Komplett salgsoppgave

Valhallaveien 28

BEGGE ENHETENE ER SOLGT - Moderne og barnevennlig familiebolig med solrik beliggenhet - rett ved marka. Dobbelgarasje

 • Totalpris 12 500 000
 • Prisantydning 12 500 000
 • BRA 186m2
 • Soverom 4
 • Bad 2
 • Byggeår 2023
 • Boligtype Tomannsbolig
 • Eierform Eierseksjon

Om boligen

I Valhallaveien sentralt på Hellerasten, kommer det nå en tomannsbolig tegnet av Shark Arkitekter for salg. Boligene blir liggende fint og vestvendt plassert på et høydedrag, grensende mot friareal på østsiden. Meget gode solforhold og ligger for øvrig sentralt med tanke på nærbutikk, skoler, idrettsanlegg, Kolbotn sentrum og kollektivtransport.

Boligene vil ha 4 soverom, eget vaskerom i tillegg til 2 stk. baderom. Romslig stue i 1. og 2. etasje. Hver enhet får egen dobbel garasje som også inkluderer oppbevaringsplass/sportsbod i bakkant. Ladeboks kan bestilles som tilvalg, klart til innflytting.

Boligene holder en god og tidsriktig standard, med oppdaterte farger og materialvalg. Tilvalg og individuelle tilpasninger er mulig ved kjøp tidlig i byggefasen.

Tomten leveres ferdig opparbeidet og innkjørsel/gårdsplass foran boligene blir asfaltert. Støttemur og støpte trapper i betong- og granittstein tilpasset terrenget. Det legges ferdig gress på horisontale flater og skråninger. Naturtomt mot friareal på østsiden forblir synlig fjell/skjæring. Øvrig beplantning tilpasses på stedet.

Boligene selges til fastpris og "første til mølla" prinsippet som gjelder.

Ta kontakt dersom det ønskes en visning på tomten, eller et møte på meglers kontor.

Dersom du kjøper bolig i dette prosjektet kan BEU (selger) gi deg en innbyttegaranti på din nåværende bolig. Sagt i klartekst betyr det at dersom du ikke har solgt boligen din før du skal overta boligen du har kjøpt av BEU, kjøper BEU din nåværende bolig, til avtalt pris. Kontakt eiendomsmeglerne dersom dette er av interesse.

 • Eiendommen

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Sofiemyr/Hellerasten. Området byr på et godt utvalg av servicetilbud som skoler, barnehager, butikker og offentlig kommunikasjon. I tillegg er det kort vei til idrettsanlegg og flott natur.

  Eiendommen ligger få minutters gange fra marka med turstier, skiløyper og lysløype, samt flere bade- og fiskevann. Kolbotnvannet er også en vakker idyll med tursti, sittebenker og bryggekant.

  Ett av utgangspunktene for turløypenettet er Fløysbonn gård. Herfra er det blant annet lysløypenett over til Østre Greverud gård og Østli skole, totalt ca. 13 km. I tillegg er det 18-hulls golfbane på Greverud. Sofiemyr idrettspark ligger i gangavstand og består av stadion, fotball-/friidrettsanlegg, ishockeybane og balløkke. Ellers kan Sofiemyr friste med svømmehall, treningssenter, idrettshall og The Well - et fantastisk spaanlegg med en rekke velværetilbud.

  Ønsker du å kjøre slalåm, kan du besøke Ingierkollen slalåmsenter. Like ved holder Kolbotn tennisklubb til med anlegg som kan benyttes hele året. Legg gjerne badeturen til Ingierstrand ved Bunnefjorden, med vestvendt sandstrand, store gressletter, stupetårn og brygger egnet for krabbefiske. Videre er det en kort kjøretur til Tusenfryd, Kolben Kulturhus og Ski Storsenter.

  Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Extra Hellerasten og Rema 1000 på Sofiemyr. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det stor Coop Extra, Kiwi, Biltema, Plantasjen, Maritim, Jysk og Buddy på Sofiemyr. Videre er det kort vei til Kolbotn sentrum med butikker, treningssenter og Kulturhus med blant annet kino og bibliotek. Kolbotn Torg har ca. 60 butikker og restauranter, samt helse- og servicetjenester. Alternativt ligger Vinterbro senter, Ski Storsenter og Oslo sentrum godt innen rekkevidde med bil.

  Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Gautes vei som ligger i kort avstand. Fra Kolbotn stasjon til Oslo S bruker toget ca. 12-17 min. Med bil fra Hellerasten tar det ca. 5 min til Kolbotn Torg, 12 min til Vinterbro senter, 15 min til Ski Storsenter, 17 min til Oslo S og 44 min til Oslo Lufthavn Gardermoen.

  Fra eiendommen er det gangavstand til Tårnåsen barneskole barneskole og Hellerasten ungdomsskole. Roald Amundsen videregående skole ligger sentralt plassert på Sofiemyr. Flere barnehager i umiddelbar nærhet.
  Adresse
  Valhallaveien 28 A og B - 1412 Sofiemyr
  Matrikkel
  Kommende seksjon under: Gnr. 249 bnr. 104 i Nordre follo kommune
  Innhold
  1. etasje: Entré med avsatt plass til garderobeskap, gjestetoalett, vaskerom/teknisk, stor stue samt kjøkken/spisestue. Uteplass på begge sider av boligen.

  2. etasje: Hovedsoverom med eget bad og walk-in, 3 soverom, stue, bad og bod.

  Dobbel carport med sportsbod på ca. 10,2 kvm i bakkant.

  Arealer:
  Valhallaveien 28 - Nord: Bruksareal: 1. etasje: 91 m2 BRA.  2.etasje: 95 m2 BRA. Totalt: 186 m2.
  Standard
  Boligene leveres nøkkelferdig og meget god "nybyggstandard" herunder;

  Kjøkkeninnredning fra HTH. Kjøkkenleverandør har utarbeidet egen kjøkkentegning tilhørende den enkelte bolig. Integrerte hvitevarer bestående av oppvaskmaskin, hel frys/hel kjøl, stekeovn plassert i høyskap og induksjonstopp med integrert ventilator.

  Baderomsinnredninger med heldekkende vask, to skuffer og speil med belysning fra Alterna. Innredning på toalettrom har bredde 55cm, på baderommene 80cm bredde. Toaletter er vegghengt. Dusjvegger i klart glass. Dusjnisjer blir nedsenket.

  GULV: Alle rom med unntak av våtrom og entre/gang leveres med en-stavs eikegulv som standard. Det legges fliser i entre. Gulvene på baderom blir belagt med våtromsflis. Mosaikkfliser i nedsenket dusjnisje.

  VEGGER: Innvendige vegger i alle oppholdsrom utføres med gips som sparkles og males. Vegger på badene flislegges med 60x60 cm flis helt opp til himling. På vaskerom og toalettrom på plan 1 leveres malte gipsvegger med oppkantflis mot gulv..

  HIMLINGER: Himlinger leveres som sparklet og malt gips. Rørføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger og som helt eller delvis nedforede gipshimlinger, fortrinnsvis i entré, våtrom og over kjøkkenskap.
  Utstyr
  - Det leveres seriekoblede røykvarslere.
  - 6 kg pulverapparat i hver bolig.
  - Det monteres frostfri tappekran utenfor vaskerommet.
  - Trådløs ringeklokke.
  - Det leveres postkasse til hver boenhet.
  - Det er avsatt plass til garderobeskap som kan bestilles via leverandør for skreddersøm.
  Bebyggelsen
  Boligene oppføres med støpt plate på mark. Yttervegger utføres med isolert bindingsverk med ferdig grunnet og behandlet trekledning. Etasjeskillene etableres med isolert trebjelkelag. Utvending tekking med takpapp.

  Innvendige vegger utføres i bindingsverk av tre, isoleres og kles med gipsplater. Lyd- og brannkrav mot annen enhet og garasje iht. forskriftskrav.

  Innvendige dører leveres som hvite kompaktdører. Dørvridere i børstet stål. Karm med dempelist. Hovedinngangsdør med vindusfelt i glass leveres i samme farge som vindusinnramming. Døren leveres med FG-godkjent sylinderlås. Alle vinduer, samt heve-/skyvedør leveres fra ferdig malte trekarmer fra fabrikk. Det leveres gulvlister i hvitpigmentert eik. Gerikter rundt dører leveres ferdig malt fra fabrikk som sparkles og males på byggeplass. Overgang mellom vegg og tak fuges uten taklister. Rundt vinduer leveres gipsede smug uten gerikter. 

