Komplett salgsoppgave

Eyvind Alnæs vei 7 B

KOLBOTN/INGIERODDEN - Enebolig under oppføring beliggende på en høyde med sol og utsikt - ferdig juni 2024

 • Totalpris 16 626 194
 • Prisantydning 16 500 000
 • Omkostninger 126 194
 • BRA 195m2
 • Soverom 4
 • Bad 3
 • Byggeår 2024
 • Boligtype Enebolig
 • Eierform Selveier

Om boligen

På en høyde i Eyvind Alnæs vei bygges nå en flott enebolig over 4 "halvplan", tegnet av Nuno Arkitekter. Eiendommen ligger svært usjenert og rolig til på Ingierodden, i utkanten av Kolbotn sentrum. Eiendommen grenser mot friarealer ved Gjersjøen i vest. Meget gode solforhold og godt utsyn i flere retninger, samt noe utsikt over Gjersjøen. Det er kort vei til bussholdeplass (Ingierodden) og gangavstand til Kolbotn sentrum med de fleste servicetilbud.

Boligen har 4 soverom, eget vaskerom med tilhørende bod/teknisk rom i tillegg til 3 baderom. Romslig stue med peis i 2. etasje og kjellerstue med utgang til terrasse i 1. etasje. Høykvalitets kjøkken fra Uno Form i type Avantgarde - hvite høyskap i laminat og benkeskapene leveres i eikefiner med kompositt benkeplate. Integrerte hvitevarer fra Miele bestående av oppvaskmaskin, kjøleskap, fryseskap, stekeovn plassert i høyskap og induksjonstopp med integrert ventilator
(se egne kjøkkentegninger). Videre blir det integrert garasje med elbillader og oppbevaringsplass i bakkant.

Det er begrenset mulighet for tilvalg da det meste allerede er satt i bestilling. Det er muligheter for tilpasninger når det gjelder fliser og veggfarger.

Det leveres ferdig opparbeidet og asfaltert innkjørsel og gårdsplass foran boligen. Parkering og trapper tilpasset terrenget. Det leveres og legges ferdig gress på horisontale flater, skråninger forblir synlig fjell/skjæring. Beplantning tilpasses på stedet.

 • Eiendommen

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et sentralt og barnevennlig boligområde på Ingierodden, like utenfor Kolbotn sentrum.

  Området byr på et godt utvalg av servicetilbud som skoler, barnehager, butikker og offentlig kommunikasjon. Her har du også kort vei til både idrettsanlegg og flott natur. Gjersjøen ligger i gangavstand, og det er i tillegg kort vei til Kolbotnvannet med tursti, sittebenker og brygge. Badeturen kan du legge til Ingierstrand ved Bunnefjorden. Der finner du en vestvendt sandstrand, store gressletter, stupetårn og brygger som er egnet for krabbefiske. Det er også en kort kjøretur til Tusenfryd, og til golfanlegg på Greverud og ved Gjersjøen.

  Kolbotn har et av landets største idrettslag med en allsidig satsning innenfor mange idrettsgrener. Sofiemyr idrettspark består av stadion og et flott fotball./ friidrettsanlegg. På Sofiemyr finner du både svømmehall og idrettshall. Dersom du vil kjøre slalåm er det kort vei til Ingierkollen slalåmsenter. Kolbotn tennisklubb har et anlegg som også kan benyttes hele året.

  Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Mega og Kiwi Trollåsen. Det er kort vei til Kolbotn sentrum med gågater og Kulturhus, og Kolbotn Torg med 60 butikker og restauranter. Dersom du ønsker et enda større utvalg av butikker, ligger Vinterbro senter, Ski Storsenter og Oslo sentrum godt innen rekkevidde med bil.

  Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Ingierodden som ligger en spasertur på ca. 3 min unna boligen.
  Adresse
  Eyvind Alnæs vei 7 B 1410 Kolbotn
  Matrikkel
  Gnr. 247 bnr. 587 i Nordre follo kommune
  Innhold
  1. etasje: Gang, 2 soverom, kjellerstue, bad, vaskerom, bod/teknisk rom og integrert garasje. Utgang fra kjellerstue til uteplass.

  2. etasje: Kjøkken med spiseplass, stue, hovedsoverom med eget bad og garderobe, soverom/arbeidsrom og bad.

  Arealer:
  BRA-i (internt bruksareal): 195,6 kvm.
  BRA-e (eksternt bruksareal): 29,73 kvm.
  TBA (terrasser og balkong): 38,96 kvm.

