
  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
  Nord Eiendomsmegling AS fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.
Se komplett salgsoppgave
Ola Presterud
Ola Presterud
Eiendomsmegler MNEF
ola.presterud@nord-em.no 92 25 92 10

Boliger til salg