  Det leveres trapp med hvitmalte vanger, eik i trinn og repo. Hvite stusstrinn. 16mm stålsprosser i rekkverk og returgelender.
  Oppvarming/teknisk
  Det leveres elektriske gulvvarme med termostat i våtrom, entre, kjøkken og stue. På soverommene leveres panelovner. Boligen leveres med stålpipe, og peisovn i stue.

  Det blir balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner. Ventilasjonsaggregat monteres i vaskerom/teknisk rom.  

  Elektrisk anlegg iht. NEK400. Legges generelt skjult i boligen, bortsett fra enkelte fremføringer på lyd/brannvegg mot nabo, i underordnede rom som garasje og bod, samt til lys og stikk under overskap på kjøkken. Det leveres downlights i entre, baderom, kjøkken/spisestue, stue og loftsstue. I øvrige rom leveres takpunkt med ferdig installert LED-lampe.

  Boligene leveres med klargjort med tv- og bredbåndsignaler fra Viken Fiber eller Telenor. Det blir uttak i stue og stue/sov.
  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt på ca. 1528 kvm.
  Det leveres ferdig opparbeidet og asfaltert innkjørsel og gårdsplass foran boligene. Støttemur i støpt betong og trapper av granitt tilpasset terrenget. Det leveres og legges ferdig gress på horisontale flater, skråninger og naturtomt mot friareal på østsiden forblir synlig fjell/skjæring. Beplantning tilpasses på stedet. 

  På terrasser leveres platting av impregnerte terrassebord. På uteplasser og ved utgang leveres det utelampe på vegg med integrert dobbel stikk.
  Parkering
  Begge enhetene har egen dobbel garasje som også inkluderer oppbevaringsplass/sportsbod i bakkant. I boden leveres støpt betonggulv.

  Det legges klart tomrør for montering av elbillader garasjen. Ladeboks kan bestilles som tilvalg, klart til innflytting. Lys og stikk i garasjen.
  Beskrivelse av sameiet:
  Valhallaveien 28 A og B vil bli organisert i ett boligsameie på eiendommen gnr. 249, bnr. 104 i Nordre Follo kommune.

  Hver bolig vil få et eget seksjonsnummer med full rettslig råderett over sin seksjon og eksklusiv bruksrett til naturlig tomt rundt huset.

  Sameiet blir uformelt drevet med enkle vedtekter som regulerer bruk, vedlikehold, drift etc. Boliger som inngår i et sameie har felles drift/vedlikeholdsplikt av interne adkomstveier og eventuelle andre felles installasjoner.
 • Offentlige forhold

  Vei, vann og avløp
  Boligene vil få adkomst fra offentlig vei og være tilknyttet offentlig vann og avløp.
  Reguleringsplan
  Eiendommen er regulert til boligbebyggelse. Området for øvrig er regulert til frittliggende småhusbebyggelse.
 • Økonomiske forhold

  Prisantydning
  12 500 000,- - 12 500 000,- (Fast pris)
  Formuesverdi
  Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt.

  Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

  Ligningsverdien vil normalt være på ca. 25 - 30 % av førstegangs kjøpesum. For øvrig gjøres det oppmerksom på nye regler for fastsettelse av verdien der kjøper selv må sende opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene.
  Forsikring
  Eiendommen holdes forsikret av selger frem til overtagelse.
  Kommunale avgifter
  Kommunale avgifter fastsettes etter at boligene er ferdigstilt og blir fakturert eier.
  Oppgjør
  5% av kjøpesummen innbetales ved kontraktsinngåelse, dog tidligst når det foreligger garanti etter Bustadoppføringslova § 12. Resterende del av kjøpesum samt omkostninger innbetales pr. overtakelsesdato.