  Arealer er hentet fra arkitekttegninger og er således ikke kontrollmålt av eiendomsmegler.
  Standard
  Boligen leveres nøkkelferdig og med høy "nybyggstandard" herunder;

  Kjøkkeninnredning fra Uno Form i type Avantgarde - hvite høyeskap i laminat og benkeskapene leveres i eikefiner, med kompositt benkeplate. Kjøkkenleverandør har utarbeidet egen kjøkkentegning. Integrerte hvitevarer fra Miele bestående av oppvaskmaskin, kjøleskap, fryseskap, stekeovn plassert i høyskap og induksjonstopp med integrert ventilator.

  Baderomsinnredninger fra type Haven, i eikefiner med heldekkende vask, to skuffer fra 50-100 cm. innredning og tilpasset ovalt speil / firkantet speil med belysning. Dusjgarnityr levert INXX shower system kit. Dusjhjørne og dusjvegg leveres med klart glass fra Duscholux Allegra X. Dusjnisjer blir nedsenket. Toaletter er vegghengt m/betjeningsplate, fra Duravit, type ME by Starck.

  GULV: Alle rom med unntak av våtrom og entre/gang leveres med en-stavs eikegulv. Det legges fliser i entre og vaskerom i størrelsen 60x60 cm.  Gulvene på baderom blir belagt med våtromsflis i str. 60x60, 30x30 (avhengig av størrelse på baderommet) og mosaikkfliser 5x5 i nedsenket dusjnisje. Flisene er av type Saime Frammenta Bianco fra Bergersen Flis.

  VEGGER: Innvendige vegger i alle oppholdsrom utføres med gips som sparkles og males. Vegger på baderom flislegges med 60x60 og/eller med mosaikkfliser i dusjnisje av type Saime Frammenta Bianco fra Bergersen Flis/ Fliskompaniet. Øvrige vegger males.

  HIMLINGER: Himlinger leveres som sparklet og malt gips. Rørføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger og som helt eller delvis nedforede gipshimlinger, fortrinnsvis i entré, våtrom og over kjøkkenskap.

  Det leveres trapper med eiketrinn og glassrekkverk.

  Innvendige dører med karm og innfrest tettelist i eik fra Swedoor. Dørvridere i børstet stål.

  Det leveres garderobeskap fra Drømmekjøkken i Eikefiner som standard. Se egne tegninger av dette.

  Det leveres vaskeromsinnredning fra Drømmekjøkken, med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
  Utstyr
  - Det leveres seriekoblede røykvarslere
  - 6 kg pulverapparat
  - Det monteres frostfri tappekran
  - Trådløs ringeklokke
  - Det leveres postkasse
  - Det etableres plass for avfallsbeholdere
  Bebyggelsen
  Boligen oppføres med støpt plate på mark.

  Yttervegger utføres med isolert bindingsverk med stående beiset kledning.  Etasjeskillene etableres med isolert trebjelkelag. Utvending tekking med takpapp.

  Innvendige vegger utføres i bindingsverk av tre, isoleres og kles med gipsplater. Lyd- og brannkrav mot garasje iht. forskriftskrav.

  Alle vinduer, samt heve-/skyvedør leveres fra ferdig malt fra fabrikk, trekarmer innvendig, aluminiums bekledning utvendig.

  Hovedinngangsdør fra EGE, i Eik panel/spiler med sidefelt i klart glass. Døren leveres med FG-godkjent sylinderlås.
  Oppvarming/teknisk
  Det leveres elektriske gulvvarme med termostat i 1.etg (entre, kjellerstue og vaskerom) og 2.etg. (soverom) og generelt i alle baderom. Det monteres innsatsovn for vedfyring i stue, type Rais 500 med glass på to sider.

  Fordeleskap for rør-i-rør-system monteres i våtrom. Hovedinntak på vann monteres med kommunal vannmåler. Varmtvannsbereder plasseres i teknisk bod.

  Elektrisk anlegg iht. NEK400. Legges generelt skjult i boligen, bortsett fra enkelte fremføringer på lyd/brannvegg, i underordnede rom som garasje og bod, samt til lys og stikk under overskap på kjøkken. Alle brytere og stikk leveres som Elko pluss. Se egen elektroplan. Det leveres ladeboks for elbil i garasjen. 