  Ved eventuell forsinket betaling gjelder lov om forsinkelsesrenter av 17.12.1976 nr. 100.
 • Annet

  Arealangivelser i salgsoppgaven
  Arealberegningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger.
  Rom defineres etter forutsetningen som er lagt til grunn påtegningene.
  Arealene er å betrakte som omtrentlige ca. areal hvor avvik kan forekomme på sluttproduktet.
  Andre opplysninger
  INNBYTTEGARANTI:
  Dersom du kjøper bolig av Bolig & Eiendomsutvikling AS (BEU) kan BEU gi deg en innbyttegaranti på din nåværende bolig. Sagt i klartekst betyr det at dersom du ikke har solgt boligen din før du skal overta boligen du har kjøpt av BEU, kjøper BEU din nåværende bolig, til avtalt pris.
   
  Før du kjøper bolig av BEU kan du be om en skriftlig bindende innbyttegaranti på din nåværende bolig, som bekrefter hvilken sum du er garantert å få i innbytte dersom du selv ikke har solgt før du overtar ny bolig av Bolig & Eiendomsutvikling AS.
  Det eneste du forplikter deg til er, i samarbeid med BEU og eiendomsmegler, og aktivt forsøke selge nåværende bolig i markedet på vanlig måte. Skulle du derimot ikke lykkes med det, kan du med innbyttegarantien i hånd lene deg trygt tilbake, bekymringsløst overta din nye bolig og overlate din gamle bolig til BEU!
   
  BEU kan eiendom, og kan derfor spare deg for den usikkerheten det er å manøvrere i ukjent farvann, benytt deg av BEU sin innbyttegaranti!

  Kjøpers undersøkelsesplikt:
  Kjøper har selv ansvaret for å gjøre seg kjent med salgsprospekt, reguleringsplaner, leveransebeskrivelse og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som kjøper er blitt gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i. Kjøper oppfordres til å ta kontakt med megler før avtale om kjøp av bolig inngås.

  Informasjon til salgsoppgaven:
  Salgsoppgaven er utarbeidet på grunnlag av opplysninger mottatt fra det offentlige, selger og selgers leverandører. All informasjon er godkjent av selger.
  Selger og megler tar forbehold om trykkfeil i prospekt og prisliste.

  Forbehold fra utbygger:
  Det tas forbehold om endelig byggetillatelse (dette forventes å komme innen kort tid).
  Denne beskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningenes viktigste bestanddeler og funksjoner. Det kan forekomme avvik mellom byggebeskrivelsen og plantegningene. I slike tilfeller er det alltid denne byggebeskrivelsen som er retningsgivende. Utbygger har rett til å foreta endringer basert på offentlige krav som blir pålagt.

  Enkelte illustrasjoner i tegningsmaterialet kan vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse,
  så som møblering, kjøkkenløsning, hvitevarer, peis, garderobeløsninger, fargevalg, tepper, dør- og vindusform, bygningsmessige detaljer, f.eks. fasadedetaljer, detaljer utvendig, materialvalg, blomsterkasser, beplantning etc. Det presiseres spesielt at kjøkken leveres iht. egen kjøkkentegning. Sjakter, kanalføringer, innkassinger og VVS-føringer er i hovedsak inntegnet, men det tas forbehold om justeringer i forbindelse med detaljprosjektering.  Det tas forbehold om måltaking av vegger i prospektets planer, da det er de ferdig prosjekterte detaljerte arbeidstegninger det bygges etter.
  Budgivning
  Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
  Overtagelse
  Estimert 2. kvartal 2024.
  Lovgivning
  Avtaleforholdet er underlagt bestemmelsene i lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova). Bustadoppføringslova bruker betegnelsen entreprenør og forbrukeren, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene. Bustadoppføringslova § 3 sikrer kjøper rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten.

  Kjøper skal ikke betale inn noen del av kjøpesummen før § 12 garanti er stillet. Det forutsettes at skjøtet tinglyses på nye eier. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.
  Lov om hvitvasking
  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
  Nord Eiendomsmegling AS fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.
Se komplett salgsoppgave

Visning

Visning etter avtale med megler
Bent André Norderhaug
Bent André Norderhaug
Eiendomsmegler MNEF
bent.norderhaug@nord-em.no 91 51 48 22
Ola Presterud
Ola Presterud
Eiendomsmegler MNEF
ola.presterud@nord-em.no 92 25 92 10

Boliger til salg