  På terrasse leveres det utelampe på vegg med integrert dobbel stikk. To stk utelamper ved inngangsparti. LED-stripe foran garasjeport. Lys og stikk i garasje. Se egen elektroplan.

  Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner. Ventilasjonsaggregat monteres i garasje eller bod.
  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt på ca 757 kvm.
  Tomten leveres ferdig opparbeidet med asfaltert innkjørsel og gårdsplass foran boligen. Parkering og trapper tilpasset terrenget. Det leveres og legges ferdig gress på horisontale flater, skråninger forblir synlig fjell/skjæring. Beplantning tilpasses på stedet.
  Parkering
  Garasje som også inkluderer oppbevaringsplass/sportsbod. Garasje leveres med port i eik med fjernstyrt portåpner. Biloppstillingsplass på terreng.
  Adgang til utleie:
  Boligen kan fritt leies ut til boligformål.
 • Offentlige forhold

  Vei, vann og avløp
  Tinglyst adkomstrett over Eyvind Alnæs vei 7A. Videre blir boligen tilkoblet offentlig vann og avløp med private stikkledninger.
  Reguleringsplan
  Eiendommen er regulert til boligbebyggelse. Området for øvrig er regulert til frittliggende småhusbebyggelse.

  Kommunen opplyser om følgende reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter):
  - Trollåsveien 30-36: planlegging igangsatt for detalregulering. Antas å ikke ha betydning for eiendommen.
  Tinglyste rettigheter og servitutter
  Doknr: 15524. Tinglyst 17.11.2004. Bestemmelse om vann/kloakkledning og adkomstrett.
  Forklaring: denne eiendommen har tinglyst adkomstrett over naboeiendommen (Eyvind Alnæs vei 7A) samt rett til å ha vann- og avløpsledninger over samme eiendom.

  Ovennevnte servitutt kan fås ved henvendelse til eiendomsmegler.
  Ferdigattest/brukstillatelse
  Tillatelse til oppføring av enebolig ble gitt 03.02.2023.

  Utbygger har ansvaret for å fremskaffe midlertidig brukstillatelse og ferdigattest.
 • Økonomiske forhold

  Prisantydning
  16 500 000,-
  Formuesverdi
  Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt.

  Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

  Ligningsverdien vil normalt være på ca. 25 -30 % av førstegangs kjøpesum. For øvrig gjøres det oppmerksom på nye regler for fastsettelse av verdien der kjøper selv må sende opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene.
  Forsikring
  Eiendommen holdes forsikret av selger frem til overtagelse.
  Finansiering
  Nord Eiendomsmegling samarbeider med flere banker. Kunder som ønsker det, kan raskt bli satt i kontakt med en kundebehandler for et uforpliktende lånetilbud.
  Kommunale avgifter
  Kommunale avgifter fastsettes etter at boligen er ferdigstilt og blir fakturert eier.
  Oppgjør
  5% av kjøpesummen innbetales ved kontraktsinngåelse, dog tidligst når det foreligger garanti etter Bustadoppføringslova § 12. Resterende del av kjøpesum samt omkostninger innbetales pr. overtakelsesdato.

  Ved eventuell forsinket betaling gjelder lov om forsinkelsesrenter av 17.12.1976 nr. 100.
 • Annet

  Solgt ihht. bustadoppføringsloven
  Eiendommen selges ihht bustadoppføringsloven og dens bestemmelser om garanti og sikring av innbetalte midler. Kjøpesummen vil ikke overføres før oppgjørsavdelingen har mottatt ferdigattest/midlertidig brukstillatelse eller nødvendige garantier.
  Budgivning
  Selger er profesjonell og kravet om budfrist til kl. 12 etter siste annonserte visning gjelder ikke. Selger vil ta stilling til bud fortløpende.

  I henhold til forskrift om eiendomsmegling skal alle budrunder skje skriftlig. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg gi bud og identifisere deg ved hjelp av BankID.
  Overtagelse
  Boligen ferdigstilles i juni 2024.
  Lov om hvitvasking
  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
  Nord Eiendomsmegling AS fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.
Se komplett salgsoppgave

Visning

Visning etter avtale med megler
Bent André Norderhaug
Bent André Norderhaug
Eiendomsmegler MNEF
bent.norderhaug@nord-em.no 91 51 48 22
Ola Presterud
Ola Presterud
Eiendomsmegler MNEF
ola.presterud@nord-em.no 92 25 92 10

Boliger til salg